Pe 29.9.2023 Ilves - HIFK

  • 2 956
  • 38

Horsepower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves,Original Six
Pennaselta mestarillista pelinlukua 3. erässä.
Ilves ei saanut mitenkään IFK:n träppiä auki vaan puolustajien avaukset oli luokattomia.
Peli poikki-aikalisä-perusasiat kuntoon ja pelinkuva haltuun.
Siitä peli tasan ja Palveen suorituksilla 2 pistettä kotiin.

Muistelen että Pennasen HPK:kin käänsi pelin monesti Pendon otettua epäortodoksiseen paikkaan aikalisän?

Toki IFK oli suurimman osan pelistä parempi, se täytyy myöntää.
 

Peltsi #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ei ollut mikään perus syyskuun läpsyttely. Rehtiä kunnon vääntöä, draamaa ja räiskettä. Ifk on hienon hieno joukkue.

Palveen henkilökohtainen taito on upeaa seurattavaa. Pinnoja voisi olla pörssissä paljon enemmänkin, mutta olipahan kliiniset ratkaisut tänään rankkareilla. Huhhuh.

Ifk oli 5 vs 5 pelissä niukasti niskan päällä. Kiviharju on uskomaton poika. Heti pelin alussa iso virhe, mutta eipä jäänyt murehtimaan sitä. Helppo ennakoida loistavaa tulevaisuutta pojalle.
 

#28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves (Ässät & Hifk)
Ilveksellä oli niin selvä ote pelistä alussa että 1-0 johto tuntui pettymykseltä. Toisessa erässä Hifk tulikin sitten mukaan lepoedun turvin. Kolmannessa ja jatkoilla olisi voinut kääntyä kummalle vaan mutta ehkä sitten kuitenkin meni oikein Ilvekselle.

Stranskyn virheestä tuli tasoitus 1-1. En edelleenkään ymmärrä tuon pelaajan hehkutusta. Hifklta Lehterä oli karmea ja Teissala edelleen taitava. Lindbohm myös odotettua laatua.

15 vuotta sitten mietin että Joonas Rask pääsi Ilveksen miehiin ehkä veljensä perässä eikä niinkään omin avuin. Nyt tuli sama tunne uudelleen kun katseli sitä matalalentoista kaartelua. Kaveri on tuolla touhulla pelannut ammattilaisena 15 vuotta, hattu pois!
 

Tori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Joo, oli upee peli viihteellisyyden ja kannattajien huromoksella mitattuna. Oli kaikille kaikkea kunnes lopulta vain yhdelle voitto annetaan.
Taponen on huippu omaten Ilves historian missä arvonsa nostatti tähdeksi. Ärsyttää kun sit tällainen kaveri onkin pysäyttämässä meidän aikeita mutta kuulunee kuvioon isossa kuvassam "such is life". Mut joo, HIFK on upee, niitä voi aina kunnioittaa muutaman muun ohella mukaanlukien naapurin hannu hanhet ...
 

PronssiRanne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves & KOOVEE
Viihdyttävä peli vaikka Ilves olikin huono. No annetaan se tässä peli ruuhkassa anteeksi ja iloitaan kahdesta pisteestä.
 

Lankershim

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Detroit Red Wings, Los Angeles Dodgers
Stranskyn virheestä tuli tasoitus 1-1. En edelleenkään ymmärrä tuon pelaajan hehkutusta. Hifklta Lehterä oli karmea ja Teissala edelleen taitava. Lindbohm myös odotettua laatua.
Tämä muuten unohtuikin kun Ilveksen osioon kirjoittelin pelistä. Stransky menee niin heittämällä taiteilija-kategoriaan, että Niinimäen Jessenkin paikka tällä listalla voi olla kauden mittaan vaarassa. Ei mitään halua puolustaa tuossa IFK:n ekassa maalissa, ja luovuttaa muutenkin keski- tai puolustusalueella todella helpolla, jos peli ei käänny ympäri.

Stranskysta näkee kyllä, että kädet ovat samettia, mutta joko asenne ja/tai kunto ei meinaa oikein riittää. Lisäksi koittaa liian usein vaikeita ratkaisuja hyökkäysalueella, joiden seurauksena kiekko löytyy yleensä vastustajan lavasta.
 

Konalan Kettu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
PISTE... taika murtuu... Ei nämä ole mitään höpö juttuja. Kiekko-Espoo kävi aikanaan Noordiksella häviämässä aika pitkän putken. Valmentajana jättäsin tämän tähän ja häviäisin puoli tarkoituksella loput pelit: Sitten voi PO-peleissä ladata sillä "ei olla koskaan voitettu täällä"- aseella. Vastaavati vastustajalla on se "IFK ei ole voittanut 22-peliin täällä, joten nyt jätkät: Ei ne voitaa tätä 23. peliä, kaikki peliin!!!!!!!!!"
Mitä siis haen on, että kaikki kilvan pelanneet tietää miten miten helppo on latautua (huonosti) siihen etukäteen voitetuun peliin... vaikka ihan sillä me aina voitetaan ne täällä perusteella.
 

Tori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Aika jännä - tai vähemmän jännä. Liigan 13 vierasjoukkueetta ovat vierailleet Nokia Arenalla enemmmän tai ävhemmän niin SaiPa ja HIFK ovat ainoat Liiga-joukkueet jotka ovat toistaiseksi sieltä voitotta paluumatkalle lähteneet. Tästä saisi hyvän vedonlyönnin kun kammo molemmilla päällä ...
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Hienot pisteet! Ja melko yllättävät! Mutta pitää nostaa Nymanin nimi esiin! On kyllä mennyt kesällä eteenpäin ja nyt tuntuu olevan itseluottamus kunnossa. Toki tänään ei näkynyt tulostaululla, mutta varmasti näkyy kauden aikana!

Gunnarille maistui rankkarivoitto!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös