Pe 9.10.2015 Sport - KooKoo

  • 26 962
  • 161

MENTALSPORT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Onhan tässä kiimaa!!! Länsimaat vastaan itäblokki. Talvisodassakaan ei ollu vastaavaa asetelmaa. Verenhimoisia kouvostoliittolaisia vyörymässä hyvätasoisten rantaruotsalaisten rapujuhliin. Mitä tästä vielä tulee....

Kyllä pelillisesti uskon että kookoon loukkaantumis-suma pitää huolen siitä, että vaasaan jää helpot kolme pinnaa. Lisäksi nousijajoukkueen kupla puhkeaa ja nähdään totaalinen assrape ennen toisen erän puoliväliä ku ex gogo:t tallu tallberg ja Raaka Ari sahaa gogo girlsien 1 ketjun seinäsyötöillä rikki jonka jälkeen raaka ari ujuttaa lätyn molken haaroista sisään ja tilanteeksi 8-0

Peli tulee päättymään 10-0 ja lopuksi lauletaan red armyn ja kouvolafanien yhteislaulu.... Ja lauluhan on tuttu mestisajoilta ja käsittelee tulevaa liigajoukkuetta Mikkelin Jukureita.

Ps: Ottakaa ne tallbergin nousubonukset mukaan ja antakaa ottelun alkajaisiksi ne talelle. Hävettää muutenki jo teidän puolesta ni voisitte jotain yrittää pelastaa ;)
 

Minor

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
taisteluparit:
Teemu Tallberg- Anthony Guttig

Tämä taistelupari saattaa jäädä näkemättä, koska Guttig on ainakin toistaiseksi telakalla Bloodin poikkarin jälkeen. Jos Talelle haetaan taisteluparia niin:
Tale - Mika Koivisto
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Ihanaa! Huomenna Kokkala pääsee nöyryyttämään Malista ja eräälläkin äidinmaidon puutteesta kärsivällä foorumitrollilla vaihtuu varmaan yhtä hätäseen allekirjoitus, kuin PerSuilla kääntyi takki eduskuntavaalien jälkeen.

Viimeksi Kerhoa vastaan Immonen meni pöllimään Nyyttonin Jaakkoon avauskihauksen. Saa ottaa talteen, mutta huomena ei pölli ja Jaakkoo paukuttaa vähintään yhden maalin.
 

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
24 tuntia ja 55 minuuttia, kun syksyn odotetuin peli alkaa ainakin meikäläiselle. Kaikkitietävä Veikkauskin pitää Sportin voittoa varmana kertoimilla 1,73-4,00-3,85. Helvetillinen pauhu heti alusta alkaen siivittää kotkat lentoon ja peli on kahden erän jälkeen 5-1.
RA ja Ultras vetää Tylerin Bonnien sävelin: "Ei oo mokkea, eikä ole pakkeja. Pian ootte ryssät jumbona. Vedä hokkarit jalkaan, Mattila…"
Peli päättyy 7-2 ja koko halli antaa "standing ovationit" Sporalle viimeisen minuutin ajan. Mattilan mukaan ei oltu oikein valmiina peliin (tuli vähän yllättäen) ja yleisön meteli vaikutti tuomaristoon. Tomek myhäilee, juo Vichyä, ja toteaa: "Oon tyytyväinen. Jätkät pelas niin kuin sovittiin." Lehdistöltä ei taaskaan tuu yhtä ainutta lisäkysymystä. Alkais jo...
 

SgtMarkov

Jäsen
Hups, taidankin istua junassa juuri silloin kun kiekko putoaa jäähän. Kaikkien on siis parempi toivoa että VR:n junaverkko toimii aukottomasti ja pääsen häiriöittä seuraamaan kun hookkanien luppakorvia leivotaan uuteen uskoon.

Miksei Vaasa Arenaa ole vieläkään varattu loppuun? Vaasalaiset, perkele..
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa

MENTALSPORT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kyllä se jonki verran kiinnostaa ku nelonen pro:ki on vaihtanu studio paikkakunnaksi vaasan ja sport vs GoGo matsin... aluksiahan studion piti matkata kliseiseen jyp tps kohtaamiseen. Kai siellä pro:n studiollaki jo tajuttiin ettei perriinillä enään riitä kyyneleitä.
 

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Hieno tifo myös valmistumassa huomiseksi… :)… On kyllä varmasti tulossa syksyn tunteikkain ja äänekkäin kotipeli Vaasassa, ja se on aika paljon se.

PS. Viesti numero 60. ja peliin about 21 h.
 

Mustakotka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Treenien perusteella Sportin kentälliset näyttää huomenna tältä:

Bertrand-Komulainen-Lucenius
Vänttinen-Immonen-Spilar
Tallberg-Kokkala-Kiviranta
Koivisto-Riska-Karvinen/Körkkö

Laakso-Newton
Peltola-Salo
Pukka-Brennan
Manninen tai Gröndahl
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Miksei Vaasa Arenaa ole vieläkään varattu loppuun? Vaasalaiset, perkele..

Niinpä. 3500 on nykymenolla varmaan Vaasassa "täysi tupa"... surullista kyllä. Hatuttaa jo valmiiksi nähdä huomisen tyhjät pelkit C-katsomossa.

Veikataan, että yleisöä huomenna 3490 ja hiukset senkun harmaantuu lisää.
 
Suosikkijoukkue
KK
Niinpä. 3500 on nykymenolla varmaan Vaasassa "täysi tupa"... surullista kyllä. Hatuttaa jo valmiiksi nähdä huomisen tyhjät pelkit C-katsomossa.

Veikataan, että yleisöä huomenna 3490 ja hiukset senkun harmaantuu lisää.
Eiköhän tupa ole lähes täysi kun El Kabineto alkaa? Onko siellä Vaasassa ollut yleisökatoa? Viekö VPS fanit?

Onhan tätä odotettu. Vaasaan en pääse, mutta kisastudio on varmasti pystyssä. Aika paljon Vaasan suunnalta tullut kommenttia, jos vertaa kouvoloidien vastauksiin. Taitaa vaasalaisia hieman jännittää enemmän, kuin meitä. Sportin alku kausi ei ole lähtenyt ihan niin hyvin käyntiin kuin KooKoolla, mutta uskon pelistä tulevan hyvin tasainen. Voihan Sport lopussa romahtaa ja uskonkin pelin kaatuvan puoleen tai toiseen maalivahtien takia.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Laakso-Newton
Peltola-Salo
Pukka-Brennan
Manninen tai Gröndahl
En olisi koskaan uskonut Liiga-Sportin aikana tätä lausetta suustani, mutta kyllä Arin pitää olla ehdottomasti pelaavassa seitsikossa ja mielummin jopa top6 sakissa.

Ollut Laakson ohella ehdottomasti kokonaisvaltaisin puolustaja viimeset about kolme peliä ja vetää viivalta loistavia, polvenkorkusia jotka vieläpä pääsääntöisesti päätyvät maalille saakka.

Olen pettynyt, jos ei ole pelaavassa kokoonpanossa. Manninen voisi käydä kääntymässä Kokkolassa.

Eiköhän tupa ole lähes täysi kun El Kabineto alkaa? Onko siellä Vaasassa ollut yleisökatoa? Viekö VPS fanit?.
No ei suoranaista katoa, mutta alakanttiin alkukausi mennyt. Meni tosin viime kaudellakin alkukausi, mutta lopulta päätyi hieman yli budjetoidun. Eniten kiinnostusta on oman käsitykseni mukaan syönyt tapa nousta Liigaan. Eihän meidän mökkiin edes mahdu enää, ku vähän yli 4100, kun toinen pääty penkitettiin. Mä veikkaan huomiselle myös pettymystä, mutta sanotaanko sellaset 3650 katsojaa. On kyllä aikoihin eletty, jos ei edes KooKoo saa häkkiä täyteen.
 
Viimeksi muokattu:

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
KooKoon bussi starttasi torstaina kohti Länsi-Suomen kiertuetta. KooKoo kohtaa perjantaina Vaasassa Sportin ja lauantaina Oulussa Kärpät.
KooKoo matkaa Ranta-Ruåtsiin ilman Ari Vallinia, Ossi-Petteri Grönholmia, Julius Nyqvistiä, Toni Hyväristä ja Anthony Guttigia.

Vieraskiertue alkaa Vaasasta | KooKoo
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Taitaa vaasalaisia hieman jännittää enemmän, kuin meitä.
Ainakin itseäni jännittää aina, kun Sportilla on käytännössä pakkovoiton paikka. Tilanne on periaatteessa sama kuin pari viikkoa sitten Bluesia vastaan, mutta kiinnostava vastustaja tuplaa jännityksen. Alkukauden perusteella Sportin pitäisi olla selvästi hallitsevampi, kun pelataan kotona ja KooKookin kärsii vielä loukkaantumisista. Melkein joka otteluketjussa olen tämän sanonut ja sanon nytkin, että Sportista ei kuitenkaan koskaan tiedä mitä sieltä tulee. Yleensä silloin, kun odottaa jotain helpohkoa voittoa, tulee varma tappio. Maalivahteihin tämä voi hyvinkin ratketa ja Sportilla tämä osasto toimii aina välillä, mutta useimmiten kuitenkaan ei.

Eniten kiinnostusta on oman käsitykseni mukaan syönyt tapa nousta Liigaan.
Jos näin toisesta kaudesta kuitenkin puhutaan, kun yleisömäärät ovat laskeneet viime kaudesta, niin en usko tämän juuri painavan. Omassa tuttavapiirissäni vaikuttavat lähinnä kalliit liput ja panokseton kausi (koska ei kuitenkaan taistella mistään playoffeista). Joihinkin yksittäisiin peleihin löytyy kiinnostusta, jos pääsee halvalla.
 

Winger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Omassa tuttavapiirissäni vaikuttavat lähinnä kalliit liput ja panokseton kausi (koska ei kuitenkaan taistella mistään playoffeista). Joihinkin yksittäisiin peleihin löytyy kiinnostusta, jos pääsee halvalla.
Todella outo kommentti. Jokaisessa pelissä on jaossa samat 3 pistettä. IHAN JOKAISESSA pelissä on panosta sen suhteen pääsemmekö 10 parhaan joukkoon. Jos tässä ei ole panosta niin missä?
 

V.S.T.I.D

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sundom Stå
Voiko hienompaan otteluketjuun kirjoittaa ensimmäinen viesti jatkoajan palstalle?

Paljon on vettä virrannut Kyrönjoessa 18.3.2004 jälkeen. Hetken jolloin omalta osalta sai alkunsa viha-rakkaussuhde joukkueeseen nimeltä KooKoo; Upi-Karhulan unelmapassi, Suomalaisen kuolevat joutsenet, KooKoo-pelaajien keskisormet Sundom Stån suuntaan. Monet ikimuistoiset hetket tämänkin jälkeen ovat luoneet tästä otteluparista todellisen klassikon Hurrit-Ryssät -hengessä.

Nyt on edessä näiden kaikista hienoimpien ja legendaarisimpien divarijengien ensimmäinen liigakamppailu toisiaan vastaan. Mihin tämä hieno asetelma muuttuisi liigassakaan, joten pessimistit turha pelätä että päivän pelistä tulee pannukakku sillä tunnetta ei tule puuttumaan kentiltä eikä katsomosta ;) Sportin PITÄÄ voittaa ottelut Kouvostoliittoa vastaan ja tuki-suomen kommareiden TÄYTYY olla sarjataulukossa takana, kun kausi päättyy.

Seuraa heitä:
Mike Brennan #4
Nyt viimeistään Radio-Miken on noustava omalle tasolle; fyysistä ja simppeliä peruspeliä. Mike näyttää epäilijöille hauista!

Joel Kiviranta #25
Kiviranta ei ole vielä ollut parhaimmillaan loukkaantumisen jäljiltä ja peli ei ole ollut totutun räiskyvän energistä. Jolle avaa maalitilinsä.
 
Viimeksi muokattu:

Nebelwerfer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Pohjanmaalla ei kumarrella...jne.

Mutta joo, komppaan muut, nyt on pakkovoiton paikka. Todennäköisesti aika paljon jengiä paikalla tänään, joten siinä mielessä ottelu on myös
hyvä "PR", tätä ei saa tunaroida!

Mutta, nou hätä, veikkaan että esim Lucenius on tänään iskussa. Artisti ja taiteilija saa kahuee super-moodi päälle kun huomaa että: "hei, tä ei oo mikään tavallinen perjantai runkkis matsi! Nyt on pakko tehä jotain ekstraa!"

Ja, Brennan is back! Bring it on!
 

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Treenien perusteella Sportin kentälliset näyttää huomenna tältä:

Bertrand-Komulainen-Lucenius
Vänttinen-Immonen-Spilar
Tallberg-Kokkala-Kiviranta
Koivisto-Riska-Karvinen/Körkkö

Laakso-Newton
Peltola-Salo
Pukka-Brennan
Manninen tai Gröndahl
Miten ihanat ketjut! Viime kaudella dominoinut vanha kunnon TKK ketju on koossa taas. Ai että.

Muutenkin, kouvostoliittolaisfanien kannattaa seurata Talen otteita kaukalossa. Kaveri on mennyt hurjasti eteenpäin natsi-Valtosen valmennuksessa. Todellinen voimahyökkääjä tätä nykyä ja ukkoa lentää seinälle. Toivottavasti kihauttaa vanhaa seuraansa vastaan.

Toinen seurattava on tietenkin kukas muu kuin #3 King Charles Bertrand. Ei kanna enää kultapottaa tässä ottelussa, mutta varmasti helppo bongata jäältä liikkeensä ja ilmiömäisen mailankäsittelynsä ansiosta. Tällaista pelaajaa ei löydy puoliltakaan liigajoukkueista. Supertähti. Tuleva NHL-pelaaja.

Kuinka paljon porukkaa on Kouvolasta lähtenyt reissuun?

Ottelu #muuten päättyy 4-0. Puolustajat tekevät kolme maalia.
 

Pervert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiitospaidat
On nimetty jo niin monella tavalla tätäkin kohtaamista
.
Aiemmin kirjoittelin näistä kohtaamisista täten:
Sport-Ässät - El Kasico
Sport-Ilves - El Provoco
Sport-Hermes - El Kusico

Ehkäpä tämä mestisvääntö voisi olla sitten vaikkapa
El Mestico?

Ketjun avaus; Linkit entisiin ihan hieno ajatus.
 

MENTALSPORT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Oi jeesus. Muutama hassu tunti ja täällä on rähinät päällä!!! Verta, hikea, HEVOSIA!!!!! Vai miten se Jonne Nikula heitti joskus idolssissa....

Paljon on kookoolla tosiaan loukkaantumisia... ja tänään tulee lisää (henkiselle puolelle) ku Red Army pistää parastaan ;) alkais jo!
 

Steus

Jäsen
Sportin fanipoikatoimittaja Herkko Hanhikoski on tehnyt paskimman ennakon miesmuistiin: Kilpailijoiden jälleennäkeminen ylimmällä tasolla - 09.10.2015 - Sport - KooKoo - SM-LIIGA - Otteluennakko - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta
Voisi kuvitella itseään toimittajaksi tituleeraavaa yksilöä kiinnostavan vähän enemmän vaikkapa loukkaantumistilanteiden selvittely kuin oma jeejee-fiilistely? Vielä kun saisi sen mestistv:ssä olleen "kommentaattorin" tänään TV-lähetykseen niin olisi kunnon El Clasico tunnelmaa kotikatsomossakin.
 

keskipohja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Spårt joka ei vielä ole olemassakaan.
No voi voi kun harmittaa....kuin pientä oravaa.

Perhana kun ei itse pääse paikalle vaikka olisin halunnut ja tuoda keskipohjanmaalaisia junnujakin kokemaan kiekkohuumaa....no tyydytään 60 tuumaiseen kisastudioon kotona sitten.

Toivottavasti lataus lyö ylitse molemmilta niin saavat kukkahatut niin mies kuin naispuolisetkin vaatia lajin kieltämistä Suomesta.
 

veekasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Täytyy myöntää, että tämä peli kiinnostaa myös tämmöistä pirkanmaalaista lätkän seuraajaa. Pääosin katselen Ilves-Kalpa-peliä, mutta vaihdan kyllä kanavaa Vaasaan aina tilaisuuden tullen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös