Ilmoitukset

Nimimerkki Guru kirjoitti provosoivan viestin TPS-osioon. Koska kyseisellä nimimerkillä on jo nyt pitkä historia vastaavista rikkeistä, annoimme hänelle tällä kertaa kahden kuukauden pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Pe 27.10.2017 Jokerit - Dinamo Minsk

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana Gemondo, 27.10.2017 klo 09.41.

 1. Viru$ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Eteläpääty on kyllä ollut tänään huikea, sääli ettei joukkue ole päässyt tänään lähellekään samaa tasoa!
   
 2. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Flyers, Eeli Tolvanen
  Tärkein kuitenkin saatiin eli voitto. Juhlapelistä vielä!
   
 3. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Eteläpääty 10+ pointsia.
  Minä, me, Jokerit!

  Juhlapelissä bongattu muutama Eteläpäädyn ex-aktiivi jotka tästä KHL retkestä pahoittivat mielensä. Hienoa että juhlapeliin kuitenkin tulivat.
   
 4. Mordjinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ansaitusti tänään kuudes kenttäpelaaja. Hienoa että Jokerit nosti esiin, ehkä tästä kaudesta tulee uusi nousu yhteisöllisyyteen. Ehkä. Toivottavasti.
   
 5. Marquez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, FC Barcelona, Suomen maajoukkueet
  Monessakin mielessä hyvä palata voittojen tielle, vaikka suoritus ei häikäissyt. Onneksi olkoon seuralle kuitenkin vielä kerran ja hyvä tosiaan voittaa juhlapeli, varsinkin kun se ei ole aina onnistunut!
   
 6. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Flyers, Eeli Tolvanen
  Päätti sitten studioisäntä Harjula toivottaa lähetyksen lopuksi hyvää alkanutta viikkoa :D jutuista päätellen taisi muutenkin korkit aueta jo vähän aiemminkin.

  Tuosta Vallinin hengailusta vaihtoaitioiden välissä voi olla montaa mieltä, mutta itse olen tykännyt. Varsinkin nuo voiton jälkeiset haastattelut kopissa ovat ihan timanttia.
   
 7. Mordjinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Mä tykkään. Avaa sellaista lätkäjätkien maailmaa mihin itse vain pipolätkää pelanneena ei ole koskaan päässyt käsiksi. Esimerkiksi tuo PW:n tänään saama narrilätsä on sellainen pikkujuttu joka on hauska knoppi ja mukava kuulla että joukkueella on tuollaisia "pikkupalkintoja". Muutenkin kolmikko Mäkinen-Niemi-Vallin on hyvää settiä kaikinpuolin.
   
 8. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Ompahan viasatin lähetysten taso laskenut edellisestä vuodesta. Vittuako nimeävät ohjelman KHL-studioksi, kun pääasiallinen sisältö on promota joidenkin homojen maksullista nyrkkihippaa? Onnistuivat vielä maximoimaan vitutuksen tunkemalla sitä peliinkin. Ja vielä alleviivatakseen ammattitaitoaan jättävät pelin jälkeisen pelaajahaastattelun tekemättä, varmasti ihan vaan puhtaasta arvostuksesta Jokereita kohtaan, koska 50-vuotis juhlat. Ja nämä muka hauskat veistelyt. Veijarit luulee olevansa staroja ja läppä lentää, vaikka peli on käynnissä. Muutaman pelikatkon noihin voi käyttää, mutta jos puoli matsia vatvotaan useampana iltana, että onko Vallinilla nälkä, niin moro. Kannattaisi käydä kusella välillä, että se keltainen tulisi pois päästä.

  Vallin olisi OK, mutta harvoin enää mitään peliin liittyvää tulee. Pullasorsa puhuu vaan pullasta. Niemi oli joskus hyvä, mutta nykyään komppaa vaan Mäkistä. Muuttunut kommentaattorista perseennuolijaksi. Mäkistä taas pitäisi käyttää vain tarunhohtoisen selostamiseen, koska nää paskemmat liigat ei näköjään kiinnosta.

  @ViasatOfficial viasatista tosiaan huokuu ruotsalaisuus.
   
 9. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Mä veikkaan, että pelaajilla oli aika kiva kiire pistää ykköset niskaan ja tulla Platinumiin moikkaamaan faneja. Harmi jos tämä pilasi fiiliksesi; hallilla olisit viihtynyt paremmin.
   
 10. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Mites se Vallin kuitenkin löysi pelaajia kopista? Oikea syy haastattelun puuttumiseen oli Mäkisen kiire päästä selostamaan nyrkkeilyä. Eivät viitsineet edes sijaista käyttää.
   
 11. Lainaus:
  Kiitos paljon arvokkaasta palautteestasi Sako. Onneksi noita PPV-tapahtumia ei ihan jokaisen kotipelin aikaan ole samana iltana, niin niitä ei tarvitse promota jokaisessa KHL-studiossa.

  - Hemmo
   
 12. Ihmepeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tätä täytyy vähän kompata. En tosin ihan noin voimakkain sanakääntein asiaa ilmaisisi. Mutta studio- ja selostusväen varmasti kulisseissa naurattavat läpät eivät toimi ihan niin hyvin kotisohvalla. Meitä kiinnostaa se peli. Vinkkinä: kun A-J Niemi kaiken läpänheiton keskellä yrittää vinkata, että siellä on peli menossa, niin kannattaa uskoa sitä.

  Muutoin Viasatin lähetyksistä ei ole pahaa sanottavaa. Asiantuntijat ovat hyviä, kunhan se "hei Kaitsu paljonkos sä vedät donitseja yhden erätauon aikana" -läppä saadaan vähemmälle.
   
 13. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Komppia myös täältä. Wallin osaa analysoida peliä hyvin, ja nykyinen rooli viihdetoimittajana on lähinnä myötähäpeää aiheuttava.
   
 14. PeteX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
  Täytyy vielä kiittää pelaajien ja ex-pelaajien toimintaa jatkobileissä. Porukka tietysti halusi samoihin kuviin heidän kanssaan ja ryysis oli sen mukaista. Meikäläinenkin oli kuin joku teinix kyttäämässä kuvauspaikkaa. Niin vaan Ottokin nousi kärsivällisesti tuttu hymy naamallaan pöydästä kuvaa varten ja Variksen Pete jopa ohjasi paremmalle kuvauspaikalle jokeriplakaatin eteen. Hienoja miehiä ja hienot juhlat.
   
 15. Perreault85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Jokerit, Maple Leafs, Liiga
  Vähän tosiaan ihmetyttänyt nuo "hassuttelut" pelitapahtumista puhumisen sijaan. Niemi on ollut hyvä, mutta muilta toivoisi enemmän keskittymistä peliin ja jätetään ne kyykkytulokset ja pullajutut sinne takahuoneeseen. Tuo Vallinin rooli vaihtopenkkien välissä on hyvä ja sieltä näkee vaihtoaition toiminnan lähietäisyydeltä. Mäkiseltä vaan enemmän kysymyksiä liittyen peliin ja nuo läpänheitot vaikka sinne somekanaville.
   
 16. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Lue nuo palautteet myös muilta tuosta ylempää.

  Viasat on maksukanava ja sen pitäisi esittää urheilua. Ei jotain homohipan mainoksia asiallisesti ohjelmakarttaan merkityn ohjelma sijasta.. Maksavana asiakkaana koen tämän suorastaan vääryydeksi. Toimintanne on sen verran asiatonta, että ehdin jo googlata salausjärjestelmienne purkua laittomasti.
   
 17. Lainaus:
  Luonnollisesti luen, mm. tämä topic on meillä seurannassa, kiitos kuitenkin kehotuksesta. Muistathan, että jos haluat jatkaa keskustelua pelitapahtumaa koskevan palautteen tai salausjärjestelmiemme laittoman purun ympärillä voit aina myös soittaa asiakaspalveluumme 0942499999 tai jopa lähettää sähköpostia meille asiakaspalvelu@viasat.fi.

  - Hemmo
   
 18. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Vähän amatöörimäinen kuva jää esim eilisestä että selostus tulee NHL pelissä mikkihiiri voicella kännykän kautta. Siis luulisi sieltä studiosta nyt ainakin yhden varalaitteen löytyvän.

  Viime kaudella noita sekoiluja NHL peleissä oli melkein jokaisessa. Milloin tämä autokauppias ei nähnyt kuvaa itse, joku toinen puhui kuulemma kuulokkeisiin päälle jne jne...

  En ole aivan vakuuttunut että laitteessa oli vikaa vaan olisko vaan ammattitaidon puutetta tai sitten joku tehnyt Mäkiselle jekun a’la Punkd!

  Mäkinen hyvä selostaja mutta ei tosiaan jaksaisi joka kotipelissä kuunnella sitä kettuilua AJ:lle tms inside läppää... toimii kerran pelissä mutta nyt sama jargon jatkuu läpi matsin.

  Muuten kyllä Mäkinen loistava selostaja ja rakkaus lajiin välittyy kyllä kuulijoille illasta toiseen.