Pe 24.3.2023 Otteluseuranta (Liiga)

  • 19 036
  • 504

Satunnainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Olipas Tikalta tyhmästi tehty, kun puhui rumia. Kyllä sellaisesta pitääkin jäähy tulla. Olisi sen sijaan huitonut suoraan jalkoväliin, sillä senhän nämä tuomarit puolestaan sallivat.
 

Kerouac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Huh huh, epäilin vähän ennen peliä että Heljanko olisi Tapparan heikko lenkki tänään, mutta sehän perkele pelaa nollan tänään.

Toisessa erässä alkoi vähän tilanteiden jälkeinen pelaaminen, saapa nähdä rauhoittuuko vaiko kuumeneeko lisää kolmannessa.
 
Suosikkijoukkue
Tappara
Seväsen maalista: Juu ei ollut potkuliikettä mutta ei Roni olisi luistimellaan tehnyt tuon suuntaista liukua jos kiekko ei olisi tullut jalkoihin. Hyväksyttävä maali kaikki tyynni.
 

Ziggy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
TPS perkele, löin duunikaverin kans vetoa että SaiPa ei tule saamaan enää pistettäkään tällä kaudella. Eli voisitteko nyt vaan hoitaa sen matsin kunnialla.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Tuulola vilttiin kiitos
 

Dr.Troy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Detroit Red Wings, Caps, NO Saints
Huh huh, epäilin vähän ennen peliä että Heljanko olisi Tapparan heikko lenkki tänään, mutta sehän perkele pelaa nollan tänään
Aika kevyellä on tänään päässyt, hieman on vajaaksi jäänyt ipalla hyökkäyspään tekeminen. Tapsu toki puolustaa alueensa tarkasti.
 

Winger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Lukkopelaaja taisi hakata mailalla aloituksessa Heikkisen käden paskaksi. Kiitos tästä.
 
Suosikkijoukkue
Tappara
Onko Ojamäellä taas Prisman mailoja kun Jorsti ja Janne syöttelee keskenään?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös