Pe 27.1.2017 KalPa - KooKoo

  • 3 656
  • 23

ilman sukkia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kotiotteluiden katsojamäärän keskiarvo tilaston 12. ja 11. kohtaavat parin illan sisällä, yhtä monta kertaa ja vieläpä toisensa.

Vajaa vuosi sitten Virran Pekka oli tätä mieltä back to back-peleistä (vai lohkojaoista).
http://www.iltalehti.fi/smliiga/2016013021041603_sm.shtml
Katsotaan mihin suuntaan mielipide on tällä kaudella muokkaantunut..

Sarjataulukossa on sen verran tasaista että 6 pistettä kelpaisi kummallekkin ja ns. panosta pelissä on ihan riittävästi.
KooKoo hankki maailmanmestari Hovisen paikkaamaan maalivahti vajetta, aavistuksen huonoon saumaan KalPan kannalta.
KalPa on seitinohutta rotaatiota pyörittänyt pelikieltojen ja pikkukolhujen ansiosta. Itse toivon että jokunen juniori on neloskenttään tuomassa nuoruuden ylipelaamista.
 
Suosikkijoukkue
KK
Ei kiinnosta ei. Pisteistä kuitenkin taistelee varmasti kumpikin joukkue vaikka lehterit ja palstatila foorumilla onkin hiljaista. Ehkä huomenna jengi aktivoituu. KooKoo tosissaan peloista huolimatta sai hankittua ihan kelpo kassarin huomiseksi tolppien väliin eikä tatvinut tehdä ns ruusuja, jolloin nuori kaveri sai kuulla edellisenä iltana Jyväskylässä, että alle vuorokauden kuluttua on peli Helsingissä. Nyt meillä on ainakin kahdeksi viikoksi mies johon ainakin mielestäni voi hieman luottaa. Toivottavasti pelistä tulee viihdyttävä sillä ainakin allekirjoittanut meinaa peliä jännittää.
 

verikuut

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suonen Veto
Kookooko koko viikonlopun vastassa? Ookoo.

YLEn nettisivujen mukaan Kouvola on turvallisuusindeksissa korkeammalla kuin Kuopio. KalPa on puolestaan sarjataulukossa korkeammalla, ja aakkosissa KalPa on ennen KooKoota, sitten tulee Kouvola ja lopuksi Kuopio. Hämmentävää, kertakaikkiaan. Vieläkin sapettaa tappio isotädille, tästä viikonlopusta on pakko ottaa paljon pisteitä.
 

ilman sukkia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
KalPa tänään:

Janne Keränen – Jaakko Rissanen – Arttu Ilomäki;
Jussi Timonen–Otto Leskinen

Tommi Jokinen – Matias Myttynen – Jesse Mankinen;
Juuso Riikola–Santeri Lukka

Sami Mutanen – Eetu Luostarinen – Jyri Junnila;
Niko Mikkola–Joonas Lyytinen

Miikka Pitkänen – Alexander Ruuttu – Mikko Nuutinen

7. puolustaja tai 13. hyökkääjä Mikael Seppälä

Maalivahti Denis Godla

http://www.savonsanomat.fi/urheilu/...si-kauden-maalivahti-taitaa-olla-selvä/918485

Yleiseen kiinnostukseen ja yleisömääriin liittyen olisi mukava saada laskuihin mukaan myös kuvaruutujen takana väijjyvät.
 

Minor

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Sinne ja takaisin.

Joku täällä Jatkoajassa jo totesi, että mieluummin pelattaisiin viime kauden KalPaa vastaan, kuin tämän kauden, mutta lähdetään nyt kiusaamaan. KooKoon kokoonpano on ollut koko alkuvuoden niin repaleinen, että en edes uskalla hahmotella mahdollista avausta. Hyvin todennäköisesti Hovinen aloittaa. Mistä tuli mieleen, että KooKoolla on Liigan pisin maalivahtikaksikko.

Otteluennakkoa KooKoo:n netistä:
KalPa-tupla alkaa Niiralasta | KooKoo
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
KooKoon sairaslista on pitkä kuin nälkävuosi. Poissa mm. Josh Green, Mikko Virtanen, Niko Tuhkanen, Mika Koivisto, Mikko Jokela ja Leland Irving.
Samu Perhonen tänään KooKoon maalilla. Niko Hovisen vuoro on sitten ilmeisesti huomenna.
Olli Korhonen nostettu kokoonpanoon A-junnuista ja hän pelaa tänään ensimmäisen ottelunsa miesten sarjoissa.
Eihän tässä KooKoolla etukäteen ajatellen pitäisi olla mitään mahdollisuuksia varsinkin kuin KooKoon ykköspelaaja Leland Irving on pitkään sivussa.

Terry Broadhurst - Jan-Mikael Juutilainen - Juha-Pekka Haataja
Mikko Lehtonen - Ryan O´Connor

Anrei Hakulinen - Jarkko Malinen - Kai Kantola
Robin Jacobsson - Arttu Pelli

Mikko Alikoski - Jarkko Immonen - Toni Hyvärinen
Oscar Eklund - Ossi-Petteri Grönholm

Olli Korhonen - Eero Savilahti - Miika Heikkilä
Julius Nyqvist

Samu Perhonen
(Niko Hovinen)
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Tumppi on muistaakseni kyykyttänyt Virtaa aika isolla kädellä männävuosina. Tai ainakin altavastaaja jengeillä ottanut hyvin pisteitä. Uskoisin tänäänkin pelin olevan todella tiukkaa ja KooKoo voi sitä jopa paikoin viedäkkin. Vaikka lähtökohdat ei tälle mukamas ennakkoon kyseisiä asetteluja tarjoakkaan.

KalPalla on viime aikoina ollut maalinteon kanssa ongelmia. Ei ole taidettu tehdä viimeiseen kymmeneen peliin kuin kahdesti 3 tai enemmän maaleja. Nuo ovatkin molemmat sitten olleet voittopelejä. Sattunesta syystä että Kilpeläinen on ollut aivan maaginen maalillaan ja tarjoaa kyllä sitä kautta aina mahdollisuuden voittoon. Tänään on toki Godla maalilla mutta eipä taida hänenkään selän taakseen yli kahta kiekkoa/ peli keskiarvolla mustat löytäneet. Väitänkin jos KalPa tekee tänään 3 tai yli maaleja niin KalPa myös voittaa. Kahdella tai yhdellä haiskahtaa jo liikaa tasurilta/tappiolta.

Muistaakseen KalPan ja KooKoon kohtaamiset ovatkin aina olleet vähä maalisia ja tuskin siitä pahemmin poiketaan tänäänkään. Hallissa liekkö just ja just 3000 katsojaa niin tuskin kauheampaa perjantai saunaa luvassa. Hieman on KalPan peli ainakin takkuillut viime aikoina vaikkakin pisteitä on ihan ok tullut. TPS meni jo tuossa ohi ja jos sama trendi jatkuu runkosarjan loppuun voipi kotietu poffeja ajatellen lipsua omista käsistä.

Illan jännitettävät KalPalaisittain:
- Tuleeko yv maalia vai hierotaanko
- Kenet Riikola tällä kertaa lähettää maata kiertävälle radalle
- Osuuko Ruuttu vihdoin viimein maalipuiden väliin. Vedolla, joka menisi jopa maaliin asti.
- Miksi/missä Ruuttu pelaa?
- Ottaako Santeri Lukka filmaamisjäähyn, vai aiheuttaako sillä jäähyn vastustajille.
- Montako maalia Janne Keränen tekee? Itse veikkaan kahta.
- Antaako Joonas Lyytinen syötön vastustajan vai oman maaliin.
- Viimeisena muttei vähäisempänä. Pelaako Godla ensimmäisen nollapelinsä Liigassa.
 

Zorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Tumppi on muistaakseni kyykyttänyt Virtaa aika isolla kädellä männävuosina.
Toisaalta, KalPan kakkoskoutsi ja tuleva ykköskoutsi taisi kyykyttää Tumppia vielä hitusen rajummin.

Nyt on vähän sellaiset back-to-back pelit, että sinänsä viime aikoina KalPalle kovin yleinen ihan hyvä mutta vähämaalinen pihapeliin/arpalaukauksiin päättyvä peli ei oikein kelpaa. Vaikka kuntopuntari ei ole KalPalla kovin mairitteleva, on esitykset kaukalossa olleet ihan kohtuullisia. Maalinteko vain on tökkinyt ja vastustajat olleet kovimmasta päästä... Nyt pitäisi pystyä ottaamaan täydet 6 pistettä. Muuten saattaa joukkueen sisälläkin pikkuhiljaa alkaa olla itseluottamus koetuksella.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
KooKoo roikkuu pelissä mukana 8 minuuttia, kunnes KalPa tekee maalin. KooKoo ei tee maalia.

Älä tuu droppaa mun tunnelmaa. Näin unta, että KooKoo tekee tänään kolme maalia, mutta heräsin just ennen kuin ehdin nähdä KalPan maalit eli ottelun voittaja on vielä avoinna.

Kolme maalia KooKoolta olisi toki kova suoritus, koska KooKoo on tehnyt viidessä viimeisessä ottelussaan neljässä ottelussaan ainoastaan yhden maalin per ottelu poikkeuksena Lukko-peli, jossa KooKoo onnistui maalinteossa peräti neljä kertaa.

Nyt olisi kyllä kalavelkoja maksettavana KalPalle, muistissa tuo Kouvolan KalPa-peli, jossa KalPa teki voittomaalin ainoastaan sekunti ennen loppua ajassa 59:59.

Kylmää kyytiä KalPa on KooKoolle tarjonnut tällä kaudella. KooKoo onnistunut tekemään vain kaksi maalia KalPaa vastaan kahdessa ottelussa.
 
Väärin meni. KooKoo kiittää luottamuksesta ja tekee maalin Kuopiossa ajassa 14:48 :)
Ihan oikein arvelin kuinka ottelu lähtee käyntiin. Jännästi kuitenkin hienolla yksilösuorituksella tehty siniviivalämärimaali antaa täydellisessä alakynnessä olevalle joukkueelle tarmoa, ja peruuttelun ja vastaanottamisen sijaan se alkaa haluta kiekkoa ja hyökätä.

Mutta etkös sinä (ja nyt myös minä!) tätä ottelun aikaista rauhaa laittomalla taikka sopimattomalla käytökselläsi häiritsemällä ole raskauttavien asianhaarain vallitessa syypää siihen rangaistukseen jonka säännöt tahi moderaattorien asetukset tästä rikoksesta erikseen säätävät?

EDIT: Ottelun jälkeinen kommentti. Hienoa kyllä seurata, kun suosikkijoukkue taistelee, vaikka kiekollinen taito onkin olematonta. Toki on taistellut jo oikeastaan kuukausikaupalla. Ja kovin siipirikkoisena. #paremmin
 
Viimeksi muokattu:

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Älä tuu droppaa mun tunnelmaa. Näin unta, että KooKoo tekee tänään kolme maalia, mutta heräsin just ennen kuin ehdin nähdä KalPan maalit eli ottelun voittaja on vielä avoinna.

Tätä se uneni tiesi. KooKoo on tehnyt Kuopiossa jo 3 maalia. Toki enemmänkin saisi vielä tehdä.

Loukkaantuiko Samu Perhonen tänään. Olin hetken aikaa pois TV:n äärestä ja palatessani Niko Hovinen olikin jo maalilla. Ottelun selostaja mainitsi, että Perhonen olisi loukkaantunut. Noh eihän meillä sitten ole kuin vasta neljä maalivahtia sairastuvalla eli Juha Järvenpää, Tomi Rautio, Leland Irving ja Samu Perhonen.
 

verikuut

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suonen Veto
Ihan tolkutonta. No, kai KooKoo sitten on noin kova. Voidaan aina jossitella että olisiko peli pitänyt naulata jo ekassa erässä (eli peli olisi sitten päättynyt 7-7, paitsi ettei peli voi päättyä tasuriin) tai jos Perhonen ei olisi loukkaantunut.. en tiedä, ahdistaa ja naurattaa vähän ristiin rastiin. Toisaalta jopa tuntuu siltä että KK olisi ansainnut enemmän, kun omien velttoiluun peilaa. Weltot Benikset, siinä on firman nimi jos joskus lähden tekemään kauppaa ulkomaille.

E. Myötätunnosta kouvolalaisia kohtaan tämäniltaisesta, lupaan että WelBen ensimmäinen huarakonttori tulee Kouvolaan.
 
Viimeksi muokattu:

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
No olipahan se... 18 vuotta Kouvolasta pois asuneena niin tuttua... tuhotaan unelmat, tarjotaan mahdollisuus, otetaan mahdollisuus, otetaan enemmin mitä oli tarjolla mutta silti maistuu pahalta. Onnekas piste periaatteessa ja pahimmat vastustajat otti 3p... nyt vituttaa. Ei olis tänä aamuna piste ollut huono
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Illan jännitettävät KalPalaisittain:
- Tuleeko yv maalia vai hierotaanko
- Kenet Riikola tällä kertaa lähettää maata kiertävälle radalle
- Osuuko Ruuttu vihdoin viimein maalipuiden väliin. Vedolla, joka menisi jopa maaliin asti.
- Miksi/missä Ruuttu pelaa?
- Ottaako Santeri Lukka filmaamisjäähyn, vai aiheuttaako sillä jäähyn vastustajille.
- Montako maalia Janne Keränen tekee? Itse veikkaan kahta.
- Antaako Joonas Lyytinen syötön vastustajan vai oman maaliin.
- Viimeisena muttei vähäisempänä. Pelaako Godla ensimmäisen nollapelinsä Liigassa.

- No eihän sitä tullut, taino käytännössä tuli mutta ei kuitenkaan. Nuutisen maali syntyi samaan aikaan kun KooKoo ukko pääsi pois penkiltä.
- Ei tainnut lähettää ketään
- Ei osunut. Sen sijaan aiheutti punaviivalämärillään KooKoon kavennusmaalin.
- En tiedä, toivottavasti ei ainakaan KalPassa
- Ei ottanut, kova oli yritys
- Kaksi teki Keränen jos VL lasketaan. Oli saumoja useampaankin
- Ei antanut kumpaakaan Joonas syöttöä. Kait.
- Ei pelannut Godlakaan nollapeliä.

KalPa teki sen sijaan 3 maalia tai yli ja voitto. Vaikka nyt meinasi sekin voitto livetä käsistä. Voitto se on tuo VL voittokin kun niitä on nyt tiannut jo 3x putkeen turpaan tullakkin. Ihan oli KalPan peli mutta hölläsikö liikaa vai hörppikö Godla että pelissä meinasi vielä HUPS käydä. Huomenna olisi syytä laittaa peli jo eka erässä pakettiin ja pelata tiiviisti loput kaksi erää.

En tiedä osuiko muiden silmään mutta kyllä puuskutti lentävät KalPan ukot? 15.50 3. erässä peliä jälellä ja Junnila tulee vaihtoon puuskuttaen ja hädin tuskin sinne luistellen. Sama pisti silmään Juakko Rissasesta sekä Ruutustakin. Onko Virta sitten pitänyt Kalelle kevättä kohti treeniä ja nyt on suvantovaihde pelissä vai ovatko ukot tosiaan nuin ylikuormitettuja? Mielenkiintoista seurata tässä muutamat kierrokset vielä eteenpäin. Yhtäkaikki. Tärkeät 2 pistettä ja playoffien kotietuun mahkut ovat edelleen täysin omissa käsissä. Tästä on hyvä jatkaa kohti huomista ja napata ne 3 varmaa pistettä!
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Piste sinällään yllätys. Mutta liikaa on lopussa sössitty pisteitä.

Ja noi rankut... Hakulinen ja Lehtonen kieltoon.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Ansaitusti jatkoille. Melko aaltoilevaa peliä. Huomenna uudestaan.
 

Kuopion Ana

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, IPK
Voi jumalauta mitenkä onnistuttiin pöpeltämään täysin hallussa ollut peli. Vain yhden pisteen menettäminen tuntuu kyllä helevetin hyvältä, kun meinasi kolme lähteä Kouvolaan.
Jaa että Godlako ensi kauden ykkösveska? Ei kai nyt herranen aika kuitenkaan. Ei riitä niin ei riitä.
 

nahkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappelemalla pelinsä pilaava KalPa
Olipa paskaa peliä kahdelta paskalta joukkueelta. Ainut vaan, että kotijoukkueen kuntokäyrän pitäisi sojottaa ihan eri suuntaan.

Perus Peki:llä mentiin taas. Täysin jaloissa oleva vastustaja tekee maalin, ottaa KalPan pelitavan vahvuudet pois ja joukkue lamaantuu täysin. Ei voi hyvänen aika pelata tässä vaiheessa kautta tällaisia pelejä. DEJA VU!!
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Melkoinen Kalpan luukunavaajien teemailta. Kaikki kolme kentällä käynyttä maalivahtia ovat jossain vaiheessa olleet Kalpan kakkosia ja otteista päätellen syystäkin. Godlan päästämästä neljästä maalista mikään ei olisi ollut mahdoton ottaa eikä Perhonenkaan ihmeitä esittänyt. Maalipaikat menivät kotijoukkueelle suunnilleen suhteella 75-25, joten kyllähän pistemenetys on heikko lopputulos. Kuitenkin sekin oli ilman maalivahtia tehdyn tasoituksen ja jatkoajalla tapetun jäähyn takana, joten parempi kuitenkin 2 kuin ei yhtään tai yksi.

Ottelusta historiaan jää lähinnä se, että Kantola ei satuttanut itseään. Sen verran monta kertaa keräili kamojaan, että moni ei olisi uskaltanut häntä enää kentälle päästää.
 

Daro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Winners
Noh taso on tällä hetkellä tämä nyt näköjään... tosiaan ei mitään ruusuista kevättä tarvitse miettiä tuolla pelillä. KalPa laittoi parasta pöytään taas kai...
 

ilman sukkia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Noh taso on tällä hetkellä tämä nyt näköjään... tosiaan ei mitään ruusuista kevättä tarvitse miettiä tuolla pelillä. KalPa laittoi parasta pöytään taas kai...
Laittoihan se hetkittäin. Hyvän ja huonon vaiheen ero on valtava. Ei tainnut vastustaja paljon keskiviivan yli päästä ekan kympin aikana. Ja tulostaululta näki että peli kestää 50min pidempään. Nuutisen Mikon tehoilta pelasti osaltaan pisteitä, itseluottamus piikin vaikutusta on mukava seurata onnistumis(t)en jälkeen.
Onkohan Ruuttu saanut ipk-kortin käteen kun esitti puolesta kentästä suoraviivaisuutta ja lämärikin oli kaivettu jostain naftaliinista esille. Ihan asiallinen keino saada aloitus hyökkäyspäähän ja ykköskenttä yrittämään ratkaisua.

Aamun paikallislehdessä Virta kritisoi joulun jälkeen sallivammaksi karannutta tuomarilinjaa, esimerkiksi mailalla vauhdin poisottamista. Helppo on allekirjoittaa tämä asia. Ei tarvitse ihmetellä että filmiyrityksiä tulee. . .
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Laittoihan se hetkittäin. Hyvän ja huonon vaiheen ero on valtava. Ei tainnut vastustaja paljon keskiviivan yli päästä ekan kympin aikana. Ja tulostaululta näki että peli kestää 50min pidempään. Nuutisen Mikon tehoilta pelasti osaltaan pisteitä, itseluottamus piikin vaikutusta on mukava seurata onnistumis(t)en jälkeen.
Onkohan Ruuttu saanut ipk-kortin käteen kun esitti puolesta kentästä suoraviivaisuutta ja lämärikin oli kaivettu jostain naftaliinista esille. Ihan asiallinen keino saada aloitus hyökkäyspäähän ja ykköskenttä yrittämään ratkaisua.

Aamun paikallislehdessä Virta kritisoi joulun jälkeen sallivammaksi karannutta tuomarilinjaa, esimerkiksi mailalla vauhdin poisottamista. Helppo on allekirjoittaa tämä asia. Ei tarvitse ihmetellä että filmiyrityksiä tulee. . .
Boldaus oma. Tällä kertaahan tuo Ruuttun puolenkentän lämäri mokelle kääntyi KalPaa vastaan. Tuon suorituksen takia jo pitäisi lähettää IPKhon muiden juttujen ohella. Lämäri siis Perhosta kohti josta torjunta eteen noin siniselle asti. KalPa ukot lähtivät löysästi vaihtoon Ruuttu itse mukaan lukien. KooKoon oliko Kantola tj kääntää nopeasti laitaan mistä Malinen tulee sinisen jälkeen ja kiskaisee lämärin Godlan taakse. Tätäkään ei olisi tapahtunut ollenkaan jos Ruuttu olisi vetänyt vain ränniin tai heittänyt päätyyn. Olen herrasta tätä kritisoinut jo aika monta kertaa. Nuo ovat juurikin tuolla tavalla vaarallisia juttuja - mitä ei KalPan pelissä usein juuri tuon nopean käännön takia nähdä. Ruuttu on oikeastaan ainoita pelaajia jotka vetävät heti sinisen jälkeen mokelle päin - josta kääntö voi tapahtua nopeastikkin, vaikkapa molarin avaamana. Eli käytännössä nuista sen laukauksista tulee aina suora kiekon menetys kun versuksena voisi heittää ränniin/päätyyn jonne toinen ukko voisi keritä ensimmäisenä. Toki Godla auttoi imuroimalla tuossa tätä hommaa hieman mutta yhtä kaikki. Nuissa on vaarallisen käännön edellytykset joka kerta. Etenkin kakkoserissä joissa on pitkä vaihtomatka ja väsyneen pyörityksen jälkeen et vaan kerkeä sinne vaihtoon niin nopeasti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös