Peking 2022 – liveseuranta

  • 325 098
  • 8 655

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ennen oli muuten viestissä koko 4x10km pelkkää ylämäkeä, nykyään on laskujakin mukana, kun ei pullamössöt kestä happoja

Juu nyt joutuvat veritankin ja EPO:n ottamaan mikroannoksina. Myllylän ja Dählien huippuvuosina sai vielä tankata kunnolla.
 

Wizzö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maximus Lindroth
Vieläkö Giorgio di centa hiihtää?
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Silloin, kun suomalaisilla menee hyvin ladulla, Roponen maalailee piruja seinille ja "tietää", että pian tulee noutaja. Sitten, kun suomalaisilla menee huonosti ladulla, Roponen "tietää", että vähintään mitali on tulossa.
Kova ikävä Mustia, vaikka ei hänkään mikään sateentekijä ollut.
 

Barney

Jäsen
Tavallaan ihan kiva kisa, takaa-ajoa parhaimmillaan. Kun vaan unohtaa menestystoiveet.
Miksi ne pitää unohtaa? Iivo ottaa Ranskan ja Ruotsin kiinni. Perttu kestää todennäköisesti vauhdissa mukana. Mäkeen se varmaan vielä kaatuu, mutta Suomi taistelee mitalista vielä viimeisellä osuudella.
 

Raid76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jouka Juhola & Ruudut, Ässien sylkykupit

Woofer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Barca
Yllättävän paljon täällä tuntuu Roponen hiertävän. Ei sovi suomalaiseen mentaliteettiin tuollainen hieman ehkä epärealistisenkin positiivinen suhtautuminen tapahtumiin. Kyllä tuonne pitäisi saada nyt joku toinen kommentaattori kertomaan, että "vaikka Iivo hiihtäisi Bolsun kiinni, niin kaikki on vitun paskaa ja mitaliin ei mitään mahdollisuuksia. Kotona vaan telkkari kiinni"
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Nuo selostajat ovat koomikkoina aivan toista luokkaa, kuin esim. Ismo Leikola. En edes jaksaisi seurata kisaa ilman näitä kahta miestä. Yllättävät minuutin sisään aina uudelleen ja uudelleen. Nyt Suomi oli jo samalla suoralla, tuo suoran päästä hiihtää toiseen päähän yli kaksi minuuttia. Ehkä joku tyhmin katselija innostuu sitten noista kommenteista.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Fauner on vaarallinen ankkuri. Marco Albarellohan hoiti jo hyvin avausosuuden. Onkohan kolmosella Valbusa
Valbusa-Di Centa-Piller Cottrer-Zorzi. Ja varmasti puhtailla.

Hyvin tulee kyllä Iivo, Mäen harteille jää kaikki. Hakolakin taisteli kyllä hyvin, tuossa olisi voinut käydä vielä pahemmin.
 

T-aika

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kymmenen sekunnin sisään Roponen ensin jättää Saksan huomioimatta taistelussa, ja heti perään ilmoittaa, ettei Saksaa missään nimessä pidä unohtaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös