Pe 5.4.2024 Otteluseuranta (Liiga)

  • 24 451
  • 759

Nukkemurhaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Läpsytinpoppoo
Nokia arenalla myyntipisteitä suljettu. Ei jumalauta mitä pelleilyä.
Työaika oli laskettu varsinaisen peliajan mukaan. Runkosarjan ylivoimainen ykkönen ja kieltämättä vuosisadan paras seura maailmassa sulaa kotonaan jatkoerään jotain venäläistä pakolaistiimiä vastaan. Eihän tuota kukaan myyntikiskan pomo osannut ennustaa.
 
Suosikkijoukkue
Tampereen TAPPARA
Somppi vs. Lantta todella tiukka kisa alotuksissa, Somppi 18,2% ja Lantta 23,1%, kumpi valmentaja uskaltaa ensimmäisenä laittaa toisen näistä oman pään alotukseen?
Räsäselläkin yllättävän pieni prosentti, vaikka on yleensä näissä erinomainen.
 

Juteeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche ja Tappara
Viime sarjassa aika purjeessa ollu Granath on ollut tänään kuin kalavedessä. Kertoo vähän minkälainen kameleontti tuo Tappara on, kun onnistuu peli kuin peli vastustajan mukaan.
 

JakkeKasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Räsäselläkin yllättävän pieni prosentti, vaikka on yleensä näissä erinomainen.
Siitä hauskoja noi alotustilastot, että vaikka niitä aina tarkastellaan pitkällä aikavälillä playoffeissa, kuten tänäänkin edellisten sarjojen prosentteja tuotiin esille niin ne on hyvinkin sarja/vastustajakohtasia. Jopa joku hyvä alottaja saattaa olla todella heikko jotain tiettyä pelaajaa vastaan. Runkosarjassa toki kuuluukin tarkastella pitkällä aikavälillä, mutta playoffeissa kun tulee usein samoja matchuppeja niin jokainen ottelupari on aivan erilainen ton tilaston osalta riippumatta jopa sarjasta. Täysin samaa tapahtuu esim. NHL:n puolella, joku sellanen pelaaja jolla on loistavat tilastot alotuksissa runkosarjassa saattaa olla aivan vastaantulija playoffeissa kun vastaan tulee sellanen pelaaja jolla vaan ns. "on sun numero" kuten ne lontooks sanoo.
 

Vahva tunne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Outoa kyllä, ettei Lahdessa ole täysi tupa. Vaikka nyt toista vuotta ovatkin pitkällä, niin ei se niin jokapäiväistä silti. Tai sitten toimisto tosiaan ryssinyt hetkensä, nyt sinä kahisevaa pitää tehdä.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Nuo Saravon Pekan naureskelut studiolähetyksen päätteeksi. Hieno ja huumorintajuinen mies, vaikka ehkä sortuu kommenteissaan välillä liialliseen kiltteyteen ja kaikkien miellyttämiseen.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Seuraava maali on aika iso.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös