Pe 28.9. Jukurit - SaPKo

  • 5 212
  • 36

Jone29

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, sympatiat KalPalle
Vanha kunnon paikallismittelö vuorossa. Erikoiset lähtöasetelmat otteluun takaa se, että SaPKolla on lainassa peräti seitsemän miestä JYPin liigaringistä. Millä tavalla tämä vaikuttaa voimasuhteisiin, jää nähtäväksi.

Mestis.fi-osoitteen kokoonpanot näyttävät että hyökkäysvitjat Tiilikainen-Litmanen-Konsti ja Somppi-Silvennoinen-Piikkilä (nämä herrat ovat alkaneet löytää yhteistä säveltä myös) pidetään kasassa ykkös- ja kakkosketjuina ja tämä on positiivinen asia. JYP-lainat on sitten siroteltu muihin kenttiin ja pakkipareihin. Aika hyvälle näyttää ainakin meikäläisen silmään nuo koostumukset.

Jukureista voisi joku mikkeliläinen kommentoida...

Uskotaan tänään siihen vierasvoittoon 54229 yrityksen jälkeen. Pässit voittavat 0-1.
 

jamofon

Jäsen
Suosikkijoukkue
jukurit
Sapkon kokoonpano ei pelota ,mutta jos jukurit lähtee otteluun yhdellä maalivahdilla joka on 2-veskari niin huh huh. Toivottavasti kokoonpanossa on painovrhe.
 

vsop

Jäsen
Otteluiden kokoonpanot Mestiksen sivuilta ja laitoin sulkeisiin vielä ketkä ovat pelanneet JYPissä
Jukurit
MV
35 LAHIKAINEN Pekka
1.
3 METSO Teemu 6 KINOS Lauri (JYP)
12 LAAKSO Antti 31 LEHTONEN Petri A 10 KUULUVAINEN Timo C
2.
22 KALLIOINEN Ilkka (JYP) 29 VAARASUO Ilkka A (JYP)
19 LINDFORS Tomi 17 JAAKKOLA Janne 14 MAKKONEN Jussi-Mikko
3.
9 KORTELAINEN Tuomo (JYP) 8 HYVÄRINEN Eero (JYP)
16 URONEN Jesse 23 ASPLUND Turo (JYP) 18 JORMAKKA Tuomo (JYP)
4.
26 TOSSAVAINEN Jani (H) (JYP) 5 KOMULAINEN Olli-Pekka
2 MÄKINEN Kalle (JYP) 27 KETTUNEN Tero (JYP) 20 LAITINEN Anssi

SaPKo
4.
39 MIETTINEN Jami 30 NIEMI Mika (JYP) 43 PIIROINEN Samuli (JYP)
6 NIEMI Antti 18 NISSINEN Tuomas (H)
3.
20 LOUHIVAARA Ossi (JYP) 19 TENKANEN Valtteri (JYP) 16 SUOMALAINEN Sami
14 KOTILAINEN Joni 4 LEPPÄNEN Erkka (JYP)
2.
12 SOMPPI Teemu 13 SILVENNOINEN Mikko 23 PIIKKILÄ Miika
11 TURUNEN Antti (JYP) 29 FORSBERG Henrik (JYP)
1.
15 TIILIKAINEN Jarno C (JYP) 22 LITMANEN Tuomo A 17 KONSTI Kalle
28 TIIHONEN Matti A 7 HARTUS Raine
MV
31 TURTIAINEN Olli-Pekka
33 TUOKKOLA Pekka (AM) (JYP)

Mielenkiintoista nähdä miten Jukureitten kymmenen jyppiläistä pärjää SaPkon yhdeksää jyppiläistä vastaan.
 

Salama44

Jäsen
Tähän otteluun tuli paljon lisää mielenkiintoa SaPKon saamien vahvistusten myötä. Mahdollisuudet yllätykseen ovat olemassa ja veikkauksen kertoimet houkuttelevat. Vastus on kyllä kovimmasta päästä, mutta nyt SaPKon ei tarvitse matkustaa kauas pois kotoa kun kyseessä on oikeastaan paikallisottelu isoveli vastaan pikkuveli. Jukureitten maalivahtitilanne on hämmentävä. Onkohan siellä iskenyt flunssa-aalto vai mistä on kyse?
 

Makopide

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo FOREVER, Liverpool
No niin, Kalevankankaalla voi olla tänä iltana kunnon kahakat pystyssä. SaPKon pitäisi tuolla sakilla kyetä pistämään kunnolla kapuloita viikinkien rattaisiin.

Pari asiaa jotka eivät mielestäni oikein SaPKon kokoonpanossa miellytä

1. JYP lainoista olisi tullut koota yksi ketju, ei ripotella ukkoja sinne sun tänne. Kyllä koko alkukauden yhdessä pelanneet koostumukset osaavat yhteispelin jalon taidon paremmin kuin silloin jos hyökkäysvitjan keskelle pistetään uusi ukko. Onneksi nyt ei kuitenkaan Tiilikainen-Litmanen-Konsti eikä Piikkilä-Silvennoinen-Somppi ketjuja hajotettu koska tuntuvat löytäneet sen "kultaisen avaimen" jolla vastustajan verkko laitetaan tötterölle.

2. Miksi Pekka Tuokkola on laitettu aloittavaksi maalivahdiksi? Tuokkola olisi voinut pelata LeKi-pelin joka on kieltämättä helpompi kuin Jukurit vieraissa. Lohtander on tällähetkellä niin kuuma moltsu että häntä pitää peluuttaa.

Joka tapauksessa vituttaa kuin pientä oravaa kun ei pääse Mikkeliin peliä katsomaan. Kuski oli ja oluet oli hommattu mutta nyt ei ole kuskia. Nyt se SaPKo tietenkin pöllyyttää Viikingit ja se jää näkemättä. S*it!
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Aika koomiset ovat kyllä kokoonpanot, 17 jyp taustaista pelaajaa. Harmittaa vaan kun sijoitin hieman rahaa varmaan Jukuri voittoon joka ei enää näytäkkään niin varmalta.

Suurin mielenkiinto kohdistuu Tuokkolaan. Kuitenkin tervehdyttyä tulee aivan varmaan liigassakin hyvin peliaikaa, joten kiva nähdä missä mennään.
 

hil

Jäsen
Suosikkijoukkue
West Bromwich Albion, Primeira Liga e Segunda Liga
Jukureitten maalivahtitilanne on hämmentävä.
Eiköhän sieltä Myllykoski löydy Jukurimaalilta. Vaan kova on kaveri vastapäässäkin: Tuokkola on ennenkin kiusannut Jukureita, K-vantaan paidassa toissa syksynä jätti loistavan pelin jälkeen Jukurit nollille.

Veikkauskin noteerasi kertoimissa että SaPKo saattaa voittaa vieraissa, vierasvoiton kerroin puolet alkuperäisestä. Unibet tarjoaa vielä SaPKon voitosta 8,00. Itse asiassa tuollaisella kokoonpanolla melkeinpä jopa pitäisi voittaa.
 

Jukka L

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Naurettavaa pelleilyä. Näin nostetaan Mestiksen arvostusta. Ymmärrän kyllä, että liigamiesten täytyy saada pelituntumaa, mutta tämä on jo aikamoista pelleilyä. Kohde pitäisi sulkea vedonlyönniltä, saatta niitä vituttaa ketkä ovat petsanneet vähän isommalla rahalla.
Sapko näköjään haluaa Jukureiden päänahan, vaikka sitten kahdella ketjulla Jypin miehiä.
Toivottovasti Jukurit antaa tänään isän kädestä pässinpäille.
 

Makopide

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo FOREVER, Liverpool
Jukka L kirjoitti:
Kohde pitäisi sulkea vedonlyönniltä, saatta niitä vituttaa ketkä ovat petsanneet vähän isommalla rahalla.
Sapko näköjään haluaa Jukureiden päänahan, vaikka sitten kahdella ketjulla Jypin miehiä.
Toivottovasti Jukurit antaa tänään isän kädestä pässinpäille.
SaPKo sai jo Jukurien päänahan viime kaudella, kyse ei ole siitä. SaPKo avittaa vähän JYPiä ja siinä toivossa saamme apua sieltäpäin loppukaudesta jos tarve tulee.
Off-topiccina vedonlyönnistä puheenollen : Pelasin eilen jo SaPKon kautta kuusi tuplaa kun kerroin oli vielä 9,20 SaPKolle saatuani tietää "lainoista". Vaikka veto menisi vituiksi niin silti yrittämisen arvoinen. Vain nopeat elävät, Jukka L
 

Laita

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, HIFK, JYP, HPK
Enpä itsekään täysin sulata tällaista pelaajavaihtoa. Varmasti olisi ollut monella nyt sivuun jäävällä pelaajalla haluja taistella Jukureista pisteitä.

Taitaa toisaalta kokoonpanomuutoksista huolimatta olla niin, että SaPKolla on kehässä noin nelinkertaisesti Omia pelaajia vastustajaan nähden...

Voipi tällaisesta pelaajavaihdosta olla pitempiaikaisiakin vaikutuksia (ettei vaan vaikkapa sarjan paras maalintekijä ala kiinnostaa jossain?).
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Tänään siis Jukurit - JyPKo. Mielenkiintoista nähdä, miten ex-Jukurit tarpovat Pässeinä Kalevankankaalla. Muuten on ihan perseestä tälläiset lainat (sanoisin tämän saman, vaikka JyPKon vastustaja olisi tänään Sport). Mahtaa se olla mukavaa SaPKon omista miehistä, jotka joutuivat kokoonpanosta ulos. Elämä on.
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Piiroinen,Tenkanen, Niemi ja Louhivaara ovat todellsia vahvistuksia pässeille. Enemmin noita jätkiä katsoo kun muuten munatonta SaPKoa.

Jukurit on muuten tehnyt vähiten maaleja Mestiksessä, mut tänään hanat aukee. Mestiksen paskinta pakkia The Rainea viedään ja jätkä ei löydä bussiin pelin jälkeen.
 
Viimeksi muokattu:

Makopide

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo FOREVER, Liverpool
pekutti kirjoitti:
Mahtaa se olla mukavaa SaPKon omista miehistä, jotka joutuivat kokoonpanosta ulos. Elämä on.
Niin, joukkue on edelleen SaPKo ei sitä muutama lainamies miksikään muuta.

Toiseksi, kysehän on nyt vain kahdesta ottelusta. Ei nuo kaikki seitsemän pelaajaa SaPKoon jää mutta toivottavasti pari-kolme voisi olla pitempäänkin esimerkiksi Niemi-Piiroinen kelpaisi.

Pelipaikkoja JYPin lainat ei oikeastaan paljo vie meidän pelaajilta. Tuomaala on loukkaantunut ja puolustuksessa on harvaa. Kaksi miesta lisää on tervetullutta. Maalivahdeista Lohtander saa lepoa, Turtiaisella muutama peli mennytkin penkin alle joten Tuokkola pelatkoon tänään. Lohtander voisi pelata sitten sunnuntaina.

SaPKo siirty lainamiesten tullen neljään kokonaiseen ketjuun ja pelipaikkoja ei näin mene oikeastaan keltään kun Marko Mäenpääkin on loukkaantunut. Ehkä nuoret Reponen ja Rautakoski väistyvät nyt kahdeksi peliksi, ei muuta. Eli tuskin siellä ketään nyt vituttaa kuitenkaan.

Edit. No jää sieltä Riku Turtiainen ja Iiro Nenonenkin ulos tänään ja sunnuntaina mutta tuskin pojat silti maatansa myyvät.
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC

Aces High

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Red Wings, HIFK Gimmat, THFC
Hauska pieni nyanssi illan ottelussa oli, että kaikki tehopisteille päässeet omaavat jyväskyläläiset historiat (nosmokingteam tai dise), ainakin tekstitv:tä nopeasti vilkaistuna.

Sääli ettei SaPKo ihan riittänyt, aikan maukkaan kertoimen tarjosi..
 

Jukka L

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Ei riittänyt jyppi avut, lähellä oli tosin. Illan ylivoimainen hahmo tuomari Laitinen. Harvoinpa näkee tuollaista tuomari shöytä hallila. Lyhyestä virsi kaunis-> laita pilli narikkaan ja lopeta!

Itse pelissä Jypin avut toivat selvästi voimaa ja taitoa Sapkon joukkueeseen. Sapkon selkeästi parhaat olivat : Louhivaara, Tenkanen ja Tuokkola. Piiroinen ja Niemi kokolailla yössä.
Tulihan se pakollinen Rainen nöyryytyskin tähän peliin ;) On se hidas ...

Jukureilta hyvä esitys kaikin puolin. Kunhan viimesitely ja maalinteko loksahtaa kohdalle alkaa tulosta syntyä.
Puuhalta ja Jormkalta tosin kokolailla nihkeä esitys. Kallioinen nostaa omaa tasoaan edelleen.
 

Museoesine

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja muut keskisuomalaiset
Hauska pieni nyanssi illan ottelussa oli, että kaikki tehopisteille päässeet omaavat jyväskyläläiset historiat (nosmokingteam tai dise), ainakin tekstitv:tä nopeasti vilkaistuna.
Ei kaikilla: Jukureitten Uronen ja SaPKon Suomalainen eivät ole JYPiä tai Diskosta/D-Kiekkoa edustaneet.

Tenkanen ja Louhivaara ovat näköjään vastanneet SaPKon maaleista Suomalaisen avustuksella ja Niemi on vieraillut jäähyaitiossa pariin otteeseen. Mistä Forsbergin käytösrangaistus tuli ja kuinka miehet pelasivat?
 

snake70

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Ei kaikilla: Jukureitten Uronen ja SaPKon Suomalainen eivät ole JYPiä tai Diskosta/D-Kiekkoa edustaneet.

Tenkanen ja Louhivaara ovat näköjään vastanneet SaPKon maaleista Suomalaisen avustuksella ja Niemi on vieraillut jäähyaitiossa pariin otteeseen. Mistä Forsbergin käytösrangaistus tuli ja kuinka miehet pelasivat?

Forsbergin käytösrangaistus tuli ilmeisesti verbaalisesta kielenkäytöstä tai pienestä neuvomisesta tuomarille, sai sen Niemen laitataklauksen kommentoinnista, näin kaukaa katsottuna, tuomari oli kyllä aivan pihalla ottelusta, mutta ei mennyt aivan putkeen toimitsioillakaan, Sapko menetti noin 20 sekunnin ylivoiman kun toimitsija päästi miehen pois jäähyaitoista vaikka päällä oli kolme jukurirangaistusta 4-3 yv:n aikana.

edit: tässä puhuttu onko reilua tällaiset lainat, mieten mikkeliläiset suhtautui kesällä kun jalkapallossa MP sai Mypalta 5 miestä avaukseen, ei silloin huudeltu onko reilua.
 

YksinLäpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jukureilta hyvä esitys kaikin puolin. Kunhan viimeisitely ja maalinteko loksahtaa kohdalle alkaa tulosta syntyä.
Puuhalta ja Jormkalta tosin kokolailla nihkeä esitys. Kallioinen nostaa omaa tasoaan edelleen.

Ekaan; syvältä,vauhtia oli, mutta ne vedot suoraan Tuokkolan räpsään!
Lupasin juur tänään, että en mene katsomaan yhtään Jukureiden peliä, ennen kuin pelissä on tullut yli viisi maalia. Tämä pitää.
"Pikkukakkonen" oli selkeästi kentän energisin!!

Lopuksi kommenttia tunarille.. Ooh! Anteeksi tuonarille, eiku sille Laitiselle, jolla oli raitapaita.
Ole hyvä, ja lopeta! Kiitos!

Edit: (Tarkennusta) Siis kunnes Jukurit ovat tehneet viisi maalia...
 
Viimeksi muokattu:

ventos

Jäsen
edit: mieten mikkeliläiset suhtautui kesällä kun jalkapallossa MP sai Mypalta 5 miestä avaukseen, ei silloin huudeltu onko reilua.

Tuohon potkupallo juttuun sen verran, että sitä ei täällä hyväksynyt kukaan muu kuin yksi isopää joka valmentaa erästä mikkeliläistä potkupallojoukkuetta, kaikkia muita mikkeliläisiä koko touhu vitutti.

Illan ottelussa Jukurit vei Pässejä niin kuin niitä pitääkin viedä, mutta Jypin kanssa oli pikkusen vaikeampaa, mutta vain pikkusen. Tuokkola Jypin maalissa oli ehdottomasti kentän paras pelaaja.
Taitaa muuten olla ensimmäinen kerta, kun joku joukkue voittaa samassa ottelussa kaksi joukkuetta.
Kiitos Jukurit.

Kyllä suomenmetsäteollisuus on menettänyt hirveän määrän osaamista, kun mailataiturit Hartus ja Niemi (ei Mika Niemi) valitsivat metsäteollisuuden sijasta jääkiekon. Harmitta todella paljon metsäteollisuuden puolesta, mutta pakko sen kanssa on vaan yritettvä elää.

PS. Saiko Jukurit pelistä 6 pistettä, kun ne voittivat kaksi joukkuetta?
 
Viimeksi muokattu:

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Lupasin juur tänään, että en mene katsomaan yhtään Jukureiden peliä, ennen kuin pelissä on tullut yli viisi maalia.

Samat kolme pinnaa tulee, voitti sit 11-0 tai hiukka niukemmin..

* Louhivaara, Tenkanen ja Tuokkola olivat hyviä. Niemi ja Piiroinen eivät näkyneet, no Niemi sai kaksi jäähyä. Eiks jätkiä hotsittanut.

* The Raine, siis kuinka tää jätkä on legenda? Taitaa syy olla siinä et on totaalisen p***a pelaaja. Hidas, mut kankee..

* Jukureiden kaikki maalit pakkien toimesta ja kaikille myös kauden eka maali. Kallionen oli yllättävä ratkaisu rankkarin vetäjäksi, mut jäätävä kiskis ja sinne meni. Maalibiisinsä mukaisesti uudestaan..

* Tuomariin pätee kommentti minkä Dufva joskus sanoi tuomarin toimnnasta, varmasti se parhaansa yritti..
 

snake70

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Itse peliin, itseäni kiinnosti eniten pelissä mitä väriä JYP lainat tuovat SaPkon peliin, enkä hirveästi pettynyt, olivat ilmeisesti eka kertaa ydessä alkuveryttelyssä. joten en nyt kuuta odottanut taivaalta, Tenkanen ja Louhivaara olivat niin hyviä kuin osasin odottaa ja Tuokkola hyvässä vedossa joten kunhan paikat kestää voi Sinkku huilata huoletta jossain vaiheessa, Pekalta muutama maaginen torjunta. ja piti numerot siedettävinä, pakit Forsberg, Leppänen ihan ok ilta lukuunottamatt Forsbergin paria ulos pelaamistaan ja käytös kymppiä minkä olisi voinut jättää ottamatta, harvoin tilanne puhumalla on parantanut. Vaikka tuomari ei nyt onnistut edes välttävästi sen suhteen molemmat joukkueet kärsivät tasaisesti.

Niemi oli taas todella unessa jopa sanoin surkea, eli sillä sektorilla ei olla menty yhtään eteen päin, tosin mitä ihmettä olisikaan voinut tapahtu viikossa tai parissa, ja melkein uskallan väittää että Niemen mukana Piiroinenkin vaipui unten maille kun pelasi samassa ketjussa. suoraan sanottuna ei apua edes SapKolle tästä parista kyseisessä pelissä.

Mutta ottaen huomioon kyseiset pelaajathan ei mahdu tämän hetkiseen JYPn kokoonpanoon joten pelituntumakin on olematon, mutta tällä lainallahan sitä tuntumaa haetaankin,
 

Jone29

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, sympatiat KalPalle
Miula ei ole ollut tapana tuomaria arvostella enkä nytkään lähde väittämään, että herra pelin ratkaisi, mutta kyllä miehen työskentely oli ala-arvoista. Tämän totesivat niin koti- kuin vieraskannattajatkin pelissä ja pelin jälkeen.

Tokan erän keskivaiheilla myös toimitsijat tekivät virheen kun aluksi Jukurit sai kaksi kakkosta, sitten SaPKo samaan syssyyn yhden ja Jukurit vielä kolmannen. Kotijoukkueen ensimmäisen jäähyn loputtua jäähyaitiosta päästetiin yksi "Jukuri" jäälle ja peliä pelattiin nähdäkseni 4 vs. 4 vaikka Jukureilla oli kaksi kakkosta edelleen päällä ja SaPKolla yksi. Sitten yksi pelikatko venähtikin ylimittaiseksi kun käytiin miettimään, että kenen matikka tässä nyt pettää...

Tuohon rangaistuslaukaukseen johtanutta tilannutta en nähnyt, mutta sekä vasemmalla puolellani ollut savonlinnalais- että oikealla puolellani istunut mikkeliläiskatsoja olivat yhtä mieltä, että Jormakka kaatui vasta vihellyksen jälkeen ja tilanteessa ei ollut mitään rankkarin arvoista. Pikkasen jäi kaivelemaan kun tuo rankkarimaali jäi lopulta voittomaaliksi.

JYP-miehet eivät osoittautuneet miksikään ihmeveijareiksi. Tuokkola oli todella hyvä ja Louhivaara pelasi hyvän pelin. Muut vähän sitä ja tätä. Eiköhän nuo kaikki paranna sunnuntain peliin ja LeKi saa kyytiä.

SaPKon ykkönen oli muuten tosi pimennossa jostain syystä...

Kaiken kaikkiaan SaPKo loi vastaiskuista hyvin maalipaikkoja. Enemmän kuin kummassakaan viime kauden Mikkelin pelissä. Enempää ei valitettavasti saatu maaleja aikaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös