Pe 26.4.2024 Pelicans - Tappara

  • 46 986
  • 1 342

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Mitä Kärpät oikeen teki, kun päästivät Kokon pois? Eikö siellä nähty potentiaalia, tai sitä ettei olisi vielä riittänyt?
Tuolla on meidän hiekkalaatikolla ja KÄR-PEL play-off sarjan ketjuissa sen verran täytettä tuost aiheesta, että sinne vaan lueskelemaan erätaukoviihteenä.
 

david

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tällä hetkellä peli ratkeaa Kokko-Heljanko akselilla aika selkeästi Kokon suuntaan. Tätä menoa tähän ratkeaa myös mestaruus, jos Heljanko ei pääse samalle tasolle Kokon kanssa.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Eiköhän tapaus Kokko-Kärpät ole loppuun käsitelty. Homma ei siellä natsannut, Kokolle uusia tuulia ja nyt natsaa. Win-win eikä mitään erikoista. Joka kausi tulee näitä, kun aiemmassa joukkueessa "flopannut" pääsee liitoon tai toisin päin.
Niin monella tuntuu unohtuvan sekin fakta, että Kokko oli Kärpissä keskinkertainen ja U20 kisoissa ihan paska. Karhunen oli parempi.
 

Vaughan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Vetipä sanattomaksi tuo Pelicansin väkevä erä. Mutta ollaanpa hiljaa, ja katotaan saadaanko kallaa. On todellaki herännyt henkiin tää sarja! Se on kaikin puolin hyvä juttu.
Hienoa, että jotkut pystyvät myös asialliseen keskusteluun! Ketjun varsinainen tarkoitus kun tuntuu olevan vain provoaminen.

Toivottavasti moderaattorit eivät rankaise off-topicista, mutta tekisi mieli todeta, että Tapparan kalleimpiin pelaajiin kuuluvat Levtchi, Camper ja Kontiola eivät todellakaan ansaitse palkkaansa tällä hetkellä. Joukkueen parhaimmistoa ovat "keskisten" lisäksi Granath ja Tuulola. Erinomaisia pelaajia, mutta jonkun muunkin pitäisi nousta heidän tasolleen...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös