Pe 27.11.2020 Tappara - Lukko

  • 2 175
  • 25

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Jaha. Se olis kauden toinen kohtaaminen. Sarja-avauksessa Lukko oli aika paljon Tapparaa parempi, numerot 7-2 kertovat kaiken.

Lukko löytyy sarjasta sijalta 2. Keskiviikkona KalPa kävi aiheuttamassa Lukolle vuoden 2020 ensimmäisen kotitappion, se edellinen tuli muuten Tapparaa vastaan 26.12.2019 ja se ainakin kävi selväksi että KalPa on Lukolle vaikea vastustaja, tämän kauden KooKoo ehkä?

Tappara puolestaan majailee sarjassa sijalla 10 ja kun en paljoakaan ole taulukkoa vilkuillut enkä juuri Tapparan pelejä seurannut niin yllätyin oikein että noinko alhaalla Tappara tällä hetkellä onkaan.

Helppo vastushan Tappara ei ole Lukolle ollut eikä varmaan ole tänäänkään. Muutenkaan Lukko ei ole vieraissa niin hyvin pelannut kuin kotona, mutta mitään suuria murheita ei vieraspelaamisestakaan löydy.

Linus Nymanin selästä putoavaa apinaa odotellessa.
 

SJK10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Koska viimeksi Tapparalla kotona näin iso kerroin (Veikkaus 3.65)?

Ei kyllä ainakaan moneen vuoteen. Näyttäis vedonlyöntiyhtiöt arvostavan Lukkoa tällä hetkellä aivan helkkaristi, kun mestaruuskerroinkin esim. Nordicbetillä on 3,75. Seuraavana Kärpät 4,25.

Kyllä mä ainakin odotan tänään tasasempaa peliä mitä noi kertoimet antaa olettaa.
 

Luke72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hallitseva mestari
Olikohan Majorovin aikana ollu kolmosen kerrointa..
No joo, pari edellistä peliä antoi itselle uskoa että tänään voidaan jopa pärjätä, toki lopussa Lukko tasoittaa mutta ettei ihan 2-7 numeroita sentään. Omaa päätä on saatu tilkittyä ja otteet on miehistyneet. On kaikki emmeet saada Shrek hermostumaan tänään ja kai se on paikalle piipahdettava.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Näyttäis vedonlyöntiyhtiöt arvostavan Lukkoa tällä hetkellä aivan helkkaristi, kun mestaruuskerroinkin esim. Nordicbetillä on 3,75. Seuraavana Kärpät 4,25.

6,25 kerroin oli paljon kivempi pelata.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
Mää en oo mikään Sihvonen, mutta toi Antsan esittely Tapparan rosterista vaikutti kovasti amatöörin puuhastelulta...
 

BorgWarner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Pitkästä aikaa hakametsässä ja taas pahvi läpsyttymien paiskatessa muistaa miksi ajaa n.200km pidemmän ajan mielummin raumalle.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Miska Kukkoselle kiintiö 2 min, jollei Tappara tee siirretyn aikana.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Saarela kopauttaa Spacekia mailan lavalla visiiriin, tuomari katsoo vierestä. No otetaan nämä vastaan, vaikka tuosta pitäisikin aina jäähy antaa.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Suhonen iskee maalin edestä 1-0. Saarijärvi pelasi todella pehmeästi tuossa tilanteessa, Peltola siirsi Vilin kevyesti syrjään.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
T.Anus iskee jo kaks-muna.

Setänen ei saa edes silmiään kiinni. Veskari vaihtoon.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Aika väkevä ja vakuuttava esitys Tapparalta. Lukollakin oli omat hetkensä, mutta kyllä oli Tapparalta vakuuttavaa pelaamista, ainakin verrattuna aiempiin pelehin mitä olen heiltä nähnyt. Varsinkin 2.erä oli erittäinkin väkevä Tapparalta. Oli aikamoista nähdä, että Tappara pystyi pistämään Lukon todella ahtaalle nopeilla käännöillä ja avauksilla. Varsinki se ralli mitä nähtiin ennen Levtchin 3-1 maalia oli aika mahtavan näköistä. Siinä nähtiin parikin kertaa, kun Tappara käänsi nopeasti, niin Lukko oli ahtaalla ja taisi olla mm. se Kuuselankin huippupaikka, mutta ei vielä ihan konkretisoitunut maalin muodossa ennen sitä nopeaa kääntöä josta Levtchi iski.

Nuo nopeat käännöt näyttivät ainakin tänään Tapparalla olleen niitä, millä Lukkoa pystyttiin horjuttamaan, kun Lukko ei pystynyt tai ehtinyt organisoimaan joukkoja. Tuohon kun yhdistettiin vielä Tapparan pelaajien henkilökohtainen virtusioteetti, niin aika lailla pystyttiin puhkomaan Lukon pakkaa.

Näen tämän pitkälti Tapparan hyvyytenä, vaikka toki Lukolle tuli jonkinkin verran lepsuja ja huolimattomia syöttöjä ja ratkaisuja, mutta silti, olihan vahva esitys Tapparalta. Tappara sai myös todella pitkiä hyökkäyspään ralleja ja sai näillä väsytettyä Lukkoa. Hyökkäysalueella todella väkevää kamppailupelaamista Tapparalta. Tappara oli myös paljon väkevämpi ja parempi maalinedustoilla. Oikeastaan voisi sanoa, että Tappara dominoi maalin edustoja. Ei ollut Lukko hyökkääjillä tänään hirveästi asiaa Tapparan maalin eteen. Lukon maalille taasen Tappara hyökkääjät ajoivat vahvasti ja väkisin ja ehkä tässäkin näkyi osittain se Lukon pieni lepsuus.

En ole tällä kaudella hirveästi nähnyt Tapparan pelejä, mutta nähtiinkö nyt jopa sitä hieman tutumpaa Tapparaa ja koneet alkavat käynnistyä? Kenties.

Ei tässä Lukollakaan kuitenkaan mitään suurempaa hätää ole. Tänään Tappara oli parempi ja Lukolta tuli vähän löysiä ratkaisuja ja halpoja virheitä kiekolla. Ehkä Lukko ei vain ollut ihan sillä pelin vaatimalla tasolla tänään.
 
Viimeksi muokattu:

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
Seurantaketjun perusteella Tappara on kehittänyt uuden ja mullistavan pelikirjan, hybridi kusista träppiä ja hurlumheikiekkoa.


Tällainen hurlumheikiekko ei Lukolle sovi ollenkaan.
Toivottavasti Virta joukkoineen osaa hyödyntää kahden viimeisen pelin kokemukset. Eipä tulisi sitten enää yllätyksenä täydellisen kusinen trappi.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Seurantaketjun perusteella Tappara on kehittänyt uuden ja mullistavan pelikirjan, hybridi kusista träppiä ja hurlumheikiekkoa.

Heh heh. Toisessa erässä peli lähti hetkellisesti päädystä päätyyn kohellukseksi, mutta pääsääntöisesti Tappara pelasi kyllä todella kusista trappia. Ei ihan niin passiivista kuin KalPa Raumalla, mutta aika lähelle samaa oli.

Edit. Mielestäni varsin toimiva pelitapa Lukon normaalia peliä vastaan. Toinen on KooKoon yliaktiivinen painepeli, jossa riskit ovat toki isommat, mutta onnistuessaan on vielä tämän illan taktiikkaakin tehokkaampi.
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ai että, kyllä läikkyy. Mäncrushista osa alkaa lipsumaan Peltolasta nuorempaan Taunukseen. Sehän parantaa peli peliltä, ne vie sen jouluun mennessä änhooällään.
Alkoi näyttää ailtä mitä on etsitty, omassa päässä miehet pysyy, veska ottaa tarvittavat ja pelaajat tunnistavat miten karvataan vai karvataanko. Jugille sattui pieni erhe 2-1 -maalissa, kun höntyili Smejkalin mieheen.

Todella tärkeätä oli kuitenkin huomata, että Daniel Audette selvisi säikähdyksellä häntä koskettaneesta korkeasta mailasta. Hetken jo pelkäsin pahinta polvien notkahtaessa.

Voi voi, 5-7 kierrosta tätä ja taas koirat louskuttaa karavaania. Jaksaakohan sitä enää
 

Juippi88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Juuri kun aloin toivoa että Kuusella pian siirtyy eläkkeelle, niin eiköhän sieltä näytä Tanuksen muodossa olevan tulossa samantyylinen väkkäräperkele.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Kyllä mä ainakin odotan tänään tasasempaa peliä mitä noi kertoimet antaa olettaa.

Kertoimethan oli väärässä. Kuten maaliluvutkin. Perinteisesti Suomen maassa koettiin tasainen ottelu, jossa kumpikaan nyt ei oikeastaan hallinnut tai ollut parempi.

Lopputulos vain oli Tapparalle edullisempi.
 

Aihio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tapola ryhmineen oli lukenut Lukon pelikirjan kyllä tarkkaan läpi. Lukko paineistaa monesti kiekollista kahdella miehellä ja yrittää peittää syöttölinjat. Tapparan avaukset ja syötöt oli todella nopeita. Kiekollisella oli aina tuki lähellä. Sama oli huomattavissa Lukon av-pelissä, neliö oli oikeastaan yliaktiivinen, jolloin nopeilla syötöillä saatiin monta hyviä tekopaikkoja. Lukko ei eilisellä taktiikalla tule playoff sarjaa tänäkään vuonna Tapparaa vastaan voittamaan. Virralla mietinnän paikka taktisella puolella.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös