Peking 2022 – liveseuranta

  • 325 098
  • 8 655

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Herolalta voi odottaa minkälaista hyppyä tahansa. Joko hän leiskauttaa sata metriä tai sitten 80 metriä. Kaiholla muistelen Lajusen ja Mannisen aikoja. Mitenköhän kauan saadaan odottaa vastaavanlaista tasaisuutta ja suoritustasoa suomalaisilta yhdistetyn miehiltä?

Toivottavasti Herola onnistuu ja sen jälkeen alkaakin jännittäminen, miten korkealle se riittää. Hiihdossa hän on tunnetusti hyvä, mutta kiri tökkii.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Vaisu hyppy Hirvoselta. Ero kärkeen tulee taas olemaan siellä parissa minuutissa.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Kaiholla muistelen Lajusen ja Mannisen aikoja. Mitenköhän kauan saadaan odottaa vastaavanlaista tasaisuutta ja suoritustasoa suomalaisilta yhdistetyn miehiltä?
Manninen tosin ei koskaan ollut mäessä mikään erityisen hyvä, toki ei nyt ihan surkeakaan mutta kuitenkin. Hiihdossa olikin sitten varmasti ihan omaa luokkaansa.

Lajusen muistan olleen mäessäkin paljon parempi ja ladulla myös kova.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
No joo, ei se nyt itse asiassa huono tulos Hirvoselta ollut. Yachi ja Rehrl ovat ladulla sen verran turisteja että heille saa minuutin hävitä.

Greiderer sen sijaan on todella vaarallinen mies Herolaa ajatellen.
 
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Tasuno Tasalakki
Kyllä nämä Hannulan horinat on koomisia. Kova hyppykaveri Björnstad jää puoli minuuttia kärjestä ja pyörittelee päätään niin Hannulan mukaan on tyytyväinen ja tulee kärkilukemille.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Nyt on Herolalla hyvät tuulet!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös