Pe 9.10.2020 Otteluseuranta (Liiga)

  • 37 650
  • 755

Montako ottelua päättyy kotivoittoon?


  • Äänestäjiä
    42
  • Poll closed .

Yarbba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPL
Eikös tuosta kuuluisi antaa 5+20 KooKoolle? Kuitenkin polvitaklaus kyseessä, eikä hidastuksen perusteella ollut ainakaan vähemmän törkeä kuin Heleniuksen taklaus.
Kyllä se taklaus tais päähän kolahtaa kun naama oli Seppälällä auki. Eikö näissä tapauksissa liigassa oo tapana ollu isoa rankkua viheltää. Lisäksi haluaisin ehkä nähdä millainen huuto täällä olisi toisin päin jos eräs KooKoon nro. 40 olis taklannut samalla tavalla Lambertin. Täällä huudettais taklaajan vastuun perään ja siihen että miten aina käy vahinkoja samalle sepälle.

Ei ollu törkeä, mutta naamaan osui..
 

redpecka

Jäsen
Torjunnat 2-16 SaiPalle.

Inhottavan kiva kuunnella Koskista radiosta kun se osaa kertoa miten tilanteet menee ja turha kaunistella, mutta eihän tässä hyvä fiilis ole.

Otan silti tämän ennemmin kuin puusilmäisen näkemyksen, jossa maailma sortaa rehellistä ja pientä SaiPaa.
 

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
Simontaipaleelta jäi avausmaali vielä odottamaan. Liian korkealla oli maila. Ei paljon mutta kuitenkin.
 

juurihoito

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO
Helsingissä Mestis vs. liiga
 

Yargon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, KeKi
Kärpät on ollut ihan ok mutta kyllä numerot mairittelevat vierailijoita. HIFK on yksiselitteisesti häkellyttävän paska. En muista milloin on noin aneeminen kotijoukkue ollut Nordiksella.
 
Suosikkijoukkue
Tappara
Muistaako joku mikäs se nettisivu oli jolla oli kaikki liiga klipit ja koosteet listattuna? Ei tainnut olla mikään virallinen telian tai liigan viritelmä..

E: muistui mieleen. Liigabottia siis kaipasin
 

Barney

Jäsen
Hieno ylivoimakuvio SaiPalta ja Zabo jälleen tehopisteillä.
 

Tunneli

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Hait
Täs kun on nyt puolikkaan kattellu tätä toista erää, niin kyllähän IFK:n pakisto on jotain aika kamalaa. Motin ollut ihan yössä, meinas kompastua omaan mailaan ennenkuin päätti lähteä vaihtoon kun vastustaja katkoo peliä sinisellä.. Ahonenkin ihan kuistilla.
 

Boogy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kuinkakohan monta tähtipelaajaa HIFK kerkeää vielä hankkimaan ennen kuin he rupeavat miettimään valmentajan vaihtoa? Toisaalta kun joukkueessa on tarpeeksi taitoa niin kyllähän sitä pakosti alkaa voittojakin tulemaan jossain vaiheessa. Vielä muutama NHL-laina niin Kärpätkin kaatuu.
 

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
Eikö maalin taakse olisi helppo asentaa kamera sopivalle korkeudelle että nuo korkeat mailat näkisi kunnolla eikä tarvitsisi arpoa liian korkealla olevien kameroiden kuvista?
 

Barney

Jäsen
Ja Krivokin alkaa heräämään! 3-2 SaiPalle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös