Pe 4.12.2015 Otteluseuranta (Liiga)

  • 24 448
  • 329

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En viittisi kitistä, koska KooKoo sai ihan naurettavan estämisjäähyn ja Bonsan olisi pitänyt mennä pariin otteeseen kahvausistunnolle, mutta jäi kyllä tuossa erän lopussa sellaiset kolme-neljä selvää KooKoon jäähyä viheltämättä. Ja joku vääräleuka sanoo, että selvä ja kolme-neljä eivät kuulu samaan lauseeseen. No ei niin, mutta vähän mautonta kun pari äijää koukkii puolittaisessa läpiajossa nurin ja kulmamylly puretaan oikea-aikaisella poikkarilla alaselkään.

Harva viitsisi kitistä tuomareista, mutta valitettavasti Liiga tuomarit antavat siihen aivan liikaa aihetta. Alkukaudella oli jokseenkin pysyvä linja edes ottelun sisällä, nykyisin homma on aivan liian linjatonta. Kovaa saa pelata, hieno idea, mutta kampitukset ja koukut kun menee arpomalla niin mennään pahasti metsään. Jos jotain posia näin IFK fanina niin meidän matseissa linja on ollut parempi kuin muissa näkemissäni otteluissa. Eilinen Kärpät-Ilves peli oli melkoista kampitus lottoa jäähyjen osalta.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Jumankautsi tuo Tapparan kannattaja on syönyt toisen kannattajan.
 
Suosikkijoukkue
KalPa, Detroit Red Wings
En tiedä mikä ärsyttää eniten 1) JYP johtaa 2) JYPin maalilaulu 3) JYPin alaikäiset tanssitytöt

Kyllä tarjotaan vähän liikaa maalipaikkoja. Timosen puuttuminen taitaa vaikuttaa.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Manninen tarjoili hyvin Luttiselle, mutta ei kelvannut.
 

Darumax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Suikkasen ei kanattaisi puhua Lukon edellisten kausien asioista kun kaikki menee mutulla. Komulainen oli kuulemma heti isossa roolissa tullessaan Lukkoon (pelasi monta peliä alle 10 minuutin peliajalla) ja Bertrand pelasi vain nelosketjussa (taisi olla tulokaskaudella joukkueen toisiksi tai kolmanneksi paras maalintekijä)
 

kyykäärme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Höpönlöpönhöpönlöpön vahalahti sitä ja vahalahti tätä ja höpöpöpöpöpöppöpöö ainiin siellä on pelikin, jokin aikaa sitten oli hyvä maalipaikkakin höpölöpöpöpöplöplö
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Jonkman vähän polvitaklailee.

Onneks Kerästä ei sattunu
 

Ziggy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Vaikea uskoa että Antti Miettinen pelasi vielä pari vuotta sitten NHL:ssä. On ollut ainakin itselleni odotuksiin nähden pieni pettymys tällä kaudella.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös