Pe 28.11.2014 SaiPa-HIFK

  • 6 274
  • 45

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Perjantai-illan huumaa on tarjolla, kun HIFK matkustaa Lappeenrantaan tsekkaamaan SaiPan. Tänään on joukkueiden ensimmäinen keskinäinen matsi tällä kaudella.
SaiPa porskuttelee parin matsin voittoputkessa ja varsinkin eilinen nousu 0-3 tappioasemasta 4-3 rankkarivoittoon pitää pelifiiliksen korkealla.
HIFK on pelannut viimeksi tiistaina ja silloin IFK jaksoin pelata viimeiset 10 minuuttia, mutta voitti silti Pelicansin lukemin 6-3.
Kotijoukkue pelaa tänään surunauhat hihassa kunnioittakseen aiemmin viikolla menehtynyttä Jorma Hietasta, IFK:n Arttu Luttinen saa 500 matsia IFK-paidassa täyteen ja Lauri Taipalus palaa Lappeenrantaan vierasjoukkueen paidassa.
Mainio ilta varmasti tulossa.


Edelliset viisi ottelut (Liiga):

SaiPa

Blues-SaiPa 3-4 vl.
TPS-SaiPa 0-2
SaiPa-HPK 3-4 vl.
JYP-SaiPa 3-4 ja.
SaiPa-Ässät 2-3.

HIFK

HIFK-Pelicans 6-3
Ässät-HIFK 3-2
HIFK-Tappara 2-1
HIFK-TPS 5-3
Ilves-HIFK 5-2
Jatkoajan ennakko
 
Viimeksi muokattu:

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Liigan kaksi hienointa seuraa kohtaa. Odotan hyvätasoista kamppailua. Yleensä HIFK:ia vastaan on ollut viihdyttäviä pelejä. Uskon ja samalla toivon, että eilinen nousu lähes sillasta on antanut SaiPalle lisävirtaa, vaikka toki riski on, että pojat on väsyneitä tiiviin rupeaman jäljiltä.

Täysi tupa kuitenkin luvassa ja varmasti tunteikas ilta. Harmi, ettei saa olla mukana.
 

Tinke-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukat
Yleensä nämä varmat pisteet SaiPalta pelit ovat päättyneet siihen että IFK takoo päätänsä vastustajan maalivahdin patjoihin kolme erää ja SaiPa lähtee kotimatkalle kolmen pisteen kera. No toivon mukaan tällä kertaa ei niin käy.

-Tinke
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Onnittelut jo etukäteen Luttiselle 500.pelistä. Tästäkin tulee varmasti hyvä peli viime vuosien tapaan. Kisapuistossa pelatut SaiPa-HIFK -pelit ovat olleet hyvää viihdettä, jossa peli on ollut aika hektistä ja fyysistäkin.

HIFK:n puolustus-pelaaminen oli Pelicansia vastaan pääosin surkeaa, mutta maalinteko onnistui ja pisteet tuli. Tänään ei ole varaa koomailla/pehmoilla alakerrassa samalla tavalla. Eihän parissa päivässä ihmeitä tehdä, mutta toivotaan että Törmänen on jotain keksinyt myös av-pelin parantamiseksi. Arvataan että lopulta jatkoille mennään: 3-3
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Luin tuosta Brunon ketjunavauksesta ensin että HIFK pelaa surunauhoissa koska Arttu Luttisella tulee 500. ottelu HIFK:n paidassa täyteen. Ois ihan hauskan ironinen temppu tommonen, muuten. Saa käyttää ihan mikä jengi vaan ekana ehtii.

SaiPa on varmasti väsynyt, Turusta ja Espoosta haetut pisteet varmasti lämmittää mieltä, varsinkin eilinen hieno nousu 3-0 tappioasemasta vikassa erässä, mutta ne pelit oli ja meni, tänään on vastassa HIFK. Ketäs siellä HIFK:ssä nykyään pelaa? Taipalus joo, sillä on varmaan näytön paikka, veikkaan että Lauri ajetaan tänään ulos kun innostuspäissään menee antamaan vähän turhan kovaa runtua maalineduskahakassa ja tulee huitaisseeksi poikkarilla jotain suuhun. Ketäs muita? Joonas Rask mulla on Liigapörssissä eli se ei tuu maaleja tekemään. Onks Söderholm vielä mukana? Peltonen tais lopettaa jo. Niin joo, Luttinen tietty! Ei siitä kyllä mihinkään oo koskaan ollut. Näinköhän SaiPa siis voittais, ei noi Taipalus, Rask ja Luttinen oikein riitä, ei vaikka ois Söderholmkin mukana. Veikkaan että SaiPa voittaa tuomarien avustamana 3-1, SaiPan maalit tekee Spina, Tavi ja Salcido, HIFK:n tekee Söderholm, jos se vielä pelaa: jos ei, niin ei oo muita vaihtoehtoja ku illan surujuhlakalu Luttinen, ellei sitten Taipalus ehdi ennen ulosajoaan maalia tekemään. Sanotaan Taipalus, toi Luttinen on niin kaukaa haettu juttu ettei se voi toteutua.

Sehän on ihan varma juttu että tänään SaiPa ja HIFK pelaa Kisapuistossa jääkiekkoa, ja kolme pistettä jaetaan joukkueiden kesken!
 

Melko Huono

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viikonloppu ja IFK Lappeenrannassa. Hienoja muistoja aikaisemmilta vuosilta. Ei tulosten valossa, mutta hallissa on aina ollut todella hyvä meeninki ja peli on ollut ihan vauhdikasta. Tänään en paikanpäälle valitettavasti pääse, mutta kämmenet hikoilee kilpaa halvemman tuopin kanssa ruudun ääressä.

Kokoonpanot tulee reilun tunnin päästä, mutta tuskimpa noissa hirveästi yllätyksiä on.

IFK on monta kertaa tullut tällä kaudella takaa ohi ja vähän samaa odottelen tänäänkin. SaiPalla eiliseltä hieno nousu voittoon, jonka siivittämänä varmasti tulevat alussa kovaa. Hieman toivon, että kotijoukkueen jalka alkaa vähän painamaan mitä pitemmälle matsi etenee. Jos/kun alusta selvitään suht kuivin jaloin niin käännetään matsi taas kolmannessa erässä himaan.
 

Saskatoon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
Voipi olla, että HIFK:n ketjukokoonpanot ovat sitten ne mitkä olivat Pelicans-pelin vikassa erässä, mitkä sitten ikinä olivatkin eli jonkin verran muutosta ainakin viime matsin aloituskokoonpanoihin. Itsellä mielenkiinto kohdistuu näin kokoonpanomielessä siihen, että kumpi veskari HIFK:lla on tänään kehissä. HIFK:lla on liigapeli tänään SaiPaa ja huomenna Jyppiä vastaan ja tiistaina CHL-peli, enkä usko että Husso pelaa kaikissa näissä peleissä.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Toivottavasti tänään ei tarvitse tulla takaa ohi. Aina rupeaa vähän jänskättämään, kun vastustajalle annetaan eteen. Tosin IFK on ollut tänä vuonna niin vahva noissa kolmansissa erissä, että ei ole tullut kuitenkaan telkkaria suljettua, vaikka esim. Pelicans matsissa kävi tämä mielessä. Niin vain jätkät iski yhden vaihteen lisää silmään siinäkin matsissa ja nyrkkeilytermein tyrmäsi Lämsän Pelsut minuuteissa.

Sellanen kutina että Zabo heiluttaa tänään kuudennen kerran verkkoja. Goldobin ja Ramstedt kanssa.

E: Niin joo, muistakaahan jätkät ottaa sitten alivoimalla ja muutenkin sieltä SaiPalta veks se Sam Löfquist. Siinä on meinaan sellanen viivapelaaja, jota tämäkin jengi kaipaisi.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Itsellä mielenkiinto kohdistuu näin kokoonpanomielessä siihen, että kumpi veskari HIFK:lla on tänään kehissä. HIFK:lla on liigapeli tänään SaiPaa ja huomenna Jyppiä vastaan ja tiistaina CHL-peli, enkä usko että Husso pelaa kaikissa näissä peleissä.

Jos Lankiselle annetaan mahdollisuus tänään tai huomenna, niin oma veikkaus on ensimmäinen startti Nordiksella. CHL-matsia ei varmasti pelaa ja Lappeenrannassa näkisin mieluummin maalilla Husson.
 

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
Yleensä nämä varmat pisteet SaiPalta pelit ovat päättyneet siihen että IFK takoo päätänsä vastustajan maalivahdin patjoihin kolme erää ja SaiPa lähtee kotimatkalle kolmen pisteen kera. No toivon mukaan tällä kertaa ei niin käy.
Onneksi ei ole hirmu pitkä kotimatka, vaikka tuliskin turpaan.

Mutta tällä kaudella SaiPa on kyllä ollut se joukkue, mikä takoo päätä näennäisesti vastustajan patjoihin ja tekee molarista kuin molarista hyvän, kun ei ne vaan maaleja osaa tehdä. Enkä usko, että IKF tekee tässä suhteessa poikkeusta, vaan laukaisu- ja toruntatilastot tuloksesta riippumatta ovat selvästi SaiPalle.

Tällä hetkellä on tunne, että peliltä voi odottaa ihan mitä vaan. Usean maalin voittoa, tasaista arvontalaukauskisaa tai rökäletappiota. Siitä pitää huolen SaiPan niin ailahtelevasti pelaava pakisto ja maalinteko-osasto, mikä joskus osuu ja joskus ei mistään.

Mutta kerta joukkue on nyt kuitenkin osoittanut vähän varmempaa pelaamista, niin veikataan, että peli päättyy varsinaisella ajalla 4-3 meille. IFK:n maaleista yhden tekee Luttinen, kuten aina Lappeenrannassa. Ja Taipalus pyssyttää viivalta pari. Meille tekee Spina ekan, Koho toisen, McIntyre kolmannen ja Lofqvist saa suonenvedon ja miehen lämäri uppoaa tolppien sisäpuolelle kerran kolmannen erän loppupuoliskolla.

Viihdyttävää perjantai-iltaa vaan kaikille...
 

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
Tavi - Koho - Spina
Salcido - Riikola

Järvinen - McIntyre - Mankinen
Ahonen - Lofquist

Jokinen - Hämäläinen - Venäläinen
Maalahti - Larsson

Vainikainen - Kuronen - Leivo
Lappalainen

Markkanen (Bernard)

Ehkä hieman yllättäen SaiPa lähtee peliin lähes muuttumattomin ketjuin, ainoastaan Lappalainen tulee Backmanin tilalle ja pakkipareja on vähän sekoitettu. HIFK toki varmasti sytyttää joukkueen, mutta toivottavasti fyysinen väsymys ei tule vastaan. Vainikaiselle tulossa kiva viiden pelin viikko?
 

Saskatoon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
HIFK tänään:

Zaborsky-Kuparinen-Rask
Goldobin-Ramstedt-Ikonen
Blomqvist-Elkins-Puustinen
Luttinen-Nykopp-Partanen

Auvitu-Grillfors
Pikkarainen-Teppo
Söderholm-Taipalus
Honkaheimo

Husso
(Lankinen)

Aika samalta vaikuttavat ketjut kuin Pelicans-pelin vikassa erässä. Honkaheimo vaihteeksi kehissä. Lankinen ei ainakaan tänään saa starttia.
 

The Loft

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, VfB Stuttgart, QPR
Lankinen ei ainakaan tänään saa starttia.

On kyllä omasta mielestäni ihan toivottuakin, että Husso pelaa tänään. HIFK:n puolustuspään heikkous saattaa SaiPan korkeavalta prässäävän pelin kohdalla johtaa siihen, että veskari (Husso) joutuu paljon töihin tänään. Kisapuisto on ollut aina latautunut, kun HIFK on siellä vieraillut. En valitettavasti uskaltaisi Lankiseen tänään luottaa olosuhteiden takia.
 

Lindfors

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, YNWA
Oikea veto Stögöltä, Husso tänään, Lankinen varmaan huomenna ja Hude taas tiistaina. Tulee varmaan kova vääntö. Saipa tulee eka erässä kovaa, mutta sen jälkeen alkaa väsy tulla, paljon on Markkasen harteilla tänään, mihin suuntaan matsi kääntyy. Flinck lentää varmaan ansaitusti pihalle tänään. Pari dösällistä Stadin Kingejä sinne tulee antamaan väriä perjantai-iltaan.
 

ahal

Jäsen
Olisi saanut olla McIntyre ja Spina samassa ketjussa.
Jep. Niin olisin tehnyt itsekin. Muuten en osaa odottaa matsilta ihmeitä. Väsynyt kotijengi yrittää suoriutua ryhdikkäästi levännyttä vierailijaa vastaan. Harmi ettei ole edes yhtä välipäivää odotetun vieraan kohtaamiseen. Minulle riittää, että ilman kolhuja selvittäis ensi viikon matseihin. Backman taitaa jo parannella puujalkaansa tms. ainakin viikonlopun yli.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ensimmäinen peli kaudella 2014-2015, kun IFK:lla on kaikki kauden alussa avauskokoonpanoon povatut puolustajat mukana. Harvinaista. Hyökkäyksestäkään ei puutu kuin Lamberg.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Ensimmäinen peli kaudella 2014-2015, kun IFK:lla on kaikki kauden alussa avauskokoonpanoon povatut puolustajat mukana. Harvinaista. Hyökkäyksestäkään ei puutu kuin Lamberg.

Niinpä, ja mieti että jokunen aika sitten IFK:lta oli 12 äijää saikulla, josta 3 oli kärkipakkeja (Söde, Grillfors, Taipalus) eikä silloin ollut Pikkaraistakaan vielä hankittu... melkosta.
 

Coxkyttä

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mielestäni Markkua olisi tarvittu illalla. Syyn tulevat kaikki näkemään.
Kukahan "meidän pojista" antaa nyt kyytiä tsadin kingeille?
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
SaiPa-IFK tänään aijai nannaa! On tätä jo odotettukkin luvassa on varmasti fyysinen matsi ja hallikin varmasti täyttyy mukavasti. Upea oli myös nähdä kokoonpano sillä Vainikainen on paikkansa ansainnut ja on hänellekkin varmasti upeaa päästä IFK:ta vastaan pelailemaan. Eniten illan matsissa pelottaa tuo IFK:n hyökkäysosasto, mutta onneksi maalilla häärää Markkanen niin ei tarvitse antaa paria maalia eteen. En hirveästi ole tällä kaudella IFK:n pelejä katsellut, mutta SaiPan täytyy kyllä onnistua etenkin oman pään pelissä tänään hyvin jotta pisteitä olisi mahdollisuus ottaa.

SaiPa vie tänään tiukan matsin 6-1, koska Honkaheimo saa paljon peliaikaa.
 

Ahar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, Pelicans, Suomi, Ruotsi, Columbus
Niinpä, ja mieti että jokunen aika sitten IFK:lta oli 12 äijää saikulla, josta 3 oli kärkipakkeja (Söde, Grillfors, Taipalus) eikä silloin ollut Pikkaraistakaan vielä hankittu... melkosta.

Onkos tuolla Söderholmilla jotain pientä vaivaa jäljellä, kun viime peleissä on ollut jokseenkin varovaista pelaamista, vai onko vain pelituntuman puutetta?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös