Pe 3.12.2021 SKA Pietari - Jokerit

  • 9 316
  • 304

Hokileidi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dynamo Moskova, NHL, Jokerit 2014-2022
Sitä samaa, mitä pitkälti koko kauden, eli ei yhtään mitään.
Kossilaa mainostettiin ennen kauden alkua muutaman muun pelaajan ohella (Hännikäinen, Turunen, Leskinen) lähes NHL-tason pelaajina. Nyt ymmärrän, että heidän kaikkien NHL:ssä menestymättömyyden taustalla on ollut muutakin kuin ”huono säkä”.

Tänään ihmetytti kovasti, miksi Kossila pelasi ylivoimalla. Grant olisi ollut parempi valinta, kuten joku täällä jo aikaisemmin totesikin.

Harmittava tappio, kun SKA olisi ollut tänään voitettavissa. Isäntäjoukkue pelasi aika haluttomasti ja suoraan sanoen sekavasti. Ei ihme, että ”tähti”sikermä hävisi muutama päivä sitten tervehenkiselle Razinin Severstalille 1-3. Kuvittelin Jokereiden pystyvän samaan, mutta turhaan. Pettynyt olo.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokerien hyökkäyspelaamisesta

Mikähän siinä on, että Marjamäki ei tätä asiaa ymmärrä?
Ymmärtäähän voi, osaaminen on toinen asia ja pelitavaksi saaminen kolmas. Marjalla kokemusta World Cupista asti pienestä kaukalosta.

Hyvin vaikea nähdä että Jokerit pystyisi Dynamoa tai SKAta aidosti keväällä, pelin koventuessa ja tuomarilinjan muuttuessa sallivammaksi haastamaan näitä pienessä askissa. Vaatisi yhden ylivoimatykin a la Lehtonen jotta hyökkääminen osalta olisi sauma. Paitsi että se Lehtonen on SKAssa.
 

DonTirri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
Mikähän siinä on, että Marjamäki ei tätä asiaa ymmärrä?
Lauri I Suurella on ymmärtääkseni henkilökohtaista vihaa pikkuaskia kohtaan.
 

Letkuspede

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Pens
Tuossa eilen oli nyt oppitunti mitä kevät tuo tullessaan. Nyt kannattais ottaa oppi matkaan. Kannattaisi myös pelaajia tsempat hoitamaan R1 että ajoitus toimii Jormakan kanssa kun Jukurit noussut jo playoff paikalle. Ei ole reilua lähteä Leville eri aikaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös