Ilmoitukset

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Pe 9.3.2018 Jokerit - HK Sotši (GAME 5)

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana teude, 09.03.2018 klo 17.34.

 1. disco-stu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JK Mylly
  Nopee duuman hätäkokous ja puntaroitiin pros and cons jos hylättäis sitten kumminkin, mutta Areenan katteet voitti kumminkin... Onnee Jokerit!
   
 2. Subrosa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KHL-Jokerit
  Jalosella ihan tunnistettavan punaiset silmät. En tiedä onko kyse unettomuudesta vai tunnekuormituksesta.
   
 3. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  Oliko Tolvanen tämä, joka sulaa heti kun aletaan tosissaan pelata jostakin? :)
  Onnea Jokerit!
  ps. kerta tuo voittomaali haastettiin, niin mitä siinä oli, tai pikemminkin olisi jonkun mielestä voinut olla?
   
 4. Perusjäbä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Maalivahdin häirintä varmaankin.
   
 5. Subrosa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KHL-Jokerit
  Lainaus:
  Mitä omasta mielestäsi? Omasta mielestäni ei oikein mitään, mutta hyvä, että tarkistetaan.

  Edit. Aww, toi Tolvasen haastattelu. Arvioi tämän sarjan fyysiseksi. Mielestäni KHL-historiaa katsellen varsin siisti ja kontaktivapaa sarja. Helvetin hieno pelaaja, mutta olen kyllä huolissani kestääkö ensimmäisen keskifyysisen sarjan.
   
 6. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  Lainaus:
  Paha sanoa, kun ei näy kuin Ruutu+. Ihan kaikkiin maailman kanaviin ja suoratoistopalveluihin ei ole varaa. Tarkennetaan vielä, että ihan mielenkiinnosta kysyin, kun seurannassa haastosta puhuttiin. En siis ole ihan 100% perillä, että mitä kaikkea rikettä siinä voidaan katsoa. Toisaalta ei kai niitä vaihtoehtojakaan nyt liikaa ole. :)
   
 7. Perusjäbä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Tämähän meni putkeen. Ei kuultu Vallinin teräviä kommentteja enää.

  E: No niin, vihdoin äänet toimi.
   
 8. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Lainaus:
  Ekaan niin sama Tolvanen kuka liveseurannoissa taidettiin olympialaisissa ristiinnaulita vaikka muistini mukaan 5 peliä ja 3+6.

  toiseen niin valmentajana minäkin oliin haastanut epätoivoiseti, kun mahdollisuus olisi ollut. Kumminkin katkaisupeli niin voiton eteen kaikki kivet pitää kääntää. Kolmanteen,että mitä voidaan haastaa niin paitsio ja maalivahdin häirintä
   
 9. Risa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SoJy vuodesta -61, Jokerit oli....
  Viddu, Zapolla jatkoon...?? Ei oo ihmeiden aika ohi!
   
 10. hartzu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Halllla seurattuna huikea peli. Lähellä oli niin monta kertaa, mutta naapurin tsägä av oli isku palleaan. Onneksi kärsivällisesti jauhettiin ja uskottiin omaan tekemiseen.

  Omasta mielestä Lauridsenin paras peli sarjassa, mikä oli erittäin positiivista, sillä seuraavassa sarjassa hänen pitää olla pelipäällä koko ajan.
   
 11. spede1967 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit ja espoolaisena Kiekko-Espoo
  Samoin hallilla , tunnelma oli vähintään hyvä. Itselle oli iso yllätys pitkien sivujen kannustus.Yleisöä oli 9767, vapaalippuja ei tainnut olla juurikaan. Ehkä sekin vaikutti tunnelmaan positiivisesti.
   
 12. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Omasta mielestäni KHL kaudella pitkillä sivuilla kannatus ollut parempaa kuin liigassa. Liigassa taas E-P piti hienosti mökää... varsinkin ekalla KHL kaudella tuntui että pitkät sivut nousivat kaikki pystyyn maalin tullessa kun LoKoMo alisti pientä itänaapuriamme.

  No, samapa tuo... kerran Jokeri, aina Jokeri.
   
 13. Tiedote Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Ihan hieno sarja ja oikea jengi varmasti voittti, mutta jäi kyllä kaivelemaan tuo ratkaisumaali. Vaikea tuosta videokuvan perusteella on todeta epätodeksi, että
  A) Hyökkäävän joukkueen pelaaja oli maalivahdin alueella
  B) Samaisen pelaajan sijoittuminen esti merkittävissä määrin maalivahtia torjumasta kiekkoa.

  Voiko tästä edes olla eri mielä?

  Dumareilla ei kestänyt enää sipuli hylätä maaia.
   
 14. spede1967 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit ja espoolaisena Kiekko-Espoo
  No ei kyllä estänyt maalivahtia torjumasta kiekkoa koska Barulin ei ollut edes maalilla vaan yritti katkaista mailalla Eelin matkaa maalivahdin alueen ulkopuolella eikä ehtinyt takaisin kun Eeli kiersi vanhanaikaisella kiekon Nellin luistimen kärjen kautta maaliin. Nelli työnnettiin Sotshin pakin toimesta hieman maalivahdin alueelle.
   
 15. Target Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit ManU
  A) Ei vaikutusta. Aiemmin Sotshilla samanlainen tilanne, jossa hyökkääjä oli alueella, takakulmalla. Maali hyväksyttiin haastosta huolimatta.
  B) Estävä pelaaja oli puolustaja, ei Jokereiden hyökkäjä.
  +C) Tuomareilla oli MUNAA TEHDÄ AINOA, OIKEA, SÄÄNNÖNMUKAINEN RATKAISU.
   
 16. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Narri maalivahdin alueella. Esim kerran hyvättiin maali, kun Joensuu luisteli maalivahdin takaa sinisellä alueella ja ei edes hipaissut mokkea. Toi maali olisi hylätty ellei Nelli olisi ehtunyt maalivahdinalueelta pois just ajoissa.
   
 17. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Lainaus:
  Siellähän se O'Neill oli maalivahdin alueella vielä maalin syntyessä. Osuma hyväksyttiin sen takia, koska hänet työnnettiin sinne eikä tehnyt merkittävää estettä Barulinille. Sotsin oma pakki esti enemmän tuota Barulinin palautumista maalin eteen.
   
 18. Grainger Jäsen

  Ihan näin ilman minkäänlaisia Jokeri-sympatioita (tai nykyään antipatioitakaan), eihän tuossa ollut mitään perustetta maalin hylkäämiselle. Oma pakki tekee kaiken väärin ja venäläistuomaristolta harvinaisen oikea tuomio.
   
 19. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Tuossa O'Neillin maalivahdin alueella olossa oli kyse tismalleen samasta asiasta kuin viime kevään Ducks - Oilers -sarjassa, jossa viidennessä pelissä Ducks tasoitti peli 3-3:een loppuhetkillä. Maali syntyi niin, että irtokiekon tavoittelutilanteessa muistaakseni Oilersin Darnell Nurse kaatoi Ducksin Ryan Keslerin poikkarilla maalivahti Talbotin päälle ja piti tätä jäässä hetken. Kesler ei tietenkään osoittanut minkäänlaista kiirettä maalivahdi alueelta poistumiseen ja pitipä hetken Talbotin patjastakin kiinni. Vaikka itse maali syntyi hetken sen jälkeen kun Kesler oli päästänyt patjasta irti, on täysin uskottavaa sanoa, että se vaikutti Talbotin torjuntatyöskentelyyn ainakin jossain määrin. Ongelma tulikin siinä, että tuomarit eivät voineet hylätä maalia, koska kyseessä oli puolustavan pelaajan toiminnasta johtunut maalivahdin torjuntatyöskentelyn haittaaminen.

  Ihan samalla tavalla O'Neill puskettiin maalivahdin alueelle, eikä tämä mitenkään kiirehtinyt sieltä kontta-asennossaan pois, vaan jäi aivan tiedostaen niille sijoilleen kun Tolvanen kiersi maalia. Tämä aivan epäilyittä vaikutti Barulinin mahdollisuuksiin torjua kiekkoa, joka vieläpä muutti suuntaa O'Neillistä. Ongelma on tässäkin siinä, ettei tuomari voinut mitenkään katsoa O'Neillin olleen maalivahdin alueella omasta syystään.
   
 20. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Mun silmät hallin hidastuksesta katsottuna kertoi, että ehti ja samaa mieltä oli Pirnes, kun katsoin kovalevyltä lopun uusintana kotona.
   
 21. ketjuruletti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Kysymys: Kuka oli meidän toinen pakki ja missä mies seikkaili kun Sotshi teki alivoimalla 0-1? Yritin katsoa hidastuksia mutta epäselvää.
   
 22. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  En muista mutta jumalauta siinä maalin edessä taisi sohia kolme Jokeria ja yksi ryssä ja huteja jokainen. Silloin jo katsoin, että nyt jos menetetään kiekko niin kiire tulee omiin...
   
 23. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Vaikea sanoa, kuka on toinen pakki, kun Jokerit kuitenkin ylivoimaa neljällä hyökkääjällä pelaa.

  Mutta tuossa vastaiskua edeltäneessä tilanteessa Regin nousi hyökkäysalueelle, heitti "toivotaan toivotaan" -syötön maalille, missä Joensuu ja Palola huitoivat ohi kiekosta Sotshin pakkien ohella. Tämän jälkeen Sotshin pakki (#3) kaatui perseelleen kiekon päälle, jonka jälkeen myös Moses ryntäsi maalille kaivamaan kiekkoa Jokereille. Tästä Sotshi sai kuitenkin kiekon lopulta itselleen kaivettua ja pääsi siitä 2v1 -hyökkäykseen.
  Siispä kysymykseesi, kuka oli Jokereiden toinen pakki, voisi todeta, että Moses, mutta vaikea tuossa tilanteessa on ketään varsinaisesti syyllistää. Siellä oli kuitenkin tasapuolinen 3v3 -tilanne maalin edessä, kun kiekkoa kaivettiin esiin. Lisäksi yksi Sotshin kaveri oli siinä lähettyvillä ja Regin puolestaan oli tässä vaiheessa vielä lähestulkoon kulmassa ja Gilroy yksin viivalla. Kaivuuhommista yksi Sotshin kaveri vaan yksinkertaisesti sai kiekon ja itsensä ensimmäisenä ulos ja tästä syntyi tuo maaliin johtanut ylivoimahyökkäys.