Pe 9.10.2020 Otteluseuranta (Liiga)

  • 37 643
  • 755

Montako ottelua päättyy kotivoittoon?


  • Äänestäjiä
    42
  • Poll closed .

Filimonov

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Nurmeksen Sepot
Virta tuo Tapparan ansaitusti tasoihin. Hienosti pelattu tilanne Bertrandin kanssa, hyvaa vaantoa
Ansaitusti? Mikä on ansaittua ja mikä ei, mutta kyllähän tuo pelillisesti oli KalPan erä. Toki maalit lasketaan, joten siinä mielessä ansaitusti.
 

knttrtknkn1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pitkän tauon jälkeen tämä sama mikkihiireily jatkuu ja jaksaa vituttaa ihan yhtä paljon. Senhän nyt tiesi heti, että iso rangaistus tulee, koska taklaus. 2+10min voisi hyväksyä, sikäli kun taklaus hieman päähän osuu. Kaukana mistään teloituksesta tai sikailusta.

Minua ainakin oksettaa tuo touhu, että nähdään taklauksen olevan tulossa eikä valmistauduta siihen yhtään, ei niin yhtään. Mutta tästä nyt on nykypäivänä turha valittaa, kun se on ihan arkipäivää.

Kai tuosta voi vähän valittaa jos jääkiekkoa katsoo?
 
Ei kai säännöt sano mitään siitä, että saako luistimet nousta jäästä kontaktin jälkeen? Jos sanovat, niin pyydän syvästi anteeksi väärinkäsitystä.
En minä sääntökirjaa ole missään kohtaa siteerannut. Kai se luistimien nouseminen on tulkintakysymys. Ei tuosta silti nähdäkseni ulos pitäisi lentää, toki olisi mukava nähdä taklaus useammastakin kuvakulmasta.
Eteenpäin.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Erätauolla Mika Kortelaisen haastattelu, jossa Kölli sanoi, että menestyksen ostaminen on vaikeampi tie kuin menestys pitkäjänteisellä työllä. Mielenkiintoinen näkemys. Uskaltaisin väittää, että menestys pitkäjänteisellä työllä vaatii vielä enemmän osaamista.
 

Nicotsein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Pittsburgh Penguins (Geno <3)
Tulee muuten tuo ässien Meyer hommaamaan paljon jäähyjä vastustajalle tällä kaudella, ei pysy pystyssä sitten millään. Kaadutaan heti kun on pienikin paikka, hyi stna.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Platzer 1-0! Tulihan se sieltä, sattana!
 

Fironic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Ducks, Kraken
Ujosti toivoin, ettei tuomareiden ratkaisu ulosajosta vaikuttaisi liikaa lopputulokseen, mutta kyllähän tuo nyt pahalta näyttää. KooKoo johtoon 1-0.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ja nyt sitten pelataan edelleen vaikka johdetaankin 2-0 ettei käy niinkuin lauantaina Turussa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös