Pe 28.12.2012 JYP - Pelicans

  • 8 211
  • 31

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
JYP:ssä onnistujiksi pakko nostaa Malmivaara jolta jäätävän hyviä pelastuksia ja purkoja useaan otteseen, myös Kaltevalta hyvää suorittamista. Auvitu väläytteli välillä, toisaalta oli pari kertaa sitten omassa päässä pulassa.

Palvelta perus suorittamista. Pari oivaltavaa syöttöä tuli ja pelikäsitys on ehkä liigatasoa, mutta fysiikka ja luistelussa paljon parannettavaa. Hyvä kuitenkin että sai oman näytönpaikan kun esittänyt hyviä otteita mestiksessä.

Tuomareista jaksaisi edes puhua. Jäätäviä vihellyksiä koko pelin puolin ja toisin. Peli ei ollut mitenkään erityisen rumaa, mutta puolin ja toisin jäi viheltämättä selkeitä käsille hakkaamisia ja kaukkuja joissa pitäisi aina tulla jäähy, sen sijaan sitten pienistä hipaisuista ja omiin jalkoihin kompuroinista pistettiin toista boksiin. Lopussa jäi sitten viheltämättä ensin jypin läpiajosta rangaistus ja sitten pelin luonteeseen nähden todella helppo jäähy jypille, kun koko pelin aikana sai muutenkin hakata toista vapaasti niin sitten tuommoisesta pienestä vahinkotilanteessa jossa toinen suurinpirtein kompuroi omiin jalkoihin pistetään mies poksiin, varsinkin kun yleensä jatkoajalla linja on vielä vapaampi, toisaalta hyvin linjaan meni eli arvottiin jäähy ja jätettiin viheltämättä ne tilanteet joista olisi pitänyt jäähy antaa..
 

kesätyttö69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dufvan Lukko, JYP(ilman Tyni&Virtanen)
Kuinka niin? Pelicansilta ihan tiivis vieraspeli näin tauon jälkeiseksi. Tuomarit vihelsivät linjattomasti, mutta se ei ole uutta tämän kauden liigassa.

Ihan ok. Jyp yllättävän vaisu.

No ei tuo nyt Pelicansiltakaan ihan nappisuoritus ollut tai jos oli niin.. Lähinnä pelin tasoon viittasin joka oli surkuhupaisaa, kummallakaan joukkueella ei ollu päätä eikä häntää hyökkäyspelissä. Sama koski tuomareita, linjattomuus vaivasi.
 

Handyy

Jäsen
Otteluvalvoja totesi rehdisti, että varsinaisen peliajan lopussa olisi pitänyt tulla jäähy Pelsuille ja että jatkoajan jäähy olisi voinut jäädä viheltämättä.
Jännästi tuossa tuomaroinnissa vain kävi niin, että alussa oli ihan linjakasta toimintaa, mutta sitten mentiin pitkään konferenssiin vierailijan valmentajan kanssa ja sen jälkeen alkoi tuomiot menemään miten sattuu.

Disclaimerina sen verran että ei JYP paljon enemmän pisteiden muodossa ansainnutkaan.
 

Jari66

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ukraina
Onhan se ikävää, jos esim ottelun ratkaisu jää näkemättä. Noh, ehkä koosteesta löytyy?

Onnea silti Lahteen. Putkelle vaan jatkoa, ja pleijaripaikan metsästykseen!

Tasakentällisin peli oli kohtuullisen tasaista. Siihen nähden tuomareille undulaattimerkkejä, että arpoivat molemmille joukkueille melkein yhtä paljon alivoimaa aiheuttaneita jäähyjä, joista joukkueet halutessaan olisivat voineet pelin ratkaista. Pelicans sai toki yhden kakkosen enemmän.

Ja kyllä, puolin ja toisin olisi voinut jättää viheltämättä ja pitänyt viheltää. Näinhän se lähes aina menee.

Mutta onnea vain teillekin jatkopeleihin.
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Juuri näin. Pelsut pelasi hienosti ja ennenkaikkea joukkueena! JYP sensijaan vieläkin etsii pelitapaa ja kaikkea mahdollista mikä pelaamiseen liittyy. Miten se voikin olla niin vaikeaa?! Yksilöt pitivät jälleen tässä pelissä mukana ja hommasivat sen yhden pisteen.

Niinpä niin. Tänä vuonna ei joukkueena pelaamista ole liiemälti harrastettu vaan enemmänkin yksilötasolla on menty. Tämähän johtuu vain ja ainoastaan suuresta vaihtuvuudesta ja änäri avuista jotka pelaava juuri niinkuin itselleen parhaiten sopii.

Jos mennään vielä hieman asioiden edelle niin play-offeissa tulee hyvin äkkiä "noutaja" tällä pelitavalla ja yksilöpelaamisella.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös