Pe 5.11.2021 JYP - Ässät

  • 21 461
  • 454

JJT

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Sentterin näyttämisestä on ennenkin saanut pelikieltoa. Kysykää vaikka Ville Leinolta.
Oisko vielä samat säännöt kuin joskus aiemminkin?

No, jos on näin, niin sitten ei pitäisi olla mitään seliteltävää. Sananvalintoja ja sananpainoja, joihin lisättyjä ilmeitä ja eleitä voi tulkita monella tapaa, mutta keskisormi on aika selvä tapaus. Ja harvinaisen tyhmä teko.
 

jypinfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SaPKo, D-Kiekko <3
Kyllä keskisormen näyttö on niin pieni teko, että en tiedä mitä pahemmista sanoista/teoista pitäisi tulla, että asiat menisi oikein.
 

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Scotka ei halunnut sanoa radioon sitä mitä Brad sanoi tuomarille :D
 

pepsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukka Seppäsen pelipaikaton fantasia
Lambertin isukki etsii varmaan jo uutta seuraa. Uutta seuraa jossa saa näyttää tunteensa. Nythän Jonnen fiilikset tukahdutettiin ja hän sai niiden näyttämisestä rangaistuksen.

Brad ja Ross raukat.
 

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jep, yleensä suhtaudun tuomareihin aika neutraalisti, vaikka tuomiot menisivätkin oman näkemyksen vastaisesti. Nyt meni kuitenkin ihon alle ja pahasti.

Sama. Suhtaudun yleensä viileästi ja ymmärrän tuomareita. Pitääpä käydä hakkaamassa säkkiä erätauon ajan niin olen taas rauhallinen.
 

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Tiedä sitten mitä Bradin taustalla on tapahtunut ja mihin tämä johtaa. Saattaa jopa olla, että Brad ei JYPin riveissä enää pelaa, jos on oikeasti ollut lähtökuopissa jo muutenkin.
Hoh hoijaa. Jotenkin ärsyttää tämä keskustelu, että Lambertista hiotaan jatkuvasti jotain kohua. Aivan varmasti saa tukkapöllyä typerästä teosta Jusulta ja Veikolta, mutta elämä jatkuu.
 

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kemell kertoili, että olkapää oli jäänyt huonoon asentoon taklauksessa Pospin kanssa, mutta eipä muuta.
 

Hokitero91

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Boston Bruins
Pelin lopputulos on nyt täysin toissijainen asia. Tärkeintä on, että kaksikko Brännare & Österholm pystyvät jollain tasolla jatkamaan normaalia elämäänsä Bradin tyrmistyttävien, raakalaismaisten sanojen jälkeenkin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös