Pe 29.3.2024 Ilves - KalPa

  • 47 317
  • 1 042

Con Tsales

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Huuhkajat, Ahveniston ampumahiihtäjät
On tuo Nikun suorittaminenkin sellaista, ettei tarvitse ihmetellä Suomessa pelaamista. Toivottavasti hänkin pelaa jossain muualla ensi kaudella.
Mitähän tuo viiksivallu mahtoi teille kustantaa ? Kovastin ihmettelin hankintaa mutta tietäjät tietänee.
 

Koodari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Saapa nähdä onko KalPa ensimäinen joukkue joka selvittää tiensä välieriin. Onkohan koskaan liigahistoriassa säälien kautta tullut joukkue ekana välierissä?
 

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS
Mikä tällä Nymanille on tullut ? Näyttää kyllä kankealta ja hitaalta. Onko treenattu oikein ?

Vai oliko jotain loukkaantumista alla, saatan kyllä sekoittaa ihan johonkin toiseen.

Voi tietysti nuorella jannulla olla bensa vaan loppu tässä vaiheessa kautta.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, LA Kings, Raiders, Concordia Stingers
Tervetuloa Nordikselle jos niitä kaipaat. Juuri kun ehdit ajatella ettei lätkää voi enää hitaammin pelata tulee jättö ja sitä seuraa jättö.
No kieltamatta kun tabletilla on Tapparan sarjan aikana pyorinyt toiset sarjat niin HIFKin liike ei kylla kaappaa silmaa pikkuruudulle, ehtii hyvin lukemaan sivun otteluseurantaa ennen kuin mitaan tapahtuu
 

Valajas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Bolts, Yanni Gourde
Ikosen jäähy kertoo Ilveksen tilanteesta paljon. Et sä voi ottaa tollaista turhautumisjäähyä tällaisessa pelissä.
 

ADX_03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Tampa Bay Lightning
Pelaa eurolle, ei logolle.

Miksi ihmeessä pelaa sitten Suomessa? Ai niin, on kuulemma perhekeskeinen ihminen. Niinku mitä helvettiä, kaikilla muillakin perheet mukana maailmalla, käy tekemässä keski-Euroopassa tili ja pidä sen jälkeen äitiä kädestä kiinni. Ei kesken kauden.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Ei vittu eikö tämäkään voinut olla Saukkos-vapaa ilta. "HEERTTILEILI!"
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Nigi

Surmanajaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ilves tarttui tukevasti kiinni kesälomaan. Ihan ansaitusti. Gregoire siinä kiltisti katseli vierestä miten maali tehdään.
AV oli riittävää, KalPa toki selvästi tuudittautua jo helppoon yv maaliin ja suorittaminen jäi Ilveksen onneksi vajaaksi. Jos olis kukkopojilla ollut asenne kunnossa tämä peli olis nyt 1-4 eikä tarttis enää jännittää. Vielä on mahdollista vielä käydä huomenna Kuopiossa mutta nähdyn perusteella tuskin.
 

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS
Osuuko hänen sopimuskaudelle vielä mm-höntsien lisäksi sopivasti NHL-miehillä olympialaiset ja world cup. Eli juuri ne mitä Jalonen ei päässyt kokemaan.
Valitettavasti.

Tietysti, ei voi dumata ennen ensimmäistäkään turnausta, tiedä millainen velho turnausvalmentamiseen siellä muhii (toiveajattelua).
 
Suosikkijoukkue
Tampereen TAPPARA
Miksei kukaan antanut maalivahdille mailaa alivoimassa, kun sen menetti??
Olisi aika itsemurhaa antaa maila pois kolmella pelattaessa. Itse ihmettelin miksi ei noukkinut sitä, vaikka oli siinä vieressä ja olisi ollut parikin tilaisuutta, oliko sitten rikki?
 
Suosikkijoukkue
Tappara, LA Kings, Raiders, Concordia Stingers
Aiheesta annettava posia. Ensinnakin hienosti purettu tuo KalPan johtomaali joka nosti samalla esiin tuota mika-se-muotisana-on, maalintekoa edistavaa pelia, Simontaival liikutti hienosti Gregoirea joka tiesi heti kun verkko soi mita tapahtui. Kudos Simontaival ja hyvin piirretty kuvio
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös