Pe 8.3.2024 Otteluseuranta (Liiga)

  • 14 823
  • 485

mesag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Halloranilta aika mojova isku Frimania käsille. tällä kaudella jo kerran lyötiin kirvesisku Frimania käsille, silloin TPS:n pakki sai pari matsia pelikieltoa.
 
Suosikkijoukkue
Häviää viimeistään finaaleissa
Mun mielestä Ilveksen kannattais ottaa veskari pois ja lähtee hakemaan voittomaalia kuudella neljää vastaan. Mitä siinä menettäis? Mahkut runkosarjan voittoon olis kuitenki aika olemattomat jos Tappara saa tästä pisteenkin.
 

Pablito

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Real Madrid, Toronto Maple Leafs
Suoraan ranteeseen, nämä halon hakkuut pitää saada pois Liigasta.
 

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Oikea tuomio.
 

-One-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Jos ei olisi osunut suojaamattomaan kohtaan tuo huitaisu, ei olisi tullut edes kakkosta, mutta kun osui, tulee vitonen. Seuraukset ratkaisee Liigassa.
 

mesag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Nyt olisi ollut kakkonen Rauhalan kampista paikallaan enemmän kuin se Meskasen (?)
Eikös tuossa Rauhala pyörähtänyt Nymanin jalkoja päin, eikös jalkakampissa sillä jalalla pidä ns. kampittaa, nythän luistelulinjat kohtasivat, kun Nyman tuli maalille ja Rauhala pyörähti ns. päin.

Halloran ulos. En olisi kakkosestakaan valittanut. Mutta voisi nuo pelaajat lopettaa nuo helvetin halonhakkuut. Clendening ja Liedes jo aiemmin mäiskineet melkosesti menemään näistä jengeistä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös