Pe 25.1.2019 JYP - Ilves

  • 5 386
  • 32

hablaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lügan kaaossseura
Pitkällä aikavälillä näen kuitenkin jääkiekon kehityksen kannalta erinomaisen tärkeäksi, että nämä saataisiin jossakin vaiheessa painettua nollatoleranssia kohti. Jos olet hitaampi niin voit sitten pelata vaikka fyysisemmin, mutta nuo roikkumiset pitää saada pois.
Noh, sitten pitäisi saada tuomarilinjaa enemmän haluamanlaiseksi. Jos nyt katsotaan jäähyjä tämän kauden aikana: Joukkuetilastot | Runkosarja 2018-2019 | Tilastot | Liiga

...niin JYP löytyy sijalta 13. Tappara on pari pykälää ylempänä, ihan kuriositeettina. Blame the game, not the player.

(Ja Pelicans viimeisenä, wtf. Ei näin perstuntumana olisi tuota odottanut.)
 

peterra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
...niin JYP löytyy sijalta 13. Tappara on pari pykälää ylempänä, ihan kuriositeettina. Blame the game, not the player.

Arvelinkin, että kohta heität minua tilastolla. Kovin objektiivisen kuvan rakentaminen voi olla haastavaa, kun JYPissä on juuri valmennus vaihtunut ja en muista, että JYP olisi tällä kaudella hirveästi paininutkaan ennen tätä viimeistä viikkoa. Toki voin olla väärässäkin ja epäilemättä olenkin mielestäsi väärässä.

Koska nyt kuitenkin löit minua tilastolla niin varmasti voit siivota samalla tuosta tilastosta esim. nuo 5+20 rangaistukset pois - suurin ero esim. Tapparan ja JYPin välille nimittäin tulee juuri niistä. Tappara on saanut tällä kaudella kolme 5+20 rangaistusta ja JYP ei ole saanut yhtäkään. Tapparan yksi 5+20 on ollut Elorinteelle määrätty täysin käsittämätön vitonen Jukureita vastaan, toinen tuli Matti Järviselle keihästämisestä pelitilanteen ulkopuolella (ja ilmeisen vahingollinen, joskin oikea tuomio) ja kolmas on sitten tullut jostakin, jota en edes saa nyt nopeasti päähäni.

Nämä luonnollisesti mutkivasta melkoisesti tuota yhtä tilastoa tuijottaessa. Kun spektrumiin otetaan ne pelin aikana vihelletyt 2 minuuttiset niin eroa rupeaakin jo tulemaan vähän toisella tavalla. Tällöin ero JYPin hyväksi ihan kappelemäärässäkin alkaa jo realisoitua.
 

snake70

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Jääkiekko on tulosurheilua, tyylillä ei tule yhtään lisäpistettä. Ja JYP kaipaa juuri niitä pisteitä. Peterran ei kannata olla huolissaan, ehkä tässä on menossa se muutaman pelin piikki valmentajan vaihdon jälkeen. Tänäänhän taisi pelillisesti olla huonoin JYP RD.n alaisuudessa.
Tietenkin kun Peterra on yllättävän tarkkaan seurannut JYP.n edesottamuksia ja tottahan toki siellä Tampereella on mukavampaa sympasisoida häviävää JYP.ä kuin voittavaa, Sitten tämän jääkiekon perusidea tällaisessa kilpaurhilussa on että Ei Tapparan tarvitse ihastuttaa Jyväskyläläistä yleisöä yhtään sen enempää kuin JYP.n miellyttää muiden kannattajia. kun edelleenkään niitä tyylipisteitä ei ottelun jälkeen jaeta. JOS tässä JYP vielä jonkin verran voittaa niin voihan sellaisen gallupin pitää. Kumpaa JYP kannattajat mielummin katseli Merikivien ilmapiiri valmentamaa JYPä vai sitten jonkin verran kurinalaisempaa ja puolustus voittoisempaa RDn luotsaamaa JYPä, ainakin tällä lyhyellä otannalla istumapaikka liput menee nopeammin kaupaksi ja yleisöä ollut enemmän mutta voihan se olla tilastollinen harhakin. kun niin pieni otanta. Tässä vuosia seurannut jääkiekkoa ja asiasta jutellut ympäri suomea, niin keskimäärin voitetun ottelun jälkeen on ylöisöllä vähän enemmän suunpielet ylöspäin kun hävityn ottelun jälkeen. ja Sarjatalukon kärkipään jokkueiden kannattajat on myös tyytyväisempiä kun häntäpään joukkeen kannattajat.
Mutta elä Peterra vaivu synkkyyteen, kaikki todennäköisyydet on siihen että voit hinkseleitäsi paukutella että kauden päätyttyä olette huomattavasti korkeammalla eli TOP kolmessa, ja Jyväskylän joukkue JYP maksimissaan puolivälierissä. jossa tie nousee pystyyn. tosin sekin ratkaisee paljon ketä vastaan sääleissä pääsevät pelaamaan jos sinne yltävät.
 

Jyväsjemmari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, D Team
@peterra Joo-o, on kyllä karsea katsoa tuota roikkumista, ja se olisi hyvä ottaa tuomareiden toimesta pois, mutta niin kauan kuin se Liigassa sallitaan, niin on tyhmää olla sitä tekemättä. Liigan ongelma, ei JYPin. Tänäänkin molempia JYPin maaleja edelsi tuollainen koukku/roikkuminen. Ensimmäisessä Markus Jokinen roikkui kaksin käsin kisumirrissä ja toisessa Hytönen virvelöi Laaksosta.

Mutta kuten @hablaa osuvasti asian kiteytti, ainakaan Jyväskylässä ketään ei kiinnosta paskan vertaa miten voittoja tulee, kunhan niitä vain tulee. Siitä päästäänkin hyvin itse ketjun aiheeseen, eli:

Hyi vittu mikä karsea jääkiekkopeli. Aneemista, paskaa, varovaista läpsyttelyä. Pitkäveteisin peli mitä hetkeen muistan nähneeni. Viihdearvo tasan nolla, toivottavasti huomenna saadaan ihan pelikin aikaan. JYP tuntui vetäytyvän jo 1-0 maalin jälkeen kilpikonnatrappiin, ei hirveästi vaikuttanut hyökkääminen kiinnostavan sen jälkeen. Tämä on kai se RD:n hinta. E: no kai se sit vähän kiinnostaa.
 
Viimeksi muokattu:

makeyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Aivan loistavaa, että @peterra katsoo JYPin pelejä ja kommentoi niitä!

Itse en juurikaan lue JYP -fanien kommentteja, joten tällaiset "ulkopuolisen" puolueettomat kommentit on mukava piristys.

Peliä en nähnyt, mutta kolme pistettä kelpaa. Ilmeisesti tässäkin pelissä oltiin hieman jaloissa, joten nyt osataan taas voittaa
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Vaikka äkkiseltään näytti, että JYP voitti ”tuurilla” niin voittomaali tuli kahden kokeneen pelaajan pelinlukutaidon ansioista. Ilves-pakki pakotettiin virheeseen oikea-aikaisella karvauksella. Kiitos papat!

Ja ihanaa, että ulistaan, ansiokkaasti argumentoidenkin, JYPin pelitavasta :D
 

Hexa

Jäsen
Pitkässä juoksussahan nämä tasoittuu. Alkukaudesta JYP hävisi monta peliä ”tuurilla”, nyt JYP on voittanut muutaman pelin ”tuurilla”.
 

veekasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Olisikohan Ilveksen MM-juniorin kannattanut kuunnella Ari Wallinia, kuinka kiekko puretaan reunuksen kautta.....???? Ps. Ei oppi ojaan kaada!
Katso Ari Wallin Show, jakso 9, telia TV.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös