Pe 30.9.2016 Tappara - TPS

  • 5 155
  • 28

Superper

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei Tappara paska ollut. TPS vain luki paremmin peliä ja ajoittain sai Tapparan näyttämään huonolta. Jos jalkoja riittää, niin huomenna nähdään molemmilta hyvää kiekkoa.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
TPS oli Tapparaan verrattuna todella hyvä. Tästä on hyvä jatkaa. Laukaukset 35-62 ja maalipaikkojen määrissä eroa kuin yöllä ja taivaalla. Tänään jos jaksetaan jatkaa yhtä monen ketjun voimin tasaisesti niin homma pitkästä aikaa viiden ottelun voittoputken muodossa erittäin positiivista.

Tappara oli heikko, Lassila pomputteli vaikka olikin monesti kiekon edessä. Rantakari hyvä avaamaan, nostamaan ja laukomaan, Kemiläinen aivan turisti ja muutenkin Otsoa lukuunottamatta yksilövirheitä Tappara-pakeilta aivan helvetisti. Hyökkäysalueen hyökkäyspeli oli Tapparalta hyvää silloin kun sinne päästiin, eli harvoin. Tepsillä keskialueen ylittäminen kontrolloidusti oli haasteellista mikä myös vähensi kriittisen laadukkaiden paikkojen määrää.
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Hieno juttu, että Rantakari oli varmin pakki Tapparasta. Ei kyllä näkemälläni kaudella vielä yhdessäkään ottelussa. Turkulaiset olivat parempia ja ansaitsivat enemmän pisteitä eivät kuitenkaan mitään ylivoimaisia, vaikka laukaisutilastosta voidaan sillaista oikoakin. Tapparallakin oli ne omat tuhannen taalan paikkansa, turkulaisilla ei niitä mitenkään taivaanlailla ollut. Tai kai se on kiinni näkökannastaa.
 

Lättyä

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks,Tappara
Pelissä näki taas kuinka hieno mies Tallinder on, ensin ajaa Jeren kovaa ja oikein laitaan missä onneksi ei käynyt pahemmin. Katkolla meni kysyyn vointia ja taputukset perään. Näitä on kiva nähdä. Muuten pelissä Tappara oli kokoajan potkun perässä eikä saatu pitkiä hyökkäysiä oikein yhtään. Pelin kohokohtana oli Perrinin puoliks tyhjä maali kymmenen sekkaa ennen loppua mutta onneks Lassila koppas hyvin ja tuli pisteitä mukaan. Jatkoajalla oli kummallakin omat paikat mm. Savinaisen puoliks tyhjä maali ja Virran laukaus minkä Lassila vähän pomputti mutta pisteet meni mun mielestä ansaitusti Tepsille. Kova poppoo on tänä vuonna teillä :).
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös