Pe 3.10.2014 Pelicans - Sport

  • 24 464
  • 125

Ankkakaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kyllähän tuo mestisjoukkue vähän tiukoille meidät pisti, mutta onneksi hoidettiin homma kotiin.

Noh leikki leikkinä. Vaikka pelin taso nyt ei päätä huimannut, niin oli kuitenkin erittäin viihdyttävä ja jännittävä ottelu. Tunteet kävi kuumina ja ylilyöntejäkin nähtiin. Kiitokset tästä Sportille ja harvoin niitä tappeluja nykypäivänä näkee. Näin siinä käy, kun laitetaan käskyttäjäparivaljakko vastakkain.

Juha Leimulle nostan hattua. Kapteeni palasi kaukaloon ja heti tehot 1+2, hieno pelaaja. Lisäksi Jordan Smotherman on kovassa iskussa. Ensin hieno tasoitusmaali ja sen jälkeen makea passi Repikin (jolle myös kunniamaininta) voittomaaliin. Smotherman oli myös vaarallinen koko pelin aikana ja nyt on alkanut peli näyttämään siltä, mitä häneltä olen harjoituskauden jälkeen odottanut.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Paljon laukauksia tänään Pelicansilta...päin Hostikan logoa! Täyskentällisin kotijoukkue teki enimmäkseen mitä halusi mutta viimeistely kuten nähtiin oli melkoista kurapaskaa. En siitäkään huolimatta sanoisi että kauden paskin peli. Sille hirvitysnäytelmälle Ässiä vastaan ei edes tämäniltainen esitys kaikessa keskinkertaisuudessan vedä vertoja. Itse löydän nimittäin tästä paskahkosta jääkiekko-ottelusta jotain hyvääkin. Tehtiin sentään kolme ylivoimamaalia ja Smothermanin otteet. Alkaa näkyä miehessä melko Hodgmanmaisia elkeitä etten sanoisi!

Onneks oli Rantala piiparoimassa peliä sillä täysikentällisin oltais hyvin saatettu tuskailla 0-0 lukemissa jatkoajalle :D

Propsit tuomareille sentään yhestä asiasta: että antoivat jätkien heiluttaa nyrkkejä!
 

Jari66

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ukraina
Pelicans pelasi kolmannen ottelunsa neljään päivään siihen nähden ihan hyvä suoritus.

Kudelkan kuitti hatun noston arvoinen. Väänsi kaveria siinä määrin vahvasti.

Tästä hampaattomasta kummelibrennanista en sano mitään.

Näitä voittoja runkosarjassa tarvitaan.
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
No joo tosiaan, Ässiä vastaan oli kyllä heikompaa.

Smothermanin maali oli muuten hieno. Harvemmin tuollaista nostoa liigassa näkee.
 

Pertsa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Pelicans pelasi heittämällä kauden heikoimman pelinsä ja se on jo paljon. Sportille oikein tarjottiin sitä voittoa, mutta joku Sportin fani oli oikeassa: saatte odottaa sitä vierasvoittoa kauan.

Tuomareista ei kannata sanoa mitään.

Kaikkiaan ihan järkyttävä jääkiekkoilta.

Nojaa, oli se Ässä-peli esim. omaan silmään paljon kauheampi. Jyp-pelin kolmannesta erästä nyt puhumattakaan.

Ei sillä, ei Pelicans mitenkään kauhean hyvin pelannut, mutta kyllä Sport pelasi ihan laatuunkäyvän vieraspelin. Ilman Sportin jäähyilyä olis ollu paljon vaikeampi peli(en nyt jaksa ottaa kantaa tuomarointiin).

Hostikka oli hyvä, joskin hiukan Pelicans teki kaverista sankarin. Sportin taktiikka oli hiukan samanoloinen kuin Pelsulla eilen Saipaa vastaan, antaa vastustajan pitää kiekkoa ja keskusta kiinni oman maalin edestä. Se toimikin muuten, mutta jäähyjä oli liikaa.

Molemmat Sportin maalit mun silmään hiukan Jeren piikkiin, jotenkin jäykkää ja hidasta oli poikittaisliike. Toki alivoima oli kokonaisuudessaan hiuksia nostattavan paskaa, mutta ees vähän parempana päivänä Myllyniemi olis nuo ottanu.

Tunnetta oli, ehkä meni hiukan ylikin. Pelicansilta hyvää oli Leimun paluu, antaa paljon apuja pakistoon. Myös Rohtla on yllättänyt ainakin mut positiivisesti. Toivottavasti Tyrväinen ei menny pahasti rikki, muuten minä niin mieleni pahoitan.
 

RV16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chilinakit ja muu paskansyönti
Sportti on kyllä valmentajansa näköinen joukkue. Ryhmä kädettömiä paskoja, joiden ainoa keino on pelata pikkusikaa, ja jotka lopulta kosahtavat siihen omaan ansaansa, kun kasetti ei kestä.

Ja silti naurettavinta on, että onnistuivat häviämään tälle kurapaska-Pelicansille, vaikka kotijoukkue oikein tarjosi lopussa, että ottakaa vieraspisteitä pois kuleksimasta.

Tunnetta joo oli, sekin on plussaa kun puhutaan nykypäivän liigaottelusta. Mutta ei kumpikaan joukkue kyllä jääkiekkoa osaa pelata.
 

Arsi Haakana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans
Brennanin ulosajo naurettavuuden huippu, 5 olisi piisannut.
Mitäs kusimuttereita siellä oli aiheuttamassa häslinkiä lahden fanien puolelta?
Femmahan siitä tulikin. Euroopassa siitä vaan lävähtää aina suihku päälle joten ihan oikein meni.

Alempaan kyssäriin:
Ilmeisesti joku katsoja pääkatsomosta kävi heittämässä juomansa Tomekin niskaan tai jotain muuta vastaavaa. Tomek kävi vähän kierroksilla ja tää sankari talutettiin katsomosta pois.

Itse peli oli kotijoukkuuelta kiekollisen pelin, tai lähinnä avauspelaamisen osalta aivan karmeaa ulostetta. Niin sekavaa ettei oikeasti riitä kirjoitustaito analysoimaan sen laatua.
 

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Paska, paskempi, paskin. Pelicans, Sport, tuomarit.

Pelicans ansaittuun voittoon. Sport kerjäsi parilla tyhmällä jäähyllä Rekosen ja Kokkalan johdolla verta nenästä ja siinä onnistui. Sehän meni vittu hienosti.

Generous olisi voinut jättää myllyt väliin ja keskittyä pelaamiseen. Kudelkalta siinä mielessä nappinouto, vaikka häneltä kasetti ensimmäisenä pettikin. Kun puolustuksesta katosivat Generous ja Brennan, niin eihän Hostikan edessä enää kukaan ollutkaan. Peltola oli ilman mailaa (Miksei kukaan antanut mailaa?) ja siitä voittomaali. Jos tuomarit onnistuivat tuosta heittämään Brennanin pihalle, niin yksikään tuomareista ei nähnyt miten Redenbach veti kunnon lyönnillä Körkköä niskaan ja kypärä irti. Ei ulosajoa, ei edes jäähyä. Hienosti se Tuhkamuna filmasikin Brennanille ulosajon. Jos ei olisi jäänyt makaamaan, olisi tullut vain kakkonen. On meillä hieno Liiga.

Lopussa Pelicans onnistui säheltämään kiekon Fleurylle ja varma maalipaikka. Kiekko päätyi kilometrien verran ohi maalin.

Ahdistaa miten raskas kausi onkaan tulossa.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Kyllä mä sulatan hyvällä yrityksellä tappiot vaikka 0-8 kotona koville jengeille, mutta tätä mä en kyllä enää jaksa ymmärtää.
Vastassa ihan puhtaasti pelillisesti Mestisjengi ja me lähdettiin samalle tasolle, ennen ku peli edes alkasi. Siis mitä ihmettä?

No, kauden ehdottomasti heikoin ja tahdittomin peli, mutta silti toi taso. Hyi hitto, mitä ripulipaskaa!
Ei käy kyllä kateeksi Pelsu-kannattajiakaan, jos tää on edes 10% joukkueen tasosta. Ihan hirveetä ripulia. Edes vuosituhannen krapulassa ei voi vääntää moista Idoon.

Mitähän yksittäisiä.. Ehkä ranskiksin.
- mukavasti pilattiin Kristofin eka peli noilla puukäsillä ja muiden koomailuille. Että tervetuloa vaan Liiga-Sportin matkaan
- Brennan, kovia niittejä ja helvetin hidas jalka. Heikkinen on raketti tähän kaveriin verrattuna
- Pukka ja Peltola ehdottomasti parhaat. Myös Hostille puhtaat paperit. Muut kävelee Lappeenrantaan
- Pelicans kuuluis meidän kanssa eri sarjaan. Ei ammattilaissarjaan. Kuten päivällä kirjoitin, nippu tuulipuku amatöörejä
- mä inhosin Tuhkamunaa Vaasassa - nyt inhoan tätäkin enemmän. Amatööri!!

Paska peli, mutta siitäkin huolimatta kohti uusia tappioita. Taistellaan Ipan kanssa tasapäisesti tästä tappioputken pituudesta. Ikävä kyllä ensi viikon perjantaina toinen joutuu luopumaan tästä tittelistä.
 

Quattro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyräsmiehet
V*tuttaa aika lujaa. Näytti taas pitkään siltä, että onnistuttaisiin raapimaan vieraista pisteitä, mutta luu jäi käteen. Jo tuttuun tyyliin tuossa toisen erän loppupuolella alkoi perseily.

Pari idioottimaista jäähyä ja niihin tämä käytänössä sitten kaatui. Taas kaikki kaverin maalit ylivoimalla, tasakentällisin pystytään kyllä ihan hyvin puolustamaan, mutta nämä typerääkin typerämmät jäähyt pitäisi saada pois. Myös tuomarilta tuli kyllä tänään useampia kyseenalaisia tuomiota ja meinasi hermot olla koetuksella, huhhuh. Mites toi viimeisin Gröndahlin jäähy, tahaton törmäys puolin ja toisin vai estäminen? Tosin peli oli melkeinpä ratkannut jo aiemmin, että tuota tuomiota en niin jäänyt surkuttelemaan.. Generouskin olisi voinut jättää myllyt ottamatta ja oltaisiin pidetty kaikki pakit kaukalon puolella, johtoasema ja tilanne ihan hyvin hallussa.

Nyt Pelsulaiset voikin sitten tulla kertomaan, kuinka paskallakin pelillä onnistuttiin voittamaan jne. (peruskaava vastustajan faneilta meitä vastaan). Eikä tuo pelin taso nyt tokikaan tänään mikään timanttinen ollut, meidänkään osalta, mutta suht järkevää vieraspelaamista kuitenkin. Tunteet olivat yllättävänkin paljon pinnassa näin arkipeliksi ja ilmeisesti katsomon puoleltakin lensi porukkaa pihalle.

Hostikalta hyvä peli, eipä maaleissa ollut oikein sanomista. Meidän jenkkipakeilta parit nätit puhtaat töötit ennen ulosajoja.

EDIT:

Jahas sielä se jo tulikin heti ensimmäisessä pelinjälkeisessä viestissä :D


Joo...tiedän että sattuu....... kyllä tässä on Pelsun miehenäkin jo tottunut siihen, että äärimmäisen harvoin Pelicansin voitto on ollut ansaittu, saatikka hyvällä pelaamisella tienattu. Yleensä hävinneelle vastustajalle on aina sattunut kauden paskin peli juuri siihen kohtaan. Siinä vaiheessa kun hämeenlinnalaisetkin alkavat selittää samaa jargonia, näistä tiukoista matseista ja pienistä tappioistakin alkaa osata nauttia.
 

Ankkakaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kyllä mä sulatan hyvällä yrityksellä tappiot vaikka 0-8 kotona koville jengeille, mutta tätä mä en kyllä enää jaksa ymmärtää.
Vastassa ihan puhtaasti pelillisesti Mestisjengi ja me lähdettiin samalle tasolle, ennen ku peli edes alkasi. Siis mitä ihmettä?

- Pelicans kuuluis meidän kanssa eri sarjaan. Ei ammattilaissarjaan. Kuten päivällä kirjoitin, nippu tuulipuku amatöörejä
.

Niijoo.. Kehottaisin katsomaan sarjataulukkoa välillä.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Niijoo.. Kehottaisin katsomaan sarjataulukkoa välillä.
Kuten se "lievästi Pelsunsininen selostajakin totesi, sarjatilanne valehtelee! Ei Pelsut kuulu, ku sinne sijalle 12. Juuri tiukasti kolmesataa pistettä Sportin ja Ipan yläpuolelle.

Mut ei toi ollu mun asia, vaam se, että unohtu siitä Smothermanista mainita, että siinä oli kyrväkäs kaveri. Tollasia saisi olla joka joukkueessa ja monta. Helevetin röyhkeä nousu ja maali. Hieno kaveri ja Woimaa näyttää riittävän,kuin pienessä kylässä.

E: jaa, että Tomen päälle räitty katsomosta. Ootte te Lahtelaiset ressukoita! Eiku kunnon kakku. Sellanen. Että joutuvat Tomen mielipahaan laittamaan ton Smothermanin meille.


E, part 2: meiltä jokaselta vissiin unohtu se tärkein, eli Tyrväisen loukkaantuminen. Todella ikävä homma ja näytti ilävältä. Voimia!
 

egar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AC Milan, FC Lahti
Täällähän on iloinen tunnelma :D Ei hitto.
Tuomarit oli kyllä ihan kujalla, joo, mutta molemmilla joukkueilla oli kova jännitys voittamisesta, Pelicans sattui vaan kääntämään sen edukseen. Olisi voinut päättyä miten vain.
Kumpikaan ei vakuuttanut, mutta otan mielummin kolme pistettä huonolla pelillä, kuin nolla pistettä hyvällä pelillä. Normaalistihan noi suurjoukkueet, Jyp ja HIFK jne on kääntänyt surkeallakin pelillä tiukkoja pelejä edukseen lopussa, tällä kertaa Pelicans löysi keinot voittaa, vaikkei kovinkaan vakuuttavasti.

Pois turha katkeruus, aina peli vaan ei ole kovinkaan nättiä, kun kaksi joukkuetta yrittää vääntää väkisin voittoa ja paine on päällä.
 

Orion Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Nyt kun tuon Brennanin erittäinsikamaisentörkeäntempun on kelannu narulta niin, miten ihmeessä tuosta voidaan tuomita ulosajo ??? Hä ? Ei mulla muuta.. Ps. Tappiosta huolimatta hyvä että oli tunnetta mukana.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Vähän semmoinen fiilis, että vihellykset meni Sportia vastaan tänään. Brennanille olisi riittänyt kakkonen ja oli tuossa muutama muukin todella outo vihellys. Eniten vituttaa kuitenkin se, että Sport lopetti pelaamisen täysin 1-2-maalin jälkeen. Toinen erä oli kaikessa muniin puhaltelussaan kauhea! Paikkoja oli vielä tulla tasoihin kolmannen lopussa, mutta kun ei maistu, ei maistu.

Huono peli kokonaisuutena Sportilta. Tänään ei olisi ihmeitä tarvittu pisteisiin.

Hostikka hyvä. Ei kaaduttu tänään siihen.

EDIT: Onneksi Tuhkanen pystyi jatkamaan peliä, vaikka pitkään näytti siltä, että pää lähti irti.
 

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Koska Aleksi Rantala.
Koska myös sen takia, kun vastustajan pelaaja eli Tuhkamuna jäi jäähän makaamaan. Ilman makaamista olisi tullut vain kakkonen.

Pelin viimeinen jäähy kruunasi kyllä illan täydellisesti. Myös Paakkolanvaaran jäähy oli aivan järkyttävä. Suomalaisena nimimerkkinä, mä häpeän. Mä häpeän.

PS. Smotherman, miksei me saatu kyseista pelaajaa tänne? Oi voi. Onnittelut Pelicansille hankinnasta!
PS2. Hostikalle toinen hyvä peli putkeen. Jotain positiivista. Myös Pukan ylivoimamaali oli jotain sellaista, jota en uskonut näkeväni ikinä. Suuri itku, että Pukan maali jäi varjoon tappion myötä.
PS3. Voimia Tyrväiselle. Näytti todella ikävältä.
 
Nyt kun tuon Brennanin erittäinsikamaisentörkeäntempun on kelannu narulta niin, miten ihmeessä tuosta voidaan tuomita ulosajo ??? Hä ? Ei mulla muuta.. Ps. Tappiosta huolimatta hyvä että oli tunnetta mukana.

Mielestäni tuomio oli täysin oikea. Tässä tapauksessa toimittiin syystä, ei seurauksesta. Brennan nosti selkeästi taklatessaan kyynerpäätään, joka osui Tuhkasta päähän. Onneksi ei osunut kunnolla, sillä muuten olisi yksi mies enemmän sairastuvalla. Tuhkasen tsekkiläinen kuolema ei tehnyt kunniaa lajille, mutta se ei poista rikkeen vakavuutta.

Tämä pitäisi olla Liigan linja suuremmassakin mittakaavassa. Isot rangaistukset tulee antaa syystä (teko), ei seurauksesta (loukkaantuminen).
 

play_on

Jäsen
Suosikkijoukkue
dirty dozen
Hirveätä p*sketta tuo peli. Tuomaritoiminta alle arvostelun. Mikä neitiliiga tästä on tullut?

Nyt kyllä divarin-helmi sekoilee ihan omiaan - tätähän tämä on liigassa olut jo vuosikausia!

Parempi vaan kun alatte totuttelemaan liigakuvioihin, kun ei nuo Jokeritkaan näin rahattomaan liigaan enää palaa kirveelläkään.

***

Illan ottelusta sen verran, että paketti kasassa riittävissä määrin ja todellakin rutiinivoitto. Se tehtiin, mitä 3 pts tarvittiin.

Spårt on ummikko. Spårt ei osaa. Spårt tulee olemaan sarjan viimeinen.

= tunnen sympatiaa, tämä on koettu. Sanoisin kymmenen vuotta. Koittakaa kestää.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Täytyy muuten vielä erikseen itsekin kehaista paljon parjattua Hostikkaa. Mies oli tänään mainiossa torjuntavireessä. Kaikki nuo kolme maalia olisivat olleet mahdottomia torjuttavia kelle tahansa veskarille tällä planeetalla. Ette todellakaan kaatuneet kakkosvahtiin tänään.
 

ahee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Vähän on luokattomia kommentteja molempien joukkueiden faneilta... Tätä voi kutsua ihan perus liigaväännöksi. Pelicans vei pelillisesti selvästi, eikä lopputulos mikään vääryys ole. Pari tuomiota jotka olisivat toisinkin päin voineet kääntyä ja ehkä ensi kerralla kääntyvätkin. Silloin kannattaa Sportin ne tuomiot hyödyntää. Ja mitä tulee esim tohon lopun estämisjäähyyn niin kyllä se omaankin silmään näytti estämiseltä ensikatselmalla kun kaikki kävi niin nopeasti. Hidastuksestahan sen näki että kyseessä oli vain yhteentörmäys, mutta tuomarilla kun sitä hidastusta ei ole käytössä. Kolme pistettä jäi kuitenkin joukkueelle joka oli askeleen toista edellä.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
PS. Smotherman, miksei me saatu kyseista pelaajaa tänne? Oi voi. Onnittelut Pelicansille hankinnasta!

Eihän tuota ollakaan huudettu meille kuin viimeiset kolme vuotta. Silti meni Pelsuihin.

Mielestäni tuomio oli täysin oikea. Tässä tapauksessa toimittiin syystä, ei seurauksesta. Brennan nosti selkeästi taklatessaan kyynerpäätään, joka osui Tuhkasta päähän.

Tuohan oli ihan normaali "laitaanliimaamis" tilanne, jossa oli vain käsi vähän korkealla. 2 min ilman muuta ja ehkä 2+10 olisi voinut sulattaa, mutta tämä vitonen meni kyllä niin vihkoon kuin vain voi mennä. Ei siis vittu mitään järkeä ja eiköhän paska-Liiga anna tuosta vielä banaania.
 

Calé

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Millä helvetillä Pelicans on joka kausi Mestis tasoinen paskajengi, joka aina kun voittaa on ollut paska ja vastustaja pelannut kauden paskimman pelinsä? Tämä sama saarna toistuu joka kausi lähes jokaiselta joukkueelta! Korpeaa varmasti hävitä, mutta tulostaulu ei valehtele kummalla on siellä enemmän on parempi. Piste. Ehkäpä Pelicansin taktiikka on saada vastustaja näyttämään paskalta samalla uhraten osan oman pelinsä kauneudesta, mulle ihan sama jos voittoja tulee.

Smotherman alkaa heräilemään, ja lupaavalta näyttää. Itseluottamus selvästi kasvanut, mikä on huomattu olevan ratkaiseva tekijä lähes aina otteiden parantuessa pelaajilla. Leimun paluu ISO plussa, saatiin uhka ja aivot viivalle.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Mielestäni tuomio oli täysin oikea. Tässä tapauksessa toimittiin syystä, ei seurauksesta. Brennan nosti selkeästi taklatessaan kyynerpäätään, joka osui Tuhkasta päähän. Onneksi ei osunut kunnolla, sillä muuten olisi yksi mies enemmän sairastuvalla. Tuhkasen tsekkiläinen kuolema ei tehnyt kunniaa lajille, mutta se ei poista rikkeen vakavuutta.

Tämä pitäisi olla Liigan linja suuremmassakin mittakaavassa. Isot rangaistukset tulee antaa syystä (teko), ei seurauksesta (loukkaantuminen).

Joo, mutta jos kaveri on näitä "erilaisia ystäviä" ja muutenkin lähinnä F-junnu aikuisten sarjassa, niin eikö tuomio mene jo EU-tuomioistuimessakin luokkaan rasistinen tuomio? Vähän sääliä tuolle vajakki keinutuolille. Taitaa tätä menoa, try-out kattaa kokonaiset 2 Liigaerää. Ei jatkoon!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös