Pe 25.2.2022 Ilves - Tappara

  • 4 606
  • 68

Yabada

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kinnunen ei pistänyt toisessa maalissa jäätä peittoon ja neljännessä hävisi laitakamppailun Suomelle.
Kuinka usein Suomi tulee häviäjänä laitakamppailusta? Tai eikös Suomi usein Tapparan mukaan Polasekille hävinnyt kulmakamppailut ja muutenkin Suomea retuuttanut, mutta silti Suomi aina painoi tai oli mukana luomassa voittomaalia, tai naulaa arkkuun. Ja Polasek katsoi vieressä.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Myönnän, etten uskonut Ilveksen pystyvän edes tasaväkiseen kamppailuun.

Yhden ketjun doninointi riitti tänään, kun kolme muuta lähinnä selviytyivät.

Aivan jäätävä paluu Mäntykiveltä. Suomi ja Oden puolestaan jatkavat tasaisen kovalla asenteella vaihdosta toiseen

Levtchi vei Wehmasta tasoitusmaalissa rutiinilla ja kamppailuvoimallaan. Maskimiehetkin saivat tänään mellastaa. Näihin kaivataan niin Parikkaa kuin Elorinnettä.

Tämä oli tärkeä voitto kaiken paskan keskellä. Ehkäpä rivit saadaan hiljalleen ojennukseen ja pandemia jää toistaiseksi taka-alalle.

Lööfiä näytti osuvan suoraan päähän. Tuon tapauksen voisi kurinpito tarkistaa. Siinä ei kyllä pyrittykään mihinkään normaaliin taklaukseen.
 

axe

Jäsen
En tiä saisko giffejä laittaa mutta Tapparaan sopii niin hyvin Jaska Jokusen pallon potkaiseminen, kun Lucy tai mikä se suomeksi onkaan lupaa pitää palloa ja vetää sen aina viime hetkessä pois. Ja hetkeä myöhemmin Jaska uskoo, että nyt kun ottaa hyvin vauhtia, niin kyllä se muija antaa nyt potkaista. Eikä anna.

Sama paikallispeli on pelattu nyt yhtä, kahta poikkeusta lukuun ottamatta jo viisitoista kertaa putkeen ja Tappara kuvittelee, että lopputulos muuttuu sillä, että pelataan taas se sama peli samalla lailla. Järjen köyhyyttä.

Kaikkein eniten vituttaa kuitenkin edelleen tuo peli-ilme -- tai se siitä pelistä joka kerta sen samanlaisen tekeekin. Ei ole paikallispelin tiikerinsilmää ollut Tapparassa kuin siinä Areenan tokassa pelissä ja siinäkin taisi tulokseen suurin syy olla kuitenkin Ilveksen täysi vatsa edellispäivästä. Tosin sen pelin jälkeen puhuttiin ja uhottiin, kuinka nyt opittiin mitä paikallispelien voittaminen vaatii. Harmi vaan, että siitä pelistä oli jo niin kauan, että opetus oli jo unohtunut ja taas lähettii vähä pellailemmaan, oisha se iha kiva voittaakin, mutta ei nyt ruveta sen kummemmin riehumaan, yksi peli kuudestakymmenestä vaan. Tän saa anteeksi voittamalla CHL-finaalin, mutta muuten tää paikallispelien totaalimunattomuus vituttaa aivan älyttömästi. Peli toisensa jälkeen.

Mertarannalle Tappara oli tänään Ruotsi ja Ilves Suomi. Saas nähdä saako Tappara esittää Antsalle Suomea CHL-finaalissa.

Ai niin, ja ammattimaiset on ammattimaisia. Koivusaari veti Tapparassa nimi selässä jo samana päivänä kun siirtyi, muualla nää lainapelaajat vetelee viikkotolkulla nimettömissä paidoissa. Montako sarjapistettä tästä saa?
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: S.T.

WillieGunn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kuinka usein Suomi tulee häviäjänä laitakamppailusta?

Suomi on Liigan vahvimpia pelaajia laidassa JA maalinedessä. Suomen onnistuneita vääntöjä kehuttaessa nostetaan esiin myös epäonnistumiset. Tapparan "antihyökkäyskiekko", myllytetään kulmissa, heitetään viivaan ja siittä maalille. Ei ehkä olisi maaleja tuottanut, jos Parikka ja/tai Elorinne olisi askissa ollut. Ilves kuitenkin parhaimmillaan tuon keskustan puolustaa varsin hyvin.
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tapparan "antihyökkäyskiekko" saadaan varmasti jiiriin jos ja toivottavasti kun pudotuspeleissä mitellään. Sinänsä hauska alkaa Tapparan hyökkäyksestä kommentoimaan sanalla "anti", kun oma perustuu alueen voittamiseen roiskimalla ja hyökkäämään run 'n gun -tyyliin.

Tappara kivaa verta nenästään, koska Heljanko tykkää laukauksista ja Ilves nauttii, kun sen ei tarvitse rakentaa ja viedä. Hukataan muka avaimet pihaan ja annetaan Ilveksen kokeilla sopiiko lukkoon... Vahva usko, mutta vaatii tiikerin silmää. Tänään näki heti alusta, että Ilves oli valmis ja Tappara tuli katsomaan mihin Ilves mahtaa olla valmis. Veikkasin ensimmäisessä erässä, että Tappara odottelee Ilveksen väsymistä ja sellaista ei ole tulossa. No kyllähän kotijoukkue oli pääosin valmis kolmannessa erässä, mutta annettiin kyllä ihan itse kaikki ne oikeat avaimet käteen.
 

WillieGunn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tänään näki heti alusta, että Ilves oli valmis ja Tappara tuli katsomaan mihin Ilves mahtaa olla valmis.

Ilvekseltä puuttui avainpelaajia. Ainoastaan, taas, tiikeri Suomen kenttä jaksoi pelata. Ilves ei kamppailuissa pärjännyt. Kontiola pelasi todella vähän ja vaisusti. Pelaakohan taaskaan seuraavassa pelissä ylihuomenna? Mestismiehet ja lainapelaajat rimpuili, minkä kykeni. Mun mielestäni Kooveen miehistä oli Porin lainamiestä enempi apua. Ässien mies on iso. Liike yllättävän hyvää, mutta kokoa ei näy laidoissa sitten yhtään. Saattaa lainamiehenä jäähyjä pelätä, mutta vihellyksen jälkeen ei tarvis... Sillon tulis aina salomonit. Asennetta, tai kiitos käynnistä!
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ilvekseltä puuttui avainpelaajia. Ainoastaan, taas, tiikeri Suomen kenttä jaksoi pelata. Ilves ei kamppailuissa pärjännyt. Kontiola pelasi todella vähän ja vaisusti. Pelaakohan taaskaan seuraavassa pelissä ylihuomenna? Mestismiehet ja lainapelaajat rimpuili, minkä kykeni. Mun mielestäni Kooveen miehistä oli Porin lainamiestä enempi apua. Ässien mies on iso. Liike yllättävän hyvää, mutta kokoa ei näy laidoissa sitten yhtään. Saattaa lainamiehenä jäähyjä pelätä, mutta vihellyksen jälkeen ei tarvis... Sillon tulis aina salomonit. Asennetta, tai kiitos käynnistä!
Siellä oli Ilveksellä vähän samaa makua kuin Tapparalla, annettiin huilia sairastuneille. Tapparalla oli vara jättää Peltola kokonaan sivuun, Ilves käytti "keuhkottomia" vähemmän ja täsmäiskuina. Tänään kotijoukkueen terveet kärkimiehet riittivät kääntämään pelin, joku toinen ilta ei. Tapparallakin on näkynyt muutamasta pelaajasta (mm. Levtchi), että kunto ei ole vielä aivan kohdallaan, mutta koko ajan mennään eteenpäin. Ilvekselläkin on vielä kk aikaa tosipeleihin ja varmasti saadaan pojat kuntoon. Aika näyttää mihin riittää.

Tänään alkuun näytti, että tuomarit tulevat tasoittelemaan koronan vaikutuksia ja Ilveksen virheitä ei löydy. Mutta kyllä ottelun myötä puusilmäisyys tasoittui eikä tuomaritoiminta noussut mihinkään ratkaisevaan rooliin häviäjän näkökulmasta. Mm. Tapparan 2. maalia edelsi Bertrandin selkeä kampitus, josta seurasi kiekonriisto ja lopulta Platzerin kaarrosten jälkeen viivan kautta maali. Siellä jäi useita selkeitä kakkosia puhaltamatta, ehkä räikeimmät Tapparalle. Molempien yv oli kyllä luokattoman ja naurettavan välimaastoa.
 

WillieGunn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tapparalla oli vara jättää Peltola kokonaan sivuun,

Ilves jätti pois Saarelan, Miehon, Parikan, Elorinteen ja Sebökin. Ja tietty EHL Virtasen, mutta sen pelikunto ja poissaolot on samaa tasoo Peltoloitten kanssa, ettei niitä kannata laskea mihinkään kummallakaan puolella, jäällä. Kaukalon olkopuolella merkittäviä tapauksia molemmat juttujen perusteella. Toivottavasti pelaisi edes toinen "täysillä", mitään väistämättä vielä joskus. Paikallisissa rosterit ei aina niin merkitse. Koskaan ei kukaan täysin niitä viä. Tapparan pelajilta puuttuu NHL varaukset ja ottelut Liigaa kirkkaammista valoista. Yllättävän hyvin kuitenkin pelkällä liigataustalla ilman NHL potentiaalia, tai SHL/NHL/KHL kokemusta moni jaksoi vääntää. Tosipelit, kun alkaa niin Merelät, Heljangot, Levtsit ja muut häviää.
 

Samppakalja69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen ILVES
Oujee. Ei oikein usko riittänyt edes pisteeseen ja läpi pelin näyttikin että Tappara sieltä kampeaa vikalla sekuntilla itsensä 3 pisteseen. Mutta lälläslää, se olikin isoveli joka teki Tapparat.

Aiva huikeaa venymistä, kotiyleisön tuki varmasti avitti sairaasti sairaita ja toipilaita. Näki kyllä joukkueesta, että ei oltu harjoiteltu eikä edes kunnolla toivuttu, mutta silti kaikki likoon laittamalla 3 pistettä mestarisuosikista ja kuumasta sellaisesta. Ja Ipalla tosiaan puuttui vielä yksi kärkivitja hyökkäyksestä sekä puolustuksesta.

Lupaa erittäin hyvää pleijareita varten, koska aikamoista kahvaamista ja kulmavääntöä nähtiin eli juuri sitä pleijarikiekkoa joka ei kuuölemma Ipalle sovi tai ei ole tuttua.

Tämän illan esityskseen siis pleijareissa täysi tupa, täysi rosteri ja täysi pelikunto = you can do the math.

Kiitos TAMPEREEN ILVES!
 

Maukka187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Florida Panthers, Koovee, FC Haka, NHL
Tosipelit, kun alkaa niin Merelät, Heljangot, Levtsit ja muut häviää.
Niin no tosipelien eli mitalipelien alkaessa häviää koko Ilves, kun ei ole niissä pariinkytä vuoteen ollut.

Levtchi kyllä hävis viime keväänä, Merelästä nyt paha mennä sanoon mitään, mutta en kyllä tiedä mistä ton Heljangon tonne repäsit. Oli varmaan Tapparan MVP viime playoffeissa.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Ei se nyt ihan paras paikallispeli ollut.

MUTTA

Tulipahan nähtyä tuollainenkin viime hetken kuolema ja Tappara putos sarjataulukossa 0 sijaa.

Mennään eteenpäin.

Tapparan pelajilta puuttuu NHL varaukset ja ottelut Liigaa kirkkaammista valoista. Yllättävän hyvin kuitenkin pelkällä liigataustalla ilman NHL potentiaalia, tai SHL/NHL/KHL kokemusta moni jaksoi vääntää. Tosipelit, kun alkaa niin Merelät, Heljangot, Levtsit ja muut häviää.

Tämä on jotenkin mielenkiintoinen näkemys, kun tässä ollaan menossa CHL-finaaliin ja tämän kauden joukkueesta sitä kirkkaampien valojen kokemusta on 12 peliä enemmän kuin yhdelläkään kusiviiksien rosterista.

NHL-varauksetko nämä ratkaisee?

Nauroin tälle.
 

Samppakalja69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen ILVES
Sori illuusion rikkomisesta, mutta Ipa jälleen oikealla paikallaan sarjakärjessä. Eli ppo joka merkkaa eniten kauden lopussakin.

Nauroin tälle:
"Tulipahan nähtyä tuollainenkin viime hetken kuolema ja Tappara putos sarjataulukossa 0 sijaa."
 

Yabada

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
enemmän kuin yhdelläkään kusiviiksien rosterista.
Parilla edelliskaudella oli joukkueen nimi pöhinä, nyt kusiviikset. Ehkä se oikea nimi sieltä pikkuhiljaa löytyy! On tässä jo muutama peli pöhinän/kusiviiksien komennossa menty, ehkä se oikea nimikin tarttuu jossain vaiheessa mukaan.

Hieno peli tänään (eilen).

Semmonen lisäys vielä, että hallilla näkyi tänään (ainakin) Savinainen ja kuulemma Kirvesklubilla oli KalPa-pelissä ollut Haapala. Kovia kavereita tulossa Tapparaan vielä loppukaudeksi.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Parilla edelliskaudella oli joukkueen nimi pöhinä, nyt kusiviikset. Ehkä se oikea nimi sieltä pikkuhiljaa löytyy! On tässä jo muutama peli pöhinän/kusiviiksien komennossa menty, ehkä se oikea nimikin tarttuu jossain vaiheessa mukaan.

Juu, eiköhän se PASKAVASARAkin vielä sieltä saada esiin.

Se jos joku on varma kortti. Tai Junnu Vainon voittolaulun muuttaminen siihen suuntaan, että pelaajat on Keski-Suomesta.

Kevättä odotellessa.

Oli hyvä peli ja oli mukava jutella Ilveksen kannattajien kanssa 3 tuntia Areenassa pelin jälkeen.
 

WillieGunn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tämä on jotenkin mielenkiintoinen näkemys, kun tässä ollaan menossa CHL-finaaliin ja tämän kauden joukkueesta sitä kirkkaampien valojen kokemusta on 12 peliä enemmän kuin yhdelläkään kusiviiksien rosterista.

CHL sarja nyt on mitä on. Munchen menetti 6 pelaajaa olympialaisiin. Rögle antaa Ilvesmäistä kyytiä... Ota talteen...

KHL, NHL ja SHL kokemusta Ilveksellä on varmasti enemmän.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Juu, eiköhän se PASKAVASARAkin vielä sieltä saada esiin.

Se jos joku on varma kortti. Tai Junnu Vainon voittolaulun muuttaminen siihen suuntaan, että pelaajat on Keski-Suomesta.

Kevättä odotellessa.

Oli hyvä peli ja oli mukava jutella Ilveksen kannattajien kanssa 3 tuntia Areenassa pelin jälkeen.
Aloitat ensin alatyylisen vastustajan nimittelyn ja jatkat sen jälkeen tuomalla esiin oman joukkueesi haukkumanimen toteamalla syyllistäen, että kyllä tämänkin varmaan joku Ilves-kirjoittaja tuo kohta esiin. Maininta Tampereen herruudesta on puolestaan Putinin trollitehtaan toimintaan verrattavaa.

Kun otat, älä aja tai avaa sosiaalisen median palveluita.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös