Pe 8.4.2016 Otteluseuranta (Liiga)

  • 41 958
  • 639

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
JYPiltä hyvä alku. Sitten tuli kuvaan taas virheet ja roiskiminen ja peli 3-0.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei siinä Nämä Yonkmanit ja Generousit tuo hyvin väriä tähän Liigaan!

Samaa mieltä, vaikka kyllähän tuo joidenkin pippelinmittailu vähän huvittaa. Niin tai näin, niin tuskin tässä kukaan, ei edes se maailman isoin ja ilkein Yonkman tiputtaa hanskojaan. Se kun on tässä liigassa niin arpapeliä, että tuleeko tappelusta kakkua vai ei ja Yonkman on käsittääkseni JYPille liian tärkeä äijä pressiboksin penkkejä kuluttamaan, äijää tarvittaneen jäällä.
 

Bob Rambo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, AC Oulu
Laskujeni mukaan IFK:lta jäi kaksi selvää rikettä viheltämättä ja JYP:ltä neljä. Tämän lisäksi yksi helppo jäähy jyväskyläläisille.

Yonkman-Gene olisi mukava nähdä.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Epätoivo paistoi jyppikoutsin silmistä.
 

Jupa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
En nähnyt kyllä dumareissa yhtään mitään sanottavaa tänään ekassa erässä. Ihan itse ansaittiin tuo 3-0.

Jännä tilanne, lähteekö JYP jo valmistautumaan maanantaihin vai tapellaanko voitosta. Pelillisesti ollaan toki jäljessä, mutta ei ihan näin paljon. Ei toki HIFK ollut sen enempää jäljessä, kun tilanne oli viimeksi 3-0 Jyväskylässä.

Jupa
 
Suosikkijoukkue
JYP, Suomen maajoukkueet
No maali kerrallaan peliin mukaan, tällä tekemisen määrällä tulee nokkaan rumasti. Nyt Veltsu mitataan miten saat pumpattua henkeä tähän lammaslaumaan.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
SaiPaa vastaan riitti kun pimensi yhden kentän. Muutoin JYP pelkällä materiaalilla ja fysiikalla ajoi yli SaiPasta.

IFK on aika monta napsua kovempi vastustaja, jolla on 3 kovaa kenttää maalintekoon. Fysiikkakin ihan toista luokkaa kuin SaiPalla. Ei voi näitä sarjoja verrata oikeastaan yhtään, nuo JYPin voitot Jyväskylässä on vaatinut enemmän kuin yksikään voitto SaiPasta.

Juurikin tämä. IFK:lla on niin valtava resurssietu SaiPaan (ja toki myös Jyppiin) nähden, että ei se yhden kentän pimittäminen mitenkään riitä ellei siellä surffaile kaksi ketjua täysin alamaissa noin muuten vaan. Etenkin IFK:n kotihallissa voiton kairaaminen vaatisi täysin virheetöntä peliä JYPiltä, mikä tuntuu olevan tuolle joukkueelle tällä hetkellä täysin mahdoton tehtävä. Periaatteessa se eka peli oli jo täysin otettavissa, mutta sitten ihan vain omilla virheillä hölmöiltiin vastustajalle 3 maalia ja sama on jatkunut molemmissa sen jälkeisissä peleissä.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Nyt 77min hyvää tekemistä IFKlla, mutta parannettavaa toki löytyy yhä.
 

Bvschwunz

Jäsen
Suosikkijoukkue
90-luvun TPS
Onhan se nyt vittu taas että vartin pelaamisen jälkeen on voittaja selvillä. Vapautuupa taas aikaa mutta mitä tässä nyt muka tekemistä keksii perjantai-iltana.

Tämä on outo ottelupari. En vaan voi ymmärtää miten tuolla tasolla olevat aikuiset miehet eivät osaa valmistautua peleihin. Edelleen väitän tämän parin voittajan olevan haastaja finaaleissa. Kärpät ja Tappara osaavat olla joka peliin valmiita.
 

PuukäsiPakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Kyllä mun silmään hidastuksissa Zaboa tökättiin mailalla luistimen takaosaan ja lensi sen takia perseelleen. Mutta toki aika kevyesti tuli jäähy ja peli ratkesi pelkästään IFK:n hyväksi viheltäviin seeproihin. Muuten JYP veis peliä miten haluaa.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Lottoaminen nimen omaan kuvaa tuomarilinjaa. Tosin samaa paskaahan se tuomarilinjan heittäminen oli viime vuonna Kärppiäkin vastaan. Vasta vikoissa peleissä vihellettiin vain ruumiit pois, se toki oli sitten jo hyvin tasainen linja ;)

Joo, oot oikeassa. En ymmärrä miten nykyisissä molemmissa ottelupareissa homma on vaan linjan puolesta niin levällään. Sama Kärpät-TPS-sarjassa. Jos jätän heti ne suosimispuheet veke, antaa olla niiden osalta, mutta ihan hirveetä arpapeliä on kyllä linja.
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Hohhoijaa Jyp on lapanen. Aivan siinäpä se. Ois kiva kattoo joskis normaaia play-off lätkää mutta ei tänä vuonna.
 

Jarzki

Jäsen
On tämä vaan jotenkin paska ottelusarja. Jossain kirjoitettu, että hyvää viihdettä, mutta ei tämä nyt ainakaan mitään playoff-viihdettä ole. Tunnetta ei ole kuin aivan ajoittain ja muuten melkoista rusettiluistelua. Runkosarjassa voisi ollakin hyvää peliä, mutta onhan tämä nyt kevään peleiksi melkoista kuraa.
 

T-aika

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Lapsellista paskaa. Mites viime matsin alussa se Luttisen jäähy joka oli mukana siinä että peli ratkesi siihen alkuun, meni oikein?

Tuossa jäähyssä ei ollut mitään epäselvää. Tänään JYPin jäähy tuli vieressä katsomisesta, sillä Kemiläinen ei edes hipaissut kaatuvaa filmaajaa, vasta siinä vaiheessa kun oli jäässä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös