Pe 26.11.2021 Otteluseuranta (Liiga)

  • 14 543
  • 325
Moelane sai hiukan kovuutta. Tätä on luvassa jatkossakin.

Heh, aikanaan olin erään porilaisen neitosen kanssa Rauman yöelämässä, joku keikka Vaakunassa tai vastaavaa.....siinä sitten aamuyöstä tuli jotain kärhämää, ja meikäläinen joutui ns. nokkapokkaan 10 senttiä itseäni isomman herran kanssa.

Tämä porilainen neitihän ei moista hyvällä katsonut, vaan pyöräytti käsilaukkuaan, ja osui kyseistä herraa ohimon seutuville, joka tippui saman tien katuun.


Parin korttelin päässä kysyin, että mitä sulla sielllä käsilaukussa oli, niin neiti vastasi, että ei siellä mitään ihmeellistä, 3 videokasettia, joita oli kaverilleen ajatellut palauttaa.

Ah, vanhoja hyviä aikoja.....
 

Vahva tunne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tappara tullut hiukan säästellen, toki hyviä paikkoja tulee solkenaan. Kun vaan kotijengi jaksaa puolustaa, niin kaipa joku paikka tulee isännillekin.
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Jukurit pelaa ihan mielettömän hyvin! Ei ihan hetkeen ole Kuopiossa vieraillut jengiä, joka pelaa yhtä aggressiivista ja tiivistä viisikkopeliä. Toivottavasti KalPa löytää lääkkeet tuohon.
Jokiselle meni vähän tunteisiin tuo keskiviikkoinen tappio JYPille (ks. valmentajahaastattelu :) - siellä on piiskattu jengi sellaiseen iskuun, että ei jää epäselväksi, ollaanko pelissä mukana.
 
Hieno tifo ipalaisilla!

Se Hakametsän henki tosin.....osa tuntemistani ipalaisista kutsuu sitä myös kiroukseksi: 3 mestaruutta 55 vuodessa, kun tahti oli hiukan kovempi Koulukadun aikoina.

Mutta hieno tifo siitä huolimatta!
 

krk607

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Malaga CF, Uusi Refla
Juomapeli! Joka kerta kun keltainen heittää hirvittävän harhasyötön, täytyy ottaa naukku.
 

muaddib

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mimosanherkät Itkupillit ja Setämiehet
Outoa, että Tapparan maalia ei katsottu videolta, siinä oli luistin maalivahdin alueella.
 

Huono pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Ja taas pari minuuttia MURHAAVAA tiedossa Lappeenrannassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös