Pe 7.11.2008 Sport - Hokki

  • 6 893
  • 29
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Oli virhe Tamilta laittaa Cabanaa laukomaan rankkaria. Cabanalla on maalivainua, mutta hän ei ole rankun ampuja tyyppiä.


Sen, mitä itse näin, niin Cabanossi yritti oikeaoppisesti laitta sieltä, mistä Kososelle noita juuri tehdään. Kosonen oli juuri yrittääs heittään mailalla kiekkoo helvettiin ja längit täysin auki. Harmi vaan, tänään ei ollut hyvän ystäväni päivä. Kiekko otti hiukka ponttooniin ja siinä se.

Rankuissa sit haettiin kolme kertaa samaa ja kaksi kertaa onnistuttiin. Hyvin oli Kena tehnyt töitä löytääkseen Kososen heikon lenkin.

Kivimäki ja toinen hyvä ystävä, Aikins koostaa kyllä jatkossa meidän ehdottoman tutkaparin. Kun Kivimäki saadaan vielä pois harmaista ja saadaan painaa pojalle tosissaan vastuuta, ilman burnout pelkoo, voi tosta kaksikosta Nabb rinnallaan tulla kyllä aika vittumainen kolmikko loppupeleissä.

Pete oli hyvä, tosin vajaakuntoinen, kuten olettaa sopi. Parit hyvät oivallukset ja todella iloinen ylläri, että on ottanut P.W:ltä oppia. Noi hämärit ja sit pienet trogilasinkorkuset on juuri sitä, mitä meiltä on puuttunut alkukauden. Taiteilija on palannut ja hänestä saadaan vielä true leader keväälle.

Vittu, me ollaan vaan hyviä. Kiitos Tami. Huomenna laitan todennäkösyyksien perusteella roposet HeKille, mutta hyvin me vaan vedetään. Kiitos!
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Voisi kuvitella että puhelin pirisee taukoamatta keväisin, mutta ei näköjään ole hinkua Kajaanista pois. Mikä firma sillä on?

Sellainen hämärä muistikuva on, että kyseessä olisi kuntosali tai joku vastaava yritys.

Tämän illan matsissa Heikkinen ei ollut ihan parhaimmillaan. Tai ainakin pelasi muutaman tilanteen jotenkin haja- tai ylimielisen oloisesti. Mutta oli toki siitäkin huolimatta kaukalon parhaimmistoa.

Pahkalalta tosi komeita taklauksia. Anssi Rantanen muistutti puolestaan maalistaan huolimatta sitä vanhaa tuttua hidasta hermoheikkiä.
 

Lättykiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dayton Bombers
Olihan tuo todella kovatasoinen peli ja veti viihdearvoltaan vertoja monelle Sm-liigapelille, tuli kunnon playoff-kiekko mieleen katsoessa ja ainakin henkilökohtaisesti toivon, että kohdataan Sport sitten keväällä. Ainut mikä jäi lähes täydellisestä kiekkomatsista puuttumaan oli pari-kolme maalia ja tappelu.

Sellainen hämärä muistikuva on, että kyseessä olisi kuntosali tai joku vastaava yritys.

Läheltä liippaa, kyseessä on nimittäin kunnon testiasema.

Heikkinen on kyllä ollut Hokin tärkeimpiä pelaajia jo vuosia ja mikä parasta, Heikkisen ympärille voi rakentaa toimivan ja tiiviin puolustuspään, koska joka kevät tietää että Jarkko kuitenkin jatkaa Hokissa. Enkä näe muutenkaan Jarkolla tarvetta lähteä Sm-liigaan kokeilemaan siipiään, koska Kajaanista löytyy muksu, vaimo ja melkein kaikki sukulaiset.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Yön yli nukkumisen jälkeen helpottaa jo hieman. Hyvä esitys Hokilta vaikka pisteitä tulikin vain yksi. Toivottavasti samankaltainen taisteluilme saadaan pidettyä jatkossa, tuolla pelillä ei hävitä kovinkaan montaa ottelua tässä sarjassa.
 

zztop

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Eilinen peli oli ihan jees ensimmäistä puoltatoista erää lukuunottamatta. Peli oli tuolloin aika tylsää katsottavaa. Sportin olisi pitänyt kyllä jo aiemmin saada homma valmiiksi.

Molemmat pelasivat hyvää alivoimaa ja ylivoimat paranivat loppua kohden.

Pelaajista mielestäni Cabana oli paras vaikka ei maalia tehnytkään. Hommassa oli ihan hyvää yritystä ja erityisesti lämmitti aika hieno kiekonriisto alivoimalla. Kokonaisuutena Sport mielestäni ansaitsi voiton, mutta Tuomas Immonen oli hivenen heikko.

Eli turhaan en käynyt peliä katsomassa vaikka huomattavasti parempiakin pelejä olen nähnyt...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös