Pekka Virralle kenkää!

  • 59 486
  • 406

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Maikkarin Kiekkoraadissa Sihvonen heitti "radikaalin" ehdotuksen, jossa osapuolet -Virran aloitteesta- purkaisivat sopimuksen "yhteisymmärryksessä". Syystä, että ollaan tultu pisteeseen jossa tilanne ei enää käänny. Markkasen kontolle jäisi sitten miettiä isoa kuvaa, SaiPan olemassaoloa ylipäänsä, ja koska on melko yksin kerätä siihen myös väkeä ympärille avuksi.

Waheeb tarttui sitten tuohon sillä näkökulmalla, ettei SaiPan pitäisi jälleen kerran erottaa valmentajaa vaan kääntää katseet toimiston suuntaan, urheilujohtajan puutteeseen jne.

Kuten tässäkin ketjussa on todettu, nämähän eivät ole toisiaan poissulkeavia. Virran kanssa on saatettu ajautua umpikujaan joka laukeaa vain osapuolten eroamisella, ja uskon Sihvosen tätä hakeneenkin. Ja toisaalta, samalla voidaan perata hyvin kriittisesti seuraa isossa kuvassa, johtopuolta yms.

Tai sitten johtopuolella tapahtuu jotakin mikä avaa solmuja, parantaa ilmapiiriä ja Pekka Virta voi sitten jäädäkin. Mene ja tiedä.
 

PePo_17

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, KooKoo
Sihvonen kehotti myös SaiPaa miettimään minkälainen joukkue haluavat olla. Tätähän täälläkin on ainakin sivuttu. Missä se on se strategia, joka piti jo aikaa sitten julkaista. Kyllä Sihvosen puheissa tässä kohtaa järkeä on. Liikkeenjohdollisesti SaiPan tekemisessä ei ole mitään järkeä. En tiedä mistä johtuu. Onko se osaamattomuutta vai haluttomuutta. Roikutaanko vielä kiinni ajassa, jolloin SaiPa oli ry ja toimitaan kuten silloin toimittiin. Ne ajat ovat jo menneet.
 

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Noin hyvin arvostelun yläpuolella oleva jätkä ei saa kenkää. Mutta voi kyllä ilmoittaa, että kykyjäni ei arvosteta ja osaamiseni menee tämän sakin kanssa hukkaan, joten poistun sinne missä arvostetaan.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: KiVi

Sportsguy

Jäsen
Ainut mihin uskoisi, että whatsapp-vuoto ja muu sähläys olisi riittänyt Peksille. Kuka tuohon sitten edes haluaisi tulla jatkamaan ja olisi edes vapaana?
 

Wagneri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki tulevat mestarit
Tämän saa ottaa ylös, mutta Virta ei tule tätä projektia viemään Lappeenrannassa loppuun. En avaa enempää, koska kaikki on kuultua muualta. Aika näyttää miten käy...

Näin kirjoitin toukokuussa.
Silloin minut oltiin valmiita kuohitsemaan...
Tosiaan, asiaa kuulin silloin. Herra on itse saanu sellaisen sopimuksen neuvoteltua, että harvoin varmaan onnistuu. Eli mikäli joukkueen hankinnat ole riittäviä on sopparin purku mahdollista myös valkun puolelta. Tarkkaan sanamuotoja ym. En tietenkään voi tietää. Ja yleensäkkään kuinka paljon faktaa, näin asian kuulin ja sen avasin!
 

Päätykiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki vakavasti otettavat organisaatiot.
Saapa nähdä pitääkö paikkaansa Virran potkut. Toinen asia on sitten että kuka tulisi Pekan tilalle.
 

KiVi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nanna Karalahti
Korviini kantautuu huhua, että huomenna saattaa olla uutisia kerrottavana..

Mielenkiintoista. Pisti miettimään TJ:n tämänpäiväistä haastattelua. Mukana ei ollut kysymystä, nauttiiko valmennus TJ:n luottamusta, eikä valmennuksesta muutenkaan hiiskuttu oikein mitään.

Vanhan viisauden mukaan siitä, mistä ei voi puhua, on vaiettava.

Taisin olla ensimmäisiä Virralle potkuja huudelleita tällä kaudella. Jos hän tosiaan saa lähdöt, niin peli-ilme vapautuu aivan varmasti. Tuskin riittää sääleihin, mutta tässä vaiheessa edes _toivo_ paremmasta huomisesta kelpaa.
 

Theofilus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ehkä Pekka kyllästyi SaiPan puuhasteluorganisaatioon ja kun KalPassa on taas ensi syksynä päävalmentajan paikka auki, niin mies suuntaa henkiseen valmentajakotiinsa? Eka stintti toi kuitenkin siellä pronssia, toinen hopeaa ja mitä lie sitten tämä viimeinen tuo? Jokainen muistaa myös 10 vuoden takaiset sanat lehdistötilaisuudessa (oliko jopa KalPa-SaiPa?) - ”se päivä kun Kuopiossa nostetaan kannua lähenee päivä päivältä”.
 
Suosikkijoukkue
Lukko, Lämsän kaljaveikot
Jotain tälläistä osasin ounastella Virran eilisestä käytöksestä lehdistötilaisuudessa. Puhisi ja murisi tavallista enemmän ja selitti tämän whatsapp kohun lisäksi taustalla olevan paljon muutakin..ikävä homma, mutta väistämätön ratkaisu.
 

anthax

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Jotain tälläistä osasin ounastella Virran eilisestä käytöksestä lehdistötilaisuudessa. Puhisi ja murisi tavallista enemmän ja selitti tämän whatsapp kohun lisäksi taustalla olevan paljon muutakin..ikävä homma, mutta väistämätön ratkaisu.
Joo hiukan sama fiilis. Hiukan tuli fiboja parin vuoden takaa, kun edellinen (maailman)mestari potkittiin näitä samoja aikoja.
 

John Lidgett

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Vilmos Gallo
Täältä sivusta, jos saan huudella, niin nimenomaan nyt olisi hyvä aika vaihtaa valmentajaa ihan seuraavakin kautta ajatellen. Mitä pidempään viivytellään, sitä hankalampaa on uuden koutsin kanssa lähteä rakentamaan ensi kauden joukkuetta. Nyt tässä kohtaa uusi valmentaja ehtisi vielä hyvin vaikuttaa pelaajahankintoihin, eikä tarvitsisi hypätä Pekan jälkiliukkaille valmentamaan ensi kaudellakin Pekan mieltymysten mukaan kasattua joukkuetta.
 

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivikovat liiganousijat
On kyllä erittäin mielenkiintoinen tilanne ja haaste SaiPalla, miten tästä eteenpäin jos/kun Virta lähtee lätkimään. Luulisi, että tämän projektin varaan noin niin kuin yleisen kasvojenpesun ja uskottavuudenkin kannalta oli laskettu melko paljon. Siinä ei ole onnistuttu, vaan vajottu vain entistä syvemmälle pohjaan. Kuka tuota laivaa lähtee ohjaamaan, ja kenestä siihen tässä tilanteessa edes olisi? SaiPalla ei ole varaa enää viidettä kautta putkeen (tämä kausi alkaa kohta olla menetetty) olla Liigan kestovitsi urheilullisesti, ilman mitään toivoa paremmasta. Jos karsinnat olisi olemassa, niin Lappeenrannassakin riittäisi työsarkaa jo Liiga-paikan säilyttämistäkin varten.

Eikai tässä voi muuta kuin toivottaa jaksamista SaiPa-henkisille. Tekisi mieli sanoa että kyllä ne paremmat ajat saapuvat vielä, mutta hankalalta nyt näyttää...
 

dingus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Chicago Blackhawks
Varmaan Hämäläinen suoraan parin vuoden pahvilla ja sama selän pesu jatkuu. Nyt Markkanen samalla ovenavauksella pois.
Ois kyl jäyhää, jos huomenna uutisoitaisiin Pekka Virran poistuvan, Ville Hämäläisen siirtyvän päävalmentajaksi ja Ville Kohon siirtyvän Hämäläisen paikalle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös