PE 5.3.2021 Lokomotiv Jaroslavl - Jokerit (GAME 2)

  • 24 011
  • 496

Varsinaisen peliajan jälkeinen tilanne (1X2)?

  • Lokomotiv (1)

    Ääniä: 15 40,5%
  • Tasapeli (X)

    Ääniä: 5 13,5%
  • Jokerit (2)

    Ääniä: 17 45,9%

  • Äänestäjiä
    37
  • Poll closed .

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Alan tässä miettimään että olisikohan jollain vedonlyöntitoimistolla vetoa että tekeekö Jokerit tässä sarjassa maaliakaan? Kertoimet varmaan jossain 2-3 välillä...
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Tämä studio ja esimerkit ovat kyllä erittäin hyvää settiä. Jokerit pelasi TODELLA tyhmästi ekassa erässä. Jotenkin koko tekeminen oli täysin hukassa. Henkilökohtaisia virheitä, pelitavallisia virheitä ja tilanteen tunnistusvirheitä
Ollaankohan valmennusjohdossa sorruttu ylivalmentamisen puolelle? Ohjeita tulee niin paljon, että pelaamisesta tulee pakottamista eikä pelata enää vaistoilla. Ainakin muutaman pelaajan tekeminen näyttää juuri tältä.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Jokereilla pitäisi olla joukue täynnä asennepelaajia. Jesse, Iiro, Savi, Laku, Mörkö, Pillu. Ei näy juuri mitään keneltäkään. Mitä vittua tämä on. Kärkipelaajat aivan yössä KAIKKI. Julius Junttila paras Jokeri. NYT PELATAAN JUMALAUTA PLAYOFFEJA.
 
Joukkue ei ollut valmis pelaamaan. Erittäin huonoa avauspelaamista ja viime pelin "ytimessä" oleminen loisti poissaololla. Mitä ihmettä mietitään kun lähtö 4-2 ylivoimahyökkäykseen ja kaksi kurvaa vaihtoon?

Positiivista: tällä kertaa oli maskia ja hyökkäykset päätettiin oikea-aikaisesti. Kummallista että Jokerit pelasi huonosti mutta sai laadukkaammat maalipaikat kuin ensimmäisessä pelissä yhteensä. Sai toki vastustajakin ja useampia.
 

Eelie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, HJK, S.S Lazio
Onhan tuo uskomatonta, että playoffeihin saada sitä asennetta kehiin. Missä kaikki vastahyökkäykset?
 

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jensen 2+10, Petterson 2+2 --> Jokereille ylivoimaa?
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
Ärsyttää isosti tämä Jokereiden nysvääminen. Todella typerää pelaamista muutamissa tilanteissa. Jumalauta jos on paine, lyö pitkä. Jos et saa avattua, nosta jalalla ja paina päätyyn. Ihan turhaa jäädä kiekottelemaan omalle alueelle. Ja tuo maali. Voi jumaliste mitä sekoilua.

Ei edes ärsytä tuo nysvääminen kiekolla vaan se kun tuo naurettavan paska karvaus normaalitilanteessa antaisi Jokereille järjestäen ylivoimahyökkäyksiä, mutta nyt Jokerien pakit tekevät aivan täysin vääriä ratkaisuja ja hyökkääjät karkaavat.
 

Quaser

Jäsen
Suosikkijoukkue
O'Neill, KiVa
Jos Marja on juurisyy tälle pelaamiselle, niin pelaajisto on sen verran kokenut että saa luvan alkaa pelaamaan peliä ns. omin päin.
 

Letkuspede

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Pens
Grantilta jäätävä alku yyveelle
 

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
hyi vittu mitä "ylivoimaa"
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Olipa laatu yv.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös