Pe 26.11.2021 Ilves - TPS

  • 2 963
  • 29

Shiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ennusmerkit eivät lupaa hyvää Ilvekselle.
Tps hävisi eilen tiukan taiston, ottelun loppumetreillä. Vastaan siis tulee ärsytetty joukkue, joka taistelee mitaleista, ehkä jopa finaalipaikasta, keväällä.
Ilveksellä ei pelituntumaa lähes viikkoon, lisäksi vika peli Hakametsässä.
Onneksi on kyseessä pallopeli. Jos selvitään Tps;n alkurynnistyksestä ja maalivahti peli on totutun hyvää, niin on mahdollisuus pisteitä tänään saada.

Toivottavasti nyt alkaa myös tehoja löytyä ylivoimalla. Pyöritys on ollut hyvää ja tolpat ovat kolisseet yv:llä, mutta maaleja on tullut alivoimalla enemmän kun ylivoimalla viimeaikoina.
 

Tervaskanto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Virtanen ja Lööf palaavat rosteriin, Lööf paikalleen ja Virtanen Nallin tilalle neloseen. Maaliin Zerenko, nyt näyttää ainakin illan kokoonpano hyvälle.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
TPS tänään:

#51 Markus Nurmi - #13 Juuso Pärssinen - #27 Mikael Pyyhtiä
#74 Jonne Tammela - #86 Mitch Hults - #17 Filip Sandberg
#21 Tyler Steenbergen - #41 Aarne Intonen - #58 Kalle Väisänen
#50 Samuli Vainionpää - #61 Juhani Jasu - #77 Topias Haapanen

#44 Niklas Arell - #63 Elmeri Eronen
# 5 Eemil Viro - # 6 Ruben Rafkin
#42 Jimi Suomi - #47 Ville Lajunen
# 7 Johan Ivarsson

# 1 Andrei Karejev
(#35 Eetu Anttila)

Loukkaantuneet: # 4 Aleksi Anttalainen (alaraajavamma), #19 Valtteri Pulli (rannevamma)
Rotaatio: #60 Juraj Slafkovsky, #72 Eetu Liukas
Väliaikainen pelikielto: #12 Jack Rodewald

Kahden ottelun pop corn -komennuksen jälkeen Mitch Hults ja Filip Sandberg palaavat tositoimiin "omille" paikoilleen kakkosketjuun. Samaten Jimi Suomi palaa yhden ottelun huilin jälkeen pakistoon. Tilaa rosteriin antavat Eetu Liukas, Jack Rodewald sekä Juraj Slafkovsky.

Muutosten myötä TPS palaa jälleen seitsemän pakin kiertoon. Hyökkäyksessä Kalle Väisänen siirtyy kakkosesta kolmoseen. Rodewaldin yllättävä (?) putoaminen pelaavasta kokoonpanosta tuottaa ainakin itselleni yhden kysymyksen. Ketkä hyökkääjistä hoitavat alivoimat? Topias Haapanen ja Juhani Jasu ovat itseoikeutettu ykköspari, jonka jälkeen kentälle hyppäävät Samuli Vainionpää sekä... sekä... Aarne Intonen? Vai Kalle Väisänen? Markus Nurmi ja Juuso Pärssinen tulevat todennäköisesti pelaamaan alivoimien loppupätkän sekä jäävät kentälle rangaistuksen päätyttyä. Kaksi minuuttia on yllättävän pitkä aika, ja mitä sen aikana tapahtuukaan, jos boxiin joutuu Haapanen tai Jasu...

EDIT: huomasin juuri, että Jack Rodewald ei olekaan rotaatiossa vaan väliaikaisessa pelikiellossa

26.11.2021 - SML: TPS:n Jack Rodewald väliaikaisessa pelikiellossa
"Liigan kurinpitodelegaatio on määrännyt TPS:n Jack Rodewaldin väliaikaiseen pelikieltoon kurinpitokäsittelyn ajaksi torstain TPS–KooKoo-ottelussa tapahtuneesta tilanteesta. Koska TPS pelaa jo perjantaina, Jack Rodewald määrätään väliaikaiseen pelikieltoon Liigan kurinpitosääntöjen 35 §:n nojalla asian kurinpitokäsittelyn ajaksi."

Kova menetys! TPS-osiota seuratessa Jack Rodewaldin merkityksen joukkueelle todennäköisesti huomaa vasta sitten, kun hän on poissa kokoonpanosta.
 
Viimeksi muokattu:

Franck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ilves tänään:

Saarela-Kontiola-Mieho
Päkkilä-Sebok-Baptiste
Suomi-Mäntykivi-Ikonen
Virtanen-Ikonen-Oden

Parikka-Lancaster
Masin-Elorinne
Lööf-Johansson
Pulli

Zherenko
Taponen

Todella hyvältä näyttää, neljä suht tasaista ketjua ja jokaiselta voi odottaa tulosta. Salmela ja Langhamer siis ainoat puuttuvat tällä hetkellä.
 

Samppakalja69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen ILVES
Itse matsissa jännittää eniten, että nähdäänkö Ipan tekemää yv-maalia, tai jopa kahta! Lopputulos on selvä, 4-2, eli sen puolesta ei jännitä. Sitten itse Hakamettän vika peli (Ipan osalta) jotenkin kyllä myllertää vastanpohjaa jo nyt. Huikea show tulossa, toivottavasti yleisö on tunteella mukana niin kauan kuin huvia riittää.
 

Fresh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Jaahas nyt olikin päivittynyt kokoonpano, Virtanen ykkösen keskellä ja Nalli nelosessa. Kontiola pois. Niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin niin viime aikojen näyttöjen perusteella Kontiolan poissaolo ei ole juuri minkäänlainen menetys. Ylivoimalle toki takaisku mutta eipä se nyt varsinaisesti ole rullannut viime aikoina.
 

torreira#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Arsenal
Hyvän näköiset kokoonpanot kummallakin. Tepsillä on kyllä laaja ja laadukas rinki, ja on suurimpia mestarisuosikkeja. Ilves on sitten tämän haastajaosaston ykkönen mielestäni. Hieno ilta varmasti kaikinpuolin tulossa.

Noni, Konna siis pois.
 

Samppakalja69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen ILVES
YV ei ainakaan huononnu Konnan tippumisen takia. Ehkä nyt löytyy jopa uusia kuvioita. Eipä siinä, Konna kyllä tulee olemaan kova keväällä kunhan se pelihjuumori löytyy. Tiedä vaikka olisi jotain loukkia taustalla kun otteet olleet mitä ovat olleet..
 

torreira#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Arsenal
Pelillisesti Konna on tosiaan ollut meidän nelossentteri jo hetken aikaa. Nyt muut saavat ansaitsemaansa lisävastuuta. Eniten huolettaa edelleen tuo pelaajaringin kapeus. Ei oikein ole mahdollisuuksia rotaation käyttöön, edes nyt, kun loukkaantumistilanne on kohtuullinen. Kolmen pelin viikoilla tämä tulee varmasti näkymään.
 

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
Mitä ihmettä täällä kauhistellaan Ilves-fanien toimesta Tepsukkaa? TPS on hyökkäyspeliltään yksi Liigan heikoimpia! Tilastollisesti sekä silmämääräisesti. Ilves pitää ykköskentän (lue Juuso Pärssisen) kurissa, niin voittoon riittää Ilvekselle 2 maalia.
 

Luge H

Jäsen
Suosikkijoukkue
80
Eipä ole kummoiset odotukset matsin suhteen.
Kiva nähdä viimeinen peli Hakametsässä. Pelin kulkuhan on että TPS tekee maksimissaan kaksi ja tämä joko riittää tai sitten ei.
Sehän on ollut tarina koko kauden. Sentään Hakametsässä on viime vuodet kulkenut, jokin siinä jäässä sopii valkopaitaisille.

Toivottavasti koronapassien tarkastaminen on sentään joutuisaa ettei liian kauan jonossa joudu palelemaan.

Kokoonpanosta mielenkiintoista seurata Hultsin ja Sandbergin tekemisiä. Etenkin ensimmäinen on ollut jäällä enemmän haitaksi kuin hyödyksi.
 

Shiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
........Eipä siinä, Konna kyllä tulee olemaan kova keväällä kunhan se pelihjuumori löytyy. Tiedä vaikka olisi jotain loukkia taustalla kun otteet olleet mitä ovat olleet..
Viittaisi että jotain häikkää on kun jätetään viimeisestä Hakametsän kamppailusta pois.

Vai olisiko sitten joukkueessa yksinkertaisesti niin hyvä tilanne, että viime kevään mm-kisamies ei vain millään mahdu avauskokoonpanoon, että muut ovat vain painelleet kesän ja syksyn aikana ohi. Olisihan tässä ollut mahdollisuus peluuttaa tänään Konnaa ja päästää huomenna sitten Virtanen irti, paitsi jos sitä krenkkaa on...
 

Peltsi #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Viittaisi että jotain häikkää on kun jätetään viimeisestä Hakametsän kamppailusta pois.

Vai olisiko sitten joukkueessa yksinkertaisesti niin hyvä tilanne, että viime kevään mm-kisamies ei vain millään mahdu avauskokoonpanoon, että muut ovat vain painelleet kesän ja syksyn aikana ohi. Olisihan tässä ollut mahdollisuus peluuttaa tänään Konnaa ja päästää huomenna sitten Virtanen irti, paitsi jos sitä krenkkaa on...

Ei varmasti ole kierrätystä, koska Kontiola oli ensin merkitty ykkösen keskelle. Olisko aamujäillä käynyt jotain.
 

Satunnainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin niin viime aikojen näyttöjen perusteella Kontiolan poissaolo ei ole juuri minkäänlainen menetys.
Aloitusvoittojen määrää tuo rokottaa.
Ylivoimalle toki takaisku mutta eipä se nyt varsinaisesti ole rullannut viime aikoina.
Vähempää maaleja ei voi tehdä kuin Ilves-yv viime aikoina. Sikäli voisi huonontaa, että päästettäisiin kauden eka av-maali, mutta se tuskin on Konnasta kiinni.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Rodewaldin yllättävä (?) putoaminen pelaavasta kokoonpanosta tuottaa ainakin itselleni yhden kysymyksen. Ketkä hyökkääjistä hoitavat alivoimat? Topias Haapanen ja Juhani Jasu ovat itseoikeutettu ykköspari, jonka jälkeen kentälle hyppäävät Samuli Vainionpää sekä... sekä... Aarne Intonen? Vai Kalle Väisänen? Markus Nurmi ja Juuso Pärssinen tulevat todennäköisesti pelaamaan alivoimien loppupätkän sekä jäävät kentälle rangaistuksen päätyttyä.
Itse itselleni vastaten - ensimmäisen erän yhden alivoiman perusteella:
#61 Juhani Jasu - #77 Topias Haapanen
#13 Juuso Pärssinen - #50 Samuli Vainionpää
#41 Aarne Intonen - #58 Kalle Väisänen

Jatkan seuraamista...
 

Artyukhin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Ei pitäs Ipan peluuttaa Lancasteria Pärssisen kenttää vastaan, oli melkein koko pelin matchattu vastakkain, vaikka Les paska puolustamaan.
 

Yohann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Sens
Onnittelut Tepsille voitosta. Ilves oli surkea tänään, Tepsi oli voittava. Hieno tapa hyvästellä Hakametsä tuollaisella räpellyksellä. No, seremoniat oli hienot. Eteenpäin kohti uusia pettymyksiä.
 

Fresh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Hieno ja tunteikas ilta, 400 peliä Hakametsässä tuli nähtyä ja nyt se on ohi.

Itse pelissä nähtiin että Ilveksellä on vielä vähän matkaa Liigan kärkijengeihin. TPS oli kyllä kova ja tappoi hienolla vieraspelaamisella kaikki Ilveksen orastavat draivit. Ilveksen puolelta täytyy kirota alkua, joku ylilataus siinä oli ja aivan hermostunutta menoa. Se ei yleensä nosta voittomahdollisuuksia kun antaa vihulle kaksi maalia ekaan kymppiin, ja ei se kolmaskaan kaukana ollut.

Ja sitten toki tuo ylivoima, joku puhui että viimeiseen kymmeneen peliin se on 3%, mikä on jo aivan järkyttävää. Toisen erän lopussa oli mahdollisuus tasoittaa mutta noiden kahden jäähyn tuomat ylivoimat olivat 6-4 vastaan sekoiluineen aivan täys via dolorosa. Ei TPS:n tasoista jengiä voi olla hyödyntämättä noita paikkoja. Alkaa pikkuhiljaa vituttamaan kun päästään ylivoimalle
 

Surmanajaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
TPS sai ipan näyttämään ihan divari jengiltä. Ja sellainenhan se pelitavaltaan onkin. Nyt kun pelin pitäisi kehittyä, se Ipalla ennemminkin taantuu. Huomenna saadaan taas viitteitä Ilveksen todellisuudesta. Onnittelut vielä Turkuun pisteistä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös