Pe 6.2.2009 LeKi - Sport

  • 5 227
  • 28

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Allekirjoittanut saapuu muun fanijoukon kanssa ihmettelemään hallin kylmyyttä ja tietenkin itse peliä.

Edellisessä Lempäälä-kohtaamisessa Sport esitti kauden huonoimman vieraspelin ja ehkäpä jotain muuta. Kaiken lisäksi LeKi onnistui ottamaan kauden ensimmäisen voittonsa. Nyt Sportin pitää muistaa, ettei pelejä ratkaista 20 minuutin pelaamisella ja "kyl me voitetaan, otetaan vähän iisimmin"-asenteella. LeKi on kuitenkin vahva vastustaja, mutta jos Sport pelaa sen 60 minuuttia hyvällä asenteella, on LeKi helisemässä... Toivottavasti.

En usko, että Sport uskaltaa perseillä lähes 40-päisen fanijoukon edessä. Vai kehtaako?
 

teukka2000

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Ennustan aika tasaista peliä.
LeKi on kotonaan pienessä kaukalossa kyllä yllättävän kova. Esim. K-Vantaata vastaan 11-4 vain pari viikkoa sitten...

Niksi: Kehtasihan Sport perseillä keskiviikkona 2 erää kotona 2600 katsojan edessä, miksei sitten 40:n edessä ;)
 

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Nabb tekee paluun kokoonpanoon, joka pudottaa Aikinsin nelosketjun ylimääräiseksi hyökkääjäksi yhdessä Jani Kiviniemen kanssa eli Sport lähtee peliin kuudella puolustajalla. Kakkosmaalivahtina edelleen Peltonen, taisi Rossille tulla taas uusi loukkaantuminen ja pidempi sellainen?
 

papera

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Suonpään poissaolo on kova isku Sportin haaveille tehdä ylivoimamaali. Vaikea otteluhan tästä taas tulee, mutta luottoa löytyy joukkuetta kohtaan. Jokipojilla on tänään paha ottelu, eli mahdollisuudet runkosarjan voittoon kulminoituvat jokaiseen edessä olevaan matsiin. Hävitä ei saa. Toivottavasti ensimmäisessä erässä ei tarvita aikalisää.
 

PikkuKasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lempäälän Kisa
35 PÄTSI Mikko (AM)
1 LIMNELL Aku

1. 20 LEIMU Juha 4 SUHONEN Sami
16 JOKI-ERKKILÄ Juho A 28 PAJULA Jari-Pekka 27 VÄLIMAA Tommi

2. 33 MALKAMÄKI Miko 6 HEINO Ville
31 PELLINEN Jaakko 15 NIPPALA Jose 12 HÖLLI Antti

3. 9 HARTUS Raine C
40 ALANEN Johannes 13 SUVANTO Mikko 37 HAGELBERG Jaakko

4. 21 TIERANTA Teppo (H)
25 SILVENNOINEN Heikki 32 KOLARI Jaakko 22 SANDVIK Henri

Kokoonpano näyttää jopa hieman murheelliselta, kun joukosta puuttuvat herrat Ranta, Virkki, Mattila ja Leimukin on mukana puolikuntoisena. Eli viisi pakkia kasassa! Hyökkäyspäässä ongelmia tuskin tulee ja kolmos- ja nelosketjujen hyvät peliesitykset saisivat saada jatkoa tehojen muodossa ykköseltä ja kakkoselta. Nelosen roolina tullee olemaan lähinnä yleinen hämmennys, kun Jaskakin on saatu keskelle. Pelasi viime pelissä vain muutamia vaihtoja ja kovia niittejä kertyi abaut 5.

Kaikki draaman vaiheet ovat ilmassa ja varmasti nähdään kova ja tasainen peli. Varmasti yleisöä on hyvin, kuten tietysti vaasalaisiakin kannustamassa omiaan ja molemmat(jopa Sport??) joukkueet kovalla asenteella mukana. Aikaisemmin nämä pelit ovat usein ratkenneet siihen, että Sport on tullut Lempäälän latoon lähinnä viikonloppu mielessä ja pataan on tullut niin, että korvissa helisee, kun aggressiivinen kotijoukkue on tullut ylinopeudella päälle. Jotenkin on sellainen kutina, että tänään myös vieraspoppoo on asennoitunut oikein ja pelistä tulee trilleri. LeKin joukkue oli HeKi-pelin viimeisessä erässä hyvällä liikkeellä mukana ja toivottavasti samaa jatketaan, sillä kovaa taklauspeliä ja raastavaa karvauspeliä tarvitaan, jotta elintärkeitä pisteitä saadaan. Joulutauon jälkeen sarjan kaksi kovinta joukkuetta vastakkain, joten ainakin allekirjoittaneelle pistekin kelpaisi.
 

Shearer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kaksi kertaa takaa rinnalle ja lopulta ohi. Kolme tärkeää pistettä.

Pruddenista kuulisin mielelläni lisää. Valittiin pelin parhaaksi ja se kuulostaa todella mukavalta vaasalaisittain.
 

fågel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport Vaasa
Le-Ki on hyvää vauhtia ottamassa halonhakkaaja jengin tittelin itselleen. En ollut paikan päällä mutta radiosta nähtynä siellä taas rumia taklauksia oli lekin puolelta tullut.

Helvetin tärkeät kolme pistettä. On toi jengi vaan todella vahva, kun se nousee kerta toisensa jälkeen kuilun pohjalta voittoon. Ei ole muuten ennen tätä kautta tullut mieleenkään että Sport kääntää näin monta tiukkaa peliä itselleen. Voittamisen kulttuuri on näköjään iskostettu pelaajiin.
 
Suosikkijoukkue
Entisen pääkaupunkiseudun oma joukkue
...Tai ainakin se "voittamisen kultuuri" ollaan kasvattamassa. Tärkeä voitto kuten aina. Oikeastaan tästä lähtien jokainen voitettu peli on se tärkein voitto ;)

Kuullosti tuomarointi aika pahalta. Vaikea sanoa, yleensä selostajat suosivat omiaan, ja näin ollen voi olla hieman väärä kuva mitä saa selostuksesta.

Eli Prudden jatkaa nousuaan. Hyvä näin, ja olen melko varma että pahimmat Josh vihaajatkin oikeastaan ilahtuu jos kuitenkin Joshista tulee vahvistus. Veikkaan että onnistumiset antavat lisää potkua.

Tasainen peli oli, liiankin tasainen. Mitä pienemällä marginaalilla voitetaan, sitä enemmän tarvitaan onnea voitakseen. Vai miten se nyt menikään?

Tärkeitä pelaajia loukkaantui. Onneksi pystyivät jatkamaan peliä pikahoidon jälkeen.
 

PikkuKasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lempäälän Kisa
Le-Ki on hyvää vauhtia ottamassa halonhakkaaja jengin tittelin itselleen. En ollut paikan päällä mutta radiosta nähtynä siellä taas rumia taklauksia oli lekin puolelta tullut.

Kerrottiinko siellä myös, että LeKi pelasi kaksi erää neljällä pakilla ja että selostaja ei osaa hommaansa? Jos tämän jälkeen syyttää LeKiä jotenkin erityisen rumasta pelistä, on pistänyt vähän turhaa viiltoa värilaseihinsa. Ja suurin osa koko pelin koiruuksista johtui kyllä umpipaskasta päätuomarista Teemu Salmisesta. Oli molemminpuolin aivan käsittämättömässä unessa! Mm. lopussa Leimun pelatessa n. 5 minuutin vaihtoa, Sportin kaveri taklaa päästä laitaan ja Salminen hieroo muniaan. Molemminpuolin aivan hirveännäköistä touhua. Lähinnä tämä johti molempien joukkueiden kovaan mailahäirintään ja estämiseen.

Valitettavasti tuli turpiin, vaikka pelin tärkeys oli 200% normaalista. Ensimmäisessä erässä onnistuttiin pitämään kiekkoa ja hallitsemaan peliä, mutta todellisia maalipaikkoja ei saatu. Toisessa erässä sitten päästiin johtoon, mutta ratkaistiin silti peli Sportille. Ykköspakki Sami Suhosen loukkaantuminen johti siihen, että LeKi pelasi kaksi erää neljällä pakilla ja liike loppui auttamatta. Ei vain näin hyvää joukkuetta voi voittaa tuolla pakistolla! Paskaa säkäähän tämä suurimmalta osaltaan oli. Viimeisessä erässä sitten väsynyt pakisto nukahti kertaalleen ja muuten hyvän pelin pelannut Pätsi imaisi voittomaalin siniviivalta ilman maskia. Kyllä olisi Tolvasta kaivattu.. Kova yritys kotijoukkueella lopussa, muttei vaan saatu maalia, vaikka paikkoja olisi ollutkin. Yritystä oli, mutta ei mahtanut mitään. Olosuhteiden pakosta, parempi voitti tänään.

Nyt täytyy vain saada pakistoon edes kolme pakkiparia ja Titaanien kaatoon.
 

Aimo Porvari

Jäsen
Suosikkijoukkue
LeKi, Järven Ritarit
Tällä kertaa pakko olla Ojasen Jannen miniversion kanssa samoilla linjoilla ja todeta, että fåååågelin tietotoimistossa on ollut väärä kanava päällä. Lempäälän Superdomessa nähtiin vaalepaitainen joukkue, joka pelasi todella upeaa ja rohkeaa kiekkoa. Kokoonpanossa oli tosiaan alunperin viisi pakkia ja näistäkin Suhonen loukkaantui, niin neljällä mentiin todella isolla sydämellä. Mitä siihen sikailuun tulee, niin itse pääsika oli totuttuun tapaan "maailman on niin lavea...." ja miten se Laurin laulu nyt jatkuukaan. Ihan päätöntä hakkaamista ja selästä ajelua, jota Nabb ja Soosi mukavasti säestivät omilla selkäpommeillaan. Tuomari oli aivan pihalla (eikä tekemistä parantanut se, että Nabb ja Jämsä kävivät vuorotellen itkemässä siitä kuinka Sporan moderni kahvakiekko ja roikkumispeli on väärinymmärretty tuomarin toimesta), mistä seurasi tosiaan puolin ja toisin kevyempiä ylilyöntejä.

Jos vaasalaiset nyt haluavat jonkinlaisen analyysin investointien onnistumisesta, niin palaisin siihen valmentajakysymykseen. Joukkueessa on hyviä pelaajia, jalkaa ja käsiä riittää eikä taistelutahdossakaan ole moittimista. Tänäänkin 3 pistettä tulivat kuitenkin lähinnä sillä ensimmäisellä ja viimeisellä. Keskimmäinen osio jäi käyttämättä. Sporahan ei pelaa hyvää jääkiekkoa jos tuolla nipulla pelaaminen perustuu kiekon roiskimiseen, kahden miehen idioottikarvaukseen ja siihen faktaan, että vastustajaa varmaan tekee muutaman virheen, josta pääsee pari maalia pelin aikana kuittamaan. Tänäänkin toinen ja kolmas maali olivat enemmän seurausta LeKin pakan sekoilusta kuin Sporan hyvästä pelaamisesta. Ihan oikeasti (ja sanon tämän hyvällä) laskekaa ensi kerralla montako yli kahden syötön ketjua Ludwigin pelikirjasta löytyy. Laskennassa varmaan Soosin veli auttaa mielellään. Soosi oli todella vahva roolissaan, mutta aivan hirveästi hän ei pysty auttamaan jos pelin rakenne on tässä kuosissa. Lisäksi Nabb ja Kivimäki ottivat tuttuun tapaan hyvää roolia hyökkäyspään suuntaan. Jämsää ei tosiaan huomannut kuin pelikatkoilla.

LeKin pelaaminen oli kokoonpanomurheet huomioon ottaen todella hyvää. Kiekkoa pidettiin rohkeasti omassa päässä ja keskialueella sen sijaan, että olisi suosiolla luovuttu pelivälineestä ahtaissa paikoissa. Avaukset löysivät varsinkin keskialueella todella hyvin oman pelaajan kahvion päädyn puukkoraadin näkemyksistä huolimatta. Hyökkääjät taistelivat hyvällä prosentilla irtokiekot omille ja välillä peliä pelattiin pitkiäkin jaksoja Sporan alueella. Suomalainen oli todella hyvä maalillaan, mikä esti kriittisillä hetkillä LeKin karkaamisen. Pientä epäonnea oli ylivoimien laukauksissa, mistä muutaman kohdalla Suomalainen ei tiennyt mistä kiekko tuli ja mihin meni, mutta sattui matkalla hieman osumaan johonkin suojan reunaan. Tulosurheilustahan tässä oli kuitenkin kyse, joten jostain kierosta mielihyvän tunteesta (mikä tulee hyvän näköisestä pelaamisesta) huolimatta ei voi ihan hymy korvissa vetää.

Ai niin.... niille joilta toinen kappale sisältöineen meni ohi, niin suomennetaan vielä: hankkikaa seuraavaa nousuprojektia varten sinne Vaasaan joku valmentaja jonka opit on sellaiselta aikakaudelta kun putkiluistimet eivät enää ole olleet muotia.
 

Vousku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Soprt
Joo tuomaria haukuttiin jo toisella erätauolla. Hyvä ystäväni Mendieta laittoi viestin: "Salmisen Teemu pääosassa täällä Lempäälä Gardenissa"

Sylettää, että on lähes poikkeuksetta aina surkea tuomari. Siihen kun vain ei totu. Onneksi on ilmeisesti ollut tasapuolisen paska, koska 80% kerroista ollaan vaan toiselle paska.
Mutta hyvä jätkät. Kelasin tossa juuri saunoessani, että perkeles, ei tää jengi nyt vaan luovuta ihan helpolla. Oli sitten 4 pakkia tai ei, vanhat muistamani sportit kaatui monesti jo ekassa erässä jos taululla oli 0-2 tms.


Ps: Tamin on turha paukuttaa tästä hehkutuksesta henkseleitä. Ei se ole aina niin, että tami voittaa, joukkue häviää.
 

tutzba

Jäsen
Mukavan vauhdikasta peliä oli, ja suhteellisen kuumana kävivät kummankin joukkueen pelaajat. Tuomarityöskentelystä nyt en sano mitään erikoista, eiköhän jokainen paikalla ollut nähnyt miten se sujui.

Oikea joukkue kuitenkin voitti, vaikka Leki hallitsikin kahta ensimmäistä erää. Kolmas erä oli kyllä mielestäni täysin vaasalaisten hallintaa.

Red Armylle pisteet hyvästä kannustuksesta, tosin tuomari kuolee matsin jälkeen -huudon olisi kenties voinut jättää tällä kertaa väliin.
 

A-piste

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, SM-liigan perustajajäsen
Aimo hei, sä unohdit tällä kertaa haukkua Sportin fanit kokonaan ja kehua "omat". Olen pet-ty-nyt! Hienot pinnat vaikeasta Lempäälästä. Muutama aika sitten Jokipojat olivat Lekiä vastaan tv -pelissä aikamoisessa nesteessä, joten tässä valossa pinnat lämmittävät tosi paljon. Prudden jatkoi pisteputkeaan....tai no, pistepilliään. Olisi kiva kuulla, miltä Pruddenin peli näytti. Mutta älä sä Aimo vaivaudu siitä kirjoittamaan.

Parin viime ottelun kolmannen erän nousut kertovat toivottavasti jotain joukkueen moraalista. Ainakin Kookoo -pelin maalien jälkeisistä tuuletuksista voi aistia aitoa riemua. Tämän voi todentaa myös seuran omien kotisivujen highlightseista. Jokipojat taitaa mennä liian kaukana edellä, mutta kakkossija olisi ihan hyvä lähtö play off -peleihin.

Ai niin, Hakomäki oli merkitty nelosen laitaan ja Aikins ylimääräiseksi hyökkäjäksi. En seurannut radion kautta peliä, mutta tilastojen mukaan Aikins oli ainakin jäähyllä istunut. Eli pelasiko Hakomäki vai nostettiinko taas nuorukaisen pelihuumoria aikaisella penkkikomennuksella?
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Josh siis päässyt ensi kertaa oikeen vauhtiin. Niksin ja muiden paikallaolijoiden tarinoita odotellen, jäämme jännäämään, onko Josh sitten kuitenkin innostunut oikeen pelaamaanikin. Voi, kunpa olisikin.....
 
Suosikkijoukkue
Entisen pääkaupunkiseudun oma joukkue
En seurannut radion kautta peliä, mutta tilastojen mukaan Aikins oli ainakin jäähyllä istunut.

Joku kyynikko voisi sanoa että jäähy olisi tahallinen, sillä jäähytilastolla pääsee ainakin tilastoihin ja voi pistää ottelun CV:hen.

Noh hyvä jos kaikille siunautuu vähän peliaikaa kun tietää sen, että pian loukkaantumiset alkaa tulla.
 
Viimeksi muokattu:

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Jopas oli kummallinen ottelu, jonka kruunasi ehkäpä koko Mestis-historian paskin tuomari ikinä, Salminen.

Sportin peli oli todella rikkonaista, kun äijiä meni vähän välillä jäähyboksiin jostain syystä, vaikka aiheetta ei varsinaisesti ollut. En tiedä mitä Salminen oli vedellyt, mutta oli kyllä todella heikkolaatuista tuomarointa että alta pois. Varsinkin seuraava tilanne: Cabanaa vedettiin korkealla mailalla naamaan ja Cabanan naama aukesi. Ei jäähyä. Pari erää myöhemmin Cabana vain nosti mailaa ja tästä jäähy. Mitä helvettiä? Ja miksi se Sportin maali hylättiin? Korkea maila? Lisäksi LeKin pelaajia oli kentällä vähän enemmänkin muutamaan otteeseen, mutta tätä ei kukaan muu huomannut, kuin yleisö...

LeKi pelasi todella hyvin, vaikka pakkeja puuttui ihan riittävästi. Onneksi Sport sai lopulta tapeltua täydet kolme pistettä Vaasaan, että jäi hyvä mieli itse pelistä.

Prudden alkaa näyttämään vahvistukselta... :) Sen sijaan Aikins on lapanen, oli eilen, on nyt ja tulee aina olemaan. Myös Jaska pelasi todella loistavan ottelun. Harmi, että meidän Rossi on jossain, niin ei tarvitsisi jatkuvasti rasittaa Jaskaa, kun lähdetään pleijareihin...

"Teillä on yli kahden miljoonan euron budjetti ja silti voitatte vain yhden maalin erolla." (c) Lempääläinen
 
Viimeksi muokattu:

PikkuKasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lempäälän Kisa
Sportin peli oli todella rikkonaista, kun äijiä meni vähän välillä jäähyboksiin jostain syystä, vaikka aiheetta ei varsinaisesti ollut. En tiedä mitä Salminen oli vedellyt, mutta oli kyllä todella heikkolaatuista tuomarointa että alta pois. Varsinkin seuraava tilanne: Cabanaa vedettiin korkealla mailalla naamaan ja Cabanan naama aukesi. Ei jäähyä. Pari erää myöhemmin Cabana vain nosti mailaa ja tästä jäähy. Mitä helvettiä? Ja miksi se Sportin maali hylättiin? Korkea maila? Lisäksi LeKin pelaajia oli kentällä vähän enemmänkin muutamaan otteeseen, mutta tätä ei kukaan muu huomannut, kuin yleisö...

LeKi pelasi todella hyvin, vaikka pakkeja puuttui ihan riittävästi. Onneksi Sport sai lopulta tapeltua täydet kolme pistettä Vaasaan, että jäi hyvä mieli itse pelistä.

Kyllähän näitä Salmisen perseilyjä voidaan eiliseltä kaivaa aivan tarpeeksi molempiin suuntiin. Sandvik heitetään Suomalaista päin ja mies lähetetään Aikinsin kanssa boksiin. Ja kymppi päälle.. Ja kolmannessa erässä (kuten kannattikin) Sportin peli olisi metsurikilpailuissa ollut hyvää tasoa. Itse mietiskelin ennen peliä, että ei taida tulla tylsää peliä, kun Salminen + perjantai-illan trilleri yhdistetään ja eihän siinä näin käynytkään, molempien joukkueiden fanit kävivät melko kuumina. Kiitokset tästä Salmiselle!

Täytyy kyllä kiittää Sporttia ja myös kehaista hieman vihun fanejakin. Ääntä lähtee, vaikka nämä ''haista vittu Salminen'' -huudot voisi ehkä jättää pois. Sportia kiitän siksi, että aina on kuumat kinkerit, kun rikkaat vaasalaiset tulevat kylään. Hienoja pelejä näin fanin kannalta.
 

red&white

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Philadelphia Flyers, CFC
Varsinkin seuraava tilanne: Cabanaa vedettiin korkealla mailalla naamaan ja Cabanan naama aukesi. Ei jäähyä. Pari erää myöhemmin Cabana vain nosti mailaa ja tästä jäähy. Mitä helvettiä? ?


Schnii Schnaa SchNiksii.. Ei ollut korkea maila, joka osui Paulia päähän vaan kiekko.

Joo kyllä muuten oli niin sekavaa peliä, eikä kentällä tiennyt yhtään mitä sai tehdä. Kaikkein naurettavin tuomio eilen oli, kun Pernaa heitettiin jäähylle RYNTÄYKSESTÄ?!?! Vittu äijä käsi painaa vastustajan laitaa vasten.

Sport kyllä osoittaa jälleen olevansa helvetin kova joukkue, eikä sitä vastaan kannatta tuudittautua missään vaiheessa. 3 edellistä SaPKo-Sport 2 erän jälkeen 4-1. 3 erän jälkeen 4-4. Sport-KooKoo 2 erän jälkeen 0-2 ja heti 3 erän alkuun. 3 erän jälkeen 3-3 ja JA voitto. LeKi-Sport 2 erän jälkeen 2-1 ja 3 erän jälkeen 2-3.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Ihan oikeasti (ja sanon tämän hyvällä) laskekaa ensi kerralla montako yli kahden syötön ketjua Ludwigin pelikirjasta löytyy. Laskennassa varmaan Soosin veli auttaa mielellään.

Jämsää ei tosiaan huomannut kuin pelikatkoilla.

Joo tuota eipä tässä nyt kumpikaan näistä analyyseistasi hirveästi yllättänyt. Tuosta pääosin koko kauden takunneesta avauspelaamisen tasosta voi vähän vähemmänkin jääkiekon kanssa tekemisissä ollut kaveri päästä ns. jyvälle laskemalla montako syöttöä omille perätysten saadaan.

Täytyy kyllä kiittää Sporttia ja myös kehaista hieman vihun fanejakin. Ääntä lähtee, vaikka nämä ''haista vittu Salminen'' -huudot voisi ehkä jättää pois. Sportia kiitän siksi, että aina on kuumat kinkerit, kun rikkaat vaasalaiset tulevat kylään. Hienoja pelejä näin fanin kannalta.

Heh.. Hyvät naurut sai - siis näin positiivisessa mielessä. "haista vittu Salminen" -huudot, no tuovat ainakin väriä ja elämää katsomoon, jos näin nyt voi sanoa. Hienoa että teillä on aina lempäälän hornankattila laitettu tulille, kun porvarit Vaasasta saapuvat kyläilemään teidän matalaan majaanne :)
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Joo kyllä muuten oli niin sekavaa peliä, eikä kentällä tiennyt yhtään mitä sai tehdä. Kaikkein naurettavin tuomio eilen oli, kun Pernaa heitettiin jäähylle RYNTÄYKSESTÄ?!?! Vittu äijä käsi painaa vastustajan laitaa vasten.

Kenties koko kiekkokauden homoin vihellys. Salminen vielä teki tavoilleen ominaisena hienon ratkaisun päälle, antoi penkille jäähyn. Paikkasi siis oman virheensä toisella kakkosella. Sen verran pitäisi olla suoraselkäisyyttä, että jos viheltää päin persettä, voi ottaa myös jonkinlaisen kommentin vastaan. En toki tiedä mitä penkiltä sanottiin. Oli se mitä tahansa, aiheesta tuli.

Salmisen Sport-viha alkaa olla jotain legendaarista. Tällä kertaa ei sentään katsonut kannattajiin ja naureskellut.

Mainittakoon vielä, että valtaosa Sport-jäähyistä tuli aiheesta. Oli siellä koukkuja ja paniikissa annettuja poikittaisia. Silti ihmetyttää, että vastustajan roikkuminen ja koukkiminen meni jatkuvasti läpi sormien, varsinkin toisen erän alun vahvassa Sport-painostuksessa.

No pisteet tuli taas kohtuu heikolla esityksellä. Paljosta saa kiittää Jaskaa, joka pelasi vahvan pelin. Ja Pruddenia... On se kone.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Onko tässä nyt annos sarkasmia vai ihanko oikeasti? Eihän Prudden huonosti pelannut KooKoo-pelissäkään mutta tämä ottelun parhaaksi palkitseminen tuli kyllä puskista. Ero on melkoinen kuukauden takaiseen joka tapauksessa.

Ehkä kultainen kiekkomitali oli vähän liikaa, mutta kyllä Prudden oli eilen joukkueen parhaimmistoa. Jos Prudden olisi suomalainen ja tienaisi 66% vähemmän, olisi kolmossentteristä innoissani.

Prudden pelasi eilen hyvin omiin. Joutui paikkaamaan puolustajan virheen ottamalla koukkujäähyn, joka oli hyvä kakkonen. Voitto aloituksia ihan hyvällä prosentilla. Olen jo aiemmin sanonut, että Prudden ei ole niin hidas miltä näyttää, jos hän vain viitsisi tehdä vähän enemmän duunia. Pruddenia on todella helppo vihata, koska hän näyttää valtaosan jasta jäällä hitaalta ja haluttomalta. Hän on silti vahvoilla omissa ja osaa sijoittua hyvin. Prudden ei tee mitään räjähtävää ja näyttävää, mutta hän alkaa näyttää aika tasaiselta pelaajalta alun vaikeuksien jälkeen.

Prudden on ylipalkattu ja paska ulkomaalaivahvistus, mutta silti hän saa kohtuuttomasti kuraa niskaan osalta Sport-kannattajista.

Ja passi Jaatisen maaliinhan on tasoa Westerback, se mainittakoon. Ei lätty, mutta muuten sellainen, että Jaatinen sai laittaa täysin tyhjään rysään. Mainittakoon, että tilanne lähti Erholtzin hienosta alustuksesta omalla siniviivalla.
 

papera

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Eli siis jo aiemmin uumoiltu kombinaatio Jaatinen, Cabana ja silkkihansikkaat alkaa löytyä. Näyttää siltä, että Prudden pystyy pitämään tuota kasassa puolustuksessa ja antamaan hyökkäyspäässä oivaltaviakin passeja. Niin se vain on, että Prup on nyt kahdessa ottelussa valmistellut timantin kovan osuman. Hyvä näin.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Eli siis jo aiemmin uumoiltu kombinaatio Jaatinen, Cabana ja silkkihansikkaat alkaa löytyä. Näyttää siltä, että Prudden pystyy pitämään tuota kasassa puolustuksessa ja antamaan hyökkäyspäässä oivaltaviakin passeja. Niin se vain on, että Prup on nyt kahdessa ottelussa valmistellut timantin kovan osuman. Hyvä näin.

No en sanoisi, että tuo koostumus toimii. Eilen Cabana oli niin paska, että vesitti ketjukavereidenkin pelin. Ei Sportin pelissä eilen toiminut oikein mikään koostumus. Kiekko ei liikkunut ja äijätkin liikkui vain ajoittain.

Puolustajista kaikki pelasi tosi epätasaisen pelin. Sattui tosi hyviä vaihtoja ja perään tosi heikkoja. Ei ollut tasaisuutta.
 

papera

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Ei Sportin pelissä eilen toiminut oikein mikään koostumus. Kiekko ei liikkunut ja äijätkin liikkui vain ajoittain.

Eli vielä positiivisempaa. Sport voittaa heikommallakin pelillä näitä vaikeita vierasotteluita. Ja joukkueessa on sellainen henki ja työnteon kulttuuri, että kaukaakin takaa tullaan voittoihin. Nämä, jos ei ihan kolme, niin ainakin 2 edellistä ottelua varmasti taas lujittavat ryhmää. Ehkä se voittamisen kulttuuri on viimein tarttumassa. Mestis on kuitenkin tasainen sarja, eikä Sportin miehistö niin ylivoimainen ole. Kyllä lämmittää nämä niukat ja vähämaaliset taisteluvoitot. Kuten sanoin jo aikaisemmin, Sport pelaa voittavaa ja playoffmaista kiekkoa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös