Pe 3.4.2015 Kärpät - JYP (1. välierä)

  • 15 430
  • 102

Peppuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Chicago Blackhawks
Kyllähän nuo näkee ihan niinkin erikoisesta paikasta kuin Liigan nettisivuilta. Yllättävän inhimillisiltä nuo minuutit näyttävät, olisin odottanut isompiakin.

No niinhän ne on. My bad.

Pyörälä pelannut jopa hieman enemmän mitä Donskoi / Kemppainen, itsekkin kyllä olisi luullut isompia olevan.

Humlilla 4-kentän jälkeen vähiten peliaikaa. Saas nähä kuinka kauvan päästään JJJ:llä, Pirnes ja Pyörälä vähän säestää takana, mutta jotain pitäisi keksiä näille muille kavereille. Humlilla veikkaan eniten tämän tilanteen nyppivän.
 

Nemesis63

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, sympatiat Pelicans
Aivan fantastinen nousu Kärpäiltä 2-4 -tilanteesta. Täällä päässä kisastudio oli jo valmis vaihtamaan televisiokuvan Voice of Finlandiin, itse olin sitä mieltä että katsotaanpa loppuun..

Kärpiltä mielestäni muuten hyvä ottelu, noita muutamia nukahduksia lukuun ottamatta. Jyp erittäin kova ratkaisupaikoissaan, muuten hyvin tasaväkistä vääntöä. Sääli että ratkesi isoveljen pieneen virheeseen, kunnon spektaakkeli oli jo kehittymässä.

JJJ totutun kova tai jopa hieman päälle, muutoin hiukan vaisua. Parantaa siis pitää ja varahan on. Tuppurainen kehiin huomenna ja Hännikäiselle nopeaa tervehtymistä.
 

snaphappy

Jäsen
Siellä on joukkueet pian jo laskeutumassa Jyväskylään. Kärpiltä seisova kakkoserä, mutta luotto omiin ei mennyt edes kahden maalin takaa-ajossa, vaikka hetkellisesti tuntuivat jäävän jalkoihin kaikessa. Kukkosen ilme voittomaalia tehdessä oli mallia tänään-ei-jatkoerää-pelata-jos-se-minusta-kiinni-on. Ja niinhän se kapteeni hoiti homman. Ottelun jälkeen totesi Allun taklauksesta, että normaali pelitilanne.
 

Katto

Jäsen
- Liigan otteluohjemassa ei ole tänäkään vuonna mitään vitun järkeä. Peli päättyy 21.00 ja heti seuraavana päivänä on pelattava jo kello 16.00 350km päässä. Oikeasti, tiivistäkää sitä kautta vähän muualta. Pleijarikiekosta pitäisi päästä nauttimaan rauhassa niin, että pelaajat ovat energiatasoltaan hyvässä iskussa eikä niin, että siellä pelaa kaksi väsynyttä porukkaa, josta vähän väsyneempi voittaa pelin. Joka vuosi sama vitun ongelma eikä kukaan reagoi asiaan mitenkään. Kenen etu on, että pääsiäispyhät käytännössä menee pelkän pleijarikiekon parissa tänäkin vuonna.

Jyp voitti puolivaloilla Bluesin ja pääsi huilaamaan varmaan viikkoa ennen kun muut puolivälierissä. Nytkö niillä sitten heti loppui ekan välierän jälkeen kunto kun pitää tälläistä itkeä. Ihan epäreilua jypille. Ja lentokoneilla saavat ilmeisesti vielä matkustaa. Mutta joo onhan se harmi kun pleijareissa pitää pelata joka viikolla.
Ihan järkyttävä imurointi siinä ratkaisumaalissa. Näihin juttuihin ne sarjat ratkeaa.
 

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Huh heijaa. Paljon voisi pelistä kirjoittaa, mutta tartutaan nyt muutamaan kohtaan.
Kyseisen viestin voisin allekirjoittaa täysin. Vielä omat viivat:

-Tuomaripeli, helppoja jäähyjä JYPille, ja pitkätkin vedettiin vähän niin ja näin. Boyce olisi ehtinyt kiekkoon, mutta päätettiinkin viheltää sitten pitkä kiekko ja aloitus omaan päähän josta maali.

-Perrinin aloitukset pistivät silmiin kolmannessa erässä. En tiedä oliko minulla valikoiva katse, mutta aika paljon Eric tuntui häviävän lähes sata-nolla noita tärkeitä aloituksia.

Vituttaa aivan helvetisti. En muista koska on häviö tuntunut yhtä pahalta. Avaimet oli hakea voitto Oulusta, mutta ei sitten lopulta. Oli omaa mokaa (Luoma), vastustajan satumaista onnea (Kukkonen), omaa huonoa onnea (Tuppurainen/Hännikäinen) ja vielä sen päälle tuomarit. Ei mahda mitään.

Jännä havainto että YLEn teksti-tv:n torjunnat laskettu mielenkiintoisella kaavalla. Tarkin veljeksillä on identtiset torjuntamäärät. Johtuu siitä että molempien torjunnat on laskettu yhteen. Iiro 23 + Tuomas 30 = molemmilla 53 torjuntaa
 

oukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikko Kaukokari
Ihme marinaa tuomareista täällä. Todella jämäkkä esitys heiltä kun viheltämättä jäi vain pari selvää tapausta. Ja jokainen vihellys oli täysin ansaittu, siellä mitään helppoja annettu kenellekään.
 

JakeTheGreat

Jäsen
Suosikkijoukkue
YNWA
Aivan uskomaton nousu tuota joukkuetta vastaan. Vasta oikeastaan kolmannen erän loppu olikin sitä tuttua dominointia. Ja sekin riitti tänään. Siinä ei ollut mitään onnea, että Kärpät nousi vielä voittoon. Vastustajalle ei jäänyt mitään lopussa. Kukkosen maali oli toki, no, erikoinen. Toivottavasti Kukkonen ja Hännikäinen eivät loukkaantuneet.

Supervoitto, mutta huomenna pitää olla parempi. Maxwellin kenttä voi parantaa eniten.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Jyp voitti puolivaloilla Bluesin ja pääsi huilaamaan varmaan viikkoa ennen kun muut puolivälierissä. Nytkö niillä sitten heti loppui ekan välierän jälkeen kunto kun pitää tälläistä itkeä. Ihan epäreilua jypille. Ja lentokoneilla saavat ilmeisesti vielä matkustaa.

Ai niinkö se menikin? En tietääkseni maininnut mitään seuraa erikseen tuossa viestissä. Molemmille se on sama matka ja rasitus, mutta siellä Oulussa ilmeisesti pelien aikatauluista ei saa nurista hävittyjen pelien jälkeen tai se on on vain omien puolesta itkemistä. Voi tulla sulle myös shokkina, että myös Tappara ja Lukkokin joutuvat matkailemaan tänään / heti huomen aamusta ja pelailemaan huomenna. Raumalta tuskin pääsee pois edes lentämällä. En vain henkilökohtaisesti pidä tästä Liigan pleijareitten otteluohjelmasta ja saman narinan olen kirjottanut joka kevät, on JYP nostellut kannua tai ei.
 

JP900

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Aivan mahtava fiilis fanikatsomossa tuossa nousun alkaessa. JYP oli juuri niin kova kuin etukäteen tiesin, ihan ei vain lopussa puolustus kestänyt ja Raksilassa jos haluaa ryöstön toteuttaa, ei voi antaa tilaa ja mahdollisuuksia yhtään.

Huomenna on uusi koitos ja tunnetusti Hippoksella on ihan perkeleen hankalaa joka ikinen kerta. Toivottavasti Hännikäinen ei loukannut itseään, hieno pelaaja.
 

Overdoze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Armotonta menoa. 2-4 tilanteessa kyllä itselläkin tuli jo epätoivo, ettei tuota hurrikaania pysäytä mikään joukkue tällä kaudella. Mutta samalla kyllä osasi odottaa Kärpiltä jälleen kerran vähintäänkin raivoisaa loppukiriä.

Kukkosen maali oli iso. Ei pelkästään voiton takia vaan siksi että Tumpin itseluottamus saatiin horjumaan. Mutta huomenna jatkuu. Vaikka Jyp veisi seuraavat kaksi, niin meillä on siltikin ihan hyvin pullat uunissa.

Jäähyjä en nähnyt, mutta jostain syystä vaan Favorinin linja useimmiten sopii Kärpille. Roikkumiset, estämiset ja virvelöinnit otetaan aika tarkasti, mutta muutoin saa taklata vapaasti. Suosii puhdasta, vauhdikasta peliä niinsanotusti. Tuppuraisen taklaus oli vahinko, en epäile sitä.

Puolustajien piikkiinhän nuo Kärppien takaiskut pitkälti meni. Vallin pelasi pleijareiden huonoimman pelinsä, Niemeläkin sekoili, Masuhr oli Jypin paras maskimies ja Spang unohti Hännikäisen. Ehkä huomiseksi ei ehdi tehdä muutoksia, mutta maanantaina voi hyvinkin olla Glenn ja Nutivaara kehissä ellei tekeminen parane. Maalivahtivalinta voi myös olla esillä, vaikka uskonkin Iiron jatkavan ainakin huomenna.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Ihme marinaa tuomareista täällä. Todella jämäkkä esitys heiltä kun viheltämättä jäi vain pari selvää tapausta. Ja jokainen vihellys oli täysin ansaittu, siellä mitään helppoja annettu kenellekään.

Teillä on ilmeisesti ollut täysin eri linja SaiPa -sarjassa mitä JYPin ja Bluesin välisessä sarjassa, jos tänään nähtiin jämäkkä esitys. JYP-Blues -sarjan linjalla ei olisi kovin montaa jäähyä tänään jaettu kummallekkaan joukkueelle. Tuomari oli kyllä sama, mutta nythän Timo tai Timon kaveri näki jopa koukkaamisia pelissä.
 

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Tulin juuri Tikkakosken lentokentältä, tarkoituksenani oli katsella missä kunnossa Hännikäinen ja Kukkonen nousevat koneesta. Harmikseni näin melko huonosti, koska bussit ajettiin aivan koneen viereen ja haittasivat näkyvyyttä. Ainakaan viimeksi poistuneet jyppiläiset tulivat reippaasti omin jaloin. Valitettavasti täytyy todeta etten niin kaukaa saanut mitään selvää keitä sieltä marssi ulos. Voihan se olla että Laku on kannettu koneesta ulos aivan ensimmäisten joukossa.

Kaikkea sitä tulee tehtyä fanituksen eteen. 1,5h yksin keskellä yötä lämpötila nollassa Jyväskylän lentoasemalla odottamassa että näkisi pelaajien tulon. Sitten et näe lopulta juuri mitään :D.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
No, kyseisellä kentällä on muistaakseni joskus odoteltu Ridge Forresteriakin ja paljon isommalla joukolla... Lätkäjoukkueen vielä ymmärtää, Ridge Forresteria ei ;)
 

Mathieu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens
Kommentoidaanpa Kukkosen ja Hännikäisen tilanteita kun satuin heitä loukkaantumistensa jälkeen seuraamaan.

Hännikäinen ei kyennyt lainkaan varaamaan painoa jalalleen. Pukukoppikäytävässä ilme oli todella tuskainen ja lääkäri kielsi jalan maahan laittamisen. Tämä siis tarkoittaa selvästi jotain muuta vammaa kuin tuo ylemmissä viesteissä veikattu puujalka. Tuskin pelaa ainakaan huomenna. Harmi, sillä kyseessä on erittäin mielenkiintoinen pelaaja.

Kukkonen vaikutti ottelun jälkeen olevan ns. aivan pihalla. Roikutti toista kättään ja sai siihen hoitoa, joten ainakin siinä nähtävästi jotain vammaa. Toisaalta myös silmät pelasivat päässä ping pongia. Epäilen ettei Kapteenikaan pelaa huomenna.

Tuppuraiselle tosiaan pisteet siitä että oli selkeän huolestunut Lassen loukkaantumisesta. En toivo pelikieltoa tilanteesta.
 
H

Hidas_ja_kankea

Olisihan tuo mukava kirjoittaa paremman joukkueen voittaneen, mutta ei pysty edes itselle uskottelemaan asiaa.
Paremman ketjun joukkue voitti ja melkein voi typistää yhteen pelaajaan. Jätetään mainitsematta nimeltä ja jokainen saa päätellä itse ketä tarkoitan.

Onkos taktiikkana kolme jarrukenttää ja JJJ? Nelosketjun peliaika max 8:10 Keräsellä.

JyP oli parempi kuin osasin odottaa.

Tuppuraiselle ei tule lisäpenalttia, koska Kukkonen menetti tasapainon ennen taklausta. Turhaa intoa näytti kyllä olevan myös siinä estämisjäähyssä, josta kuitti tuli.

JyP:n piti hoitaa erikoistilanteet ja Kärppien 5vs5 peli. No moni muukin heitti häränpyllyä ottelussa.

Ainoa hyvä asia Hännikäisen loukkaantumisessa, ettei tarvitse spekuloida jotain polvitaklausta.

Eka matsi meni siinä ja parannettavaa jäi.
 

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Hännikäinen ei kyennyt lainkaan varaamaan painoa jalalleen. Pukukoppikäytävässä ilme oli todella tuskainen ja lääkäri kielsi jalan maahan laittamisen. Tämä siis tarkoittaa selvästi jotain muuta vammaa kuin tuo ylemmissä viesteissä veikattu puujalka. Tuskin pelaa ainakaan huomenna. Harmi, sillä kyseessä on erittäin mielenkiintoinen pelaaja.
Ihan puhdasta arvailua, mutta veikkaan että lääkäriltä, kuten varmaan meiltä kaikilta muiltakin, meni aivan ohi tuo tilanne. Eiköhän se ollut silkkaa varotoimenpidettä että jalkaa ei rasiteta yhtään ylimääräistä ennen kuin selvitetään mitä on tapahtunut. Parempi pelata varman päälle. Lääkäri Salo vielä myönsi että kyseessä on kiekosta tullut osuma, eikä mitään vääntymisiä, eli en usko että Hännikäinen huilaa ainakaan peliä enempää. Tai ainakin toivon näin. Todennäköisyydet nähdä Laku askissa on varmaan ne kuuluisat fifty-sixty. Ehkä pelaa, ehkä ei.

Kukkonen vaikutti ottelun jälkeen olevan ns. aivan pihalla. Roikutti toista kättään ja sai siihen hoitoa, joten ainakin siinä nähtävästi jotain vammaa. Toisaalta myös silmät pelasivat päässä ping pongia. Epäilen ettei Kapteenikaan pelaa huomenna.

Välieräketjuun kirjoitettiin seuraavaa:
Ei pelannut enää mutta istui penkillä. Normaalisti kävi vielä muun joukkueen mukana kiittämässä faneja, eli eiköhän Lasse huomenna pelaa.

En ollut paikalla enkä tv-kuvista paljoa Lassea nähnyt, mutta löisin roponi sen puolesta että Lasse nyt varmasti pelaa.
 

Sudan1

Jäsen
Hännikäinen ei kyennyt lainkaan varaamaan painoa jalalleen. Pukukoppikäytävässä ilme oli todella tuskainen ja lääkäri kielsi jalan maahan laittamisen. Tämä siis tarkoittaa selvästi jotain muuta vammaa kuin tuo ylemmissä viesteissä veikattu puujalka. Tuskin pelaa ainakaan huomenna. Harmi, sillä kyseessä on erittäin mielenkiintoinen pelaaja.

Kiitos tiedoista. Vaikkakin tuo lääkärin jalan maahan laittamisen kieltäminen on ihan normaali varotoimenpide, ennen kun vammaa tutkitaan tarkemmin. Toivotaan, että luut säilyivät ehjänä. JYPin lääkärihän jo kertoi että polvi ei ole mitenkään vääntynyt tilanteessa.
 

Grohl

Jäsen
Kukkonen vaikutti ottelun jälkeen olevan ns. aivan pihalla. Roikutti toista kättään ja sai siihen hoitoa, joten ainakin siinä nähtävästi jotain vammaa. Toisaalta myös silmät pelasivat päässä ping pongia. Epäilen ettei Kapteenikaan pelaa huomenna.
Cityllä puhuivat, että oli jääpussia niskassa vaihtopenkillä, mutta päähän ei tainnut kuitenkaan pahemmin osumaa tulla tai mitään aivotärähdykseen viittaavaa. Olisikohan niska/olkapää -akselille tullut kolhua, kun käsi näytti hieman veltolta. Mikään kiire Lassella ei pelin jälkeen kuitenkaan ollut koppiin vaan muun joukkueen mukana oli kiittelemässä yleisöä. Haastattelussa pelin jälkeen kierteli hieman kysymystä, joka oli oli jotakuinkin "nähdäänkö Lasse 100% kunnossa huomenna mukana". Jos Tikanto olisi funtsinut mahdollista aivotärähdystä, niin tuskin olisi kapu ollut haastateltavana pelin jälkeen vaan tutkimuksissa. Mitä Kukkosen uraa on tullut seurattua, niin kyllähän se olisi aikamoinen ihme, jos mies ei huomenna kaukalossa olisi. Lisätietoja voi kysellä Harri Hakkaraiselta liittyen Kukkosen kipukynnykseen, mikä on jääkiekkoilijallekin ylivertaisen kova.
 

batman83

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kommentoidaanpa Kukkosen ja Hännikäisen tilanteita kun satuin heitä loukkaantumistensa jälkeen seuraamaan.

Hännikäinen ei kyennyt lainkaan varaamaan painoa jalalleen. Pukukoppikäytävässä ilme oli todella tuskainen ja lääkäri kielsi jalan maahan laittamisen. Tämä siis tarkoittaa selvästi jotain muuta vammaa kuin tuo ylemmissä viesteissä veikattu puujalka. Tuskin pelaa ainakaan huomenna. Harmi, sillä kyseessä on erittäin mielenkiintoinen pelaaja.

Kukkonen vaikutti ottelun jälkeen olevan ns. aivan pihalla. Roikutti toista kättään ja sai siihen hoitoa, joten ainakin siinä nähtävästi jotain vammaa. Toisaalta myös silmät pelasivat päässä ping pongia. Epäilen ettei Kapteenikaan pelaa huomenna.

Eli todennäköisimmin molemmat huomenna kehissä.
 

Rostislav

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hyvä vieraspeli JYPiltä kunnes kiekkojumalat pyllistivät karvaisilla ahtereillaan oikein kunnolla viimeisten minuuttien aikana. Toisaalta hyvä, että seuraava peli tulee nopeasti, toisaalta kokenut kärppälauma voi nyt haistaa veren ja lähteä tappamaan sarjaa hakemalla vimmatusti ryöstöä Jyväskylästä. Nyt punnitaan millainen hurrikaanin venymiskyky ja henkinen kantti todella on, etenkin jos Hännikäinen on poissa pelistä.
 

Epic Perrin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, NHL
Tulin juuri Tikkakosken lentokentältä, tarkoituksenani oli katsella missä kunnossa Hännikäinen ja Kukkonen nousevat koneesta. Harmikseni näin melko huonosti, koska bussit ajettiin aivan koneen viereen ja haittasivat näkyvyyttä. Ainakaan viimeksi poistuneet jyppiläiset tulivat reippaasti omin jaloin. Valitettavasti täytyy todeta etten niin kaukaa saanut mitään selvää keitä sieltä marssi ulos. Voihan se olla että Laku on kannettu koneesta ulos aivan ensimmäisten joukossa.

Kaikkea sitä tulee tehtyä fanituksen eteen. 1,5h yksin keskellä yötä lämpötila nollassa Jyväskylän lentoasemalla odottamassa että näkisi pelaajien tulon. Sitten et näe lopulta juuri mitään :D.
Peukut tosta. Käyppä tsekkaa aamujäät, jos ei parempaa tekemistä löydy ;)
 

¤Kane¤

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Olisihan tuo mukava kirjoittaa paremman joukkueen voittaneen, mutta ei pysty edes itselle uskottelemaan asiaa.
Paremman ketjun joukkue voitti ja melkein voi typistää yhteen pelaajaan. Jätetään mainitsematta nimeltä ja jokainen saa päätellä itse ketä tarkoitan.

Onkos taktiikkana kolme jarrukenttää ja JJJ? Nelosketjun peliaika max 8:10 Keräsellä.

JyP oli parempi kuin osasin odottaa.

Tuppuraiselle ei tule lisäpenalttia, koska Kukkonen menetti tasapainon ennen taklausta. Turhaa intoa näytti kyllä olevan myös siinä estämisjäähyssä, josta kuitti tuli.

JyP:n piti hoitaa erikoistilanteet ja Kärppien 5vs5 peli. No moni muukin heitti häränpyllyä ottelussa.

Ainoa hyvä asia Hännikäisen loukkaantumisessa, ettei tarvitse spekuloida jotain polvitaklausta.

Eka matsi meni siinä ja parannettavaa jäi.


No voi jumalauta.! Muistitko nyt varmasti pyytää kaikilta anteeksi että olet Kärppäkannattaja ja olet pahoillasi joukkueen suorituksesta

Jypin hyvyys ei ainakaan itselle tullut yllätyksenä ja ainut yllätys oli minusta se kuinka tuuliajolla Kärppien alakerta tänään välillä oli mutta
siitä huolimatta napattiin tärkeä voitto, ja se on vahvan joukkueen merkki.

Kauneusvirheistä huolimatta tulos taululla 5-4 ja täysin oikea joukkue voitti.
 

Numero66

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Kärpät
Hitto vie, olihan matsi. Eka erä oli hieman kyttäilyä, mutta seuraavat 2 erää olikin jo sitä playoff kiekkoa mitä on mahtava seurata. Täytyy kyl sanoo et JYP oli ihan pirun hyvä, mutta kolmannessa tais vähän vauhti hyytyä. Pirun aktiivinen karvaamaan ja ihailin kuinka ne sai varsinkin toisessa erässä avattua pitkillä syötöillä keskelle ja sitä kautta pääsivät kiireellä Kärppien päätyyn. Onneks yv toimi, muuten ois tullu takkiin ja kotietu ois menetetty heti ekassa pelissä.
 

Katto

Jäsen
En vain henkilökohtaisesti pidä tästä Liigan pleijareitten otteluohjelmasta ja saman narinan olen kirjottanut joka kevät, on JYP nostellut kannua tai ei.

Jokavuotisille itkuille varaukseton peukku. Pleijarit on niitä harvoja asioita mitä ei toistaiseksi ratkaista kabineteissa, mutta ei se toki estä sitä ettei asioista voisi itkeä.
 

Takiainen

Jäsen
Kelailin videota tuosta Hännikäisen tilanteesta (löytyy esim. Iltasanomien sivuilta). Videossa Hännikäinen pysäyttää rännikiekkoa ja ottaa tämän jälkeen muutaman terävän potkun kohti maalia, jonka jälkeen tipahtaa jäänpintaan. Videon perusteella jalka ei ainakaan väänny. Enkä oikein jaksa uskoa, että mitään murtumista olisi tapahtunu, sillä kiekko ei näytä kovin kovaa tulevan tuonne ränniin. Toivottavasti pelkkä puujalka ja illasta kehissä.

Kukkoselle pikaista paranamista, käsi tuossa näyttää jäävän ikävästi laidan väliin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös