Pe 25.11.2022 Ilves - Pelicans

  • 2 056
  • 23

Samppakalja69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen ILVES
Miälenkiintoista nähdä, mikä on ns. parasta pöytään -kokoonpano (no rotaatioon jää väkisinkin hyviä pelimanneja) nyt kun kuuleman mukaan koko rosteri on pelikunnossa.
 

PronssiRanne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves & KOOVEE
Törmäsin jossain tilastoon, että viimeisestä 9 Pelicans ottelusta Ilves on voittanut vain yhden.
Tänään olis syytä vähän parannella tuota tilastoa.
 

Hewu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves & Liiga
Miälenkiintoista nähdä, mikä on ns. parasta pöytään -kokoonpano (no rotaatioon jää väkisinkin hyviä pelimanneja) nyt kun kuuleman mukaan koko rosteri on pelikunnossa.
Tälläinen:

Eemeli Suomi - Balázs Sebők - Joona Ikonen
Henrik Haapala - Petri Kontiola - Aku Räty
Matias Mäntykivi - Tommi Tikka - Eetu Tuulola
Panu Mieho - Santeri Virtanen - Jani Nyman

Jyrki Jokipakka - Dominik Masin
Jarkko Parikka - Les Lancaster
Leo Lööf - Kevin Czuczman
Otto Latvala

Marek Langhamer
(Jakub Málek)
 
Suosikkijoukkue
Ilves
Mielenkiintoista myös seurata että mitä Ilveksen maskotti tarjoilee vuorostaan Pelicans faneille,
Luultavimmin pehmoisia ylävitosia ja lämpimiä haleja siltä varalta että kaukalon puolella on tarjolla vain kylmät kyydit. Maukasta toki olisi nähdä Pekkokin Areenalla. "Final duel" olisi mukava todistaa paikan päällä.
 

Fresh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kylläpä näyttää Ilveksen rosteri hyvältä kun kaikki ovat terveenä, tai oli tuo ulkopuolella oleva sakki sitten rotaatiossa/loukkaantunut/koronassa niin mielestäni tässä on tämän hetken ihannekokoonpano. Kyllä kävi Ilveksellä sinänsä tuuri että tuo flunssa-aalto jylläsi maaottelutauolla ja viime viikolla kun oli CHL-jatkopeleille varatun spotin vuoksi vain yksi peli lauantaina.

Pelicans on ollut vittumainen vastustaja viime aikoina, toivotaan että se muuttuu tänään. Lahtelaisten puolelta kiinnostavin kaveri Kelleher jolla ei ihan naapurissa lähtenyt mutta nyt taitaa olla isompaa tonttia tarjolla.
 

Satunnainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Lahtelaisten puolelta kiinnostavin kaveri Kelleher jolla ei ihan naapurissa lähtenyt mutta nyt taitaa olla isompaa tonttia tarjolla.
Kiinnostavaa myös nähdä Joni Ikosen kunto. Kauden kokonaispisteet ovat ihan ok 7+5, mutta marraskuun 6 peliä tuoneet niistä vain 0+2, eli hyytymistä ilmeisesti ollut ilmoilla. Noin muuten ollut pelaajaliikenne tällä akselilla aika hiljaista. Tai ei minulle ainakaan tule nyt mieleen puolin tai toisin muita "omia koiria".
 

Fresh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Vaikea kyllä sanoa 5-5 pelistä mitään. Avauserä oli jo rikkoinen ja molemmilla oli parikin ylivoimaa, lisäksi Ilves sitten sai toiset kaksi vielä toisen erän alkuun ja latoi 3-0 taululle. Turvallista siis sanoa että erikoistilanteisiin ratkesi, Ilveksen yv oli kyllä aivan hävytöntä. Pelicansin kannattajana en kyllä vetäisi hirveitä johtopäätöksiä tästä pelistä.

Haapala kyllä parantaa hemmetisti, tänään hänen johdollaan muutama pidempi hyökkäys tokassa ja kolmannessa erässä ja kruununa tuo upea syöttö toiseen maaliin.
 

PunainenKukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, ManU, Classic
Ai että mikä peli! Ei hädänpäivää missäänvaiheessa ja kärkiukot suorittaa hienosti. Vielä kun saatais JJ:lle pakkipari jonka virheitä ei tarvis kokoajan paikkailla ni sais keskittyä jääkiekkoon.
 

Samppakalja69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen ILVES
Meinasin jo huolestua, että onko reenattu liikaa ylivoimaa kun ei osata enää 5v5 tehdä maaleja. No onneksi huoli oli turha.

Pelsut oli kyllä hyvä, että siinä mielessä ei todellakaan ollut mikään läpihuutopeli, vaikka paikkapaikoin siltä vaikuttikin. Pari lepsuilua ja pellailua oli nähtävissä Ipan pelissä kun karattiin johtoon, mutta onneksi noihin reagoitiin eikä päästetty Pelsuja liian lähelle.

Erityismaininta tuomaritoiminnasta, olipahan hyvä ja tarkka linja. Taisi molemmilta joukkueilta jäädä ehkä yhdet selvät kakkoset viheltämättä, mutta muuten annettiin pelata ja selvät koukut/kampit/estämiset/yms otettiin järjestään pois. Ipa oli sen verran niskan päällä, että Pelsut keräsi noista suurimman osan, mutta ei noissa vihelletyissä oikein tulkinnanvaraa ollutkaan.

Hyvä peli kaikenkaikkiaan, tästä on todella hyvä jatkaa sunnuntaihin.
 

Peltsi #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Niemelä avautui tuomarityöskentelystä aika antaumuksellisesti lehdistötilaisuudessa. Puolitoista minuuttia Pennanen jaksoi kuunnella, sen jälkeen alkoi tuijottamaan kattoa.

Hieno ja vakuuttava voitto Ilvekseltä. Ylivoima on huikealla tasolla. Joukkueesta huokuu tällä hetkellä kova itseluottamus. Ykköskorin jätkät suorittavat loistavalla tasolla.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Olihan tuomarilinha Liigan yleiseen linjaan nähden vähintäänkin outo. Estämisjäähy Liigatulkinnan mukaan kiekolliseen pelaajaan jne. Mutta kyllä ois Pelikansin pitänyt kyetä sopeutuun ekan erän jäljeen. Oisko aikalisällä tokassa nimenoman sitä korostettu, kun pelillistä muutosta muuten ei tullut? (tai kyllä, vähemmän hiraira viiceitä, etrei tolpoaträppiin jääty)... Enivei en pitäny tuomarilinjasta, mutta voitosta toki, koska linja oli kuitenkin aika sama molemmille.
 

PH7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
En olisi uskonut Niemeleltä tuota perinteistä tuomareiden selän taakse pakenemista. Juu tiukkaan otettiin ja mielestäni hyvin, roikkumiset pois kuten vähän jokainen toivo. Ipalta kuitenkin ihan loistopeli, ei tuossa varikset olisi pysynyt mukana vaikka olisi kuka vaan tuomarina.
 

Frölunda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Boston
En mää jaksa uskoa, että siellä olis palaveerattu seurojen ja tuomareiden kanssa siinä hengessä, että roikkuminen ja estäminen on ok. Niistä täytyy viheltää ja erikoistilanteissa sitä viihdettä saadaan.
Tää on liikaa valmentajien liiga muutenkin.
 

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
Eilisessä pelissä oli häirinnän suhteen sellainen linja jota pitämällä ei tarvitse murehtia maalimääristä. Estäminen ja mailahäirintä otettiin NHL-linjalla pois ja se oli ihan helvetin hyvä asia.

Niemelä voi kusta vaikka muuntajaan itkujensa kanssa. Ja Liiga sopia, että pidetään tämä
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
En nyt muista, että kenelle se jäähy tuli, mutta vuosia on ärsyttänyt kun heität kiekon päätyyn, niin pakki voi vapaasti estää liikkumisen kiekon perään. Karmeen näköistä ja liian helppo ratkaisu pakille. Toki eilen vedettiin Masin jäähän samalla joten oli keskivertoa räikeämpi tapaus, mutta silti... Näkisin ilolla että nuo otetaan pois. Samalla tavalla kuin se että maalivahti estää karvaajaa.
 
Viimeksi muokattu:

Shiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Puolitoista minuuttia Pennanen jaksoi kuunnella, sen jälkeen alkoi tuijottamaan kattoa.
En nyt muista, että kenelle se jäähy tuli, mutta vuosia on voittanut kun heität kiekon päätyyn, niin pakki voi vapaasti estää liikkumisen kiekon perään. Käärmeen näköistä ja liian helppo ratkaisu pakille. Toki eilen vedettiin Masin jäähän samalla joten oli keskivertoa räikeämpi tapaus, mutta silti...
Tää taisi olla juuri se kohta johon Pennanen otti valmentajien haastattelussa kantaa...
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Tää taisi olla juuri se kohta johon Pennanen otti valmentajien haastattelussa kantaa...

Joo, näköjään puhui tosiaan samasta. Tuota estämistähän on tosiaan tapahtunut vuosia. Antaisi pakille ihan erilaisen haasteen jos hyökkääjä voi täydessä vauhdissa pistää kiekon ohi ja painaa kulmapeliin. Nyt voi puujalkaisinkin pakki lyödä poikittainen eteen ja puolustava joukkue ottaa usein kiekon haltuun.

Todella ärsyttävä tapa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös