Pe 25.9.2015 SaiPa - Kärpät

  • 6 149
  • 37

Theofilus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Lauri Marjamäki on pitänyt meidän Tirkkosta melkoisissa pihdeissa siitä lähtien, kun tamperelainen siirtyi Kärppien valmentajaksi kaudelle 2013-2014. Runkosarjassa voitot ovat 7-1, pudotuspeleissä 8-2 ja CHL:ssä 2-0 tulevan maajoukkuevalmentajamme eduksi. Vertailun vuoksi vielä kaudella 2012-2013 Tirkkosen SaiPa voitti kaikki keskinäiset ottelut oululaisia vastaan, kun Kärppien silloisena päävalmentajana toimi Hannu Aravirta.

Tänään on taas se päivä, kun nämä kaksi seuraa kohtaavat. Viimeisen kahden kauden aikana SaiPa ja Kärpät ovat tosiaan tulleet tutuiksi toisilleen kahtena kautena peräkkäin SM-liigan playoffeissa ja vielä kaiken lisäksi CHL:ssä viime kaudella. Siinä on ehkä yksi syy, miksi Kärppien voittaminen myös runkosarjassa tuntuu tavallista kovemmalta asialta ainakin meikäläiselle. Siinä on yksi pomminvarma syy, miksi odotan tätä ottelua lähes yhtä kovalla sykkeellä kuin kauden aloittanutta Kaakon derbyä. Voi olla, ettei SaiPa sytytä vieläkään Kärppien kannattajia, mutta uskon, että tänään nähdään tunteikas perjantai-ilta Kisapuistossa. Kaksi laadukasta jääkiekkoa pelaavaa ja hyvin valmennettua joukkuetta kohtaavat, ja vain voittajalle jää palkinnoksi hyvät asetelmat tulevaan taisteluun kärkipaikoista.

Mielenkiintoista nähdä, että kumpi avaa SaiPan maalilla tänään. Markkanen ja Nieminen ovat vuorotelleet alkukauden, ja Jussi oli viime lauantaina maalissa. Toisaalta edellisestä pelistä on melkein viikko aikaa, joten Tirkkonen saattaa hyvinkin laittaa Markkasen maaliin. Täytyy tosin muistaa, että SaiPa on varmaan historiansa aikana ensimmäistä kertaa tilanteessa, jossa voidaan huoletta laittaa kumpi tahansa maalivahti askiin.

Ne pari runkosarjan kotipeliä, jotka viime kaudella Kärppiä vastaan näin, olivat todella jäätävää vieraspeliä oululaisilta. Vähän sellainen pelko on, ettei SaiPa onnistu tänäänkään murtamaan oululaisten todella hyvää keskialueen peliä ja oman pään puolustusta. SaiPa tulee olemaan tänään aika lailla Rau-Nokelainen-McIntyre kentän varassa, sillä kakkonen, "H20"-kenttä, Järveläinen-Järvinen-Jokinen on osoittanut alkukauden aikana liikaa pehmeyttä omasta mielestäni. Heiveröiset Järveläinen ja Jokinen ovat aika kovan paikan edessä kivikovan Kärppä-puolustuksen kanssa tänään. Toisaalta, mikäli SaiPa saa murrettua Kärpät sen viime kevään ainoan playoff-voiton kaltaisella alkuhurmoksella, niin oululaiset ovat voitettavissa tänään.

Tunnustan, että Kärppiä en ole seurannut yhtään tällä kaudella, joten en osaa sanoa juuta enkä jaata jengistä. Muuta kuin laadukas, todella laadukas joukkue on kyseessä. Hyvää kiekkoperjantaita!
 

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
Jälleen kärkikamppailua pukkaa, nyt vastakkain Liigan kärki ja tasapisteissä kolmantena huonomman kolmen pisteen voittosarakkeen vuoksi oleva Kärpät.

Urheilulehden Jäämiehiltä ihan hyvä ennakko kun otsikosta ei välitä, mutta itse en vielä tässä vaiheessa uskalla SaiPaa Liigan ykköshaastajaksi nostaa, vaan katselen rauhassa runkosarjan lopulle miten sijoitukset alkavat muodostua. Fakta on se, että SaiPa on pelannut tällä kaudella vain yhtä huippuvireistä vastustajaa vastaan ja silloin JYPin kyydistä tiputtiin kolmannessa erässä.

SaiPalta mieleen alkukaudella ovat jääneet loistava kolmen tähän sarjaan vahvan voimahyökkääjän ykkönen ja puolustuspäässä toistaiseksi loistaneet Brett Carson ja kolme puolustajaa syksyn aikana hierarkiassa ohittanut Lasse Lappalainen. Lappalaiselle tulee vielä kiekollisesti hätäisiä ratkaisuja, mutta hän nauttii kuitenkin ansaitusti kakkosylivoimavastuuta. "Last year is very hard and I have to be better this season = Viime kausi oli vaikea ja pitää olla nyt parempi, kuten mies mainiossa haastattelussa kertoo, mutta ollut tosiaan ihan eri mies nyt ja saanut itseluottamusta.

Toinen linkki Youtubeen, jossa Lappalaiselle tehdään pieni källi rullakiekkomaajoukkueen toimesta ja Lappalaista haastattelee Kanadan joukkueen GM Nathan Fleck.

Oululaiset voivat kommentoida Kärppiä paremmin. Itse näin heiltä vain kotiottelun Ilvestä vastaan ja se oli puuduttavaa kiekkoa.

EDIT: Theofilus kerkesikin ensin avaamaan ketjun, joten ehkä modet yhdistää tämän siihen.
 
Viimeksi muokattu:
H

Hidas_ja_kankea

Voi olla, ettei SaiPa sytytä vieläkään Kärppien kannattajia, mutta uskon, että tänään nähdään tunteikas perjantai-ilta Kisapuistossa.

Ei muuten pidä paikkaansa, enkä usko olevani poikkeus. Katsoessani ottelukalenteria tämän päivän SaiPa - Kärpät ottelu erottautui ensimmäisenä ja ainoana syyskuun matsina, josta on odotuksia pelillisesti. Edellistä ei pidä käsittää uskoneeni kaikkien otteluiden olleen tässä vaiheessa voittoja.

Tunnustan, että Kärppiä en ole seurannut yhtään tällä kaudella, joten en osaa sanoa juuta enkä jaata jengistä.

Astetta varmempi viime kauteen mennessä, mutta kärkiosaaminen ei yhtä näyttävää. Hyökkäyksessä mennään taas kolmosketju edellä eli Ikonen-Aaltonen-Aho. Menoa ei ole haitannut, vaikka Ahon tilalla on ollut stuntteja. Varsinaista heikkoa lenkkiä ei ole, kun pelsuihin siirtyi se tähän mennessä ainoa. SaiPalta kiinnostaa 1-kenttä ja H2O, kuinkahan pärjäävät varmaa puolustusta vastaan.

Se on sitten kärkimatsi ja toivottavasti peli on myös sen näköistä! Toivottavaa myös, että FAS laittaa laadukkaan ennakkopläjähdyksen.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Pelin alku tullee olemaan sellainen, että SaiPa myllyttää peliä Kärppien päätyyn kovalla temmolla. Kärpillä on ollut monessa pelissä käynnistymisvaikeuksia varsinkin oman kiekollisen pelinsä kanssa, oikeastaan joka pelissä ja usein ensimmäiset maalipaikatkin ovat syntyneet vasta erän loppupuolella. Tänään testataan ensimmäistä kertaa kunnolla, miten maalintekosektorin ja maalin edustan puolustaminen onnistuu. Ekasta erästä jos selvitään kuivin jaloin, niin hyvä on.

Kärpät on tosiaan viikon reissulla. Mielenkiintoista seurata onko tällä positiivista, negatiivista, vai ei mitään vaikutusta peli-ilmeeseen.
 
Viimeksi muokattu:

Imagined

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jesse Puljujärvi, Jari Viuhkola, Kärpät
Pelin alku tullee olemaan sellainen, että SaiPa myllyttää peliä Kärppien päätyyn kovalla temmolla. Kärpillä on ollut monessa pelissä käynnistymisvaikeuksia varsinkin oman kiekollisen pelinsä kanssa, oikeastaan joka pelissä ja usein ensimmäiset maalipaikatkin ovat syntyneet vasta erän loppupuolella. Tänään testataan ensimmäistä kertaa kunnolla, miten maalintekosektorin ja maalin edustan puolustaminen onnistuu. Ekasta erästä jos selvitään kuivin jaloin, niin hyvä on.

Samat mietteet täällä. Oletettava on että SaiPa antaa kotonaan painetta suht rohkeasti ylhäältä asti. Ainakin heidän pitäisi, sillä kuten yllä kerrottiin niin Kärppien kiekollinen peli on ollut erittäin tahmeaa. Toistaiseksi kuitenkin puolustus on toiminut joten tällä yhtälöllä pelit ovat olleet enimmäkseen puuduttavaa seurattavaa. Mikäli Saipa on hyvällä jalalla alusta asti liikkeellä niin tuottaa se satavarmasti Kärpille vaikeuksia. Niin hidasta on tällä hetkellä kiekollinen toiminta.

Ainiin ja lisätään nyt vielä sekin että Kärpät on tälläkin kaudella, kuten myös kahdella aikaisemmalla vähiten ylivoima aikaa saava joukkue, joten kyllä mun mielestä vaaka kallellaan SaiPan suuntaan.
 

mailman-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Penalysoikaa te muut...
Mä täs juuri laukun pakkasin, päätinkin lähteä EtäKärppien matkaan jo tänään... Eli kohta nenä kohti stadia ja sieltä bussilla Lrantaan (ja huomenna Kouvostoliittoon).

ps.
Mistä huomisaamuna parhaat Vedyt lrannassa? :)
 

Theofilus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
ps.
Mistä huomisaamuna parhaat Vedyt lrannassa? :)

Kahvikioski Sirkka Peitsoma siinä torin kulmalla, ihan Kauppahallin vieressä. On siinä kauppatorilla muitakin kioskeja, mutta itse saanut kyllä parhaat Sirkka Peitsomalta.

ps. Suosittelen syömään tänään hallillakin vedyn! On nimittäin hyviä sielläkin :)
 

MikGo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Leijonat
Täytyy kyllä aluksi nostaa SaiPalle hattua korkealle kuinka se on noussut "pikkuseurasta" isojen joukkoon, joka täytyy ottaa vakavasti. Nytkin kun katsoo joukkuetta niin onhan siellä paljon loistavia pelaajia. Myös organisaatio mennyt hienosti eteenpäin.

Itse pelistä tulee varmasti tiukka ja hyvinkin mahdollista, että peli ei pääty vielä 60min jälkeen. Kärppien kolmonen on ollut vaarallisen hyvä. Kaikki kolme pelaajaa ovat siinä hyvinkin luisteluvoimaisia ja pelisilmät toimivat. Muut kentät ovat hieman hakeneet vielä kuvioita, tosin nelonen tehnyt sitä hyvää duunia muiden takana.

SaiPan ykkönen taasen ollut loistavassa vireessä ja mukava nähdä Nokelaisen kaltainen paaluumuuttaja liigassa. Veräjänvartijat molemmissa päissä ovat olleet loistovireessä, joten siellä tuskin nähdää suuria eroja.
 

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
SaiPa tänään:

Chad Rau - Petteri Nokelainen - David McIntyre
Tommi Jokinen - Matti Järvinen - Ville Järveläinen
Kim Strömberg - Ville Koho - Sami Venäläinen
Valtteri Virkkunen - Ville Hämäläinen - Tomi Leivo

Sam Lofquist - Johan Larsson
Simon Backman - Brett Carson
Lasse Lappalainen - Kalle Maalahti
Simo-Pekka Riikola

Jussi Markkanen
(Jani Nieminen)

Riikola palannut katsomokomennuksen jälkeen seitsemänneksi pakiksi ja Mäkinen varmaan takaisin a-junnujen mukana. Muuten taitaa SaiPa mennä aika lailla ilman muutoksia.
 

Teroin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaukokiikarin lopputili
SaiPasta ei ole muuta havaintoa tältä kaudelta kuin sarjataulukko, tilastojen mukaan kova ylivoima ja heikohko alivoima. Kärppien YV on aivan hirveää sekä 5v4 että 5v3, toisaalta AV on ollut toistaiseksi liigan parasta. Marjamäen Kärpille tunnuksenomainen alkukauden hitaalla käyminen on edelleen vahvasti voimissaan, joten SaiPalla on enemmän kuin hyvä paikka niistää kolme pistettä. Aittokallio on ollu CHL:ssä todella hyvä, mutta liigassa kiekot tuntuu hukkuvan ja pomppivan.

Huml - Niemi - Junttila
Pyörälä - Pirnes - Puljujärvi
Aho - Aaltonen - Ikonen
Suoranta - Keränen - Mäenalanen

Kukkonen - Masuhr
Laatikainen - Hakanpää
Nutivaara - Niemelä
Pentikäinen

Aittokallio
(Tarkki)

Tarkki siis pelikunnossa, mutta availee vielä luukkua. Muuten kokoonpanossa ei ole mitään muutoksia.
 

Satellite

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Wild
Kärpät & Marjamäki on päässyt parin kauden aikana tosi vahvasti SaiPan & Pexin ihon alle, ja itellä on nytkin taas aika alistunut fiilis näin ennen peliä. Kärpillä on ollut tapana saada heikkouksiaan petrattua juuri näissä peleissä, ja tänään on taas siihen mahdollisuus.

Tuntuu erittäin oudolta näin SaiPan kannattajana että vuorotellen HIFKin, JYPin ja Kärppien kannattajat ovat pitäneet juuri SaiPan peliä ensimmäisenä kunnon testinä. Ei olla nyt se kiusaava jengi, vaan se jota vastaan "tää peli varmaan menee ihan ohi, kun peli on sekaisin ja vastustaja osaa hommansa". Viime kaudella tästä oli jo viitteitä, mutta nyt jopa SaiPan nimilistaa pidetään sellaisena että nykyiset otteet ovat ihan odotettavissa. Tää on outo tunne.

PS: jännä nähdä tuo jäähyjen jakautuminen. Kärpillä on tapana saada vähiten ylivoima-aikaa, mutta tällä kaudella SaiPa on sitä vastoin ottany melko ylivoimaisesti eniten kakkosia.
 

Derrick

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tuntuu erittäin oudolta näin SaiPan kannattajana että vuorotellen HIFKin, JYPin ja Kärppien kannattajat ovat pitäneet juuri SaiPan peliä ensimmäisenä kunnon testinä. Ei olla nyt se kiusaava jengi, vaan se jota vastaan "tää peli varmaan menee ihan ohi, kun peli on sekaisin ja vastustaja osaa hommansa". Viime kaudella tästä oli jo viitteitä, mutta nyt jopa SaiPan nimilistaa pidetään sellaisena että nykyiset otteet ovat ihan odotettavissa. Tää on outo tunne.

No kyllä me oltais pohjalla jos pelattaisiin edelleen sitä Mällin ''kiekko päätyyn ja perään'' kiekkoa. Nyt tuntuu aivan käsittämältömältä se että aikoinaan luovuttiin vapaaehtoisesti kiekosta ja sitten yritettiin epätoivoisesti saada se takaisin. Jukka Jalonen aloitti ns. uuden ajan, mitä Pekka Virta, Marjamäki ja Tirkkonen ovat jatkaneet. Samalla Mälliltä ja muilta vanhan liiton äijiltä loppui työsuhteet liigaan.

Aikaisempina vuosina Kärpät kävivät täällä näyttämässä miten pelataan parilla siirrolla kiekko omasta päästä SaiPan maaliin. Mielenkiintoista on nähdä tänään vieläkö Kärpät tuon osaa vai pystytäänkö omalla pelillä horjuttamaan.
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kärpät on parin viime kauden jälkeen ollut ylivoimaisesti vaikein vastustaja. Jopa Pelicans mörkö on osittain selätetty, mutta Kärpät on edelleen lähes ylitsepääsemätön urakka. SaiPalla on nyt paras kokoonpano aikoihin ja sikäli mielenkiintoista nähdä miten tämä kausi lähtee koko liigan ennakkosuosikkia vastaan käyntiin. Marjamäki on myös niitä harvoja valmentajia jotka näyttävät vievän Tirkkosta kuin pässiä teuraaksi. Sikälikin keltamustien lasien kautta katsottuna hieno asetelma ettei SaiPa voi mennä minkään tekosyyn taakse. Ei ole loukkaantumisia, ei ole ollut viikkoon pelejä ja tänään vielä kotietu. Eli nyt ei paljon tarvitse spekuloida lopputulosta. Näillä asetelmilla uskallan jopa veikata SaiPan voittoa. Laitetaan arvalla vaikka 3-2 jatkoajalla.
 

vanukas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Sebastian Ahon kiekkokoulu
SaiPa on tosiaan muuttunut minunkin silmissäni ihan odotetuksi vastustajaksi ja miksipä ei olisi, hyviä joukkueita vastaan on aina ilo pelata. Tällä kertaa tuntuu, että SaiPalla on jalka kaasupolkimella hieman paremmin kuin Kärpillä, joten luulen kotivoitoksi kääntyvän. Kärpät on ollut vähän epävarma kiekon kanssa ja SaiPa jos joku osaa siitä rankaista. 3-1 pistäisin tulosvetoon jos veikkaisin.
 

Mälkiä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilmoitetaan lähiviikkoina
Täytyy kyllä aluksi nostaa SaiPalle hattua korkealle kuinka se on noussut "pikkuseurasta" isojen joukkoon, joka täytyy ottaa vakavasti. Nytkin kun katsoo joukkuetta niin onhan siellä paljon loistavia pelaajia. Myös organisaatio mennyt hienosti eteenpäin.

Keskikokoinen annos jäitä päähineisiin, ei tässä vielä olla mitään suuria. Suurin osa joukkueista on vielä kohtaamatta, ja voimasuhteet ovat edelleen epäselvät.

Toivotaan, ettei Marjamäki vie taas Tirkkosta. Asenteen luulisi SaiPalla olevan kohdallaan jos ei muuta!
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Mulla on semmoinen tuntuma että tässä alkukaudesta olisi juuri se paikka kun Kärpät voitaisiin päästä yllättämään.
 

Ferris

Jäsen
Samat mietteet täällä. Oletettava on että SaiPa antaa kotonaan painetta suht rohkeasti ylhäältä asti. Ainakin heidän pitäisi, sillä kuten yllä kerrottiin niin Kärppien kiekollinen peli on ollut erittäin tahmeaa. Toistaiseksi kuitenkin puolustus on toiminut joten tällä yhtälöllä pelit ovat olleet enimmäkseen puuduttavaa seurattavaa. Mikäli Saipa on hyvällä jalalla alusta asti liikkeellä niin tuottaa se satavarmasti Kärpille vaikeuksia. Niin hidasta on tällä hetkellä kiekollinen toiminta.

Tirkkonen lupailee aktiivista ja agressiivista menoa:

SaiPa kohtaa Liigan kärkiottelussa Kärpät perjantaina. Joukkueet ovat tasapistein sarjataulukon keulilla. SaiPan valmentaja Pekka Tirkkonen odottaa joukkueeltaan aktiivista ja aggressiivista peliä heti alusta alkaen.

- Etenkin kotona pitää olla hyvässä liikkeessä, sellainen aktiivinen ja aggressiivinen alusta lähtien. Jos annetaan Kärpille avaimet määrätä pelin tahti, niin on varmasti vaikeaa. Pitää pystyä antamaan painetta Kärpille ja yrittää mennä leveällä rintamalla eteenpäin. Tietysti pitää myös puolustaa vahvasti, ettei Kärpät saa ilmaisia maaleja, Tirkkonen sanoo.

SaiPa aikoo määrätä tahdin kärkipelissä: "Aggressiivinen alusta lähtien" | Yle Urheilu | yle.fi
 

Tratikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Keskikokoinen annos jäitä päähineisiin, ei tässä vielä olla mitään suuria. Suurin osa joukkueista on vielä kohtaamatta, ja voimasuhteet ovat edelleen epäselvät.

Toivotaan, ettei Marjamäki vie taas Tirkkosta. Asenteen luulisi SaiPalla olevan kohdallaan jos ei muuta!

Kyllä minusta SaiPan voi laskea, jos ei nyt vielä suureksi, niin ainakin isoksi seuraksi :) Pakko itsekkin kehua tuota nousua ja pitkäjänteistä työtä jota Lappeenrannassa on tehty viime vuodet. Taloudellisesti seura on hyvällä tolalla ja kyllä se menestyskin sieltä vielä tulee (mitallien muodossa). Se mikä SaiPalle on minusta iso haaste on se, että mitä tapahtuu Tirkkosen jälkeen. Pystytäänkö tuo hyvä "flow" pitämään vai vaivutaanko urheilullisesti jälleen alaspäin, toivottavasti ei näin kuitenkaan käy.

Itse pelistä odotan tasaista ja kovaa vääntöä. Kärpillä on pisteitä kertynyt hyvin vaikka kaikki pelin osa-alueet eivät kunnossa vielä olekkaan ja minusta tässä vaiheessa kautta ei vielä pidäkään olla. Myös SaiPa on pisteiden valossa aloittanut hyvin. Paljon mahdollista, että tämä kauden ensimmäinen keskinäinen ei ole ainoa kärkiottelu näiden kahden välillä kauden aikana. Heitetään tulosveikkaus 2-3 Kärpille jatkoajan jälkeen.
 

Mälkiä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilmoitetaan lähiviikkoina
Kyllä minusta SaiPan voi laskea, jos ei nyt vielä suureksi, niin ainakin isoksi seuraksi :) Pakko itsekkin kehua tuota nousua ja pitkäjänteistä työtä jota Lappeenrannassa on tehty viime vuodet. Taloudellisesti seura on hyvällä tolalla ja kyllä se menestyskin sieltä vielä tulee (mitallien muodossa). Se mikä SaiPalle on minusta iso haaste on se, että mitä tapahtuu Tirkkosen jälkeen. Pystytäänkö tuo hyvä "flow" pitämään vai vaivutaanko urheilullisesti jälleen alaspäin, toivottavasti ei näin kuitenkaan käy.

Haluaisin niin kovasti vaan nyökytellä ja antaa olla, mutta ei vaan pysty.

SaiPa ei vielä ole millään mittarilla iso. Alueellisesti kyllä, mutta ei juuri muuten. Keskikastiin SaiPa yltää monilla mittareilla, se on selvää, ja urheilullisesti toki mahdollisuudet on vaikka mihin. Lupaavaa on, mutta isoksi en sano ennen kuin metallia alkaa tulla. Palataan keväämmällä :)
 

Hoitsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mie tykkään SaiPa-matseista ja olen tykännyt oikeastaan aina. Syykään ei ole se, että viime kausina me ollaan ne melko järjestäen voitettu, vaan se että SaiPa on yksi harvoista vastustajajoukkueista, jotka pelaa ns. rehellistä jääkiekkoa, isolla asenteella illasta toiseen. Pelit Kärppiä vastaan ovat lähes aina olleet kiihkeitä, tiukkoja ja nautittavaa kiekkoa. Leprassa ei turhia kumarrella mutta ei myöskään pörhistellä turhia. SaiPa on tehnyt vuosia jo helvetin hyvää työtä ja parin viime kauden menestys on siitä osoitus. Ennustin jo ennen kauden alkua, että SaiPa ei tänä(kään) vuonna tule olemaan heittopussi, vaikka sitäkin joku veikkaili.

SaiPalla on myös yksi Liigan ystävällisimmistä ja kannustavimmista faniporukoista ja täällä Jatkoajassakin SaiPan pojat osaa antaa vastustajalle sen kunnian silloin kun se sille kuuluu ja vastaavasti osaa ottaa kunnian itselleen ilkkumatta silloin kun se ansaittua on. Tekee Liigalle helvetin hyvää, että meillä on tällainen joukkue/faniporukka muuallakin kuin Stadi/Turku/Oulu-akselilla.

Tästä syystä minä odotan AINA kohtaamisia SaiPan kanssa, myös tänään.

edit: kirjoitusvirheet
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
2000-luku on opettanut nöyryyttä? ;) Viitaten siis tuohon SaiPalaiseen kannattajakulttuuriin.
 

Franz

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
2000-luku on opettanut nöyryyttä? ;) Viitaten siis tuohon SaiPalaiseen kannattajakulttuuriin.
Kyllä takavuosien räpellys on opettanut olemaan isommin pörhistelemättä.

Illan pelistä odotan tiukkaa. Veikkailen monen muun tapaan SaiPalta ärhäkkää pelinalkua. Jos ennen puoliväliä ollaan saatu jokunen maali kaulaa, olen tyytäväinen. Mitä pitempään mennään tasoissa ja etenkin Kärppien päästessä jo alussa johtoon uskon kohtaamisen olevan oululaisten heiniä.
 

Hoitsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
2000-luku on opettanut nöyryyttä? ;) Viitaten siis tuohon SaiPalaiseen kannattajakulttuuriin.

Kyllä takavuosien räpellys on opettanut olemaan isommin pörhistelemättä.

Mulle yksi ja sama mikä se syy on, pääasia että siellä osataan kannattaa kaikkia osapuolia kannustavalla tavalla. Monella muulla fanikunnalla (meidät mukaanlukien) olisi ajoittain siinä parantamisen varaa :)
 

butler

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jotenkin kuulostaa kivalta, että kärppäläisten suunnasta tullaan kehumaan faneja ja joukkuetta :) Mutta illan matsista toivottavasti tulee se alkusyksyn herkkupala ja siihen on myös varauduttu.

Tässä on jo odotettu paria syväluotaavaa ennakkoa "eräiltä foorumilaisita", eikä ole näkynyt, joten referoin pelin kulun: peli on läpsyttelyä ja 60 min jälkeen taululla tasaiset lukemat 9-1.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös