Pe 3.1.2014 HPK - Jokerit

  • 8 679
  • 33

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Niin ensimmäinen erä meni pelillisesti aika selvästi Jokereille. Toinen ja viimeinen erä oltiin hyvin pelin päällä, mutta maalit jäi puuttumaan vaikka paikkojakin oli esim. Rinkisellä jolla taisi olla ainakin kaksi selvää paikkaa laittaa kiekko pussiin ja sitten vielä kun Fränä hörppäsi tuon Nagyn löysähkön vedon niin viimeisetkin toivon rippeet tipahti siinä pois. Noh maltillisempi jengi voitti tänään ja Jokerit pelasivat puolustuksen osalta paremmin johon voitto ratkesi tänään joten onnea sinne.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kiitokset Kertsille! Näitä keskinäisiä tulee ikävä, toivottavasti kohdataan pleijareissa jolloin tervetuloa areenalle !

Jokerien pelaajista annetaan perusplussa kaikille. Erikseen otetaan esille nuoret mustonen, rekonen, myttynen, mättönen, kovisto ja kaunisto ja mitä kaikkea niitä olikaan. Hyvin suoriuduttu.

Kousa paranee kuin viini, hyvä tästä vielä tulee. Ilveksen laina on sellainen kaveri, että sille voisi tarjota töitä.

Uusi heppu oli hidas ja hukassa. Katsellaan rauhassa.

Mosse olisi tehnyt kolme jos olisi tarvittu. Nyt Mosse näki ettei tarvita ja siten ennustukseni meni väärin. Nagy taas on hieno hahmo. Peruslaiska surffari, joka kuitenkin on perkeleen vaarallinen koko ajan. Tuli mieleen maaottelut Slovakiaa vastaan, homma on ihan hanskassa, Mertsillä handu tumpussa kun se selittää, että slovakit ovat kyllä vaarallisia, jos paikan tarjoat. Nakukin vain haahuilee ja vetää yli pinnan keskiarvolla.

Jerelle vielä se normaali 10+. Ilman kommentteja.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Vaisuimpia esityksiä Kerholta pitkään aikaan ja missään vaiheessa ei tullut TV:n ääreen sellaista tunnettakaan, että Jokereiden inhorealistista puolustuspeliä saataisiin mitenkään auki.

Jokereiden pelaaminen ei näyttänyt miltään, mutta tuolla poissaolijoiden listalla lieneekin tärkeintä saada edes jotenkin nyhjättyä pisteitä. Se onkin onnistunut valmentajavaihdoksen jälkeen hyvin.

Kotikentällä olisi pitänyt saada Jokerit jyrän alle edes ajoittain ja kun se ei onnistunut ollenkaan, niin vituttaahan se.

Onnistuneesta vierasmatsista onnittelut Jokereille.

Kaikkien tämänhetkisten päävastustajien voiton myötä tilanteesta tekee entistä vittumaisemman se, että huominen vastustaja Kärpät otti lopulta ihan kunnolla tukkaan HIFKiltä ja on varmasti siinä main ärsytetty, että meidän yllätyssaumamme ovat entistäkin ohuemmat Raksilassa.
 

Melko Huono

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mielestäni nimimerkkisi mairittelee sinua. Ainakin jos miettii analyysejäsi taikka pitkävetovinkkejäsi niin nimimerkki olisi oikeammin "Ihan Paska".

Tuomarit onnistuivat tänään puolittain sillä Jokereiden rikkeet otettiin tarkasti pois.

Kiitos samoin. Ei luulisi tuolla nimimerkillä ilkeevän jokaisen ottelun aikana ja jälkeen tuhertaa itkua tuomareista. Noh, kukin tyylillään. En sitäpaitsi antanut mitään vinkkejä, ihmettelin vain noita kertoimia. Itsekkään en tänään pelannut yhtäkään kohdetta. Veditkös ite kakkosta? Tuskin kovin isolla ainakaan?
 

Scade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ihan mukavaa vaihteeksi olla se joukkue joka ei oikein saa peliä kontrolliin, mutta iskee ne maalit. Wiikman nyt näyttänyt kaikissa pelaamissaan peleissä, että hänet voi hyvin heittää maalille.

Muutamaa merkkausvirhettä lukuunottamatta hyvää puolustusalueen peliä. Kohtuu hyvin saatu iskostettua tuo oman maalin suojelu. Tosin kyllä sieltä varmasti tulee isompaa ja nälkäisempääkin joukkuetta vastaan.

Kakkoskenttä ei vielä tänään oikein vaikuttanut. Siellä oli vielä kolme yksilöä jäällä eikä yhteisiä askelmerkkejä oikein löytynyt. Moses kyllä tulee vielä paukuttamaan maaleja. Jalat jo nyt hyvin mukana. Kyllä tällä hetkellä mieluummin heittäsin Teräväisen sinne passailemaan.

Walterin rooli siis vielä vähän kysymysmerkki, koska Hahl on kyllä tällä hetkellä ollut mies paikallaan ykköskentässä ja roolitus erittäin hyvä (kunhan Lahti palautuu pelikuntoon). Huomaa, että miehen kiekollinen pelirohkeus ja ratkaisuarsenaali on lisääntynyt vastuun ja kädellisempien pelikavereiden myötä.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kiitos. Niin oli onnenpäivä. Tavallisesti joku kerhon voittaminen ei erityisemmin lämmitä, mutta tällaisten kommenttien jälkeen tuntuu ihan hyvältä.
Ollos hyvä. Ehkei tunnu niin kivalta, jos voitto tulee, tai väistämättähän niitä nyt jokunen ensi kaudellakin tulee Jokereille, kun vastassa vaikkapa Хокейний Трактор, Челябінська Росія tai vaikkapa Виступає Континентальній. Vieraspelimatkatkin voi olla harvinaisempaa herkkua.

Itse pelistä, ei pystynyt HPK kovin hyvin Jokereille vastaamaan. Maalintekosektorille meno ei onnistunut ja aikamoisen surkealta usea pelaaja näytti. Sama maku jäi pelistä, kuin Jaloselle aikanaan, se minkä haju oli Rönnin pöksyissä. Jotenkin se vaan kuului tähän tarinaan.

The End
 

JjZz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit. Sympatiat kaikille paskoille.
Ollos hyvä. Ehkei tunnu niin kivalta, jos voitto tulee, tai väistämättähän niitä nyt jokunen ensi kaudellakin tulee Jokereille, kun vastassa vaikkapa Хокейний Трактор, Челябінська Росія tai vaikkapa Виступає Континентальній. Vieraspelimatkatkin voi olla harvinaisempaa herkkua.

Taas näitä koomisen epätoivoisia yrityksiä saada Liiga kuulostamaan kovempitasoiselta tai kiinnostavammalta kuin KHL.

Tuosta Nagysta tulee vähän mieleen Heatley. Melko näkymätön, mutta hyökkäysalueella aina vaarallinen kiekon saatuaan. Aika puun takaa tuli tuo tämänkin päivän maali.
 

Viuhula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pitkästä aikaa pääsin paikan päälle Jokereiden peliä ihailemaan. Suhteellisen viihdyttävä kiekkopeli käytiin Rinkelinmäellä. Kahdessa viimeisesä erässä Kerholla oli suuria vaikeuksia saada omista lähdettäessä kahta syöttöä omille. Jokerit pelas melko yhtenäisesti. Kerhon maalissa kaksi miestä iski samaan kiekolliseen ja Kerho hyödynsi sen virheen, mutta muuten suuria virheitä ei sattunut. Moseksella oli paljon virtaa. Manninen otti pari kertaa kivasti tyhjiä pois hyökkäyspäässä ja tekikin avausmaalin hyvän nousun päätteeksi. Epäonnistujia ei Jokereissa tänään ollut.
 

Buzzer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Jokereilta toki hyvä vieraspeli ja sinänsä ansaitut pisteet. Ratkaisu tapahtui tänään kuitenkin "Tammismaisesti" tolppien välissä. Ne mitkä Fränä päästi, ne Wiikman nappasi. Tuohimaa oli kylläkin hyvä 1 ½ erää. Toinen maali, toki hyvästä sektorista vedettynä olisi pitänyt liimata. Kolmas maali olikin sitten täysi imurointi. Kolme tähteä tänään Jokereiden Wiikmanille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös