Pe 28.9.2012 Tappara-Ilves

  • 17 389
  • 84

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Tappara voitti vain siksi, koska Ilvekselle sattui kauden huonoin peli tähän saumaan.

Tapparan maalit tulivat Ilveksen tyhmist virheistä ja siitähän he rokottivat. mm: tuo Tukion ja Koistisen jäähy, sitten tuo alivoimamaali sekä sitten 3-1 maalia edelsi Ilveksen vaihtovirhe, 4-2 maalissa sitten taas kaikki vain seisoi kun Tappara pyöritti. Ilves teki sen itse.

Mut joo, tuolla pelillä Ilves ei pitkälle pötki, mutta tuolla pelillä Tapparakaan ei pitkälle pötki. Saravo menneen talven lumia, Leimu omassa päässä täysi sukka ja Aallon ehkä joka sadas veto löytää tiensä maalia kohti ja toiset sata menee niin tulee maali.

No se on hyvä se, että se 1-7 avauspelin tappio ei ollut eilistä peliä huonompaa Ilvekseltä ?

Taisi sitten ne Ipan maalitkin tulla "tapparan pelaajien virheistä" vai pitäisikö sitten sanoa, että tuomarien avustuksella ?? Kaikille joukkuielle tulee virheitä pelissä, joskus vastustaja rokottaa niitstä, joskus ei. Nyt sitten kaiketi rokotti.
Sillä Tapparahan ei kaiketi ollut missään vaiheessa ottelua Ilvestä parempi vaan Ilves omalla huolimattomuudellaan antoi Tapparan voittaa ?

Joo ei se Peksi ehkä ole parhaimmasta päästä, mutta silti parempi kuin yksikään Ipan pakki. Aallon kuti nyt lähtee aika usein mihin sattuu, mutta kun tolppien väliin osuu niin eipä siinä kassarilla kauheasti saumoja ole...
 
No huh huh

Kyllä nuo Ilveksen kannattajat ovat varsinaisia vesseleitä. Oikeastiko ne kuvittelevat, että Tapparan peli on tässä eikä joukkue kehity lainkaan kauden aikana. Tuskinpa Sarajevo, Lempäälä ja Teemu-Teme Aalto ovat tuossa iskussa tosipelien alkaessa vaan paremminkin lähellä 2008-kevään ABS-pakkikolmikon tasoa.

Jos katselitte Fe-kuusisuon haastattelun ns. urhoTV:ltä ottelun jälkeen, niin saatoitte huomata, että Rautakorpi totesi ottelun kolmannen erän esityksen olleen loistava. Siis tarkemmin artikuloituna L-O-I-S-T-A-V-A. Ymmärrättekö: Tappara pelasi kolmannen erän juuri niin kuin valmentaja odotti ja ohjeisti. Tuskin JR:ää ja Tapparan pelaajia kiinnostaa, näyttikö peli teidän mielestänne jumalaiselta vai peltolammin ostoskeskukselta.

Yksi världens bästä Karlsson ei kesää tee, joten kannattaa Jokereidenkin olla tarkkana Tapparan kanssa kauden edetessä. Ensi perjantaina nähdään sekin.
 

Urho666

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Aallon ehkä joka sadas veto löytää tiensä maalia kohti ja toiset sata menee niin tulee maali.

Tätä ihmettelin jo pelissä, eli miksi Ilves tarjosi Aallolle sitä sadatta paikkaa vetää maali. Ipan porukka peruutteli ilman minkäänlaista yritystä blokata pois Aaltoa, joka sai vedellä sielun kyllyydestä. Aallon potentiaali on joka joukkueen tiedossa ja esim. Jyp pelasi järjestäen Aallon yrityksen pois.

Ihmettelin toverille tuon yv:n aikana, että ilmeisesti Ilves haluaa Tapparan 2-0 johtoon, koska pakitta Kolppasen syliin ja tarjoaa vapaasti Tapparalle sen aseen, millä maali varmimmin syntyy.

Toinen ihmetyksen aihe on kyllä meidän Tuokkola. Miten hän saa naapurin kupin nurin noin totaalisesti? Miettikää itse Masi Marjamäki maaliin ja siinä on tulos. Teille Masi on väärinymmärrety taituri. Muille joukkueille rotta. Meillä Tuokkola tekee vastaavia kikkoja, mutta ilmeisemmin paremmalla prosentilla, jos ottaa lukuun vastustajan pelaajien/ valmentajan/ fanien reaktiot. Ja meillä on oletettavasti vielä se etu, että jos vastustaja haluaa lähteä heiluttelemaan hifkiläistä kuittivihkoa, törmää se maalivahtiin joka on kuitenkin hieman eri statuksella hiihtelevä tekijä kuin kenttäpelaaja.
 

Jackie Moon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreet ja punaset.
Sarajevo, Lempäälä ja Teemu-Teme Aalto.

världens bästä Karlsson

Aika tiukkaa tekis kumman noista vaihtoehdoista joukkueeseensa ottaisi. SBA jos olisi vaihtoehtona niin sen tietysti, mutta tuo kolmikko ei V-A-R-M-A-S-T-I tule samaa lentoa saavuttamaan. Ottaisin Kallen, ilman värilasejakin. Ja ei sillä etteikö Sarajevokin toisi väkeä halliin, eiku...
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365 ja Real Madrid
Tuokkola on kuningas. Sai ipan pelaajat ja valmentajan aivan sekaisin. Show-mies, ja liigan paras maalivahti mailapelissä. Ja kyllä varmasti saa nukuttua yönsä. Lapsenlapsillekin riittää kerrottavaa. Suomenmestari ja fanien suuri suosikki. Siihen ei taida kovin moni ilveksen maalivahti kyetä? No Rask poikkeuksena.. Mitäs kerrottavaa Wiikmanilla on lapsenlapsilleen? :D

Tummennukset minun.

Nyt saa itkeä nyt saa nauraa! :D Nyt pitäisi kaikkien tapparalaisten hävetä SiniOranssin puolesta.

Miika Wiikman:

2002-2003 J20 SM Silver Medal
2003-2004 Finland2 (Mestis) Best SVS% (.935)
2003-2004 Finland2 (Mestis) Rookie of the Year
2004-2005 SM-liiga Bronze Medal
2005-2006 SM-liiga Best Player in Playoffs "Jari Kurri Award"
2005-2006 SM-liiga Champion
2006-2007 SM-liiga Bronze Medal
 
Viimeksi muokattu:

Luke72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hallitseva mestari
Tämä Ketju on surkea sisällöltään eikä tämäkään juuri parannusta tuo, mutta paikallispelithän on todella tärkeitä pistekertymän takia. Rautakorvella mun käsittääkseni on aika kovat tilastot Ilvestä vastaan, mutu tuntumalla, ja muistan että joku vuosi Tapparan ja Ilveksen ero syntyi juuri näillä keskinäisillä otteluilla sarjataulukossa. Toisen selkeäksi eduksi suurinpiirtein kotietu vs säälipleijarit. Nämä todella kannattaa voittaa. Jos on kuusi keskinäistä peliä niin 18 pistettä tarjolla. Ei huono.
Barkovilta komea lausunto se "vasemmalla mulla on stanley cup voittaja, oikealla tuleva stanley cup voittaja ja keskellä sitte sellanen hiihtelijä".
 
Suosikkijoukkue
Ilves, Edmonton
Maalintakaa lähteviä viivelähtöjä en nähnyt Tapparalla mitenkään sen enempää kuin Ilvekselläkään. Ainakaan huomattavasti.

Tuntuu että kyse on nyt siitä, että ilvesläiset ei vaan kestä tätä että oma peli ei toimi vaan paikallisvastustajan taktiikka toimii paremmin. Voitosta pelataan, siihen tähdätään.

Ja omasta mielestäni siirretyn rangaistuksen aikana tullut maali oli loistava. Taktisesti hyvää pelaamista ja maali kruunasi kaiken.


Kyllä Tappara noita harrasti huomattavasti enemmän ja varsinkin järjestelmällisemmin. Teidän pakki linnottautui maalin taakse, jonka jälkeen muu ketju kävi vaihtamassa. Sitten seisottiin tovi porukalla ja alettiin kelata, mitä se Rautakorpi on aamujäille mesonnut. Ilveksen vastaavat (jos niitä nyt edes oli) johtuivat lähinnä siitä, että Tappara oli sumputtanut keskialueen ja pakki päätti suorastaan uhkarohkeasti (!) kääntyä omiin päin sen sijaan, että olisi puskenut suoraan lihamuuriin.

Omalla kohdallani ei ainakaan ole kyse siitä, että olisin kateellinen tai muuta paskaa. Ilveksen tilanne on tällä hetkellä niin surkea, että ei paljon pari paikallistappiota jaksa harmittaa. Teillä on huippukoutsi ja ainakin jonkinlainen selkeä sapluuna, jonka mukaan menette. Se on hienoa se! Reilusti viljeltynä nuo hitaat ja hidastakin hitaammat lähdöt vain tappavat pelistä intensiteetin ja tekevät siitä naurettavan näköistä. Henkilökohtaisesti en halua tuollaista kiekkoa nähdä.

Siirretyn rangaistuksen aikana tehty maali oli todellakin hieno. Propsit siitä. Se oli taktinen täystyrmäys Ilvekselle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös