Pe 31.3.2023 Otteluseuranta (Liiga)

  • 43 658
  • 1 142

Fresh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Koko helvetin kolmas erä ollut niin malliesimerkkiä johtoasemassa pelaamisesta eikä mitään hätää. Sitten viimeinen ratkaiseva aloitus ja sinne helähtää ja jatkoille, sillain. Vanha Ilves jne

Tässä on se Ilveksen ja Tapparan ero, Tappara pystyy pitämään johdon pelin loppuun asti ja Ilves ei. Se on niin syvälle iskostunut selkärankaan.
 

Lankershim

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Detroit Red Wings, Los Angeles Dodgers
Oon useasti miettinyt kuinka paljon parempi itseluottamus mulla olisi kun en olisi "syntynyt" Ilves-faniksi. Näitä viime hetkien sulamisia on nähty niin paljon ainakin meitsin elämän aikana ettei mitään järkeä..
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Mites toi Lahen peli on noin paljon edellä? Eihän tässä Nordiksen pelissä ole kummempia katkoja ollut
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Toi kaikki lopun pyöritys lähti Lancasterin hölmöstä pitkästä. Loistavaa peliä Ilvekseltä ja pyöritti peliä hyökkäyspäässä. Sitten Lancasterilta rauhallisessa tilanteessa pitkä ja kaveri mukaan peliin... Vittu.

Mutta pienestä on kii, 19 sekuntia lisää niin puhuttaisiin Ilveksen helvetin hyvästä vieraspelistä, nyt tarina odottaa vielä kirjoittamistaan.
 

Frank McKee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, T. Arima
Hyvin kuuluu Nordiksen tunnelma ihan kotisoffalle asti. Hienoa.
 

Vexe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
On kyllä henkisesti kova joukkue, kun kolmannen erän lopusssa pystytään nousemaan rinnalle näin monta kerta
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Ari Vallin olisi radioon hyvä kommentaattori kun kertoo koko ajan kaiken mitä hidastuksissa tapahtuu puhekielellä aivan kun sitä ei katsoja näkisi :)
 
Suosikkijoukkue
JYP
Montakohan kiekkoklisheetä Saukkonen saa mahtumaan yhteen otteluun? Juuri tulin kanavalle ja ensimmäisenä kuuluu, että "hyvällä maalivahdilla on tuuria ja tuuri pitää ansaita".
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös