Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Älykkään, ellei jopa suorastaan nerokkaan sarjaohjelman ansiosta Lukko ja TPS iskevät jo kolmatta kertaa yhteen kuluvalla kaudella, kun sarjasta on pelattu vasta neljäsosa eikä kaikkia joukkueita ole vielä päästy edes yhtä kertaa testaamaan.

Mutta joka tapauksessa Lukon ja Tepsin kohtaaminen toteutuu Äijänsuolla kello 18.30 alkavassa pelissä. Edellisistä kahdesta pelistä Lukko on voittanut molemmat, Turussa 3-1 ja kotikaukalossaan 5-1.

Keskiviikkoisesta kotitappiosta KooKoolle huolimatta Lukko on sarjassa edelleen kolmantena, ja TPS toiseksi viimeisenä eli sijalla 14. Toivon mukaan tänään ei peliin lähdetä samalla tavalla hälläväliä-asenteella kuin KooKoota vastaan, kantajat tulevat tänäänkin jos niin tehdään. Voi olla että tulevat muutenkin, tottahan Tepsin jossain vaiheessa on saatava pelinsä toimimaan. Tapahtuuko se Kalle Kaskisen valmennuksessa vai jonkun muun, jää nähtäväksi.

Illan kokoonpanot:

Lukko

Mv: Setänen (Lehtinen)

I: Sevänen-Press; Tammela-Danforth-Koivisto
II: Klok-Laitinen; Nyman-Pa. Westerholm-Po. Westerholm
III: Reunanen-Vainio; Pospisil-Laakso-Sopanen
IV: V. Petman-Koivistoinen-Liedes
(13. hyökkääjä: M. Petman)

Loukaantuneena ovat edelleen David Nemecek ja Eero Elo. Nyt myös puolustaja Miska Kukkonen on merkitty vammaiseksi, ja hänen tilalleen tulee puolestaan loukkaantumisesta toipunut ja muutaman pelin A-nuorissa pelannut Vili Laitinen, joka viime kaudella esitti kohtalaisen lupaavia otteita.

Ketjuja ja pakkipareja on keskiviikon jälkeen muutenkin hiukan rustattu uuteen uskoon, ja maalivahdeista Oskari Setäsellä on tänään pelivuoro.

TPS

Mv: Tirronen (Pohjanoksa)

I: Sund-Piskula; Janatuinen-Filppula-Squires
II: Larsson-Windlert; Holm-Wirtanen-Nurmi
III: Anttalainen-Salonen; Väyrynen-Karvonen-Pajuniemi
IV: Suoranta-Kuru-Budish
(7. puolustaja: Kaskinen)

Sitten viime näkemän on Santeri Lukka poistunut joukkueesta, tosin en muista pelasiko hän viime pelissäkään enää edes. Uusina miehinä mukaan tulevat pieni Greg Squires ja kesällä Lukon kanssa treenannu ja näyttöjä viikon verran antanut Joel Janatuinen. Jälkimmäinen on erityisen mielenkiintoinen seurattava vierasjoukkueesta.

Eniten huomiota ainakin Jatkoajan otteluseurannassa osakseen saavat tuomarit, ja katsotaan kuinka näiden miesten perse kestää tänä iltana: Koistinen-Vikman (Jusi-Nieminen).
 
Lihava ei ole kenkään ihminen, vain toinen on laihempi toista.

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Vaikea iltapuhde siitä taas Lukolle tuli. Ei ihan niin vaikea kuin keskiviikkona KooKoota vastaan, mutta ei parastakaan Lukkoa nähty. Joskin on sanottava myös suoraan että vastustajakaan ei ollut keskiviikon pelin tasolla.

Alkukin oli hyvin samanlainen kuin KooKoota vastaan. Alta minuutin Lukko pääsee ylivoimalle, ei tulosta, sen jälkeen jäähyillään itse kolmesti peräkkäin ja myös TPS meni ylivoimalla johtoon. Pajuniemen maali suoraan syötöstä oli hieno. Onneksi TPS ei enää johtoaan lisännyt, paikkoja kyllä oli mutta Oskari Setänen piti Lukon ensimmäisessä erässä pelissä mukana. Kuitenkin Tepsin hallintaa erä oli.

Toinen erä puolestaan oli Lukon hallintaa ja aika selvästikin. Tasoitus oli Toni Koiviston käsialaa, nappisyötön siihen tarjosi illan ykköstähti Justin Danforth.

Kolmas erä oli pelin tasaisin. Ehkä lievästi Lukon heiniä, mutta muutaman kerran Tepsikin Setäsen maalia hätyytteli.

Jatkoaika oli Lukon hallintaa. Ylivoimakin siinä oli, mutta ihan ensimmäisissä peleissä tuhoisasti jauhanut ylivoima on taantunut melkein viime kauden tasolle eikä ratkaisua nähty. Jatkoajan parasta antia oli Tarmo Reunasen ilmaveiviyritys, jonka Tirronen hoksasi ja torjui.

Rankkareissa Robin Press nousi taas esille. Tuntui että Tirronenkin odotti sitä tuttua harhautusta, mutta tällä kertaa Press laukoikin ja komean maalin laukoikin. Muut epäonnistuivat joten tällä ruotsalaispakin maalilla Lukko otti lisäpisteen.

Kuten sanottu, JD oli Lukon ja pelin ykköstähti. Hyvin säestivät edellä mainitut Robin Press ja Oskari Setänen sekä myöskin Jonne Tammela, jolla myös oli jatkoajalla huippupaikka ratkaista peli.

Pikkusen paskan maun tämä viikko suuhun jätti. Ennakkoon ihan täysin otettavissa olleet kuusi pistettä muuttuivatkin vain kahdeksi pisteeksi, mutta toivottavasti ensi viikolla nähdään sitten taas parempi Lukko kaukalossa, kun viikon kolmessa pelissä kahdessa on vieraskentällä vastassa ennakkoon paljon vahvempi joukkue, ensin Kärpät ja sitten Tappara.
 
Lihava ei ole kenkään ihminen, vain toinen on laihempi toista.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy