Peking 2022 – liveseuranta

  • 325 098
  • 8 655

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivikovat liiganousijat
Kohta joo loppuu huumori tämän Roposen kanssa. Tuokaa Valavuori sinne koppiin niin huumoriarvo olisi isompi, jutut muuten ihan samaa tasoa.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Jaa-a, onko Iivo lähtenyt liian kovaa? Toivottavasti ei.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Bolsu jäänyt valtavasti Iivolle 1,8 km matkalla. Iivo vaikuttaa olevan ylivoimaisessa kunnossa, tai kalusto on selvästi Bolsua parempi
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
En uskalla vielä veikata Iivon sijoitusta, joten veikkaan muiden suomalaisten sijoitukset: Hyvärinen 12., Remi Lindholm 24., Hakola 19. sija.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Hyvä, Roponen sano että ei vielä sanota Iivon voittoa varmaksi. Alkais nyt jumalauta huutamaan että 100% varmuudella Iivo ei saa kultaa, se on aivan varma asia! Se ois varma kulta.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei tarvitse ultimaattisesti hiihtää kovinta vauhtia, riittää kunhan keskivauhti on kaikkein kovinta ja täten suorittaa matkan lyhimmässä ajassa. Joskin kyllähän se yleensä silloin tarkoittaa myös sitä, että pitää hiihtää kovinta vauhtia, sittenkin.
"Matka loppuu kesken, tai eihän se kesken lopu koska muuten matka olisi pitempi."
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Roposen kommenteissa menee sekaisin raaka analyytikka, tietotaito ja osaaminen, sen kanssa mitä luulee, tietää muiden ajattelevan. Tai sitten välillä on ristiriitainen itseäänkin kohtaan. Laukoo lyhyellä jännitteellä sinne, tänne.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös