Pe 29.10.2010 LeKi - Hokki

  • 1 579
  • 4

PikkuKasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lempäälän Kisa
Tänään sitten Lempäälässä jälleen palataan lähes viikon tauon jälkeen Mestis-kiekon pariin, kun saadaan vieraita Kajaanista saakka, kun Hokki luistelee tulitikkuaskiin.

LeKillä on viime peleissä ollut kova panos, sillä tällä hetkellä LeKi tarvitsee jokaikisen mahdollisen pisteen mukaansa jokaikisestä ottelusta. Viimeisen kuukauden ilman kolmen pisteen voittoa tahkonnut Kisa sai putken poikki keskiviikkona Vantaalla värikkäiden vaiheiden jälkeen, joten mielenkiintoista nähdä, miten tänään joukkue latautuu otteluun. Saukkopaidat eivät ole vielä yhdessäkään kotiottelussaan tehnyt avausmaalia, joten varsinkin ottelun alku on isossa roolissa.

Kokoonpanossa pisti silmään ykkössentteri Lassi Mattilan putoaminen neloskenttään. Valitettavasti kyllä viime pelien puolesta ihan aiheestakin. Pätsi palaa maalille.

Illan trilleriin tällä kokoonpanolla:

MV 35 PÄTSI Mikko (AM)
30 SIMOLA Jaakko

1. 11 SALMI Joonas 12 TIERANTA Anssi (C)
20 KARJALAINEN Joni 9 RAJALA Juuso 18 ANTONEN Juuso

2. 21 ALATALO Jonas 3 PELTOLA Ville-Joonas
40 ALANEN Johannes 15 NIPPALA Jose (A) 14 SUSI Atte

3. 36 NÄPPILÄ Jarkko 29 HYVÄRINEN Eero
37 JOKI-ERKKILÄ Juho (A) 28 PYYMÄKI Jarkko 38 SUOMAA Juha

4. 22 KALLIOSAARI Olli 33 MATTILA Lassi 13 SANDVIK Henri
 

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Kaksi tärkeää vieraspeliä siis Hokilla edessä, homma alkaa tänään Lempäälässä. Hokin peli on paranemaan päin ja onkin mielenkiintoista nähdä millaiseen tulokseen tänään päästään. Voittolaukaukauksilla pinnat Oulusta ja Jatkoaikatappio Savonlinnasta ovat viimeisten vierasottelujen saldot.
Maalivahti Järvenpää on Hokin orastavaan nousuun suurin syypää ja pelaa siis näillä näkymin viikonloppuna viimmeiset pelinsä linnapaidoissa.
Viimeksi kun joukkueet kohtasivat Kajaanissa, 2.10, Leki suurinpiirtein käveli Hokin ylitse miten tahtoi ja oli kaikessa tekemissä aivan ylivoimainen. Tästä on kyllä Hokki ottanut suuria askelia pelillisesti eteenpäin, vaikka paljon on vielä tekemistä. Avauspeli on vielä ajoittain aikalailla sekaisin, viimeistelyssä isoja ongelmia, johtoasemassa vaikeaa pelata jne...
Kokoonpano on Hokilla sama millä keskiviikkona voitto irtosi Jokipojista.
Vieraspinnoja varovasti toivotaan 3-4
 

freetime

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki ja Kärpät
samaa kuraa illasta toiseen edelleen ja väliin muutama tilastovoitto..suomi-sarja kutsuu hokki organisaatiota.. ikävä kyllä..voi VITTU. Karppiselle kenkää ennen kun on myöhäistä. Joukkue on jo vaihdettu. Kiitos Lukolle.
 

PikkuKasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lempäälän Kisa
Lyhyestä virsi kaunis: Supermegatärkeä taisteluvoitto, Pätsiltä aivan järkyttävän maaginen peli(49 koppia ja vain yksi lopussa sisään), Hokki todella hyvä vierasvastus ja hallissa huikea tunnelma. Mahtava kiekkoilta!
 

Naapel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, LeKi, St. Louis Blues
Eilen olin paikan päällä pelin katsomassa ja ei mielestäni kovin hyvä peli LeKiltä ollut, jos Pätsiä ei lasketa.

Pätsiltä siis aivan loistava peli ja hänen ansiostaan LeKi sai täydet pisteet.

Näppilä otti aivan käsittämättömästä syystä lopussa ottelurangaistuksen. Tuomareill ei tarvitse suuttua, jos saa jäähyn.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös