Pe 25.3.2011 Ässät - Blues 5. puolivälieräottelu

  • 19 114
  • 89

Halmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
maajoukkue
Tiedän, että ei ole sallittua lainata teksistä yksittäisiä lauseita

Jos tutustut kyseisen nimimerkin historiaan, niin huomaat että eihän se koskaan keskustele kiekosta. Provosoi ja trollaa vaan joka ketjussa.

Ässät oli kyllä joka osa-alueella parempi. Uusikartanokin väänsi Sailiota ranteesta.
 

Hattivatti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mukava on ensin antaa tikkari lapselle ja sitten viedä se suoraan kädestä.

Nyt näyttää siltä että ollaan työntämässä sitä bluesin suuhun annettua tikkaria vaihto kerrallaan aina syvemmälle kurkkuun.

Hieno peli Padalta. Tiukkaa maalinedustapelaamista, nopeaa kääntöä ja aktiivista karvausta. Hyökkäyspeli hivenen arkailevaa ja välillä itsekästä, mutta ei hirveesti voi valittaa. Eero oli rauhallinen ja varmempi kuin aiemmissa peleissä. Huikea tunnelma hallissa!

Bluesin Miettinen oli hyvä, kuten Tarkin hanska. Aloituksissa olivat koko pelin ylivoimaisia, poislukien Akin aloitusvoitto, josta seurasi Jopen hieno kaappi.
 

Kyjy

Jäsen
Kyllä bensa on ollut hieman lopussa kahdessa viimeisessä ottelussa. Erityisesti osa pakeista jää Ässien jyrän alle.
No ei se mitään, kotimatkalla pysädys ABClle ja tankki täyteen. Huomenna nimittäin sarja kannattaa pistää poikki.
Jos taasen käykin niin, että Pata jatkaa tästä parista, voi Jyväskylässäkin alkaa huolestumaan.
 

Seppis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Äsät
Seemmone peli ny tähä rakoo.

Alku oli Ässiltä vahva. Siinä ei ollut kyllä Bluesilla mitään jakoa. Onneksi kotijoukkue sai sen maalin kaivettua siihen ekaan erään, ja näin oli otteen poikanen Padalle.

Nyt kyllä näki jo väsymisen merkkejä Jerenkin otteissa. Ei enää luistin liikkunut ja ratkaisut eivät olleen järin viisaita. Tarkki oli kyllä se kantava voima joka pitä Espoon mukana kamppailussa.

Ässistä nostaisin esiin ihan ensimmäisenä Caldwellin. Tänään ei tullut tyhmiä töppejä, ja hyvät, kovat ja puhtaat taklaukset olivat kivaa katseltavaa. Eero pelasi totutun tyylikkäästi ja Uusitalo oli saanut jostain taas itseluottamuksen takaisin ja sinkoili vastustajan takatolpalle tyylikkäin tuloksin.

Tästä on helppo ja paineeton tila lähteä taas Espooseen, jossa kotijoukkue on hukannut 3-0 johtonsa, ja pelaa jo periaatteessa selkä seinää vasten.

GO PATA! Maanantaita odotellessa!
 

kessukka

Jäsen
Kyllä huomenna on nitro peli. On ihan yksi lysti onko Blues väsynyt vai ei, Matikainen ruoskii varmasti koneesta täydet irti huomenna kotiareenalla ja Tarkki on todella liekeissä. Iso merkitys on myös tuomarilinjalla.

Täysin 50/50 peli, mielestäni Blues on kotijoukkueena pieni ennakkosuosikki.
 

Seppis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Äsät
Täysin 50/50 peli, mielestäni Blues on kotijoukkueena pieni ennakkosuosikki.


Kyllä Matikainen on jo ruoskinut näissä kahdessa pelissä irti kaiken sen, mitä vaan voi irti saada. Se ei vain ole riittänyt.

Ja Bluesin suosikin rooli on ihan skeidaa. Ässät on nyt ottanut isännän otteen tässä sarjassa ja Bluesilla on enää minimaalinen mahdollisuus selvitä tästä jatkoon.
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Huomisen liput on muuten jo myynnissä, että kannattaa olla hereillä.

Parasta tänään oli se, että Blues oli selkeästi tullut takaisin mukaan sarjaan. Ässät ei dominoinut, mutta sai pari maalia. Eikä se alkukaan ennen Lajusen jäähyä näyttänyt yhtään huonolta Bluesin kannalta - tosin ei siinä paljoa ehditty pelatakaan. Jäähy käänsi momentumin ja sitä kesti se 10 min. Ensimmäisen erän loppu oli Bluesin.

Kokonaisuutena olen sitä mieltä, että Ässät pelasi parhaan kotipelinsä sarjaan, mutta Bluesillakin oli saumansa. Sinäänsä kiva, että tästäkin sarjasta saatiin trilleriä aikaan, vaikka periaatteessa se vituttaa. Huomenna taas sitten uutta matoa koukkuun, alkaa se Ässienkin jaloissa painaa...
 

DeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÄSSÄT
Semmone säpinä tänää.

Hyvin oli peli Ässillä hanskassa liki koko pelin, ainoastaan kolmannen erän alku ennen ensimmäistä mainostaukoa aiheutti hieman huolta kun Pata lähti pelaamaan nolla-nollaa. Ilmeisesti valmennusjohto tajusi ettei näin pärjätä loppuun asti ja Padan peli muuttui aktiivisemmaksi, kuitenkin vain senverran että Bluesin pahin rynnistys saatiin pelattua pois ja voimia säästeltyä huomiseen. Sarjan alkupään Blues-voittoihin verrattuna vaikuttaisi että Bluesilla alkaa jalka painamaan, tiedä sitten onko optinen harha jonka aiheuttaa Ässien parantunut liike?

Tuomarit oli hyviä
 

Powerplay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Jokerit, NHL
Semmone säpinä tänää.

Sarjan alkupään Blues-voittoihin verrattuna vaikuttaisi että Bluesilla alkaa jalka painamaan, tiedä sitten onko optinen harha jonka aiheuttaa Ässien parantunut liike?

Tuomarit oli hyviä

Toisessa erässä olisi kädellisempi joukkue tullut vielä peliin mukaan. Kolmannessa Ässät olisi halutessaan voinut vielä muutaman tehdä. Aika kujalla Blues oli niiden hyökkäyksiinlähtöjen kanssa.
 

alias

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jees, tiukkaa vääntöä. Huomenna on THE BIG GAME. Väitän nimitäin ihan pokkana, että mikäli Blues haluaa sarjan katkaista, sen on tapahduttava huomenna (tai no siis tänään). Jos Ässät voittaa, niin Aliaksen generaattori sanoo, että 20/80 todennäköisyydellä sarja menee Ässille. Turha puhua väsymyksestä tai energioden vähyydestä. Rock'n Roll Matikainen kaivaa nimittäin viiimeisetkin sammion pohjalta löytyvät huurut peliin. Jergus tulee ajamaan silmät punaisena kaikkea mikä liikkuu. Ässien pitää säilyttä nykyinen liike ja pikkuisen extraa vielä peliin. Tänään taas nähtiin että tunnetta ja pommeja kyllä löytyy Ässiltä tarvittaessa. Kudroc on tuonut mukanaan totaalisen suvereenia päällikkö meinikiä maalinedustalle. Aliaksen generaattori arpoo voittoprosenteiksi ihan ympäripyöreät 50/50.

Is this fucking hockey or what?
 
Viimeksi muokattu:

Rannari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Ei ollut tiukkaa vääntöä ei. Viidestä ekasta vaihdosta näki, mihin suuntaan tämä peli kulkee. Ainoastaan Tarkin suvereeni hanskatorjuntatyöskentely piti Bluesin mukana näennäisesti numeroiden valossa.

Ensimmäisen erän lopulla Ässien jäähyn ansiosta Blues sai peliään jotenkin käyntiin ja pääsi Ässien tasolle. Sama tasonnosto tapahtui toisen erän neljän viimeisen minuutin aikana ja kolmennessa erässä taas Ässät antoi Bluesille ensimmäisen 10 minuutin aikana kentästä kolmanneksen vetämällä karvauksen pois ja Blues oli näennäishyvä, kun pääsivät kiekon kanssa jopa paikoin hyökkäyssiniviivan tuntumaan kontrolloidun näköisesti.

Padalla ei ollut mitään hätää tässä pelissä, ei niin kerta kaikkiaan mitään hätää. Luottavaisin mielin seuraavaan matsiin, joskin pieni jännäkakka housuissa, koska peliä ei voi mitenkään pelata ennakkoon. Tänään on Bluesin voitettava, koska maanantaina se ei tule enään onnistumaan ja sen taitavat hekin tietää. Ainoat saumat heillä on tänään ja antavat varmasti kaikkensa.

Eniten jännitän tässä kyseisessä ottelusarjassa peliä numero 6. Tämä matsi kertoo kaiken Ässien paineensietokyvystä. Ekan suvereenin kotipelin jälkeen tullut 3-4 ja-tappiota ei pystytty käsittelemään ja seurauksena oli seuraavana päivänä välitön tappio vieraissa. Kolmannessa pelissä Blues oli sen yv-maalin verran parempia, ei muuta. Mutta siitä eteenpäin Ässät on ollut kuskin paikalla ja uskon sekä toivon sen olevan tässä ottelusarjassa myöskin loppuun asti.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Ei ollut tiukkaa vääntöä ei. Viidestä ekasta vaihdosta näki, mihin suuntaan tämä peli kulkee. Ainoastaan Tarkin suvereeni hanskatorjuntatyöskentely piti Bluesin mukana näennäisesti numeroiden valossa.

Ensimmäisen erän lopulla Ässien jäähyn ansiosta Blues sai peliään jotenkin käyntiin ja pääsi Ässien tasolle.

Toisaalta Ässäthän sai koneensa käyntiin nimenomaan Bluesin jäähyn ansiosta. Siitä jäähy toiseen suuntaan niin ensimmäinen erä, ja miksei koko pelikin, olisi voinut näyttää varsin erilaiselta. Nää on niin pienestä kiinni, että mitä tahansa voi oikeastaan tapahtua.
 

Kersakovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, AFC(NFL)
Loistavaa sarjaahan tässäkin pelataan. Näin JYPin kannattajana tietenkin järki sanoo, että toivottavasti Blues voittaa tänään, mutta sydän on sataprosenttisesti Ässien puolella. Jos joku jengi tämän tempun pystyy tekemään tänä vuonna, niin toivottavasti se on Pata.

Kuten sanottua, peli oli eilen hienosti Ässien käsissä, joten väkisin mieleen hiipii ajatus siitä, että spartalaiset alkavat jo hiljalleen väsymään. Sama ilmiö oli JYPilläkin viime keväänä, liika on vain yksinkertaisesti liikaa. Tämän illan matsiin Matikainen kuitenkin lataa varmasti kaiken, mitä on pelaajista ulosmitattavissa, joten huikeaa taistelua on luvassa. Harmi, että tällaiselle köyhälle juntille Urhotv näyttää tsadin vääntöjä, tämä ottelu olisi ollut aikamoinen helmi.

Loistava sarja, loistavat jengit. Go Blues ja go Pata, aakkosjärjestyksessä tietenkin puolueellisuuden välttämiseksi!
 

Ässät #12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Varakas, Karalahti, Heiskanen, Sailio, Talaja, Sallinen. Näihin heppuihin lyötiin painetta jo Espoossa ja sama jatkui eilen Porissa. Tehtävän onnistuminen oli eilen kaikkien nähtävillä, varsinkaan nuoren Talajan psyyke ei kestänyt kovaa kyytiä. Eilinen mentiin hienoisessa ässien komennossa, joskin henk.koht. pelkäsin bluesin saavan kavennuksensa pelin lopulla, jolloin heillä olisi ollut vielä hyvät saumat tasoitukseen, ässien alkaessa jännäämään samalla tavalla kuin sarjan ekassa pelissä.
3. erän puolivälin kahinoissa hauskin seurattava vääntöpari oli Sammalkangas-Miettinen. Kovasti olisi Miettisellä ollut menohaluja, mutta Sammaltapsa tyytyi naureskelemaan pommiliivimiehen öykkäröintiä.
Ässäläisten otteista näkyi mukavasti luotto omaan tekemiseen ja mielestäni Kilpeläinen pelasi sarjan parhaan(varmimman) ottelunsa. Monella pelaajalla nousujohteista tekemistä, esim. Caldwell on kuin varjo entisestä. Kirsikkana kakun päällä kova ja puhdas pommi Öhmaniin. Matikaisen pelinjälkeiset kommentit oli huvittavia.
Luottavaisena Espooseen.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös