Carlos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tässä mies, joka selvästi kaipaa esittelyjä. Rinteen Pekka, Pekka Rinne. Todellinen pitkäjänteisen työn ja vaikeuksien kautta voittoon nousemisen maailmanmestari.

Vezina-voittaja 2018, Vuoden Suomalainen kiekkoilija 2017 (eli toimittajat rispektaa muttei kirjoita???) herrasmies, SC finalisti, ja aivan vitun hyvä maalivahti. Katsokaa vaikka viime yön pelikooste Anaheimia vastaan, oliko siellä edes muita kentällä?

Nääsvillen valmentaja (en muista nimeä ulkomuistista) sanoi jo vuosia sitten, että teillä Suomessa ei arvosteta Rinnettä tarpeeksi. Itsekin silloin vähän naureskelin tuolle jenkkikohteliaisuudelle, niin sitä vaan elämä opettaa. Oikeassa hän kuitenkin oli, eikä selvästi vieläkään arvosteta.

Tämä kausi on lähtenyt liikkeelle ennätystahtiin, vähissä on ne joukkueet jotka ovat takoneet Pexille enemmän kuin yhden maalin. Jos pysyy terveenä, niin ei ole uusi suomalainen Lordi Stanleyn pokaalin kannattelija kaukana.

Hän on aivan mahtava esikuva ja innostaja nuorisolle, voi kun vaan juttua olisi enemmän mediassa. Tämä herra on nimittäin kaiken huomion arvoinen, ylisanat olisi vähän kuin nollalla jakamista.

Jatkakaa legendan urotöistä puhumista arvon siskot ja veljet, kunniaa sinne minne se kuuluu.

Edit: piti vielä lisätä että Rinne on ensimmäinen pelaaja ehkä Jatkoajan historiassa, josta piti oikein miettiä että olenko kelvollinen avaamaan edes ketjua. Yleensä vaan annan palaa, kuten kaikki hyvin tietää. Ehkä toimittajillakin samaa vikaa?
 
Viimeksi muokattu:
Kirjoittaja on poistanut allekirjoituksensa, koska hän ei keksinyt mitään parempaakaan.

jalperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
Peksi on kyllä mahtava molari ja Suomen paras tällä hetkellä. Täytyy silti sanoa, että tekee varmasti Peksillekki hyvää, että on Saroksen kaltanen maalivahti kirittäjänä. Molemmille sekä Nashvillelle ja Suomelle ihan win-win tilanne.
 

Binisteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Minnesota Wild, Real Madrid C.F.
Pekka on kyllä pelannut monivaiheisen, mutta erittäin hienon uran. Viime kauden Vezina oli kyllä se pitkään ansaittu palkinto, joka Rinteen uralta puuttui. Hienoa että vanhemmalla iällä on löytänyt ns. uuden vaihteen ja saa loistavaa kiritystä Sarokselta, joka sitten jatkaa Pekan manttelinperijänä. Kuvittelin kauden alussa, että nyt tällä kaudella vastuu menee jo aika lähelle 50-50, mutta ei tuo Rinne kyllä kamalasti ole hyytynyt tai vaikuttaisi siltä, että sitä vastuuta kannattaisi pyöräyttää ainakaan vielä ympäri.

On hyvinkin mahdollista, että #35 on ensimmäinen pelinumero, joka nousee Bridgestone Arenan kattoon kun Rinne laittaa patjat kaappiin. Mikä olisi ehkä hienoin kunnianosoitus kaikista mahdollisista. Siinä jää historiankirjoihin sitten kerrasta.

On muuten oma suosikki suomimokke Kiprusoffin kanssa. Go Peks!
 
Viimeksi muokattu:
Numero ysi kattoon! -kampanjan vetäjä vuodesta 2013.
#1 #5 #7 #9 #17 #20 #22 #23 #35

Seuraavat jäädytettävät suomalaisten NHL-pelinumerot: #9 #35
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Patty Marleau
On vaikeaa uskoa, että Peksille avataan ketju vasta nyt. Suomalaisen kiekon ehkä suurin tähti aikana, jolloin meillä ei liiemmin ollut tähtipelaajia kentällä. Legenda Nashvillessa sekä otteidensa että käytöksensä perusteella. On hienoa seurata kahden suomalaisvahdin taistelua paikasta auringossa Predsissä, kun tietää heidän tukevan toisiaan. Joka tapauksessa Rinne ja Rask ovat olleet parhaat suomalaiset maalivahdit jo monen vuoden ajan. Vaikka herrasmiehen peliaika vähenisi lähiaikoina (Saroksen hyvyyden ansiosta), olen varma että voimme olla ylpeitä hänestä vielä hamaan tulevaisuuteen
 
Rinne on enää kahden voiton päässä Miikka Kiprusoffista suomalaisten kaikkien aikojen tilastossa. Kipperillä 319 voittoa ja Rinteellä nyt 317. Pian tehdään siis suomalaista NHL-historiaa kun kärkipaikka vaihtuu. Kiprusoff tarvitsi tuohon määrään voittoja yhteensä 623 ottelua kun Rinne pelannut vasta 576 matsia.

Tuolla voittojen määrällä Rinne on muuten jo NHL:n kaikkien aikojen tilastossa 30 parhaan joukossa ja ehtii vielä tämän kauden aikana nousta monta pykälää ja lähes sinne 20 parhaan joukkoon. Ja kun Rinne helmikuussa sai tuon 300 voiton rajapyykin täyteen, niin hän oli NHL-historian viidenneksi nopeiten tuohon saavutukseen yltänyt maalivahti.

Nyt kun Vezinakin löytyy palkintokaapista, niin enää puuttuu se kruunu eli Stanley Cup. Tulee tällä kaudella tai kahdella seuraavalla, mutta joka tapauksessa tulee.
 
Mängimies tykkää tästä
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy