Pe 4.1.2013 Sport - Peliitat

  • 2 270
  • 15

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kahden kotiottelun viikonloppu, joista ensimmäinen osa tänään Peliittoja vastaan. Kuusi pistettä olisi ehdottomasti otettava, jotta kotietu ei karkaa turhan kauaksi. Viime lauantaina Sport hävisi kuuden pisteen ottelunsa Tutolle puhtaasti, joten senkin puolesta varsinkin huomisessa pelissä on kasvojenpesun paikka.

Sport tänään, Sport idag:

Riska - Hakomäki - Kiviniemi
Pekkala - Jalo - Iloviita
Nabb - Laine - Mörsky
Piispanen - Kujanpää - Virkkunen

Gröndahl - Pelkonen
Uitto - Tuhkanen
Lehtinen - Liimatainen

Iilahti (AM)
Laitinen

Loukkaantumiset ovat jälleen helpottaneet ja sentteriosasto on jo täysillä mukana. Ihmettelen, että miten Hakomäki voi olla Meren yläpuolella hierarkiassa, kun viime peleissä hän on ollut aivan paska.
 

makke246

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Voi venäjä tätä touhua!
Hakomäki menee Meren ohitte listalla, kun Hakomäen aloitusprosentti on mestiksen senttereistä surkein ja vastaavasti Merelllä on Sportin paras prosentti.
Aloittaminen nyt sattuu olemaan sentterille aika tärkeä tehtävä.
Täytyy ihmetellä millä osa-alueella Hakomäki on niin paljon parempi Mereä, että ansaitseen paikkansa kokoonpanossa. Ainakaan ne erot eivät tilastoissa näy, kun molemmat ovat tehneet 6 pistettä.

Mitä odotan kamppailulta?
-Maaleja
-Sportille asennetta
-Red armyn kannan ottoa korea-asiasta
 

C Waddle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Hyvältähän toi kokoonpano jo näyttää. Tärkeä viikonloppu, kaikki muu paitsi 6 pistettä on pettymys. Ok, 5 pojoo voi vielä käydä. Räpsä jutteli aikaisemmin viikolla kiekko-pohjalaisessa että nyt kun ollaan saatu kavereit takaisin sairastuvalta niin panostetaan viisikkopelaamisen (etenkin viisikkona puolustamiseen) sekä erikoistilannepelaamiseen. Toivottavasti tästä nähdään jotain merkkejä jo viikonloppuna, ainakin toivoisi että Sportin pakka pysyy paremmin kasassa kuin mitä se Turussa pysyi.

Jaha, eiköhän laiteta Huyndain nokka pikkuhilljaa kohti kotisohvaa, laitetaan riisi kiehumaan, avataan mestis-tv Samsung Galaxyn kautta ja nyökätään hymyillen kun tulee maali. Ihan sama kumpi joukkue sen tekee.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Missä se Fagerhed nyt on?

Eiköhän sielä piste tai pari saada tänäänkin. Ex-Sport Manninen on ollut suht liekeissä pitkin kautta ja kuten kaikki tietää, hanskatkin löyhässä siimojen päässä. Odotetaan lämmintä peliä.

Pakollinen veikkaus. Sport tekee 4-5 maalia ja Peliitat 2-3. Iloviita tuplaa kauden maalimääränsä.
 

everon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
Peliitoilla kaksi todella vahvaa hyvin roolitettua kentällistä, joiden kanssa pitää olla todella tarkkana. Peliitat on todella vahvoilla, jos heidän 3. ja 4. kenttä pystyy pelaamaan nollanollaa.

Sportilla pitäisi kaikesta huolimatta leveys riittää rutiinivoittoon tänään, mutta on helppo ennustaa, että vaikeaa tulee. Maalivahtiosastolla puntit taitaa olla aika tasan ellei jopa vähän Pelittojen eduksi.

Veikkaan 5-1 tai 2-4. Striimin kiskurihinnasta huolimatta joutunee tänään ostamaan kun ei puolikuntoisena oikein muutakaan viihdykettä keksi.
 

jyly

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat
Eiköhän sielä piste tai pari saada tänäänkin. Ex-Sport Manninen on ollut suht liekeissä pitkin kautta ja kuten kaikki tietää, hanskatkin löyhässä siimojen päässä. Odotetaan lämmintä peliä.

Samaa mieltä, pisteet jakoon niin ei kummallekkaan tule paha mieli. 2-3vl Peliitoille.

Vakavasti puhuen pisteiden kolaaminen tulee olemaan tänään helvetin vaikeaa. Eihän sieltä ole poissa kun taskuraketti ja penkin takaa Karjalainen, mutta puolustus on todella kovalla koetuksella. Sinne onkin näköjään Ekström siirretty paikkamaan akuuttia pakkipulaa.

Sport on kova kotonaan. Pitääkin tilata streami. Nähdäänkö Vaasassa tänään katsojien kannanotto Etelä-Korea selkkaukseen?
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Peliitat ei ole ollut kummoinen reissujoukkue. Kuinka joukkue pelaa Kepon komennossa Karjalaisen ollessa ulkomailla? Ainakin vaihtovirheet saisivat jäädä pois. Ykköstykki Järveläisen puuttuminen on näkynyt joukkueen hyökkäyspelissä yllättävän selvästi. Tulivoimaa löytyy toki Järveläisen takaakin, mutta kuka tiukan paikan tullen ottaa liiderin roolin itselleen? Manninen ja Mustonen viime pelien kuumia koiria. Hurrihyökkääjä Martin Ekström sai ravistettua pitkään niskoilla roikkuneen paviaanin harteiltaan onnistumalla maalinteossa Savonlinnan pässipaitoja vastaan. Pääseekö tehoilemaan pakin paikalta? Peliitoilla tänä viikonloppuna kaksi kovaa koitosta. Pelätty Vaasan vierailu ja lauantaina kotipeli lähes aina vieraspisteet Heinolasta hakevaa Jukureita vastaan. Jokainen piste olisi tervetullut.
 

Nicotsein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Pittsburgh Penguins (Geno <3)
Iloviita tuplaa kauden maalimääränsä.

Pakkohan Patin on jossain vaiheessa osua oikeeseen, kun ennen joka matsia veikkaa samaa :)

Sportin kokoonpano ei ole näyttänyt näin hyvältä kuin, noh, korkeintaan kauden alussa. Hakomäen kentälläpitoa mä en kyllä tajua. Hakomäki on ns. wannabe taitosentteri ilman mitään ominaisuuksia jotka tekis Hakosta sellasen. Meren tuolla pitäis paljon mielummin, miehellä on kuitenkin sydäntä ja taistelutahtoa, sekä tietenkin 100 kertaa paremmat alotukset. Onneks Kujanpääkin on mukana, sitähän hetken jo pelkäs että olkapää taas napsahtanu paskaks.

Veikataan nyt sitten vaikka kotivoittoa, mielummin vähän isommin numeroin. Toki katsomossa on kiva jännittää, mutta edes joskus sellaset helpot 3 poingoa maistuis.
 

Rud1us

Jäsen
Suosikkijoukkue
HeKi
Peliitoilla vasta yksi tappio alla, joten mikäli ennusmerkit pitävät paikkaansa tänään tulee toinen tappio. Karjalaisen ja Järveläisen puuttuminen on valitettavan iso palanen ja en jaksa millään uskoa Peliittojen otteisiin tänään. Selkäsauna tulossa ja pisteet jäävät Vaasaan 5-1.
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Pakkohan Patin on jossain vaiheessa osua oikeeseen, kun ennen joka matsia veikkaa samaa :)
Ei välttämättä. Voihan Iloviita tuplata tai jopa triplata maalimääränsä samassa ottelussa, en usko että edes Pat pahastuisi siitä.

Taas näitä pelejä jotka on aivan pakko voittaa, mutta tosiasia on että tällä kaudella kotikentällä ollaan kustu housuihin monta kertaa vastaavassa tilanteessa. Nyt kun kevätkausi on käynnissä niin näitä ei enää saa sössiä. Eihän?
 

everon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
Kyllä on surkeaa tuo Sportin tekeminen. Maalivahdeista lähtien. Siinä kaikki, mitä jäi pelistä käteen. Huomenna sitten mitataan kunnolla.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Ei välttämättä. Voihan Iloviita tuplata tai jopa triplata maalimääränsä samassa ottelussa, en usko että edes Pat pahastuisi

Ei, ei missään nimessä. Pat voisi jopa laueta kesken ottelun tuon ihanuuden kohdalle sattuessa. Uskoa kyllä Iloviitaan löytyy, vaikka joku taika hänen hartioillaan nyt tuntuu olevankin. Tänänkin kaksi laadukasta paikkaa ja niistä kaksi laadukasta laukausta, mutta kun ei niin ei. Kyllä se sieltä vielä tulee ja silloin korkkaan ehdottomasti oluen sen kunniaksi.

Illan matsista... Jaa, ei edes jaksa kirjoittaa mitään. Osittain todella hyvää, kuten Nabb, mutta sitten taas osittain aivan jotain kamalaa.

Huomenna mitataan tosissaan, missä mennään. Sitä odotellessa ja tämän unohtaessa. Kolme pistettä on pääasia, tyylillä ei niin väliä.
 

makke246

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
2 erää hyvää, 1 erä täyttä kuraa. 3.erässä kaikki meni siihen tuttuun vasempaan käteen.

Taas kerran nostan esille tän räpsän reagoimattomuuden, 2 nopeeta maalia erän alkuun, pakka ihan sekaisin niin voisi edes yrittää jotain eikä vain seisoa kädet taskussa. Tänään meillä oli sen verran tuuria, että ei käsitty tätäkin peliä.

E. Huomenna tällä pelillä ei voittoa tule

E2. Ikävästi Uitto ja Gröndahl loukkasivat itseään, toivottasti huomenna pelikuntoisia.
 

SportSupport

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Paska voitto. Paskalla pelillä. Aivan kamalaa toimintaa läpi koko pelin omalla alueella. Syötetään oman maalin eteen suoraan vastustajalle,haudotaan kiekkoa ja lopuksi vielä menetetään se.

Sportin maalisuhde muuten +12.
TM 109 PM 97. Mitä tuohon nyt sanoisin... ihan liikaa päästetään omaan häkkiin kiekkoja.
 

Pervert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiitospaidat
Jälkipelien Liimataisen haastattelun mukaan Arskalle ns. lievä aivotärähdys. Noista ei kyllä sitten tiedä mikä on totuus kun on tutkittu.

Uitto toivottavasti selviää tikkauksilla ja pelaa häkki päässä. Verta ainakin tuli heti jonkin verran kiekon osuttua päähän.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös