Peking 2022 – liveseuranta

  • 325 391
  • 8 655

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivikovat liiganousijat
Vittu että vituttaa. Enpä olisi uskonut että kisa menee pilalle ensimmäisellä osuudella nollalla sakkokierroksella. Minkkinen jää kärjestä yhtä paljon kuin olisi ampunut suoraan viisi pummia ensimmäisellä paikalla.
 

Wizzö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maximus Lindroth
Taitaa olla kalustossa vikaa Suomen lisäksi myös Ruotsilla.
 

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Kyllähän Mäkäräisen hiihtelyä tulee hiukan ikävä kun katselee tuota Minkkisen taaperrusta
 

kamik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Harvoin näkee suomalaisilta näin heikkoa hiihtosuoritusta, hämmästyttävän kehno suoritus. Sopeutuminen korkealle vaiheessa?
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Minkkisen ammunta oli parempaa mitä Kari Hietalahdella Vintiöissä(?), hiihtovauhti toi mieleen rotevan Mikko Kivisen kiekkokamppeissa.
 

Huono pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Miten helvetissä voi, oli olosuhteet mitkä tahansa, hävitä 2 km:llä puolitoista minuuttia hiihdossa. Ei pysty käsittämään.

Tämähän menee samaan sarjaan sen kanssa, että kahden metrin syöttö menee kolme metriä ohi.
 

El Gordo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Jaa Norjalla oli muka jotain vaikeuksia, tuollahan ne silti taas kärjessä etenee.

Luovat vain vähän draamaa ekassa ammunnassa, että nyt olisi pahoja ongelmia ja eroa kärkeen tulee. Sitten kuitenkin hiihtävät voittoon 5 minuutin erolla, viimeinen kierros takaperin yhdellä suksella sompaillen ja Norjan lippua liehuttaen.
 

Wizzö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maximus Lindroth
Fuckoff sakkoringille
 
Kyllösen viestihistoria on kyllä niin surullista enkä ole edes vakuuttunut että on oikeasti Joensuuta vahvempi distanssilla. Kyllä se on oltava Matintalo - Kepa/Krista - Krista/Kepa - Joensuu ja ankkurille vaan mahdollisimman hyvä asema ja toivomaan parasta. Kyllöstä tai Joensuuta on aivan turha kokeillakaan kolmannella osuudella ja Matintalo kakkososuudella on myös aika riskivalinta mutta se on se toinen mahdollisuus.
Sekä Kyllönen että Joensuu hirvittää. En oikein näe muuta mahdollisuutta kuin laittaa toinen avaamaan ja toivoa, ettei siellä hurjastella ja päästään peesailemaan mahdollisimman pitkään letkassa. Vapaalla porukka on varmuudella hajotettu ja on erittäin iso riski, että joudutaan puskemaan yksin vastatuuleen. Siinä käy Joensuulle hyvin äkkiä jörgenbringit ja riikkasarasojaliljat. Joensuulla ei tule noissa olosuhteissa olemaan mitään kiriä loppusuoralla, joten sen varaan on aivan turha pelata.
 

Wizzö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maximus Lindroth
Doro on paras!
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Saksa aivan sysisurkea.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös