Pe 28.9.2012 JYP - Ässät

  • 12 522
  • 46

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Ei jäädä tuleen makaamaan, joten koska näin saikkupäivänä en ole yhteiskunnalle hyödyllinen henkilö, niin avataan nyt sitten edes otteluketju :D

Ässillä takana kismittävän niukka tappio tiistaina ja jatkoaika voitto eilen. Tänään on sitten edessä tietyllä tapaa "the ultimate test", sillä niin vaikeaa Hippoksella on viime vuosina ollut. Ja kovien haasteiden merkit ovat ilmassa tänäänkin, kun JYPin alkukautta katsoo. Onneksi Padan peli on aikalailla hyvin kasassa, tosin tehottomuus maalipaikoissa vaivaa turhan paljon. Paikoille kuitenkin sentään päästään hyvällä teholla, joten iloitaan toki siitäkin.

Ässä-puolella tuota jo puhuttiinkin, mutta itsekin vaihtaisin kyllä Parkkosen pelaamaan Malkamäen tilalle. Muita muutoksia tuskin tehtäneen, eikä välttämättä tuotakaan. Odotuksissa muutoin äärimmäisen haastava peli. Kaikki pisteet mitä mukaan lähtee ovat todellakin kotiinpäin, niin paha peikko JYP vain tahtoo olla..
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Pihlman tulee käymään takaisin kotona. Tosin vierasjoukkueen paidassa. Niin joo, onhan siellä oma suosikkini Marttinenkin. Siinä ne odotetut asiat tälle päivälle (vaikka itse en ole edes samassa kaupungissa kun tämä ottelu pelataan).

JYP on pelannut tuloksellisesti hyviä otteluita, mutta pelillisesti ei aina kovinkaan hyvin kuten mm. eilen ilmeisesti tapahtui. Pisteitä on tullut huonollakin pelillä ja se on hyvän joukkueen merkki. Aina sieltä joku on yksilötaidolla ollut ratkaisemissa pelejä. Tietysti suurin tuloksellinen onnistuja on ollut tuo oikea ykkösketju Hubacek - Perrin - Abid, jossa roolit ovat selkeästi jokaisen tiedossa. Paljon kritisoitu Quirk on kahdessa edellisessä ottelussa onnistunut pisteiden teossa, joten suunta on ainakin oikea.

Vierasjoukkueella on vaihtelevat otteet olleet. Voitto-tappio-voitto -sarjaan ei kannata luottaa vaikka eilen tosiaan voittivatkin. Joensuu Pata-paidassa on ainakin vireessä. Kuka tahansa, joka kotoista liigaamme seuraa ei ole voinut välttyä tältä tiedolta. Dixon on ollut itselleni pisteiden valossa suuri pettymys. Maalitili on kuitenkin auki, mutta toivotaan ettei se nyt tänään kerry yhtään enempää. Juonikas ja alati vaarallinen pelaaja hän kuitenkin on.

Tunnetta tuskin tulee tänään puuttumaan, mutta miten on jalkojen laita kun eilenkin molemmat pelasivat. JYPin av-miehistö urakoi eilen lähes puolet pelistä ja se ei voi olla mitenkään näkymättä tässä ottelussa. Kokoonpanoista sen verran, että miten Tarkki jaksaa? Eilen pelasi todella vahvan ottelun eikä "normaalia helppoa" päästänyt. "Taake" on kuitenkin selkeästi kuuma maalivahti ja usein maalivahtityöskentely on päänupista kiinni. Kun on itseluottamus kunnossa ja vire päällä, kiekko ei kovin helpolla maaliin mene. Toinen mielenkiintoinen seikka on mahdollinen Välivaaran poissaolo.

Välivaara oli ottavana osapuolena eilen päähän kohdistuneessa taklauksessa, mutta ainakaan raporttien mukaan ei kovin pahaa vammaa ole tullut. Päävammat ovat kyllä sellaisia, jotka voivat ilmetä hieman myöhemminkin joten odotetaan nyt kokoonpanojen julkistamisian ennen kuin sen enempää spekuloidaan.

Onko Kaltevan tilanteesta tullut mitään selvitystä miksi oli eilen pois ja olisiko mahdollisesti tänään taas kehissä?
 

Nonhero

Jäsen
Vuosi sitten vastaava päättyi Ässien 2-5 ryöstöretkeen mutta silloin taisi JYP:n rivit olla enemmän ja vähemmän sekaisin. Keväämmällä JYP hoitikin 5-1 kotonaan, kun muuan Zaborsky ei ollut kehissä.
JYP puolestaan haki viime kaudella Porista 0-2 sekä 2-4 voitot.

Eilen JYP jäähyili naurettavat 13x 2min, jos sama tahti jatkuu, olen ihan varma että Joensuut, Dixonit, Armiat sekä hyvää alkukautta pelaava Niemi rokottavat isommalla teholla kuin SaiPa eilen.
Myös mielenkiintoa herättää joko Myllykoski aloittaa, vai jatkaako Tarkki eilisiä gamesavereitä vielä tänäänkin.

Jostain syystä itsellä vahva tunne, että ottelu alkaisi läpsyttelyllä. Toisessa erässä jompikumpi tekisi maalin tai kaksi, kunnes taas pörräillään.

JYP:llä ei vielä ole ainuttakaan pistemenetystä, tähän vedoten tulosvetoon 1,2 - 2,3. Toivottavasti olen väärässä ja pelissä olisi kova intensiteetti heti alusta lähtien!
 

Starstruck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ässät tänään:

Pihlman-Niemi-Armia
Uusitalo-Sammalkangas

Joensuu-Dixon-Savinainen
Marttinen-Heshka

Aaltonen-Ryan-Brodin
Honkanen-Malkamäki

Mutanen-Sillanpää-Lähteenmäki

Järvenpää
(Raanta)

Järvenpään vuoro maalilla ja Juusela->Aaltonen. Muuten samoilla mennään. Kiitos, Karri! Hyvä peluutus!! Juuselakin olisi parempi kuin H&M yhteensä tuossa kolmosparissa.
 
Viimeksi muokattu:

Zous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ryan Reaves
JYP TÄNÄÄN:

Wärn - Quirk - Louhivaara
Hubacek - Perrin- Abid
Jääskeläinen - Lahti - Ruohomaa
Salmio - Virtanen- Myttynen

Välivaara - Ikonen
Näkyvä - Koskinen
Lepine - Viitanen

Tarkki

Ei siis muutoksia eilisestä. Kaltevalla lienee jotain vammaa, koska ei pelaa tänäänkään. Myös Sipiläinen edelleen katsomossa ellei hänelläkin ole jotain pientä vammaa. Kalteva ei kyllä mielestäni voi olla toista peliä putkeen muuten vain sivussa. Sipiläinen nyt voi olla ihan viltissäkin. Myllykoskelle kyllä haluaisin sen pelin jo vaikka Tarkki on hyvä ollutkin. Mylläri tarvitsee myös tuntumaa, koska koskaan ei voi tietää jos vaikka Tarkki loukkaantuu.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Aaltonen siis nousee Juuselan tilalle, millä lihaksilla? Onko jokin pieni vamma käynyt Akille vai mikä lie, muutoin en tätä ymmärrä. Sillä etenkin laidassa pelatessaan Aaltonen on 90% varmuudella niin järkyttävää tapettia, ettei häntä juuri laitamainoksista erota..

Kehutaan nyt vielä tännekin että vastustajakin näkee: Joensuu on tosiaan tempaissut kolmessa pelissä tiskiin 4+1 tehot, ja Niemi on niin ikään tulessa 3+5 tehoillaan. Jopa Armia on siis jäänyt näiden kahden varjoon, vaikka oikein hyvin ja ihan tehokkaasti onkin pelannut myös hän. Porissa tehtiin aivan oikea ratkaisu, kun viime kauden päätteeksi kipattiin omista pojista kaikki ylijäämämiehet pellolle.. heti nimittäin näyttää tämä oma junnutuotanto paljon tasokkaammalta, kun vain helmet ovat jäljellä :D heidän panostaan kaivataan tänäänkin jos edes jotain pisteitä halutaan, sillä korostan yhä että Jyskylä on niin vaikea paikka
 

Sipulikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Myös Sipiläinen edelleen katsomossa ellei hänelläkin ole jotain pientä vammaa.

Lievemaa taisi eilisessä radioselostuksessa mainita, että Sipiläinen oli eilen avittamassa vaimoa synnytyksessä, eli perheenlisäys lienee tänäänkin syynä poissaoloon.

Kaltevan tilanteesta olisi kyllä kiva saada edes jotain infoa. Radion ottelulähetyksessäkään ei vissiin tiedetty siitä sen enempää.
 

Ressa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kannattaa seurata Honkanen-Malkamäki paria. JYP:llä viiminen vaihto-oikeus joten silloin kuin tuo pari on kentällä, on pyöritys Ässien päässä melkein varma ja yksi maali ainakin otetaan tänäänkin omiin tuon pakkiparin takia, sen verran heikko pari on.

Ja Juusela vaihdetaan Aaltoseen, miksi ja millä perustein? Kas kunnei Joensuuta vaihdettu pois ja otettu Virkkusta tilalle. Malkamäki on päässyt samalle lauteelle Honkasen ja Kiven kanssa?
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Aaltosen edut Juuselaan nähden on siinä että jalka liikkuu huomattavasti vikkelämmin ja omassa päässä on paljon parempi mitä Aki.
Olisin vain laittanut Aaltosen sentteriksi ja päästänyt Ryanin laitaan.

Isoin ongelmakohta on HonkaMalka. Nämä jätkät voivat silti yllättää ja pelata hyvänkin pelin! Odotettavissa on kuitenkin kiekonmenetyksiä ja Honkanen on katollaan joka vaihdossa kun joku tulee iholle.

Ei Peverley pelaa sittenkään tänään?

Ainiin, Jypin pelaajille pyyntö. Älkää pliis roikottako keskialueelta kiekkoja meidän molarille! :)
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Ei Peverley pelaa sittenkään tänään?

Ainiin, Jypin pelaajille pyyntö. Älkää pliis roikottako keskialueelta kiekkoja meidän molarille! :)
Ei pitänytkään pelata. Richie tulee Suomeen vasta viikonloppuna.

Ai niin, tämä tapaus! :D Jos jätkät luette tätä, älkää vetäkö lämäreitä vaan kaikki vedot vaan roikkuina.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Aa oukkei, mulle annettu väärää infoa ja kerrottiin että Peverley pelaisi tänään. Sääli, olisi ollut hieno nähdä mies kentällä. Tosin tuntuu että nämä kaikki lockout-pelaajat takovat pisteitä avausottelussaan niin tämä saattaa olla hyväkin juttu että ei pelaa vielä :D
 

Kiekkovelho

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Aaltonen varmaan kehiin tuomaan pelaamatonta energiaa ja vähiten hyvä pelaaja kolmesesta näin ollen pois, eli tuoreita jalkoja veikkaisin syyksi.

Pelin alku voi hyvinkin olla verkkaista ja tuntuman hakua, sekä tarkkaa peliä, eilisestäkin pelistä johtuen.
Kuriositeettina mainittakoon, että vaikka ässät joutui eilen jatkoajalle asti, loppui heidän pelinsä ennen kuin jypillä Lappeenrannassa ja ässillä vielä lyhyempi matka Jyväskylään kuin kotijoukkueella, niin voidaan todeta ässillä olevan pienen pieni etu palautumisen suhteen.

Ässillä pitäisi olla tältä viikolla tässä kohtaa kuusi pistettä otettuna, mutta niin vain löytyy se kaksi. Hifk:iä vastaan kokonaisuudessaan selkeää hallintaa ja hyviä paikkoja, kun taas vastustaja iski ensimmäisensä helposti ja toisen pilkulta.
Eilen Kuopiossa toisen erän lopulla peli selkeästi hallinnassa ja 0-3 johto, mutta kalpa iskee kaksi nopeeta erän loppuun ja kolmannessa tasoituksen, joten jatkoaikavoiton tuomaan (edes) kahteen pisteeseen on tyydyttävä.

Olisiko nyt ässien vuoro ottaa enemmän vastaan ja antaa jypille pelin hallinta, vielä kun ässillä on nopeat riistot ja vastahyökkäykset, sekä yksilötasoa iskeä ja sitä kautta hakea voitto. Eli ei niin selkeää kiekonhallintaa kuin aiemmissa. Tietysti kaikki riippuu paljon myös vastustajasta ja sen pelityylistä.
Kolmea pistettä haetaan, mutta mahdollisesti vähempäänkin tyydytään.
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
JYP Akatemia kohtaa tänään Jokipojat Joensuussa ja Joensuu kohtaa JYPin tänään Jyväskylässä. Ilmeisesti kaikki hallille menevät tarkkailevat kuitenkin enemmän Pilen touhuja kuin tuon NHL-staran. Varmaan on kaikille pieni yllätys, että Tarkki se vaan jatkaa maalilla. RD:n aikainen kahden maalivahdin peluutus oli siis RD:n aikaa - Ahon aikana hommat tehdään vähän eri tavalla. Alivoimapelistä ei tarvitsisi varmaan puhua mitään. Kyllähän tuo boksissa istuminen meni vähän jo yli eilen. SM-liigan antamat peliaikatiedot eilisestä ottelusta saattavat olla hieman perseellään (Hubacek 24 min, Louhivaara 12 min!), mutta selvä on, että alivoimaspesialisteilla oli eilen aika kova iltapuhde. Sipiläinen olisi siis saanut tulla takaisin, mutta jos kerran perheenlisäystä on tullut, niin menkööt hyvästä tekosyystä. Voittojen tiellä olisi kiva jatkaa - jospa nyt tulisi kerrankin semmoinen kunnon, loistavalla pelillä saatu upea voitto. Minimitavoite kuitenkin: 3 pistettä - enemmänkin otetaan, jos tuomarit antaa (ei näistä tämän päivän laaksosista ja rantaloista koskaan tiedä...).
 

luotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Die Mannschaft, Bayern München
Juusela tosiaan ollut vähän raskaalla jalalla liikkeellä, joten ihan ymmärrettävää, että nuorta kaveria välillä lepuutetaan. Järvenpää ei yleensä pelaa kahta huonoa peliä peräkkäin, nyt on siis padan paikka iskeä Valtran kotiluolassa.
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Perjantai-ilta lähestyy ja hyvä niin. Mielenkiintoista on nähdä miten Marttinen ja etenkin Pihlman esiintyvät patapaidassa entistä seuraansa vastaan. Joensuu on aloittanut Ässissä todella vahvasti ja tuon miehen kanssa saa JYP olla varovainen. Jäähyjä ei JYP:n todellakaan parane ottaa lähellekään eiliseen tapaan. Kotijoukkueen kokoonpanoon olisin ehkä jotain pientä muutosta odottanut koska eilenkin pelattiin, mutta mitäpä sitä voittavaa kokoonpanoa toisaalta vaihtamaan jos putki kulkee.

Tiedossahan tuo oli, mutta harmi ettei Peverley pelaa vielä tänään!
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
JYP Akatemia kohtaa tänään Jokipojat Joensuussa ja Joensuu kohtaa JYPin tänään Jyväskylässä. Ilmeisesti kaikki hallille menevät tarkkailevat kuitenkin enemmän Pilen touhuja kuin tuon NHL-staran.

Taitaapi vaan olla niin, että tämän hetken Joensuun otteita on vähän vaikea sivuuttaa, kun taas Pihlman on se joku kolmas jätkä Niemen ja Armian ketjussa. Kyllä se sitten illalla valkenee, jos Jesse jatkaa tuota hurmostaan. Mutta toivottavasti Pilli innostuu kurittamaan vanhaa seuraansa oikein olan takaa.
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Aaltonen varmaan kehiin tuomaan pelaamatonta energiaa ja vähiten hyvä pelaaja kolmesesta näin ollen pois, eli tuoreita jalkoja veikkaisin syyksi.

Ihan perusteltu muutos, Juusela on ollut heikko, Aaltonen tuo ainakin lisää liikettä. Muuten sanoisin että pahalta näyttää, Jyp on kotona paha ja Ässien peli vilä kaukana valmiista. Toivon että Pilhlman repäisee tänään, tilausta meinaan olisi ja valmiuksistahan tämä ei ole kiinni. Niukkaa voittoa toivon Ässille, 2-1 olisi ihan hyvä.
 
Ässät tulee perjantai-iltana kyläilemään joten mikäs se hienompaa. Eilen pelattiin joo mutta odotan kyllä vauhdikasta alkua joka sitten päätyy kolmannen erän himmailuun – tai sitten ei. Ässät on aloittanut kauden ehkä vaisummin kuin ennustin ja JYP taas selkeästi yläkanttiin mutta pahoin pelkään että tänään tulee sitten tilastotappio, varsinkin jos jäähyillään aiempien pelien malliin.

Happi on elämän edellytys ja HAP:pi –ketju (Hubacek-Abid-Perrin) jos joku pitää JYPin hengissä tänään vaikka muutkin hemmot alkavat pikkuhiljaa heräilemään. Ramzi Abid toivottavasti palaa tänään taas maalien makuun kun on jo muutama peli mennyt ilman. En jaksa käydä ET-otteluiden tilastoja läpi mutta taitaa todellakin olla niin kuten ”joku jossain” väitti ettei Ramzi ole jäänyt vielä yhdessäkään JYPissä pelaamassaan ottelussa tehopisteittä – toivottavasti putki ei katkea tänäänkään. Samaa tietysti toivon myös Corylle joka on Quirkkailut tehoja jo parissa pelissä putkeen ja pistetehtailuhan taisi alkaa juuri samalla hetkellä kun tieto siitä että ”rikas peeveli” liittyy joukkoihin. Paineessa ne timantitkin syntyy, Cory!

Toivottavasti tänään on hyvää jääkiekkoa luvassa ja parempi vieköön voiton. Tänään JYPin pisteputki katkeaa tai sitten Aho on laittanut äijät ojennukseen ja JYP kyykyttää Ässiä oikein kunnolla. Veikkaan että Kivelle ja Ässille on viime kevään pleijareista jäänyt myös sen verran hampaankoloon että tahtotila on kohdallaan ja eiköhän se Pilekin saa maalin aikaiseksi kun on sukulaiset ja kaverit katsomossa. Näillä spekseillä sanoisin että ottelu päättyy joko 5-1 tai 1-4. Veikkaan myös että tänään saadaan todistaa yhden, ehkä jopa kahden pelimiehen ensimmäistä liigamaalia. Lepine ja/tai Salmio ovat JYPin paidasta ne potentiaalisimmat.

Kävi pelissä miten tahansa mutta se on varmaa että joko A) Ramzi veivaa tänään Ässä-pakkeja kebab-kioskille ja verkko heiluu. Vaihtoehto B: Ramzi veivaa tänään Ässä-pakkeja turpaan ja lähtee ennenaikaisesti perjantai-illan viettoon.
 

K.A.H

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Semmoista tänään. Tasainen peli kentällä, ehkä enemmän kuitenkin Ässien komennossa. Tarkki voitti Järvenpään ja siinä ottelun ratkaisu. Alkaa olla tuttu kaava jo tämä, että maalipaikat on Ässille selkeästi mutta aivan kamalan huonolla prosentilla niistä tehdään maaleja. Ja sitten vastustaja taasen tekee pari helppoa tuosta noin vaan, kuten tänään, eilen ja tiistaina. Noh, on siinä huonoa onneakin matkassa, sillä noilla laukaisumäärillä normaalisti tulee jo pari tuuripomppuakin, mutta tänään sellainen tuli ainoastaan JYPille ja meinasipa tulla vielä toinenkin tuomarin luistimesta. Noh, ei sinänsä huono peli Ässiltä, kyllä se verkko alkaa vielä pölisemään siellä vastustajankin päässä! KalPa ja JYP peräkkäisinä päivinä vastassa vieraskentällä, ja maalit tasan 5-5 niin ei se nyt ihan penkin alle ole mennyt.
 

Baldrick

Jäsen
JYP ottaa turhan paljon jäähyjä ja Ässät pääsi niiden ansiosta ottamaan kuskin paikkaa, mutta kuten useasti JYPiä vastaan, hyökkäysalueella pyöriminen ei tuota tulosta. Molemmilla oli useita paikkoja periaatteessa kumpi tahansa olisi pelin voinut voittaa. Ei Järvenpää todellakaan huono ollut, mutta Tarkki taas oli mies paikallaan. JYPin ja Ässien väliset väännöt rupeavat olemaan parhaita, sillä aina käydään vähän lämmöllä ja peli on erittäin viihdyttävää. Sekä useimmiten JYP poistuu kaukalosta voittajana, tottakai ;)

- Armia: Syöttely, missä pelaa? Jopelta riistettiin kiekko aika monesti.
- Wärnille avausmaali, Järvenpään huipputorjunta esti 2 maalin illan.
- Suhteellisen fyysinen peli näin syksyn peliksi. Lämmöllä käynti plussaa.
- Näkyvä hyvä hyökkäyspäässä, mutta omissa sattuu virheitä.
- Lepine taitaa olla se, joka väistää Peverleyn tieltä ulkkaripaikalta.
- Abid on jumala.
 

3vilme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ässät vaihteeksi tuhlaili paikat. Toisinto kahdesta edellisestä ottelusta. Ratkaisua tarjottiin ensimmäiset 0,5 ottelua, mutta kun ei kelvannut niin vastustaja näytti miten paikat tulee hyödyntää.

Valitettavasti ylivoima on jälleen ässien kirous.
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Alkaa olla jo turhauttavaa kirjoittaa samat asiat jokaisesta pelistä, JYP ei vieläkään kovin kummoisia esittänyt, mutta silti voittaa pelejä. Siinäpä tämäkin peli lyhykäisyydessään. Ainiin ja Tarkki pelasi taas loisto-ottelun, JYP otti liikaa jäähyjä, rankaisi kun pääsi pelaamaan tasaviisikoin yllättävästä paikasta, voitti pelin, JYPin alivoima toimii jne. Copy-pastelle olisi käyttöä eilisestä pelistä siis.

Totta puhuen, minusta vähän tuntuu, että JYPin syyskauden kunto on aikalailla tässä. No mutta, huonollakin pelillä voitetaan pelejä jatkuvasti. Tai no, huonolla ja huonolla, mutta on tuossa aika paljon tekemistä monessakin suhteessa. Tänään varsinkin näytti siltä, että osalla joukkuetta jalka alkoi painamaan rumasti, voi siis olla, että eilinen SaiPa-peli otti veronsa.

Lepine ei ole ylivoiman pyörittäjä. Kiekkovarmuus viivassa ei ole todellakaan sitä luokkaa, mitä sen pitäisi olla. Löysiä syöttöjä kaverille (ihan kuin huitaisisi ohitse kiekosta), sählää useammin kuin pitäisi kiekon siniviivan ylitse, ja omassa päässäkään ei ole aivan terävintä kärkeä.

Välivaara ei myöskään ole totutulla tasolla, ei ihme, että oli puolustajien peliaikavertailussa kolmen eniten pelaavan ulkopuolella.

Ässät sen sijaan oli tänään varsin pirteä joukkue, mutta niin ovat olleet ne monet muutkin joukkueet pirteitä mutta tehottomia JYPiä vastaan tällä kaudella. Sattumaa? Ei välttämäti. Armia riplailee joo näyttävästi, mutta kieltämättä syöttö viipyy aivan liian kauan. Minäkin kiinnitin huomiota siihen, kun Pile odottelee maalilla syöttöä maila ilmassa, mutta ei sitä koskaan sinne tule, ei lähellekään. Joensuu ärhäkkä, selvästi erottui joukosta - eikä pelkän änäri-statuksen johdosta. Propsit Jesselle, vaikka onnistumisia maalien muodossa ei tullutkaan.

No, nää on näitä.

Kiitos tästäkin taas, JYP!
 

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Meinasin jo pelissä kirjoittaa otteluseurantaan että harvoin JYP on näin purjeessa mutta eikös Wärn räpännyt tasoituksen ja peli sai uuden luonteen.

Muuta en jaksa sanoa kuin että meidän joukkueessa on paljon samoja vivahteita kuin mestaruusjengissä keväällä. Pelit kääntyy kuin ihmeen kaupalla pienillä marginaaleilla. Tarkki loistava ja propsit myös Abidille ja huikeasti kehittyneelle Näkyvälle. Hubacek on pikamaratoonari,ei muuta. Avot ja nyt whisky!
 

Schröder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Augsburger Panther, Torpedo Nizhny Novgorod, JYP
Hmmh mitähän pelistäkin sanoisi... Miesmäistä nyhjäystä ainakin.

No ainakaan Marttisella ei kestä pää sitten yhtään, luulisi että noin kokenut kaveri olisi saanut kehitettyä suurinta puutettaa vuosien saatossa ja rauhoittunut, mutta ei ole. Kun vitutuskäyrä Jyrillä nousee niin omasta pelistä ei enään tule mitään, vaan menee joka saatanan kahakkaan ja tekee muita idiotismeja kentällä. Noh annetaan tämä Jyssylle kuitenkin anteeksi hieno mies..

Jonne pelasi ihan vahvan ottelun, vaikka yv:stä ei oikein mitään tullutkaan, tämä tosin ei ollut Virtasen vika vaan pakkien jotka kadottivat kiekon aina ratkaisevalla hetkellä viivassa, 3x Lepine ja 2x Näkyvä. Abid iskee näköjään mukavalla tahdilla maaleja, esittää myös kovuutta ja antoipa Honkasellenkin kurinpalautuksen. Jyssyä haastoi jopa tappeluun, mutta ei Jyri uskaltanut lähteä. Honkanenkin tyytyi vain keskusteluun.

Tarkki on pelannut hyvin, mutta silti täytyy ihmetellä JYPin nykyistä maalivahtipeluutusta, tai eihän tuossa ole sinällään ihmeellistä, mutta kun kyseessä on JYP missä tämä tapahtuu niin hiukan ihmetyttää. Onko Tarkki saanut soppariinsa pykälän jonka mukaan saa pelata niin paljon kuin itse haluaa?

Ottelun JYP maalit: 1 & 2 (linkit youtubeen)

Voitto oli kuitenkin tärkein asia, ja se saatiin.

E: Jaah, eli sillä mokella mennään jolla kulkee, eipä siinä mitään.
 

3vilme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Totta puhuen, minusta vähän tuntuu, että JYPin syyskauden kunto on aikalailla tässä. No mutta, huonollakin pelillä voitetaan pelejä jatkuvasti. Tai no, huonolla ja huonolla, mutta on tuossa aika paljon tekemistä monessakin suhteessa...

Niin, kumpi on sitten parempi. Voitetaan jatkuvasti huonolla pelillä vai hävitään hyvällä... Taitaa Ässillä olla päinvastainen ongelma. Pieni toivo ennen peliä oli että oltaisiin oltu altavastaaja heti alussa jotta tämä kaava olisi rikkoutunut mutta kun ei. Tätä on tahkottu 3 peliä (copy paste kamaa myös).
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös