Peking 2022 – liveseuranta

  • 320 999
  • 8 655

IceWalker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HJK, K-Kissat, PiTa
Luodaan tasoitussysteemi ampumahiihtoon. Esimerkiksi suomalaisille vähintään yksi varapatruuna kisaan kuin kisaan. Ederille pitää varmaan antaa ylimääräinen lipas.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kari Hiltusen olisi voinut eläkkeeltä kaivaa näihin kisoihin. "Katsoin nyt aivan vääriä tauluja" sitten reilu minuutti hiljaista.
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Ois nyt Tero ampunut ekalta nollat niin olisi vielä tässä seurattavissa
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
En sano enkä toivo, tai varsinkaan ala vaatimaan sellaista suoritustasoa mitä ei ole, nähty tai koettu.

Mutta nihkeän nahkeat kisat kyllä ampumahiihtäjiltä. Seppälältä ja varauksin Ederiltä olis voinut jonkinlaista pilkahdusta ennakoida, uskaltaa odottaa. 21, 23, 25...ei nyt Seppälältä romahdus, tosin onko maakiintiöiden kautta vähän eri tasoakin, mutta ei nyt voi paljoa silitelläkään. Viestitkin vähän sitä sun tätä.

No, nyt Terolla mahdollisuus pikkasen kirkastaa kisojen lopputulemaa.
 

Jeffrey

Jäsen
Ampumahiihto on kyllä kaikkien jossittelulajien jossittelulaji. Jos Seppälä ei olisi sitä yhtä pummia ampunut, olisi nyt jo mitalisijoilla... ja samaa jossittelua käydään jokaisessa maassa joissa osallistuja on ja toki muuallakin jos vaan lajifaneja jostain jos löytyy.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Seppälä 2 ohi. Hiihtikö hieman ylivauhtia? Tilastojen valossa Seppälän pitäisi ampua seuraava paikka nollille, jos pystystä 79 pinnaa taso.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös