Pe 23.9.2022 LIIGASEURANTA (LIIGA)

  • 17 252
  • 394

jypinfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SaPKo, D-Kiekko <3
Ottais SaiPa nyt sen avausvoiton niin voisi sit taas huomenna hävitä…
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Sattuipa silmään että Kookoolla on taas yli puolet laukauksista mennyt ohi, yli tai jäänyt matkalle. SaiPaa vastaan kun pelasivat niin sihti oli ihan yhtä hukassa. Mikä niitä vaivaa? Siis muutakin kuin vain se että ne joutuu olemaan hengenvaarallisen paljon aikaa Kouvolassa?
 

Trimmer

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tää on ihan kummelia tää tuomaritouhu tässä sarjassa.
 

Jaskaseiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkue
Vähämaalinen on kierros, alle maali/erä on kokonaisuudessaan maalintekovauhti. Kolmannessa tulee toki tusinan verran maaleja vähintään.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Cmore on kyllä laadussa mennyt alaspäin. Nämähighlightit tänään on parhaita. Pekka Saravo katseli omia muistiinpanojaan juuri ehkä kymmenennen kerran eikä nähnyt maalia.

Kuvaajat on aivan amatöörejä. Lätkäpelissä pelitilanteiden aikana zoomailu on jotain, mitä ei ikinä saisi tehdä. No, liigapeleissä zoomaillaan vähän väliä...
 

Juuriskapää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo, Leeds Rhinos, Lukko, TPS, TUTO, RNK
Lappeenrannassa on erikoinen ottelu, punainen joukkue ei yli 2 syöttöä saa omilleen ja molemmat koomailee oikein vaan kunnolla, keltainen hieman vähemmän.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Ja uusintaa kiitos.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös