Pe 24.3.2023 Otteluseuranta (Liiga)

  • 19 129
  • 504

Kaukalonreuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tässähän alkaa jopa hieman jännittämään, että voisiko SaiPa jopa voittaa. Milloinkohan viimeeksi?
Vissiin 16.12.?

Kyllä tuo TPS kaatuu, helposti vielä. Ei siellä kukaan yritä edes näennäisesti enää, kertoo paljon kun 100v juhlakausi ja kaiken pitäisi olla valmista kultajahtiin kahden hopean jälkeen niin kotijoukkue buuataan erätauolle. En muista koskaan nähneeni Turussa tätä tapahtuneen.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mitä vittua, miksi TPS on luovuttanut? Eikö niillä ollu vielä mahikset pleijareihin viime kierroksen jälkeen?
 

Lankershim

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Detroit Red Wings, Los Angeles Dodgers
Vaikka tämä matsi periaatteessa onkin ollut tasaista, sellainen käry on, että mustapekka jää lopulta käteen. Huippupaikat ovat olleet harvassa.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Voi hyvä jumala millaista paskaa toi Vaasan peli on.
 

Kyle

Jäsen
Miten voi olla noin paska pelaaja edes Ilveksen rosterissa?

Tuulola on ollut kyllä huono, mutta sikäli kentällä aika neutraali, että ottaa vähän 2minuuttisia tai aiheuttaa vaaratilanteita omiin. Nyt toki tuo jäähy.

Tokan erän päättyessä Seppälä kun jotain kiehnasi niin olisi nyt edes lähtenyt Tuulola hakemaan salomonia niin Ilves olisi voittanut varmasti. Nyt tyytyi koiranpentu ilmeellä katselemaan omia luistimia.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Marjamäen mielestä on epäreilua, että TPS ja Lukko saavat pelata tänään tyhjennysmyyntijengejö vastaan. Mitähän mieltä nämä seurat itse ovat?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös