Peking 2022 – liveseuranta

  • 319 891
  • 8 655

kiljander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo. Susijengi. LAL. UTA. SoJy.
Hmm, taktisesti huono hiihto Suomelta? Toinen ongelma viesteissä on se että ei ole luistelun spesialisteja yhtäkään
 

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivikovat liiganousijat
Nyt sanon minäkin että vittu että vituttaa tuo Roponen. Painu helvettiin sieltä studiosta jos et osaa edes ennustaa päivän säätä oikein katsomalla ikkunasta.
 

Orion Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Pärmäkoski on aina neljäs, paitsi kerran munkilla kolmas. Paska maku jäi tästä, meidän kovimmat hiihtäjät floppas.
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Täysin väärin rakennettu taktiikka ja se menee valmennuksen piikkiin. Täysin järjetön taktiikka laskea Ruotsi suosiolla mukaan ankkuriosuudella.

Kommentaattori oli kaikkien aikojen floppi. Ainakin tässä katsomossa tiedettiin, ettei Venäjää ja Saksaa ajeta koskaan kiinni. Samoin se, että loppukirissä sprintteri voittaa Suomen. Olipahan paskaa katsottavaa.
 

Fresh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Niin kuin olen jo sanonut, tämä täysin sama kävi ainakin kaksi kertaa, Sotshissa ja Lahdessa (ehkä jopa kolmannenkin kerran mutta en muista missä). Surkea esitys ankkuriosuudella, tästä oli kyllä otettavissa vähintään hopea.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Suomi olisi ollut Saksan paikalla jos meillä olisi ollut Kepa 2.osuudella Venäjän ja Saksan mukana ja Ruotsi olisi olut tarpeeksi kaukana. Krista iso pettymys myös ankkurina.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös